10050
  • Reggaester
    Elment mailben.
  • Aurelianus
    teljes localize könyvtár megold(ana) minden gondot...
  • Newfronter
    Feltenné valaki egy zipben a következő magyar fájlokat? (néhány KB)
    AppendBonus.csv
    AppendMaterial.csv
    AppendRare.csv
    DescriptionBonus.csv
    DescriptionMaterial.csv
    DescriptionRare.csv
    Itemnames.csv

Előre is megköszönnénk aki megteszi! (ugyanis a global.res nem tartalmazza az összes magyar nevet ami a játékban van.)
  • xido
    magyar verzió is ilyen...szerintem kedves húzás,nem tudom mennyivel olcsóbb,mint a bolti teljes,megveszi valaki,körbemehet a haverok között a telepítés,aztán mindenki a neten vesz magának aktiválót..:)
  • Newfronter
    Érdekes álláspont:
    hivatalos fórum
    Heiko tom Felde
    Developer

There is an easier way to get S2. Download it from the torrent networks and buy a key online to play the game. First you can use the trial period until 24:00h and if you like S2 just follow the link and purchase the game. Until its out in the USA the key cost 60$.

Greetz
    Heiko

• Faterx
    Ok pont ezt csináltam, a német fórumon is írták most olvastam.
    Utánam a vízözön.
    Kösz
  • Reggaester
    Nekem is Avastom van és már írtam itt a fórumban, hogy aki szintén ezt használja az kapcsolja ki mielőtt elkezdi letölteni, mert amikor kijelzi vagy megszakítod a töltést vagy ha hagyod tovább menni akkor rosszul szedi le. Kinyomod Avastot, leszeded a patchet, felrakod aztán vissza az Avast. Biztos nincs benne vírus csak túl érzékeny a vírusírtó.
  • Faterx
    Neten rákeresve desktop vírust mond
  • Faterx
    Lehet hogy így van, csak én aggódó vagyok. A fájl nagy mérete miatt online meg sem merem próbálni.
    Win32:Oliga [Trj]
  • TGWH
    Szerintem hagyd a csudába, nekem a nod az autorun fájlokra is vírust ír ki. Nem hinném hogy vírusos lenne, de pl. az exe-ket el sem lehet küldeni e-mailben, mert azt is vírusnak hiszi...
  • Reggaester
    Rám is számíthattok ha tudok segíteni.
  • Faterx
    Na szóval szombaton megvettem az 576-ban, felraktam de nem indítottam el. Majd ha letöltöm a patcheket.
    Akármelyik szerverről próbálom letölteni, win32:oliga mailware(?) trójait jelez az Avastom. Másodszor is.
    Most mi van?
  • TGWH
    Attól függ mennyire komolyan gondolod.
    Tárhely az kb. pár óra alatt megvan, sztem jó lesz egy sima extra.hu is, az még ingyenes is. Gondoltam én is, hogy segíthetek, amikor Kriszta felvetette az ötletet, de nem tudom Hellx mit szeretne tenni, sztem várd meg őt, hátha csinált már v.mit ő is.
  • Imremagdi
    Collectors Edition contents:

Artbook (24 pages)
    Poster (on the one side there will be the cover image and on the other a map of Ancaria)
    Audio CD with the sounds of Ancaria
    High Resolution Version of Sacred (for high end PCs)
    Ingame Item
    Ingame Item graphic displayed on a card
    Tattoo-set (4 graphics)
  • Maxtreme
    Thx. a linket :)
    Igazából már cska a fontkészlet kéne :D (ugyanott van ahol ez a file)
    Ugyanis így:

..hiányoznak az ékezetes karakterek :) (a demora tettem rá)
  • envoka
    Ma éjjel megküldték a Sacred 2 Fan Site Kit anyagát (e-mailben kellett kérni, és úgy küldték a linkeket), 2,8 GB. nem semmi. Ma este átnézem az anyagot, és ha alkalmas rá, elkészítem a Sacred 2 Magyar weboldalát.
    Persze ez nem két nap lesz, kis időbe bele fog telleni. Amíg a domain meg a tárhely elrendeződik, az is kb. 2 hét. Nah... majd jelentkezem.

• xido
    neeeem...szép így is..de maximalista vagyok,ha már megnézhetem ennél büntetősebben is ugye...:)))
  • Scouser
    Nehogymá egy 8 gb-os textúrapakk miatt játsszunk egy játékot ami jó:)
  • xido
    jogos,jogos..csak nálunk olyan nyistapista:)
    akkor lekapom és elteszem jobb időkre,mert most szétszedné a gépem
  • Scouser
    Csak a Collector's editionben van benne a Giga grafikai lemez. Tessék olvasni. A link mögött az első sorban.
  • Imremagdi
    Elite Graphics melett szép gépigénye lehet. Pontosabban vga igénye
  • Imremagdi
    Mert? nálunk csak a sima kapható, 3. lemez az hol kapható? még jó hogy nem rendeltem meg :)
  • TGWH
    Pedig egyértelműen látszik mennyivel szebb. Nézd csak a második képpáron az oszlopok feliratait, eliten el lehet olvasni, vagy az első képpáron az építmény köveit, sokkal élesebb eliten, és jobban látni a repedéseket, nem annyira elmosott, mint a nem elit beállításokkal.
  • xido
    standard vs elite text

én mintha nem látnám a különbséget a kettő között...
  • xido
    egyébként nálunk nincs benne a brutális textúrákat tartalmazó 3.lemez
  • Rudi27
    lol mondtam hogy aranyos
  • xido
    mondok jobbat,amit most láttam...van lehetőséget begombostűzni a küldetésjelző karikákat a térképen
  • xido
    némelyik koboldnak olyan hangja van,mint Billy Chrystalnak a Szörny rt.-ben...támadnak csapatban,ütöm vágom,elvérzik,erre ilyet szól.."Hogy ez is pont 3 nappal a szülinapom előtt történik":)))
  • Rudi27
    köszi a kézikönyvet meglesem ha lejött :P. Hát nemtudom hogyan fogom jövő hétvégéig kibirni hogy nem játszom, nem mintha hétvégén ráérnék játszani
  • xido
    na tessenek parancsolni...

Manual_hun
  • Imremagdi
    kösziiiiiiiii
  • xido
    de klassz modellek:)
  • xido
    pillanat...sebességemtől függően 6 perc alatt felrakom rapidra a kézikönyvet,abban mindent megtaláltok
  • Rudi27
    Lol én ezeket tuti nem bántom túl aranyosak
    Koboldok
  • xido
    XP reinstall előtt is aktiválás "jóváírása" és nem veszik el...
  • xido
    2x van lehetőséged aktiválni..első körben,de van egy aktiváció hóváírási lehetőség valahol benne,honlapon talán,amivel újra tudod éleszteni az elhasznált aktivációt...
  • Rudi27
    Nembeszélve az operációs rendszer cseréről ami ugyebár hébe hóba előfordul a pógár gépén . Ilyenkor kikerül a regiszteriből hopp
  • Imremagdi
    Ha megveszem a játékot, aktiválom és a hdd megsérül.

akkor tudom majd ujra aktiválni, vagy fel kell hivnom a céget?
  • xido
    pedig ér...a karikák jelölik a küldetéseket,ha rájuk mész egérrel,látni fogod kihez tartoznak...kattins rá,nagyobb lesz és a térképen az iránytűje vastagon kiemeltté válik...
  • kovecses
    Azt mondjátok meg nekem hogyan találok vissza azokra a helyekre ahol felvettem a küldetéseket? Mert az "m" betű vagyis a map nem ér semmit mert csak ilyen grafika...