10030
  • Scouser
    Különben mennyi a boltban az ára? 9900 ft?
  • Scouser
    Lehet megrendelem akkor most a CD galaxistól és akkor elvileg keddre már ittvan. Mondjuk ha hétfőn rendelem meg reggel akkor is elvileg.
  • Reggaester
    Az Inkvizítor Tömör örvénye most bugos vagy én nem értem? Nem szív magába semmit és nem okoz sebzést sem, 4,5 m a hatótávja, de ha a lábuk alá teszem sem csinál semmit, csak meglengeti a fákat azt jónapot.
  • Aurelianus
    +n
  • Aurelianus
    Pest több potján is hiánycikk...
  • Scouser
    Hát kénytelen vagyok feltenni újra a demot, se a MM-ben se a Tescoban nincsen még Szombathelyen. MM-ben azt mondták majd a hét közepén. Jobban jártam volna ha megrendelem...
  • Prince23
    Végre van már banner, ezt is nekem köszönhetitek, ha nem szólok még mindig pucér lenne a topik
    Csak felül meg alul túl sok a hézag, remélem oda ki fogják majd pótolni hivatalos webbel meg magyar webbel, offtopikkal, stb....
  • xido
    még nem feltört...csak 24 órás trial és/vagy 13as szintig fejleszthető karatkerekkel...és "german sprahe":)
  • xido
    mint a filmeknél...slipcase...jó az..azokat a bucinagy dobozokat sose szerettem,teljesen felesleges volt szerintem
  • neonx
    köszönöm
  • Scouser
    Nekem Amcsiból hoztak egyszer egy Obliviont és annak a szép dobozába bele volt baszva egy papírtokba a játék... Ehh...
  • McFrost
    Én is. Nem az.
  • wedge31
    Találkozott valaki már sárkányal ha igen merre van ?
  • Bordapapa
    A műanyagtok benne van egy papírdobozban.
    Sajna nem úgy, mint régen, a rendes dobozos játékok idején, hanem DVD-tokban van, és aköré van egy papírdoboz.
  • TGWH
    Én már láttam feltört verziót... le nem töltöttem, szal lehet kacsa...
  • balee4
    Vki, aki megvette nem tudna készíteni pár képet a játék dobozáról, ahogy halottam papírtokos.
  • Rudi27
    Annyit értek kb ebből hogy a 2.10 es pachez van meg hogy az Open net a 7011 es portot használja (routheresekre vonatkozik meg tűzfalakhoz). Valamint a tűzfalnál a kivételek közé kell adnod a s2gs.exe fájlt hogy engedje az oda vissza kommunikációt a szerverrel. Nemtom ezzel mennyit segítettem :P
  • neonx
    UPDATE:
    Das Hotfix ist erschienen und steht in unserer Downloadsektion zum herunterladen bereit. Auch wenn das Hotfix installiert ist, werden die Server noch etwas brauchen, bis sie wieder online sind.
    Hinweis: Das Hotfix funktioniert nur bei vorher installiertem Patch 2.10!

Folgendes gilt zu beachten:

Zum Erstellen eines Servers im Open Net wird der Port 7011 benötigt, der auch im Router freigegeben werden muss

Bei der Verwendung einer Firewall muss "s2gs.exe" (GameServer) freien Zugriff auf das Internet erhalten

Valaki le tudná fordítani?
  • grebber
    Hehe azért nem semmi kijön azt egyből ekkora patch majd fix

Bár az is igaz pár napra ismét feladták a leckét a warez csapatoknak a védelem jó lett!
  • McFrost
    Nincs probléma:D
  • neonx

Hotfix 2 . 10 - 2. 10 .1
  • Rudi27
    Nem is támadásként írtam le amit írtam, félreértés ne essen. Én csak leírtam a véleményem se több se kevesebb. A hasonlítási alap meg azért lehetséges mivel azonos stílus a 2játék (Hack&Slash). Valamint a sacred1 et sem hívták másképp mint diablo klón mindenütt. DE hozzáteszem hogy én azt is szerettem ahogy szerintem ezzel is jó sokat fogok játszani. Márcsak a póstás bácsira várok hogy kihozza végre :P. valamint azért írtam le amit írtam mert a blizz egy pozitív példa hogy hogyan kell reklámozni információkat közzétenni, ami szerintem 2008 végén már eléggé alap dolognak kellene hogy legyen egy ekkora világgal rendelkező játéknál nembeszélve a tárgy szörny stb adatbázisró ami gondolom ittsem pici, és semmi infó :(. Szóval éncsak 1példát hoztam hogyan lehetett volna csinálni mindezt.
  • McFrost
    SZerintem feles a Diablohoz viszonyítani állandóan. Az egy klasszikus és stílus teremtő történet. Nem kell mindig, hogy a Dio így meg a Dio úgy.
    Ez most itt egy Sacred nevű játék, 2M eladott első résszel. Hasonló stílusban , szerintem emberközelibb felfogással mint a Dio. Értem ezalatt, hogy a környezetbe jobban beleélheti magát a klikkelő tag, több az ember ellen, több a falu-város-NPC.
    A mai árakat nézve pedig bőven megéri, a peccsek majd szépen befoltozzák.
  • Gabesz026
    Alig jelent meg a játék, az Ascaron már ki is adta az első foltot a Sacred 2: Fallen Angel szerepjátékhoz, mely többek között a következő frissítéseket tartalmazza:

* Optimalizált megjelenítés
    * Fejlesztett játékegyensúly és AI
    * Automata frissítés elérhetővé válik
    * A küldetés rendszer javítva lett (párbeszédek és küldetés-szövegek)
    * A főmenü megjelenítése fejlesztve lett
    * FX hanghatások javítva lettek
    * A frissítéssel a játék a közepes beállításokat használja alapként
    * Jobb áttekinthetőség a Küldetés-könyvben
    * Egy hardver-kurzor beillesztésre került
    * A hősök harc-animációi javítva lettek
    Én még olvastam hogy közel 200 új mágikus tárgy is belekerült.
  • wedge31
    Javaslom olvass visza még nem olyan nagy a topic #335
  • wedge31
    Itt nem értünk egyet mert már teljesen kész játékot adtak ki majd meglátod.
    A patchek meg ennek a stilusnak a velejároi most igy hirtelen meg sem tudom mondani hány javitás jött ki a diohoz vagy a wowhoz és nem mondanám hogy összecsapott játékokrol van szó egyszerüen ez ennek a játéktipusnak a velejároja.
  • krisztajo
    Hát ezzel most nem vigasztaltál meg annyira!
    A folt esetleg nem segít az optimalizáláson?
    Tényleg senki sem tette még fel???
    Ha valaki tudja írja már le mit javít és változtat meg! Please!
  • Norec79
    felraktam a patch-et mostár az az egyettlen zárnetes pálya sem elérhetö ami eddig volt mert nem ugyanolyan verzió
  • Rudi27
    1. 4.
  • beyczy
    hasonló választ vártam kösz
  • Rudi27
    Mert a blizzard politikába beletartozik azis hogy nem érdekli őket hogy mennyit vár a jónép a játékra, maga a Blizz név adja hogy minőségi lessz. És ezért dolgoznak vele még 1évet a bejelentés után. Ám az Ascaron ezt nem tehette most meg a dio3 kijövetele miatt csunyán fogalmazva összeba..ták az egészet és mehet a lemezre, erre jó bizonyíték hogy még az optimalizálás és a motor hiányosságai is a pachekben megy tovább. pl Hardware Curzor textúrajavítás etc. Szóval muszáj volt kiadniuk mert ha dio3 al eggyidőben jön ki akkor nemlett volna akkora eladás mint így ez tuti. Én megnéztem most egy dio3 as boss fightot is és hát mintnemondjak a blizzarhoz hűen azsem lessz egy piskóta játék. Nembeszélve arról hogy ugyebár a statik droppos itemek hajtják előre a játékosokat, pl: wow dio2 nél. Nemtudom hogy a Sacred2 nél mennyire van fix droppú rendszer bossoknál de remélem igen. mert ugye ez adja a lehetőséget hogy céltudatosan oda menj ahol a hőn áhított pl set darabra szert tehetsz (ez csak egy példa). De a lényeg hogy szerintem a fix drop jó dolog. Szóval remélem itt is lehet majd nagy bossfarmokat rendezni a kivánt dropp reményében.
  • wedge31
    Néz majd körül a térképen mekkora Ancaria.
  • beyczy
    most a szemem káprázik vagy tényleg 12 GB a telepítő és kb 20 GB-ot pakol fel a gépre? Mi a rosseb miatt ekkora?
  • Prince23
    Nekem pl. az 1. és a 2. lép tetszik

ti jöttök
  • Prince23
    Na elkészült egy pár banner, köszönet Matt07-nek

• wedge31
    Ezt én se értetem már az elsö résznél se de miután eladtak belöle két millát azt hittem a második résznél már lesz felhajtás / vajon mennyi ment volna el belöle ha blizzardos felhajtást kap /
    A hivatalos oldalon a bestinárium egy beastból áll ,no comment.
  • Rudi27
    Hát akkor márcsak valaki olyan kellene aki egy normálisabb weblapot összetud dobni :P. Sacred2 fansite kit már van azt tudom. De a helyzet az hogy az Ascaron megint abba a hibáa esett hogy nem készített részletes adatbázist a játékhoz (csak halkan mondom ki: mint ahogy a konkurens fejlesztő cég (diablo2 wow) azt mindig már a játék megjelenésére megtette) Sokban hozzájárult a blizz játékok sikeréhez az is hogy a játékosok tudták mire hajtsanak (pl itemek stb) és mindíg óriási információs adatbázist kaptak az interneten. Az Ascaron ezt a S1 nél is eléggé foghíjasan tette meg, vagyishát ami infó volt aztsem nekik köszönhetjük hanem a rajongóknak kb. Elég ha azt nézzük hogy Starcraft2 meg Dio3 fansiteok már most elég komoly létszámmal és brigáddal üzemelnek pedig a közelben sincs még 1ik játék sem. Hát igen ez a hiányosság sajnos a s2 nél is megvan még. Sőt mintnemondjak az a pá angol oldal is ami a témával foglalkozik abszolút foghíjas jelenleg: http://wolfes-lair.rpgplanet.gamespy.com/ http://www.sacredwiki.org. Ellenben a németek már jóval előrébb járnak community téren mint bárki más, vajon miért? : http://www.sacred-legends.de/ http://www.cisacred.de/ http://www.sacreduniverse.de/ http://sacred.ingame.de/index.php. És még sorolhatnám a német oldaakat de nemteszem mert nemférne ki . Szóval jólenne egy magyar is csak sajna énsem értek a honlaptervezéshez :P.
  • Reggaester
    Én szívesen vállalok fordítást(angolról), anyaggyűjtés, némi képszerkesztés is belefér még a tudásomhoz mérten, de a weboldalak készítéséhez nem értek sajna.
  • wedge31
    Ez baromi szubjektiv dolog szerintem átlagos ,kirivo ökörségek nincsenek benne.
  • Szeszmester
    Akinek megvan, írna vmit a magyarítás minőségéről?