10030
-
Rudi27 #458 Ezt ismertem a sacred1 es múltamból, valóban szépen mentek a hírezések és minden egyéb. Szóval nemlenne rossz valami hasonló oldal, esetleg valami újabb skinbe öltöztetve hasonlóan aktív adminisztrátorokkal :P. -
xido #457 sacred 1nek van..nem tartanám lehetetlennek,hogy kibővítsék..esetleg kérésre,mert korrekt idáig
sacred 1 fansite -
Rudi27 #456 korrekt banner. Újabb kérdés merül fel bennem: Van már magyar közösségi oldala esetleg valami fan site az S2 nek? Jólenne ha lenne. -
#455 -
xido #454 770x270-es lett... -
xido #453 -
xido #452 na lássuk miből élünk,hirtelen nem volt a fejemben egy képtárolós site sem...
-
#451 Azt nemtudom de 773x238 az már megfelelő! -
#450 720*240 körüli -
xido #449 mi egy itteni banner standard mérete? -
#448 Szép méretes a patch! Már csak a gamere kell várni. -
#447 Szóltam a bannerműhelybe, h készítsen vki ide egy bannert, aki ráér.
Nem sürgetem:D Már hetek óta kellett volna ide egy banner -
#446 Nem sajnos itt nincs import.
A singleben csak meghivhatsz társakat de csak a te eredményeid kerülnek mentésre. -
Norec79 #445 Sziasztok!
Némi info a játékrol.
minimum köv:2.4 proci/integrált kártya esetén dual core2.4/ 1gb ram,256mb nvidia6800 vagy ati x800, 20 gb hely, windows xp 3szervízpak.
ajánlot köv:2ghz dual core proci, 2 gb ram , 512 sheder 3.0 tamogatott nvidia 8800gts vagy ati hd3870 a többi ugyanaz.
A játékrol:grafikailag nagyonszép minden maxon, simán fut 1400*960 felbontásbamn (a gépem megfelel az ajánlott követelménynekű) bár a betük és a tárgyak baromi kicsik az inventoriban.
Kiprobáltam a zárt netes játékot 1 aktiv szervervan összesn. ugyvettem észre hogy az elöszoba vagy csevegöszobában csak magyarok voltak ész a szerver is nekik van fentartva külföldit nem láttam és nem is találtam más szobát csak azt amibe rakott. -
#444 itt a magyar patch -
Rudi27 #443 Wedge én még szeretnék kérdezni tőled azért ha nem para :D. Az érdekelne hogy a karakterinportálás ugyanúgy van mint az s1 ben? és hogy az a kari akkor vihető multiba utánna amit singlébe nyomok? mert akkor hamachi és adj neki :P. -
#442 hímnős.. ;) -
#441 Mondjuk a cyborg fene tudja milyen nemü. -
#440 Van három nö meg három férfi ez a választék. -
#439 Akkor kari csinálásnál nemlehet fiút meg lányt csinálni csak ami alapból van? -
#438 Nem gond inditotam egy inkvizitort felfedezö karinak legalább lesz egy kis helyismeretem -
Rudi27 #437 krisztajo én nem akarlak elkeseríteni de 50-50% az esélyed a medium grafikára szerintem, abból indulok ki hogy az én vasam is jelenleg kb ugyanez bár a ram kevesebb (ez abból fakad hogy tudtam hogy lecserélem ezért nem tettem bele többet :P) szóval nálam a demo pl rohadtul akadt lowon, bár a +ram miatt és azt nézve hogy az eredeti már jobban van optimalizálva elvileg megeshet hogy jól fog futni bár nem a legszebb grafikán az tuti. Jah a videókártyám Msi 6600GT. Szóval sok sikert kivánok neked minden esetre. -
xido #436 nem volt itt lejjebb a magyarhoz egy patch?..nem tudom az angol patch menni fog-e az itthoni verzióra... -
xido #435 mosz nézem amazonon..angoloknál csak nov.7...tehát addig lapos lesz a mlti szerintem... -
krisztajo #434 Sziasztok!
Most töltöm le a foltot (a kis édest 450 Mb ).
Valaki játszik már úgy hogy fent van???
Érdemes feltenni
Miután hivatalos gondolom nyugodt szívvel lehet felrakni.
De kell a hotfix is vagy elég csak a patch?
És még mindig nem tudom, hogy elfog-e nálam futni (bár TWGH már mondott véleményt) azért más tapasztalatára is kíváncsi lennék!
Szóval az én vasam illetve bádogom elég lesz neki szerintetek??? (P4 2,4 GHz 1 magos proci, 2 Gb RAM, 6600 GT)
-
#433 Igen a németek után ,náluk másodikán jött ki. -
xido #432 meg aztán nem is tudom melyik megjelenéshez viszonyítják a serverek baindulását...úgy tudom amcsiban csak februárban fog megjelenni..európai boltba kerülés mennyire egységes,elsők között voltunk mi magyarok? -
Gabesz026 #431 Ez így van sehol senki! -
#430 Tegnap jött ki a játék és én még nem tudtam sehova felmenni kevés embernek van meg még majd a jövö hétöl beindulnak a dolgok. -
Reggaester #429 Ámen! -
Rudi27 #428 Wedge31 úgylátom te vagy kb még az 1etlen olyan aktív fórumozó akinek már megvan a játék és minden téren képben van. Szóval megszeretném kérdezni hogy van már valami hír a Closed net szerver/szerverekről? Esetleg egy msn címet is adhatsz ha nem gond neked. de bárki adhat aki szeretne dumálni esetleg majd eggyütt játszani: [email protected] -címre küldhetitek, köszike. -
#427 A gépigényröl feltetem egy laptopra / 2.0Ghz turionx2-es proci, 2giga ram és egy 256MB 2600xt vga / 1280x800 felbontáson árnyék minimumon a többi med ,élsimitás és idöjárás off.
A jó hir hogy stabilan hozza a 25fps körüli értékeket. -
Rudi27 #426 Solikka jól tudod. Hát szerintem is megéri megvenni ezt a játékot iszonytató effektet, gyönyörű tájakon át, hátasokról harcolhatsz (Nekem a Temple Guardian-nak az a karika mountja tetszik amikor elfordul vizszíntesbe és legyalulja a monsztákat :P) Emelett még ottvan a lehetőség hogy másokkal éld át ezeket a kalandokat és együtt gyakjátok a Bossokat/Monsztákat. Szerintem mire kijön a diablo3 addigra énmár annyira sacred2 függő leszek hogy nemhogy nem veszem meg demég letölteni sem nagyon fogom (warez powa fúj :P). Hameg másért nem is veszi meg az ember de legalább bekerülhet a relikviák sorába a polcra. A mai fiatalok már nem annyira tudják értékelni amikor a kezükbe vehetnek egy eredeti példányt egy jó játékból. Emléxem még amikor gyerekkoromban rohantam be ajtóstul a házba hogy feltelepítsem az eredeti Starcraftomat . Hát igen nincs szebb érzés amikor kibonthatod a dobozt és várod hogy végigfusson az a fránya csík és végre megláthasd a főmenüt .
Eme szép monológhoz akkor már társítok egy videót is amit épp most találtam: Elfpowa -
#425 Info oldal. -
#424 Elment egy csomó idöm sirfeliratok olvasásával de egyszerüen kihagyhatatlan poénokat nyomatnak ,mondjuk az elsö részben is volt egypár legendásan nagy szöveg. -
solikka #423 Ha jól tudom, interneten kell aktiválni első használatkor! És a nagyobb hardver változás után meg újra kell aktiválni -
#422 Én mindenképpen meg akarom venni, de érdekel ez a védelmi mechanizmus. Szvsz a multi miatt teljesen megéri megvenni. Gyakorlatilag ha tetszik egy játék és a multi miatt még a játékidő is megnövelhető(Bár az Oblivion és a Witcher esetében multi sem kellett nekem), akkor meg szoktam venni. Szal mi is ez a mechanizmus? -
#421 "Már nem töltöm le újra majd a teljest" Ezt nem úgy értettem hogy a demót nem töltöm le hanem a teljest töltöm le hanem a demót már nem töltöm le újra majd megveszem a teljest.Leginkább a multi érdekel ezért veszem meg. -
Rudi27 #420 Különben meg engem is jobban érdekelne pár saját shot mint a szar reklámként kézített előre beállított képkocka :P, sajnos várnom kell rá még 2napot mire a kezembe kerül valamint még rendeltem hozzá egy ütősebb gépet is 4giga dual chanellel meg egy phenon procival, szal azmeg csak péntek mire megjön és összerakom -
Rudi27 #419 ELkell hogy szomorítsalak a teljest nem mostanában fogod letölteni(warezolni,fúj)a védelmi mehanizmusának köszönhetően, szóval állj neki gyűjtögetni szerintem