10050
  • wedge31
    Oriási poén most értem egy katonához aki megmutatta honan jönnek azok az "izék" de a legjobb hogy az ipsét elrabolták az idegenek tiszta x-akta, egyébként rengeteg ilyen dilis küldi van nagyon feldobja a játékot.
  • grebber
    Valaki tenne be képeket full graffal?
  • xido
    oó én már nem lepődök meg azok után,hogy az "Anubisz figura" ionágyúval közlekedik meg olyan kerekes izével:)
  • xido
    se zártan,se nyitottan,se sehol...
  • rage
    Nekem a demo letöltéséhez, amit amúgy az E partícióra mentettem, kb 5GB helyre volt szükségem a C-n (!)

A Windows hülyesége, hogy mindent temp-be csinál, kibontást, ellenőrzést, letöltést...
  • wedge31
    Most kaptam egy küldit hogy nézek utána bizonyos gabonaköröknek amelyeket ismeretlen repülö tárgyak okozhatak
  • neonx
    Zárt szerveren még ti sem láttok szervert?
  • Nabunaid
    Mekkora ökörség, hogy a javítás felrakásához 3,5 Gb hely kell a C meghajtón... És ha nincs? Most ezért rakjam újra? A jó édes...
  • wedge31
    Vazze most értem az elf fövárosba hatalmas!! van egy elöváros rész ami szintén egy város piac,kikötö ahonan ki lehet hajozni eszméletlen feelinges és az a rengeteg küldetés most az arénában harcolok egy párat..
  • Imremagdi
    jé tényleg, müködik..Ezért ujrainditani... minek.
    Kösz
  • neonx
    thx
  • Newfronter
    Indítsd újra a gépet!
  • Imremagdi
    Ha a két db .ttf végződésű fájlt rámásolom, akkor egy feliratszöveg se jelenik meg :(
  • Scouser
    #569-ik hozzászólásban megtalálod a linket
  • adammmmmmm
    Van már olyan verzió ahol angol a hang. Már egy ideje nem néztem utánna és úgy tom hogy a német jelent meg hamarabb.
  • neonx
    Belinkelnéd azt a magyar manualt, ha megkérhetlek?
  • Scouser
    Vááá! Ma le fogok feküdni már 9 órakor és akkor hamar holnap lesz és akkor hozza a futár a játékot!!! Gyereee máááár! Elolvastam a magyar manualt és mégjobban ledöbbentem mennyire aprólékosan lehet fejleszteni a karakteredet:) jujj gyere már:)
  • balee4
    Nálam maxon 1280*1024-ben tökéletesen fut.
  • Imremagdi
    fix ip van, és no előfizetés :(
  • xido
    vagy előfizetéssel...vagy némelyik adsl-nél ha bontod a netet és visszalépsz,akkor nem kell 3 órát várnod,IP cserél...(t-home pl )
  • Imremagdi
    raid-al ennyi fájt nem lehet letölteni
  • xido
    public torrenttel bajlódjon,akinek 6 anyja van,nem akarok 2 hetet várni semmire,azt az időszakot befejeztem:)
  • xido
    rapid...de csak az elite gfx lemezé,a többi közzétételéért nem vállalok felelősséget ebben a topicban:)
  • Imremagdi
    torrent link?
  • Gando
    azért mert amikor kérdeztem akkor még nem jött le a demó
  • ROMOTO
    Dell 2007 wfp 1680X1050 moncsi
  • TGWH
    Na ez viszont már nagyon érdekes :D akkor minek kérdezted, hogy hajlandó-e elindulni?
  • Gando
    óóó :D köszi
  • RaveAir
    Szóköz billentyű...
  • Gando
    de fogd már fel hogy rohadt jól fut....
  • TGWH
    Hááát, nekem egy friss gef 4 mx440em volt, akkor amikor a radeon 9600as volt a legjobb kártya... akárhogy is nézed, eljárt felette az idő. Ha egy újabb 5700as geforce-on diavetítés a játék, akkor sztem annak örülj, ha a demó elindul, vagy a teljes sokkalsokkal jobban van optimalizálva, mint a demó.
  • Gando
    nincs valami gyorsgomb a hp itóka piálására ? mert azér csaptak le 3szor mert kattintgatnom kellett :D
  • xido
    mekkora felbontáson?..mert nálam maxon 1024ben simán fut és nem sokkal tér el a gépem a tiédtől ahogy látom
  • envoka
    Most már mindegy. Tárhely megvan, igaz még csak ideiglenes címet kaptam, a
    sacred2.hu domain-re kell várni amíg lerendeződik.
    Ha más is belevágott a dologba, legfeljebb lesz két, vagy több weboldal.
  • ROMOTO
    Gyakni kell, oszt pakolni az hulló rúnákat, meg lehet szokni...
  • Gando
    nálam nem szaggat :D csak kicsit bonyolult nekem a játék, dee majd belejövök
  • ROMOTO
    A game full beállításokkal klasszul szaggat (az aláírásomban a konfig), azalatt ippeg, röccenésmentes.
  • Gando
    kössz b+ hogy hagysz valami reményt....
  • TGWH
    Ja, hááát akkor ne nagyon reménykedj, de nézd meg inkább a demót, az a biztos... ha a teljes jobban lesz optimalizálva, és lehet buherálni az ini-t, mint az első résznél, akkor úgyis leírom hogy van, és akkor talán még gyengébb gépeken is lesz esély...
  • Gando
    mint mondtam ati 9600...