10030
-
#658 raid-al ennyi fájt nem lehet letölteni -
xido #657 public torrenttel bajlódjon,akinek 6 anyja van,nem akarok 2 hetet várni semmire,azt az időszakot befejeztem:) -
xido #656 rapid...de csak az elite gfx lemezé,a többi közzétételéért nem vállalok felelősséget ebben a topicban:) -
#655 torrent link? -
#654 azért mert amikor kérdeztem akkor még nem jött le a demó -
#653 Dell 2007 wfp 1680X1050 moncsi -
TGWH #652 Na ez viszont már nagyon érdekes :D akkor minek kérdezted, hogy hajlandó-e elindulni? -
#651 óóó :D köszi -
#650 Szóköz billentyű... -
#649 de fogd már fel hogy rohadt jól fut.... -
TGWH #648 Hááát, nekem egy friss gef 4 mx440em volt, akkor amikor a radeon 9600as volt a legjobb kártya... akárhogy is nézed, eljárt felette az idő. Ha egy újabb 5700as geforce-on diavetítés a játék, akkor sztem annak örülj, ha a demó elindul, vagy a teljes sokkalsokkal jobban van optimalizálva, mint a demó. -
#647 nincs valami gyorsgomb a hp itóka piálására ? mert azér csaptak le 3szor mert kattintgatnom kellett :D -
xido #646 mekkora felbontáson?..mert nálam maxon 1024ben simán fut és nem sokkal tér el a gépem a tiédtől ahogy látom -
#645 Most már mindegy. Tárhely megvan, igaz még csak ideiglenes címet kaptam, a
sacred2.hu domain-re kell várni amíg lerendeződik.
Ha más is belevágott a dologba, legfeljebb lesz két, vagy több weboldal.
-
#644 Gyakni kell, oszt pakolni az hulló rúnákat, meg lehet szokni... -
#643 nálam nem szaggat :D csak kicsit bonyolult nekem a játék, dee majd belejövök -
#642 A game full beállításokkal klasszul szaggat (az aláírásomban a konfig), azalatt ippeg, röccenésmentes. -
#641 kössz b+ hogy hagysz valami reményt.... -
TGWH #640 Ja, hááát akkor ne nagyon reménykedj, de nézd meg inkább a demót, az a biztos... ha a teljes jobban lesz optimalizálva, és lehet buherálni az ini-t, mint az első résznél, akkor úgyis leírom hogy van, és akkor talán még gyengébb gépeken is lesz esély... -
#639 mint mondtam ati 9600... -
TGWH #638 ha nvidia, akkor sztem simán elmegy, ha redeon, az már húzós... csak hogy tudd mihez hasonlítani, egy gef5700-ason diavetítés, de fut (bár lehet hogy tudunk állítani v.mit a teljesen...), és egy gef6600assal min beállításokkal is képes szaggatni, főleg amikor sokan vannak, és van egy olyan érzésem, hogy a játék 95%-ában sokan lesznek :D -
#637 akkor lehet hogy jóbarátságban leszek a game-el :D -
xido #636 saját tapasztalatom,a mozgás is nagyon szép..és én mindig a legtávolabbra zoomolom a kamerát,amitől kicsit felülnéetes rts hatása lesz és még szebb a grafika,ugye nem megy le hős-válla feletti nézetbe és nem kell közelről mutatnia a textúrákat... -
#635 huhh kössz :D nekem tökéletesen elég a low is, csak maga a játék jó legyen, mert kicsit aggaszt az a karóba húzott mozgás mint ahogy a vidikben látszódik -
xido #634 na..frászt hozod rám...egyenként megnéztem a linkeket,hogy szóltál:)) -
xido #633 az jó..a minimum követelménynek megfelel ha minden igaz...lehet csak low-on fogod,de el kell indulnia...
azért egy demót szedj le szerintem a megvétel előtt.. -
Aurelianus #632 jó -
Aurelianus #631 Bocs...tévedtem. -
#630 3ghz :D -
xido #629 affene..1 az 1ben másoltam a címeket,és nem volt utántoldott javítás,ha így van.... -
xido #628 és a proci hozzá milyen?
-
Aurelianus #627 A part 8 hibás!
Mivel kétszerlinkelték a part 7-et az elite gfx-nél! -
#626 sztetek hajlandó elindulni ati 9600 tal és 1,5giga memóriával? :D -
TGWH #625 Minél nagyobb a felbontás, annál nagyobbak lesznek az ikonok, és annál olvashatóbbak a szövegek... elsőre hülyeségnek tűnik, de ha jobban belegondolsz, sztem azért csinálták így, mert az asztalon is kisebbek az ikonok nagyobb felbontásnál, és ez zavaró lehet... bár egy fokkal lehetnének alapból nagyobbak, lehet hogy ilyen áron tudták csak megcsinálni... Majd meg kell néznem hogy fut a teljes, mert nekem már húzós, mondhatni luxus lenne feljebb állítani a grafikát ilyen gyenge géppel... -
xido #624 filóztam rajta,hogy linkeljem ide az elite gfx-et,ha valakit érdekelne,mert mint textúra-pakk,lokalizáció független lehet,gondolom egységes minden nyelvterületen a bónusz lemez..ez a megoldás maradt tisztán,hogy ne az egész forrást mutassam,warezre lehetőséget adva...
elite gfx -
xido #623 Nos nekem egy régesrégi monitorom van,mindent csak 1024ben játszok..tapaszalom a feliratok enyhe életlenségét,felvettem 1280ra próbaképpen és élesebbek lettek....csak hát mivel régi monitor,a képfrissítése kiütötte a szememet,úgyhogy marad megszokósban az 1024:) -
Gabesz026 #622 Amúgy megnéztem a játékot 1 94cm-es full HD TV-n 1920x1080-as felbontásban minden fullon 4x-es aa stb. rohadt jól néz ki -
Gabesz026 #621 A játék nagyon jó lett rengeteg küldetés van benne és aki mindet meg akarja csinálni akár több száz órát is el lehet vele lenni.Aki szereti ezt a műfajt annak kötelező darab. Azt meg nem is mondom hogy érdemes megvenni a játékot egyrészt a multi miatt másrészről pedig nem sok olyan játék van ami ennyi játékidőt igér ennyi pénzért. Ezt szépen összehozták a srácok grat nekik! -
Rudi27 #620 Bocs hogy 3adszor kommentelek egymás után de picit szétszórt vagyok, most keltem fel felébresztett a futárgyerek hog baze engedj be hoztam a cd-det ^^, Szóval, Maxtreme-nek: szerintem szeszmester azzal hogy "Pedig 1024*768-ban játszom" arra célzott hogy ebben a felbontásban kellene a legnagyobbnak lennie a betűknek mert ez a legkisebb felbontás? szerintem legalábbis, nagyobb felbontáson összemennek a dolgok álltalában -
Rudi27 #619 Ja akkor mostár megkérdem még1x tudván hogy a Closed net is elérhető, van valaki a körünkben aki már aktívan nyomja closedon? mennyi magyar arc van fenn mien a játékélmény élesben stb infókat plz