10030
  • Sir Quno Jedi
    Simán, de a demóban csak EGYféle kariosztályod lehet, konkrétan a szeráf. AMúgy meg azt, hogy melyik skill-eket akarod feltolni, azt így eldöntheted. Már az Underworld-ben is így nyomultam lev50 körül.
  • wedge31
    Vazze ,két napig nem néztem fel multira és elfelejtetem a jelszavam ha rányomok az elfelejtett jelszóra feldobja a hivatalos oldalt ötlet hogy lehet lekérni vagy uj fiokot csinálni ?
  • ROMOTO
    A rúnákat nem érdemes beolvasztani, mivel az inventory-ban simán átpasszolhatod a másik karidnak.
  • ROMOTO
    Lev 16 shadow warrior, driad 8, temple guard 6, sehol semmi multi eddig.
  • foxxi
    Megrendeltem, elvileg holnap már a kezemben is lesz :)
  • xido
    van rá esély,szedj demot,ha megy,akkor bevállalhatod a teljest is...
  • mephi666
    szerintetek 3800+ x2-vel, 7300gt-vel (inno 256mb ddr3)és 2giga 800as ddr2-vel hogy fog menni? kíváncsi vagyok nagyon a játékra, mert az első rész is nagyon tetszett már... :)
  • TGWH
    Nekem 11 körül jött, de ez ugye azon múlik, milyen útvonalat kell bejárnia, mennyi csomagja van, stb. Az e-mail-ben kapsz egy CSOMAGAZONOSÍTÓ-t, és egy linket, ahol le tudod kérdezni, merre jár a csomag, vagy v.mi ilyesmi, bár ez nekem nem működött, a rendszer szerint nem volt ilyen csomag...
  • TGWH
    Milyen géped van? Az sokat segítene. Írta itt v.ki, hogy a hibás sorozatú gef6600at fogta ki (asszem gef 6600at írt), és hogy vga bios frissítés utján lehetne csak megoldani a gondjait.
    A legfrissebb driver sem mindig a legjobb, bár vannak olyan vga-k, amik simán futnak a legfrissebb driverrel is.
    Lehetséges lenne, hogy a játék telepítésekor történt v.mi, és azért vág ki? Ha van tűzfal, akkor kapcsold ki, mint ahogy minden más olyan progit is, amit ki tudsz kapcsolni, nem véletlenül írják bele a telepítőkbe.
    Vagy nem engedélyezted a tűzfalnak v.melyik fájl futtatását, amiért ugye csak akkor szól, ha éppen elindul...
    Lehetséges, hogy egy win újratelepítés, és normális driverek/programok telepítése után megoldódna minden, bááár ezt inkább a játék telepítése előtt kellett volna, ha egy éve minimum fent van a windows... Minden esetre a legvégső megoldás legyen sztem a win vagy a játék újratelepítése.
    rage at work, gondolom így zárták le a demót, nem?
  • Scouser
    Mikor jön már a Futáááár! GLS tessék sietni!!!!
  • rage at work
    Érdekes, mert a küldetést jelző karika is eléggé kiesik fent, s kidőlt fákkal, meg egy leomlott hegyoldallal le van zárva az út.
  • szripio
    a régi sacred ment nekem is, csak amikor megjelent, akkor vmi hihetetlen bugos volt.
    Itt a 2-ben először 5 perc után szó nélkül kivágott a főmenübe. Épp egy ládát nyitogattam...szemetek...mindegy, lényeg, hogy kivágott. nemtom mennyire függ videokártya drivertől, szerintem a legfrissebb van fenn.passzolok.
  • Sir Quno Jedi
    Pl. ha valmi programod frissít, vagy jelez valamit, ami előtérbe kerülne és ilyenkor rávált a fókusz/vezérlés, az aktuális taszkod meg minimalizálódik. Lásd. Comodo Firewall stb.
  • Sir Quno Jedi
    Már a régi Sacred-del sem volt semmi problémám (hiába toltam iszonyat ideig), pláne nem a gold-dal. Ezzel sincs. Fut mint a kisangyal (hosszú órákig). Más gond lesz ott.
  • szripio
    Jó reggelt meg ilyesmik. én tegnap este feltoltam a gépre a teljes játékot, patcheltem meg minden, de ugyanazt csinálja, mint amit a demoval is csinált nekem, azaz játszok és 15 perc után úgy kivág a vindózba hibaüzenettel, hogy a gépet se lehet életre kelteni és újra kell indítani
    Vki találkozott ilyen hibával? Ezt az egyet nem szerettem az első részben is...kb. amikor az Underworld kiegészítő kijött hozzá, akkor lett bug mentesítve a játék és élvezhető volt...eh
  • Sir Quno Jedi
    Rengeteg küldi van, mindet meg lehet csinálni, csak az uccsó főküldit nem, mert ott ha levered a főcsontit, meg a brigádját, akkor annyi, odaáig tart a demó. De bármikor visszaload-olhatod a karidat. ÉN is feltoltam lev8-ra, legdurvább cuccokkal, meg sem nagyon tud senki ütni.

Király dolog energiapajzsban (vagy BeeEffGee-vel) írtani az ellent. :D

Minden bejárható az első zónában és van vagy négy elérhető újraélesztő monolit.

Édemes a nem a mi kasztunknak való rúnákat a rúnamesternél beolavzstnai. 4-ből már tetszőleges rúnát kreálhatunk magunknak és így szépen feltolhatjuk a kedvenc skill-jeinket.

Amúgy németül is kitoltam, most az angolt nyúzom.

Ja és sok a több bejáratú dungi, azokba is érdemes benézni.
  • Sir Quno Jedi
    Tűzfal.
  • krisztajo
    Köszi a térképpel kapcsolatos infókat!
    Kár hogy németek a feliratok egy angol jobb lett volna, de később csak lesz olyan is.
    Az Árnyékharcossal kapcsolatos kérdésemre senki sem tud válaszolni???
    Használhat ö is két fegyvert egyszerre???
    Van már valakinek hátasa? Kíváncsi lennék milyenek (kardfogó tigris, pokol kutya, óriás pók stb.) Dobjatok fel pár képet, ha lehet!
  • xido
    6 órás limitről tudok a demo esetében..elképzelhető,hogy ennek lejártakor már csak az addig bejárt területen sétálgathatsz,de elindul továbbra is...csak tipp..
  • magus
    2x próbáltam meg elinditani a demot, 15 p toltogetes utan feladtam

uninstall, ennyi volt, ki se probalom a fullt
  • rage
    Van esetleg valaki, aki a demoval játszik ? :)
    Jelenleg egyre jobban afelé hajlok, hogy meg kéne venni (mivel az egyik kedvenc zenekarom is szerepet kapott benne pláne) de addig is belefeledkeztem kicsit a demoba :)

A kérdés az, hogy most két olyan küldetés is van, ami mintha kiesne a játszható területről.Az egyiknél meg kell ölni a bandavezért, a másiknál meg vissza kell szerezni az adót. De hiába mutatja a nyíl, merre menjek tovább, le van zárva az út. Van egy brutál nagy főellenség, ami alig sérül ha megütöm, úgyhogy azt békén hagytam, vagy azt kell ahhoz kinyírni, hogy megnyíljon az út?

A térkép szerint van itt 3-4 ilyen rebirth portal, abból is csak az egyiket találtam meg, a többihez mintha nem lenne út.
    Egy olyan 10-12 küldetést megcsináltam, nem tudom, van-e a demonak vége (egyszer lejárt az idő, de load után ment tovább) meg egyáltalán van-e itt valami fő szál ?
  • Prince23
    Hungarian hot fix
  • xido
    meg ennek a külföldi CE kiadásában:)
  • rage
    Szép színes illusztrált könyvet a Witcher dobozában találsz :)
  • Scouser
    Mármint a Dio harmadik részével fogok játszani
  • wedge31
    Hát persze ha a blizzard kiadná a tetrist abbol is milliokat adna nincs is ezzel semmi baj elég sokat letetek már az asztalra és én is nagyon várom már a D3-at.
    Én csak arra gondoltam hogy ez után a játék után kevés lesz hacsak a healing orbokat tudják ujdonságként felmutatni.

Off end
  • Scouser
    A Blizzard a WoW-al olyan magasra tette a mércét, hogy az emberek olyan szintet fognak várni a Diablo 3-tól is. Én pl nem játszottam a Dio-val, de szeretem a WoW-ot és tuti játszani fogok majd a harmadik részével, mert számomra a Blizzard egyet jelent a jó játékokkal.

Annak ellenére mondom ezt, hogy jelenleg jegelem az Accountomat és igencsak gondolkozok a WOTLK megvételén. Egy kicsit elegem lett a végeláthatalan farmolásból.
  • Rudi27
    de eggyvalamit azért elárulok a diablo3 sokkalta magasabb eladási számot fog produkálni mint a S2 és sokkalta többen fogják aztmondani hogy veri ezt, és független lessz attól hogy valóban veri e avagy nem :P. Ez olyan biztos mint ahogy én itt ülök most a székemen.
  • Rudi27
    Hát én addíg nem mondok véleményt eggyikről sem amíg legalább 1x végig nem toltam mind2őt. És utána sem tervezem mert hát ha van egy jó meg egy jó játékom akkor inkább játszom 2jóval minthogy összehasonlítgassam és az eggyiket a másik alá helyezzem. Szóval max majd felváltva toljuk a 2őt .
  • Dante73
    A Wines "villámnézet" nálam is dobott egy hátast. Csak a Nero tudta megnyitni. Igaz, ez az egyetlen funkciója ami jól működik.... A DL lemezeket csak elrontani tudja, uninstallálni nem lehet, mert "elöbb telepíteni kellene" viszont a 7-est meg nem engedi feltenni, mert "ujabb verziót talált" a gépen.
    Én meg varrjak rá gombot.
  • wedge31
    Én már elmélyedtem egy kicsit és folyamatosan az államat keresem annyira bejön eddig a cucc.
    Remélem a diablos fiuk is ránéznek erre a játékra mert a németek marha magasra rakták a lécet és ciki volna ha a Blizzard leverné.
  • Rudi27
    Eggyetértek :P. hát minnél jobban elmélyedek a játék világában annál jobban szeretem pedig mégcsak neki sem álltam játszani vele, de azért kibontottam a dobozát és fekete fehér a könyv . Azthittem majd valami szép színesen illusztrált valami lessz a dolog a játékban szereplő karikról meg monsztákról készült képekkel. De tudom tudom sok a bajom nameg hát: ez legyen a legkisebb bajunk a játékkal, nagyobb még nincs vele mert nem nyomom .
  • Rudi27
    'hónap játék után meg amúgyis hozzá fogok szokni szerintem ahogy más fura dolgokat is sikerült már megszokni ezt is sikerülni fog.
  • wedge31
    Ez legyen a legnagyobb gondunk a játékal.
  • Rudi27
    Oké nem nagyon lehet másképp fordítani, de a pvp az pvp marad mert olyan net szleng ami minden országban elfogadott attól még hogy lefordították nemlessz jje szerintem senkinek. amúgy semmi gondom a fordítással csak sok angol kaland után eléggé jól szoktam tájékozódni egy új játékban is ellentétben most nem ez van, de nembajj majd kipróbálgatok mindent 1esével max hogy mi mit csinál lefordíttatom a számomra érthetetlen magyar dolgokat más magyarokkal .
  • TGWH
    Akkor kérlek szépen írd le, minek fordítanád a pvp-t?
  • wrongo
    Végülis, ha mindent magadtól kitaláltál, akkor miért nem jó a magyar? Ez van, ezt kaptuk. Nem tudom, hogy te jobb fordítást találtál volna-e a pvp-re, mint a fordítók.
  • wedge31
    Vettem már egy lovat mert 20óra játék után 8.5%-át jártam be a térképnek a specko hátasokat mikor kapjuk tud valaki erröl valamit ?
  • Imremagdi
    rapid acca nincs senkinek kölcsibe :D
  • Rudi27
    bocs a helyesírásomért de a billentyűzetem nem igazán akarja elfogadni amit lenyomok. Nembajj még 5évig jó lessz