10030
-
Rudi27 #698 Hát nemtudom de nekem feláll a szőr a hátamon az iylen fordításoktól: pvp = jje (játékos játékos ellen) wtf? :D:D lehet kellene szereznem pár angol nyelvi fájlt .
Nembeszélve arról hogy gőzöm sincs arról hogy pl a spellek mien effektet fognak kiváltani mert magyar fordításban überszar nevük van . Az árnylépés az swhawosstep nevű már jólismert varázslatot akarja jelenteni gondlom. Nade akkoris egy magamfajta öreg kalandornak aki sok angol nyelvű kalandjátékot bejárt már eléggé érthetetlen a magyar nyelv -
#697 Jó az a térkép és ezé a részé tölsd le kisebbe. -
xido #696 az a depositos ott középen..lehet az 1nek a térképe,mert Sacred:Legend van ráírva csak...és ki se tudtam nagyítani,kifagyott tőle a munkahelyi gépem:) -
#695 Egy aktív dobhatna képeket. -
#694 Nincs dll-ezve. Teljesen natúr, csak nincsen aktiválva. -
Newfronter #693 Eredeti? Mert ha nem akkor talán másolásvédelem.
Azzal hogy a paul.dll-t felülírtátok attól még a védelem tudja hogy nincs aktiválva és megpróbál mindennel idegesíteni. :S
Úgy mint engem hogy visszadobál a főmenübe.... -
xido #692 ilyet én se tapasztaltam.... -
#691 Passz ,nekem nem csinál ilyet. -
#690 Nekem már jön, bár lassan.
Viszont ötlet van arra, hogy miért dobál ki folyamatosan asztalra? Érdekes, mert tálcán ha a Sacred2 Fallen...-re kattintok visszajön. De marha zavaró, hogy hol egy óra, hol 3 perc után megakad, megáll, tálcára tesz.... -
xido #689 rögtön az oldalon ott van középen a link...lehet párszor próbálni kell a free miatt,mert terhelik a servert..de most pl beengedett,mindjárt megnézem azt a durva méretű térképet:) -
xido #688 azért durva..ott van depositfile linken 12000x12000 méretben!!..az mekkora állat felbontású térkép:))))))) -
TGWH #687 A sacred2.com-ról eljutsz egy orosz oldalig, ott találtam egy térképet, csak párszor tippelned kell, melyik lehet a letöltés gomb, de asszem a jobb oldali hasábban van. http://sacred2-zone.ru/ ez az, a térkép rögtön az első cikkek egyikében van. -
#686 Hát nem tudom én 1680-ba játszok és majd kifolyik a szemem olyan kicsi az inventory és én szeretek szörözni a tárgyak nézegetésével pakolgatásával eddig ezt az egy hibát találtam a játékban. -
krisztajo #685 Tudtok olyan világtérképet amin rajta vannak a fontos infók úgy mint portálok, sárkányok, települések, kereskedők, kombó mesterek?
Egyszóval egy térképet mindenestül valami használható felbontásban???
Jah és még egy kérdés!
Azt tudom hogy a Szeráf használhat egyszerre két fegyvert de tudja ezt az Árnyékharcos is? -
xido #684 úgy érted megállítani játék közben?..azt hiszem sehogy,még térkép nézegetés alatt is elkezdtek támadni farkasok,sokan ezt jobban értékelik,mint a megáll az élet pause-t:) -
#683 Na lassan fekszek le aludni. Mindjárt itt a holnap!!!! -
#682 Amúgy hogy lehetne pause-t csinálni? -
#681 Ehh valaki írta(kösz), hogy magasabb felb. olvashatóbbak az ikonok/szövegek és tényleg... 16xx Akinek bírja a gépe/monitora rakja feljebb! -
#680 Inkvizitor ,lv15 felfedezö karinak amig beindul a multi egyszer mostmár végigtolom a single kampányt. -
xido #679 kivel indultál és hanyas szinten vagy?:) -
#678 Oriási poén most értem egy katonához aki megmutatta honan jönnek azok az "izék" de a legjobb hogy az ipsét elrabolták az idegenek tiszta x-akta, egyébként rengeteg ilyen dilis küldi van nagyon feldobja a játékot. -
#677 Valaki tenne be képeket full graffal? -
xido #676 oó én már nem lepődök meg azok után,hogy az "Anubisz figura" ionágyúval közlekedik meg olyan kerekes izével:) -
xido #675 se zártan,se nyitottan,se sehol... -
#674 Nekem a demo letöltéséhez, amit amúgy az E partícióra mentettem, kb 5GB helyre volt szükségem a C-n (!)
A Windows hülyesége, hogy mindent temp-be csinál, kibontást, ellenőrzést, letöltést...
-
#673 Most kaptam egy küldit hogy nézek utána bizonyos gabonaköröknek amelyeket ismeretlen repülö tárgyak okozhatak -
neonx #672 Zárt szerveren még ti sem láttok szervert? -
Nabunaid #671 Mekkora ökörség, hogy a javítás felrakásához 3,5 Gb hely kell a C meghajtón... És ha nincs? Most ezért rakjam újra? A jó édes... -
#670 Vazze most értem az elf fövárosba hatalmas!! van egy elöváros rész ami szintén egy város piac,kikötö ahonan ki lehet hajozni eszméletlen feelinges és az a rengeteg küldetés most az arénában harcolok egy párat.. -
#669 jé tényleg, müködik..Ezért ujrainditani... minek.
Kösz -
neonx #668 thx -
Newfronter #667 Indítsd újra a gépet! -
#666 Ha a két db .ttf végződésű fájlt rámásolom, akkor egy feliratszöveg se jelenik meg :( -
#665 #569-ik hozzászólásban megtalálod a linket -
adammmmmmm #664 Van már olyan verzió ahol angol a hang. Már egy ideje nem néztem utánna és úgy tom hogy a német jelent meg hamarabb. -
neonx #663 Belinkelnéd azt a magyar manualt, ha megkérhetlek? -
#662 Vááá! Ma le fogok feküdni már 9 órakor és akkor hamar holnap lesz és akkor hozza a futár a játékot!!! Gyereee máááár! Elolvastam a magyar manualt és mégjobban ledöbbentem mennyire aprólékosan lehet fejleszteni a karakteredet:) jujj gyere már:) -
#661 Nálam maxon 1280*1024-ben tökéletesen fut. -
#660 fix ip van, és no előfizetés :( -
xido #659 vagy előfizetéssel...vagy némelyik adsl-nél ha bontod a netet és visszalépsz,akkor nem kell 3 órát várnod,IP cserél...(t-home pl )