10030
  • Imremagdi
    Elite Graphics melett szép gépigénye lehet. Pontosabban vga igénye
  • Imremagdi
    Mert? nálunk csak a sima kapható, 3. lemez az hol kapható? még jó hogy nem rendeltem meg :)
  • TGWH
    Pedig egyértelműen látszik mennyivel szebb. Nézd csak a második képpáron az oszlopok feliratait, eliten el lehet olvasni, vagy az első képpáron az építmény köveit, sokkal élesebb eliten, és jobban látni a repedéseket, nem annyira elmosott, mint a nem elit beállításokkal.
  • xido
    standard vs elite text

én mintha nem látnám a különbséget a kettő között...
  • xido
    egyébként nálunk nincs benne a brutális textúrákat tartalmazó 3.lemez
  • Rudi27
    lol mondtam hogy aranyos
  • xido
    mondok jobbat,amit most láttam...van lehetőséget begombostűzni a küldetésjelző karikákat a térképen
  • xido
    némelyik koboldnak olyan hangja van,mint Billy Chrystalnak a Szörny rt.-ben...támadnak csapatban,ütöm vágom,elvérzik,erre ilyet szól.."Hogy ez is pont 3 nappal a szülinapom előtt történik":)))
  • Rudi27
    köszi a kézikönyvet meglesem ha lejött :P. Hát nemtudom hogyan fogom jövő hétvégéig kibirni hogy nem játszom, nem mintha hétvégén ráérnék játszani
  • xido
    na tessenek parancsolni...

Manual_hun
  • Imremagdi
    kösziiiiiiiii
  • xido
    de klassz modellek:)
  • xido
    pillanat...sebességemtől függően 6 perc alatt felrakom rapidra a kézikönyvet,abban mindent megtaláltok
  • Rudi27
    Lol én ezeket tuti nem bántom túl aranyosak
    Koboldok
  • xido
    XP reinstall előtt is aktiválás "jóváírása" és nem veszik el...
  • xido
    2x van lehetőséged aktiválni..első körben,de van egy aktiváció hóváírási lehetőség valahol benne,honlapon talán,amivel újra tudod éleszteni az elhasznált aktivációt...
  • Rudi27
    Nembeszélve az operációs rendszer cseréről ami ugyebár hébe hóba előfordul a pógár gépén . Ilyenkor kikerül a regiszteriből hopp
  • Imremagdi
    Ha megveszem a játékot, aktiválom és a hdd megsérül.

akkor tudom majd ujra aktiválni, vagy fel kell hivnom a céget?
  • xido
    pedig ér...a karikák jelölik a küldetéseket,ha rájuk mész egérrel,látni fogod kihez tartoznak...kattins rá,nagyobb lesz és a térképen az iránytűje vastagon kiemeltté válik...
  • kovecses
    Azt mondjátok meg nekem hogyan találok vissza azokra a helyekre ahol felvettem a küldetéseket? Mert az "m" betű vagyis a map nem ér semmit mert csak ilyen grafika...
  • Rudi27
    hát én annyira maximalista vagyok hogy leszedtem a demot játszottam vele 30mint hogy meggyőzzem magam hogy megveszem és töröltem is. Aztán meg holnap délellött már megvan a teljes de lévén hogy maximalista vagyok és a mostani gépemen lowon fut csak ezért péntekig felsem bontom amíg nem jön meg az új gépem , Szóval én hanyagolom az ijen timeres témát is úgyhiszem :P.
  • Imremagdi
    ha belenéznél látnád hogy tartalmazza az angol és német patch-et is.
  • Newfronter
    Benne van a német és az angol patch is.
  • grebber
    Sacred.2.Fallen.Angel.Patches.v2.10-R55 922.21 MB

Ez mitől ekkora??
  • Imremagdi
    paul.dll csere, game elindit, majd alt-tab és DeleteSecuromReg.exe futtatása. Így müködik.
  • ricsa008
    peccset ... hülye vagyok szóval a demot szedem
  • ricsa008
    na leszedtem a peccset nem birom tovább kikell próbélnom
  • Imremagdi
    németre raktam rá...

raktam rá pacth-et, akkor is magyar maradt, viszont a timelimit az már más kérdés..
  • grebber
    Amúgy ez a nyelvi fájl csomag akkor is működni fog ha a német verziót felpatchelem?? Mert ha jl vettem ki akkor a patch küldetések párbeszédeivel is csinál valamit?

Neked patchelve van a német verzió?
  • grebber
    Na fain már csak egy működő crack kéne!
  • rage
    Az angol nyelvű demoban felülírva az eredetit ezzel, szintén működik
    :-)
  • Imremagdi
    aha
  • rage
    Az eredeti német verzióba applikáltad bele ?
  • xido
    a zenéje piszok durva önállóan is..perverzióm,hogy ha külön benne vannak a mappában ogg-ban,étvágygerjesztőnek belehallgatok:)
  • Imremagdi
    http://rapidshare.com/files/151151248/global.zip.html

• wedge31
    Olvas sir feliratokat nagy poén.
  • Hangyapajesz
    Viccesek ezek a Sacred 2 emberkék
    betöltésnél a zöld szövegnél az elején idézem :
    "Backup not found:(R)etry, (I)gnore (G)et a beer?"
  • Szeszmester
    Multiban milyen a játék?
  • TGWH
    Végülis csak a karakterek 3d-sek...
  • xido
    mondjuk úgy..meglepett a 2.demója után a majdnem felülnézetes izometrikus 3d-s google earth tálalás:)