10030
-
#578 Elite Graphics melett szép gépigénye lehet. Pontosabban vga igénye -
#577 Mert? nálunk csak a sima kapható, 3. lemez az hol kapható? még jó hogy nem rendeltem meg :) -
TGWH #576 Pedig egyértelműen látszik mennyivel szebb. Nézd csak a második képpáron az oszlopok feliratait, eliten el lehet olvasni, vagy az első képpáron az építmény köveit, sokkal élesebb eliten, és jobban látni a repedéseket, nem annyira elmosott, mint a nem elit beállításokkal. -
xido #575 standard vs elite text
én mintha nem látnám a különbséget a kettő között... -
xido #574 egyébként nálunk nincs benne a brutális textúrákat tartalmazó 3.lemez -
Rudi27 #573 lol mondtam hogy aranyos -
xido #572 mondok jobbat,amit most láttam...van lehetőséget begombostűzni a küldetésjelző karikákat a térképen -
xido #571 némelyik koboldnak olyan hangja van,mint Billy Chrystalnak a Szörny rt.-ben...támadnak csapatban,ütöm vágom,elvérzik,erre ilyet szól.."Hogy ez is pont 3 nappal a szülinapom előtt történik":))) -
Rudi27 #570 köszi a kézikönyvet meglesem ha lejött :P. Hát nemtudom hogyan fogom jövő hétvégéig kibirni hogy nem játszom, nem mintha hétvégén ráérnék játszani -
xido #569 na tessenek parancsolni...
Manual_hun -
#568 kösziiiiiiiii -
xido #567 de klassz modellek:) -
xido #566 pillanat...sebességemtől függően 6 perc alatt felrakom rapidra a kézikönyvet,abban mindent megtaláltok -
Rudi27 #565 Lol én ezeket tuti nem bántom túl aranyosak
Koboldok -
xido #564 XP reinstall előtt is aktiválás "jóváírása" és nem veszik el... -
xido #563 2x van lehetőséged aktiválni..első körben,de van egy aktiváció hóváírási lehetőség valahol benne,honlapon talán,amivel újra tudod éleszteni az elhasznált aktivációt... -
Rudi27 #562 Nembeszélve az operációs rendszer cseréről ami ugyebár hébe hóba előfordul a pógár gépén . Ilyenkor kikerül a regiszteriből hopp -
#561 Ha megveszem a játékot, aktiválom és a hdd megsérül.
akkor tudom majd ujra aktiválni, vagy fel kell hivnom a céget? -
xido #560 pedig ér...a karikák jelölik a küldetéseket,ha rájuk mész egérrel,látni fogod kihez tartoznak...kattins rá,nagyobb lesz és a térképen az iránytűje vastagon kiemeltté válik... -
#559 Azt mondjátok meg nekem hogyan találok vissza azokra a helyekre ahol felvettem a küldetéseket? Mert az "m" betű vagyis a map nem ér semmit mert csak ilyen grafika... -
Rudi27 #558 hát én annyira maximalista vagyok hogy leszedtem a demot játszottam vele 30mint hogy meggyőzzem magam hogy megveszem és töröltem is. Aztán meg holnap délellött már megvan a teljes de lévén hogy maximalista vagyok és a mostani gépemen lowon fut csak ezért péntekig felsem bontom amíg nem jön meg az új gépem , Szóval én hanyagolom az ijen timeres témát is úgyhiszem :P. -
#557 ha belenéznél látnád hogy tartalmazza az angol és német patch-et is. -
Newfronter #556 Benne van a német és az angol patch is. -
#555 Sacred.2.Fallen.Angel.Patches.v2.10-R55 922.21 MB
Ez mitől ekkora?? -
#554 paul.dll csere, game elindit, majd alt-tab és DeleteSecuromReg.exe futtatása. Így müködik. -
ricsa008 #553 peccset ... hülye vagyok szóval a demot szedem -
ricsa008 #552 na leszedtem a peccset nem birom tovább kikell próbélnom -
#551 németre raktam rá...
raktam rá pacth-et, akkor is magyar maradt, viszont a timelimit az már más kérdés.. -
#550 Amúgy ez a nyelvi fájl csomag akkor is működni fog ha a német verziót felpatchelem?? Mert ha jl vettem ki akkor a patch küldetések párbeszédeivel is csinál valamit?
Neked patchelve van a német verzió? -
#549 Na fain már csak egy működő crack kéne! -
#548 Az angol nyelvű demoban felülírva az eredetit ezzel, szintén működik
:-) -
#547 aha -
#546 Az eredeti német verzióba applikáltad bele ? -
xido #545 a zenéje piszok durva önállóan is..perverzióm,hogy ha külön benne vannak a mappában ogg-ban,étvágygerjesztőnek belehallgatok:) -
#544 http://rapidshare.com/files/151151248/global.zip.html
-
#543 Olvas sir feliratokat nagy poén. -
Hangyapajesz #542 Viccesek ezek a Sacred 2 emberkék
betöltésnél a zöld szövegnél az elején idézem :
"Backup not found:(R)etry, (I)gnore (G)et a beer?"
-
Szeszmester #541 Multiban milyen a játék? -
TGWH #540 Végülis csak a karakterek 3d-sek... -
xido #539 mondjuk úgy..meglepett a 2.demója után a majdnem felülnézetes izometrikus 3d-s google earth tálalás:)