10030
  • Rudi27
    Hát nemtudom de nekem feláll a szőr a hátamon az iylen fordításoktól: pvp = jje (játékos játékos ellen) wtf? :D:D lehet kellene szereznem pár angol nyelvi fájlt .

Nembeszélve arról hogy gőzöm sincs arról hogy pl a spellek mien effektet fognak kiváltani mert magyar fordításban überszar nevük van . Az árnylépés az swhawosstep nevű már jólismert varázslatot akarja jelenteni gondlom. Nade akkoris egy magamfajta öreg kalandornak aki sok angol nyelvű kalandjátékot bejárt már eléggé érthetetlen a magyar nyelv
  • wedge31
    Jó az a térkép és ezé a részé tölsd le kisebbe.
  • xido
    az a depositos ott középen..lehet az 1nek a térképe,mert Sacred:Legend van ráírva csak...és ki se tudtam nagyítani,kifagyott tőle a munkahelyi gépem:)
  • McFrost
    Egy aktív dobhatna képeket.
  • Dante73
    Nincs dll-ezve. Teljesen natúr, csak nincsen aktiválva.
  • Newfronter
    Eredeti? Mert ha nem akkor talán másolásvédelem.
    Azzal hogy a paul.dll-t felülírtátok attól még a védelem tudja hogy nincs aktiválva és megpróbál mindennel idegesíteni. :S
    Úgy mint engem hogy visszadobál a főmenübe....
  • xido
    ilyet én se tapasztaltam....
  • wedge31
    Passz ,nekem nem csinál ilyet.
  • Dante73
    Nekem már jön, bár lassan.
    Viszont ötlet van arra, hogy miért dobál ki folyamatosan asztalra? Érdekes, mert tálcán ha a Sacred2 Fallen...-re kattintok visszajön. De marha zavaró, hogy hol egy óra, hol 3 perc után megakad, megáll, tálcára tesz....
  • xido
    rögtön az oldalon ott van középen a link...lehet párszor próbálni kell a free miatt,mert terhelik a servert..de most pl beengedett,mindjárt megnézem azt a durva méretű térképet:)
  • xido
    azért durva..ott van depositfile linken 12000x12000 méretben!!..az mekkora állat felbontású térkép:)))))))
  • TGWH
    A sacred2.com-ról eljutsz egy orosz oldalig, ott találtam egy térképet, csak párszor tippelned kell, melyik lehet a letöltés gomb, de asszem a jobb oldali hasábban van. http://sacred2-zone.ru/ ez az, a térkép rögtön az első cikkek egyikében van.
  • wedge31
    Hát nem tudom én 1680-ba játszok és majd kifolyik a szemem olyan kicsi az inventory és én szeretek szörözni a tárgyak nézegetésével pakolgatásával eddig ezt az egy hibát találtam a játékban.
  • krisztajo
    Tudtok olyan világtérképet amin rajta vannak a fontos infók úgy mint portálok, sárkányok, települések, kereskedők, kombó mesterek?
    Egyszóval egy térképet mindenestül valami használható felbontásban???
    Jah és még egy kérdés!
    Azt tudom hogy a Szeráf használhat egyszerre két fegyvert de tudja ezt az Árnyékharcos is?
  • xido
    úgy érted megállítani játék közben?..azt hiszem sehogy,még térkép nézegetés alatt is elkezdtek támadni farkasok,sokan ezt jobban értékelik,mint a megáll az élet pause-t:)
  • Scouser
    Na lassan fekszek le aludni. Mindjárt itt a holnap!!!!
  • Faterx
    Amúgy hogy lehetne pause-t csinálni?
  • Faterx
    Ehh valaki írta(kösz), hogy magasabb felb. olvashatóbbak az ikonok/szövegek és tényleg... 16xx Akinek bírja a gépe/monitora rakja feljebb!
  • wedge31
    Inkvizitor ,lv15 felfedezö karinak amig beindul a multi egyszer mostmár végigtolom a single kampányt.
  • xido
    kivel indultál és hanyas szinten vagy?:)
  • wedge31
    Oriási poén most értem egy katonához aki megmutatta honan jönnek azok az "izék" de a legjobb hogy az ipsét elrabolták az idegenek tiszta x-akta, egyébként rengeteg ilyen dilis küldi van nagyon feldobja a játékot.
  • grebber
    Valaki tenne be képeket full graffal?
  • xido
    oó én már nem lepődök meg azok után,hogy az "Anubisz figura" ionágyúval közlekedik meg olyan kerekes izével:)
  • xido
    se zártan,se nyitottan,se sehol...
  • rage
    Nekem a demo letöltéséhez, amit amúgy az E partícióra mentettem, kb 5GB helyre volt szükségem a C-n (!)

A Windows hülyesége, hogy mindent temp-be csinál, kibontást, ellenőrzést, letöltést...
  • wedge31
    Most kaptam egy küldit hogy nézek utána bizonyos gabonaköröknek amelyeket ismeretlen repülö tárgyak okozhatak
  • neonx
    Zárt szerveren még ti sem láttok szervert?
  • Nabunaid
    Mekkora ökörség, hogy a javítás felrakásához 3,5 Gb hely kell a C meghajtón... És ha nincs? Most ezért rakjam újra? A jó édes...
  • wedge31
    Vazze most értem az elf fövárosba hatalmas!! van egy elöváros rész ami szintén egy város piac,kikötö ahonan ki lehet hajozni eszméletlen feelinges és az a rengeteg küldetés most az arénában harcolok egy párat..
  • Imremagdi
    jé tényleg, müködik..Ezért ujrainditani... minek.
    Kösz
  • neonx
    thx
  • Newfronter
    Indítsd újra a gépet!
  • Imremagdi
    Ha a két db .ttf végződésű fájlt rámásolom, akkor egy feliratszöveg se jelenik meg :(
  • Scouser
    #569-ik hozzászólásban megtalálod a linket
  • adammmmmmm
    Van már olyan verzió ahol angol a hang. Már egy ideje nem néztem utánna és úgy tom hogy a német jelent meg hamarabb.
  • neonx
    Belinkelnéd azt a magyar manualt, ha megkérhetlek?
  • Scouser
    Vááá! Ma le fogok feküdni már 9 órakor és akkor hamar holnap lesz és akkor hozza a futár a játékot!!! Gyereee máááár! Elolvastam a magyar manualt és mégjobban ledöbbentem mennyire aprólékosan lehet fejleszteni a karakteredet:) jujj gyere már:)
  • balee4
    Nálam maxon 1280*1024-ben tökéletesen fut.
  • Imremagdi
    fix ip van, és no előfizetés :(
  • xido
    vagy előfizetéssel...vagy némelyik adsl-nél ha bontod a netet és visszalépsz,akkor nem kell 3 órát várnod,IP cserél...(t-home pl )