10030
  • TGWH
    Azért diablónál jobb és újabb :D
  • xido
    olyan diablo 1 szintűnek éreztem "sajnos"..mentségem a modern grafikához szokott sznob szemléletem..rosszkor kezdtem el ezekkel játszani:)
  • bardocz
    Warcraft 3-hoz képest milyen?
  • xido
    uhh...na mikor már a német demo megtetszett,gondoltam rákeresek az 1.részre..magyarítás is van hozzá...hát...az 2004es ha jól tudom,de a grafika fényévekkel visszább volt az én maiakhoz szokott szememnek:)
  • bardocz
    Köszi!
  • wedge31
    Novemberben jön konzolra.
  • bardocz
    De addig lehet kipróbálom az első részét:)
  • bardocz
    De az enyém már a witchernek is gyenge volt,hátmég ennek:D
    Amúgy még Mo-n nem kapni a konzolos verziót?Sehol sem találtam :\
  • Imremagdi
    le lehet venni a grafikát, akkor gyengébb gépeken is fog futni
  • bardocz
    Ejj de kár,hogy ilyen nagy a gépigénye:\ Így lehet csak 360-on fogom majd kipróbálni...Majd valamikor karácsony után.Pedig nagyon bejön a trailerek alapján a játék.Főleg a zene:)
  • wedge31
    THX.
  • ricsa008
    ok
    itt a warez topic
  • wedge31
    Vazze ,ne baszuk már el ezt a topicot is a warez témával ,félreértés ne esék nincs bajom vele de ne itt tárgyaljátok nyisatok egy off topicot.
  • Bordapapa
    Én is erre gondoltam, mert elvileg az ini fájlokban be lehet állítgatni a default nyelvet, fel van sorolva az összes, amin megjelent. Kíváncsi vagyok, elég lesz-e a locale mappát felülcsapni...
    Time will tell...
  • ricsa008
    Sacred 2 Fallen Angel bY eXtreMe ez Fake?
  • Newfronter
    Van paul.dll-es crack is kint a PB-n. Nézzétek meg hogy lvl 13-on mennyi XP-t kaptok vele!
  • xido
    ez a hotfix a 2.10-re patchelt játékra telepíthető csak,orvosolja a zárt és nyílt serverekre kapcsolódási problémákat....

valami ilyesmit jelent,amennyire nem tudok németül:)
  • xido
    az tudtommal csak javítás az eredeti játékhoz meg némi multi-port javítás talán...
  • Imremagdi
    és a patch?
  • xido
    timereset valóban,de a beszélt nyelv akkor is csak német,illetve csak 13as szintig lehet eljutni,tovább nem enged fejlődni
  • grebber
    Majd a nyelvi fájlokat felülírjuk azt jóvan!
  • Bordapapa
    Az angol verzió nov. 11...
    Messze van még, és a hivatalos fórumon azt írták, hogy nem lesz hozzá elérhető hivatalosan nyelvváltási lehetőség, nehogy a népek megvegyék jó olcsón valahol, és lecseréljék a nyelvet a nekik tetszőre...
    lolmár...
  • Imremagdi
    timereset van hozzá
  • grebber
    Már feltörték a gamet hogy így kéregetitek a nyelvi fájlokat??
  • Imremagdi
    2-3 Mb csak.
    Kösz
  • xido
    ha nem lesz orbitális méretű és estig senki más...:)
  • Imremagdi
    akkor nem küldenéd át majd a kérdéses fájt :)
  • xido
    Bp.Mammut 576.shopban van,most megy érte pajtásom,délután már boldog tulaj leszek,ha minden igaz:)
  • Imremagdi
    található a \Sacred 2\locale\hu_HU\ mappában egy global.res nevű file.

Átküldené valaki?

[email protected]

Köszi
  • TBTPumpa
    valszeg azért nem sikerült még feltörnie senkinek sem, mivel még csak Német és Magyar nyelveken érhető el! az angol változat November 11.-én érkezik az Amazon.com szerint, szóval csak ezután várható törtverziós játék, szerintem...

Sacred 2: Fallen Angel
    Other products by CDV Software Entertainment
    Platform: Windows Vista / XP
    This item will be released on November 11, 2008.

Link
  • neonx
    Der Hotfix auf Version 2.10.1.0 ist da!

Dieser Hotfix behebt das Problem der nicht erstellbaren Server im Open- und ClosedNet.

Um den Hotfix zu installieren müsst Ihr Version 2.10.0 installiert haben!

(Falls Euer Sacred noch in Version 2.00.0 vorliegt unbedingt vor dem Hotfix das Content Update installieren, und erst nach erfolgreicher Installation dessen dann den Hotfix.)

Weitere wichtige Informationen zum Hotfix findet ihr hier >>>

... and play it!

Den Hotfix findet Ihr auf unserer Landing Page: >>>

Während der Wartung ist die Lobby für etwa 90 Minunten nicht erreichbar.

Wir wünschen allen Spielern viel Spaß in Ancaria!

Valaki le tudná fordítani?
  • neonx
    igen ez engem is érdekelne hogy pontosan mire jó. Azt tudom hogy a tűzfal és a ruter beállításához van, de hogy kell pontosan beállítani azt nem értem.
  • krisztajo
    Tényleg! És ez már olvastam is, csak teljesen elfelejtettem! Köszi!
    Feltehetnék még egy valószínűleg láma kérdést?
    A hotfix mire jó??? Az is fel kell tenni?
    Outlander! Én nagyon örülnék az új oldalnak a második részhez! És miután nagyon szerettem a régit annak is ha TE is besegítenél!!!
  • Outlander
    Üdv! Azt az oldalt még én csináltam annó:) nem gondoltam volna hogy még "él" Ha valaki csinál site-ot a 2-nek is, akkor abba szívesen besegítenék!
  • balee4
    Ez igaz, de hétközbe nem vagyok egész nap itthon...:( Szóval marad az 576, ha esetleg arra jársz nézd meg nekem, hogy kapható-e xD
  • Rudi27
    Én győri vagyok és kb 20percembe tellett volna lemenni érte. De mit futkozzak ha a cd galaxis az ajtómig hozza ugyanazon árért? 8990+1000ft póstaköltségért, boltban meg 9990 ha jól tudom
  • balee4
    A győri 576-ban remélem jövő héten már/még lesz :D
  • Aurelianus
    +n
  • Scouser
    Hát pont jártam a media marktban és megnéztem:) Villanyégőket kellett vennem:)
  • TGWH
    Én már írtam, hogy szhelyre még nem érkezett meg, én is rendeltem, nekem hétfőn elvileg megjön...