10050
  • ROMOTO
    Opcionális a map részletessége, ha lejjebb veszed a részletezettséget, akkor csak a közvetlen környezetedben nő a vegetáció.
  • ROMOTO
    Választható a nyelv telepítéskor.
  • Sir Quno Jedi
    Assei de nekem full angol kéne, semmi magyar, vagy német baromkodás?! Szerintetek a magyar (bolti) verzió az megy full angolként (tehát még feliratokban is angolul)?!
  • balee4
    Meg a warezra van külön topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1223206842
  • ROMOTO
    A TG alapból meele-ranged+caster míg pl. a SW "csak" meele-caster
  • McFrost
    Nem tudom jó-é a kérdés, de a füvet ki lehet kapcsolni?
    Esetleg fák számát csökkenteni?
  • Nabunaid
    Szerintem a Temple Guardian sem kevert, vagy ha igen, akkor mind az... Attól függ melyik skill ágra gyúrsz, bár azt nem tudom, hogy szintlépésnél melyik alapképességek nőnek, mondjuk azon sok minden múlik.

Sacred 2 angol leírás

Itt lehet olvasgatni a karakterek támadásairól és varázslatairól.
  • Rudi27
    Scouser arra célzott ezzel gyerekek hogy ez a Topic a játékkal kapcsolatos infórmációkat kellene hogy tartalmazza esetleg beszélgetést stb. De a Warezolós témákra itt sokan allegriásak. Szóval szépen kéri ne itt tegyétek , nameg énis, köszi .
  • Sir Quno Jedi
    Én driverből rátoltam 16xANISO-t, meg 16QxFSAA-t. Úgy még bőven játszható, de azé jobb ezek nélkül a speed.
  • Scouser
    Igen én tudok! Az alábbi oldalon tudod "leszedni" 8990 Ft-ért cserébe, úgy, hogy másnap hozza a GLS futárszolgálat:

http://cdgalaxis.hu/PC/15630/sacred-2.html

Sok sikert hozzá! Ja és ez magyar verzió!
  • tomcsa4
    Angol nincs még. A német német szinkronos is.
  • Scouser
    A játékban be lehet állítani az élsimítást 4x-ig, de már 2x-nél is akadoozik így a grafika azt pedig nem akarom. Félreérthettél
  • Evoluti0N
    Hali mindenki! Lenne egy kérdésem, vagyis inkább 2 :). Szal keresgéltem a neten és mindenhol csak a német verzióját találom a gémnek. Az első kérdésem az lenne, h tud-e vki olyan oldalt, ahonnan az angolt lehet leszedni? Második pedig az, hogy a német verzió német szinkronos, vagy angol szinkronos-e és csak a felirat német? Előre is köszi a választ :)
  • balee4
    PM-be megírom az MSN címem
  • TGWH
    Erre van egy lehetőség. Nvidia vezérlőpult, majd v.melyik bal oldali lehetőségnél van olyan, ahova játékok vannak felsorolva. Ott hozzáadod a Sacred 2 exe fájlát a játék könyvtárából, majd be lehet állítani a legtöbb grafikai opciót. Állítsd be rá az élsimítást, és elméletileg felülírja a játékban használt beállítást (azaz hogy nincs élsimítás).
  • Scouser
    Na feltelepítettem és patcheltem, majd játszottam egy picit vele. Most kiléptem megírni az első véleményeimet.

Az intró óriási nagyon tetszik a harc benne jól van animálva parádés! Aztán indítottam egy Shadow Warriort és picit gyilkoltam vele. A demóhoz képest a játék ugyanolyan beállításokkal kb 10 fps-t hoz pluszba, az egyetlen bajom, hogy az élsimítást nem tudom bekapcsolni a 8600gt miatt, pedig úgy sokkal szebb a fű. Sebaj hónap végén meglesz a 4850 és azzal már jó lesz.

Na megyek is vissza játszani:)
  • mephi666
    nem vettem még meg... csak érdeklődnék :) skilltree nincs esetleg itt-ott neten?
  • TGWH
    Olvasd el a játékhoz kapott kézikönyvet, minden benne van a sebzésen kívül.
  • ROMOTO
    coldown az rendesen van, de van rá ellenszerként egy rakás ezt csökkentő spell...a mage kariról és hp szívásról nincs tp-m
  • ROMOTO
    Fene tudja, nem szok. jó lenni a kevert kari, pl. ezér xar a szeráf-templomőr-inkvizítor inkább pure mage, meele, ranged kari a hatékony: high elf-shadow warrior-driad sztem a nyerő kasztok.
  • mephi666
    a high elf az igazi varizós kaszt akkor a játékban? tudnátok valami infót adni róla, hogy az 1ben jólbevált "ice shards" vari meg van-e itt is? :) rendszerben lett változás? spellek undorítómód itt is szívják a hp-t? :D tetszene ha igen...
  • McFrost
    Nem melegedik a géped?

Szerintem vegyél vissza a felbontásból is.
  • TGWH
    envoka nem tudom visszajön-e még mostanság, vagy csak egy kész oldallal állít be... utóbbi azért lenne rosszabb, mert nekem van használható alaphonlapom, csak a designt kell rá megcsinálni, a menüket, egy-két apróság és kész is. Utána meg persz lehet feltölteni a tartalmat, meg akár egy phpbb fórumot is, oszt bőven elég is :D
  • Nabunaid
    Amúgy mókás ez a Templomőr, szépen arcon lövök mindenkit energia fegyverrel. Én inkább a távolsági és a mágikus harcra helyeztem vele a hangsúlyt. Marha jó mikor egyszerre 20-30 kobold visít a hóviharban amit idéztem...
  • Nabunaid
    Ahogy megfigyeltem, óvakodni kell attól, hogy ész nélkül fejlesszünk egy harci képességet, mert brutálisan növekszik a visszatöltési ideje. Szerencsésebb egy tárgyba tenni, vagy olyan cuccot hordani ami egy adott harci képességet ad. Persze bizonyos skillek csökkentik a visszatöltést, de míg ilyesmire nem tudok elég pontot adni, én hagyom egyesen a harci képességeket...
    Az állandó buffok általában durván növelik a harci képességek visszatöltési idejét, nem is szívesen használom, illetve a Temple Guardiannek nem is nagyon van értelmes buffja.
  • szripio
    a gépem egy core2 duo e4500-ös, 1 giga ram, geforce7800gtx, asus p5b alaplap. igazából mindenki írja itt, hogy megy szépen, úgyhogy nálam lehet valami elcseszve. az installálás sikerült, el is indul a játék, csak 15 perc játék után kivág a csába. vindóz (csak így szabócsiasan) 3 hónappal ezelőtt lett újra telepítve, azt most nem akarok
    A tűzfal le volt lőve, egyedül a vírusírtó ment, azt még megpróbálom lelőni. de szerintem valami nem tetszik neki a gépben, mert a demó is ugyanezt csinálta.
  • Rudi27
    Most komolyan nem tettem fel még de az elöbb ugrottam le a sarki közértbe egy 250es vinyóért szal nemizgat naon
  • Rudi27
    Vagy majd megkérjük envokát ha késsz lessz a honlap hogy tegyen már ki a főoldalra egy online chat klienst és akko majd ott lessz chatünk is . Jah hát nem so bíztatást láttam envoka felé hogy hajrá csináld, de úgy vettem észre hogy itt ő talán az 1.etlen aki komolyan gondolta az oldalt, sőt ahogy a szavaiból kivettem talán még túlságosan komolyan is , szerintem valami vérprofi kis magyar fansite-ra számíthatunk tőle . Szóval hajrá envoka
  • Prince23
    Feltelepítve hány giga most komolyan?
  • Rudi27
    Sőt énmég egy aktív Sacre2 irc szobára gondoltam, annak is elég nagy hasznát lehetne Szerintem venni. Bár olyant én nemnaon tudok csinálni.
  • Rudi27
    Hát akkor kezdeményezek egy S2 hamachi szoba létrehozatalát magyaroknak . Aki csatlakozni akar írjon egy msn-t [email protected] - ra és a többit majd megbeszéljük ott.
  • ROMOTO
    Ahogy érzed, shadow-driáddal mehetsz ezüstön is
  • Rudi27
    adj 1mailt és megírom a msncímem azért ne publikusan közöld le szerintem, legalábbis én nemszoktam.
  • Rudi27
    Hát állítólag nincsenek még closed szerók openen idegenekkel nem állok össze az tuti (nem rád értem hanem bárki másra akit nem ismerek :P), ÉS még ott a lehetősége hogy multiplayer menüből gameljünk. Én az utolsót tartom a jó választásnak. Ehhez csak eggyeztetés kell és kommunikáció. Bár holnap nap közben az új gépemet fogom összerakni meg telepítgetni nagyrészt de a windows felállása után a 2cd úgyis az s2 lessz a meghajtóban :P. Szóval msn-t ha adsz akár most is megbeszélhetjük a részleteket, mivel látom te online vagy épp.
  • Kandurex
    no, képt!
  • balee4
    Én pénteken veszem meg a gamet, akkor szívesen csatlakoznék egy multihoz.
  • ROMOTO
    Én általában este, kb. 9-10 körül állok neki kockulni...
  • TGWH
    A gépedet elnézve ez nem is csoda, akinek gyengébb gépe van, annál csinálhat ilyet sztem.
    Rudi27, én előbb meglesem a single-t, de lehet felnézek v.melyik szerverre, attól függően, melyik működik. Ha van magyar, akkor oda. Talán még azt hagytad ki, hogy jók legyünk-e, vagy gonoszok, mert egy szeráf egy inkvizítorral nem tud együtt játszani...
  • Scouser
    Gyorsan mondjátok meg, hogy milyen nehézségi szinten érdemes kezdeni? Tapasztal WoW-os vagyok.
  • TGWH
    Engem ez ennyire nem zavar, én úgyis városonként mászkálok, szal egy területen belül csinálom a küldiket, nem a térkép másik felén :D Nekem az 1. részben is működött az, hogy követem a főküldit, és elmászkálok a környéken. Pl. mindig úgy kezdtem az egyben, hogy a főküldi első állomásánál lévő város környékén minden küldit megcsináltam, majd átfutottam a következő városba, ahol az aréna van, majd a kombómesterhez, majd vissza a kovácshoz, és így kb. minden küldit megcsináltam, és le is adtam őket, és még jó erős, kovácsolt cuccaim is voltak. Majd átmentem porto vallumba, utána a fogságba esett Wilbur, majd a sivatag, majd a tündérátkelő előtt mascrell és környéke, az első sárkánnyal :D Szerintem ez működni fog a kettőben is.