10030
  • mephi666
    a high elf az igazi varizós kaszt akkor a játékban? tudnátok valami infót adni róla, hogy az 1ben jólbevált "ice shards" vari meg van-e itt is? :) rendszerben lett változás? spellek undorítómód itt is szívják a hp-t? :D tetszene ha igen...
  • McFrost
    Nem melegedik a géped?

Szerintem vegyél vissza a felbontásból is.
  • TGWH
    envoka nem tudom visszajön-e még mostanság, vagy csak egy kész oldallal állít be... utóbbi azért lenne rosszabb, mert nekem van használható alaphonlapom, csak a designt kell rá megcsinálni, a menüket, egy-két apróság és kész is. Utána meg persz lehet feltölteni a tartalmat, meg akár egy phpbb fórumot is, oszt bőven elég is :D
  • Nabunaid
    Amúgy mókás ez a Templomőr, szépen arcon lövök mindenkit energia fegyverrel. Én inkább a távolsági és a mágikus harcra helyeztem vele a hangsúlyt. Marha jó mikor egyszerre 20-30 kobold visít a hóviharban amit idéztem...
  • Nabunaid
    Ahogy megfigyeltem, óvakodni kell attól, hogy ész nélkül fejlesszünk egy harci képességet, mert brutálisan növekszik a visszatöltési ideje. Szerencsésebb egy tárgyba tenni, vagy olyan cuccot hordani ami egy adott harci képességet ad. Persze bizonyos skillek csökkentik a visszatöltést, de míg ilyesmire nem tudok elég pontot adni, én hagyom egyesen a harci képességeket...
    Az állandó buffok általában durván növelik a harci képességek visszatöltési idejét, nem is szívesen használom, illetve a Temple Guardiannek nem is nagyon van értelmes buffja.
  • szripio
    a gépem egy core2 duo e4500-ös, 1 giga ram, geforce7800gtx, asus p5b alaplap. igazából mindenki írja itt, hogy megy szépen, úgyhogy nálam lehet valami elcseszve. az installálás sikerült, el is indul a játék, csak 15 perc játék után kivág a csába. vindóz (csak így szabócsiasan) 3 hónappal ezelőtt lett újra telepítve, azt most nem akarok
    A tűzfal le volt lőve, egyedül a vírusírtó ment, azt még megpróbálom lelőni. de szerintem valami nem tetszik neki a gépben, mert a demó is ugyanezt csinálta.
  • Rudi27
    Most komolyan nem tettem fel még de az elöbb ugrottam le a sarki közértbe egy 250es vinyóért szal nemizgat naon
  • Rudi27
    Vagy majd megkérjük envokát ha késsz lessz a honlap hogy tegyen már ki a főoldalra egy online chat klienst és akko majd ott lessz chatünk is . Jah hát nem so bíztatást láttam envoka felé hogy hajrá csináld, de úgy vettem észre hogy itt ő talán az 1.etlen aki komolyan gondolta az oldalt, sőt ahogy a szavaiból kivettem talán még túlságosan komolyan is , szerintem valami vérprofi kis magyar fansite-ra számíthatunk tőle . Szóval hajrá envoka
  • Prince23
    Feltelepítve hány giga most komolyan?
  • Rudi27
    Sőt énmég egy aktív Sacre2 irc szobára gondoltam, annak is elég nagy hasznát lehetne Szerintem venni. Bár olyant én nemnaon tudok csinálni.
  • Rudi27
    Hát akkor kezdeményezek egy S2 hamachi szoba létrehozatalát magyaroknak . Aki csatlakozni akar írjon egy msn-t [email protected] - ra és a többit majd megbeszéljük ott.
  • ROMOTO
    Ahogy érzed, shadow-driáddal mehetsz ezüstön is
  • Rudi27
    adj 1mailt és megírom a msncímem azért ne publikusan közöld le szerintem, legalábbis én nemszoktam.
  • Rudi27
    Hát állítólag nincsenek még closed szerók openen idegenekkel nem állok össze az tuti (nem rád értem hanem bárki másra akit nem ismerek :P), ÉS még ott a lehetősége hogy multiplayer menüből gameljünk. Én az utolsót tartom a jó választásnak. Ehhez csak eggyeztetés kell és kommunikáció. Bár holnap nap közben az új gépemet fogom összerakni meg telepítgetni nagyrészt de a windows felállása után a 2cd úgyis az s2 lessz a meghajtóban :P. Szóval msn-t ha adsz akár most is megbeszélhetjük a részleteket, mivel látom te online vagy épp.
  • Kandurex
    no, képt!
  • balee4
    Én pénteken veszem meg a gamet, akkor szívesen csatlakoznék egy multihoz.
  • ROMOTO
    Én általában este, kb. 9-10 körül állok neki kockulni...
  • TGWH
    A gépedet elnézve ez nem is csoda, akinek gyengébb gépe van, annál csinálhat ilyet sztem.
    Rudi27, én előbb meglesem a single-t, de lehet felnézek v.melyik szerverre, attól függően, melyik működik. Ha van magyar, akkor oda. Talán még azt hagytad ki, hogy jók legyünk-e, vagy gonoszok, mert egy szeráf egy inkvizítorral nem tud együtt játszani...
  • Scouser
    Gyorsan mondjátok meg, hogy milyen nehézségi szinten érdemes kezdeni? Tapasztal WoW-os vagyok.
  • TGWH
    Engem ez ennyire nem zavar, én úgyis városonként mászkálok, szal egy területen belül csinálom a küldiket, nem a térkép másik felén :D Nekem az 1. részben is működött az, hogy követem a főküldit, és elmászkálok a környéken. Pl. mindig úgy kezdtem az egyben, hogy a főküldi első állomásánál lévő város környékén minden küldit megcsináltam, majd átfutottam a következő városba, ahol az aréna van, majd a kombómesterhez, majd vissza a kovácshoz, és így kb. minden küldit megcsináltam, és le is adtam őket, és még jó erős, kovácsolt cuccaim is voltak. Majd átmentem porto vallumba, utána a fogságba esett Wilbur, majd a sivatag, majd a tündérátkelő előtt mascrell és környéke, az első sárkánnyal :D Szerintem ez működni fog a kettőben is.
  • Rudi27
    hát úgynézki holnap én is felteszem végre a játékot. Táppénzen vagyok a hét folyamán. Szóval aki ráér csüt péntek szombat valameikén és van kedve nyomni együtt az írjon, open en is tolhatjuk vagy esetleg multiplayeren keresztül hamachival. mégis jobb ketten mint 1edül :P.
  • ROMOTO
    Nálam nem vágott ki egyszer sem, se a peccs előtt, sem utána, és a karik sem ragadnak be, bár a legapróbb tereptárgyat is kerülgetni kell...
  • Scouser
    Hááá megjött a játék! Itt tartom a kezemben, vagyis az első dvd már bennvan a gépben és települ
  • ROMOTO
    Este rakhatok fel párat
  • Rettenthető
    Még csak lvl 16-s a tűzlabdás sorcom, és éppen csak átjutottam vele a falon túlra, de sajnos én elég sok olyan hibába belefutottam, mint amivel a demoban találkoztam, pedig eredeti a játékom és a patch is fel van pakolva.
    Igazából két nagyon zavarót emelnék ki, az egyik, amikor kivág az asztalra, a másik meg amikor valami láthatatlan dologban felakad a karakter és nem hajlandó továbbmenni (billentyűzetes irányításnál) - és ilyenkor csak a teleport segít.

Ennek ellenére viszont szerintem megéri az árát. Nagyon hangulatos játék, az ember nagyon bele tud feledkezni.
  • ROMOTO
    Hja, kb. ua. az a konfig, laza időbeosztás, nem panaszkodom...különben, hogy online legyek, engem kissé zavar, hogy az összefüggő map on a fix szinttű mobok a külditeljesítéskor, mint az 1ben volt, (attól függően milyen irányban, mennyire kolbászolsz el) lehetnek kb 4-5 szinttel alattad-feletted, ami után az előbbi esetben nem jár exp, azaz csak 1 pont, tehát ha a mapon nem körkörösen oldod meg a küldiket, hanem elindulsz egy irányba, és utána visszatérsz a küldik miatt, lófing szintű ellenfelek várnak, és így unalmas a hent (mert azért le kell ütni mindet a loot miatt, mert rúnákat azért dobnak a kissebb szinten is), szal a szintkövetést megoldhatták volna, kapásból a map felén csak herót mobgyakás várja a usert, ha nem csinálja kínos sorrenben és ügyelve, hogy ne kolbászoljon túlságosan messzire...
  • grebber
    Valami nyilatkozatot írattak veletek alá a boltban??
    Mert képeket még véletlenül se akar senki berakni :(
  • TGWH
    Az még a jobbik eset ha pc-n dolgozol... ha jól számolom, szerda estére már játszhatok is Sacred 2-t :D
  • ROMOTO
    Melóhelyen is szoktam néha gamelni, de a munkaidő végén és fps-t, stresszoldásnak..
  • TGWH
    Tényleg? Hűűha, ez aztán a móka :D Kössz a gyors választ, látom senki sem ér Sacred 2-zni :P
  • ROMOTO
    A ládádnak, ami a nagyobb településeken van (mint az 1ben) van egy saját és egy közös tároló része.
  • ROMOTO
    Csalás szagú!? Tök legális, bár kellett hozzá némi kocka hozzáállás, de szerencsére ezt most már elegánsan megoldották a közös inventory résszel. Bár lehet neked ez is csalásnak minősül...
  • TGWH
    Na ezt hogyan???
    mephi666, sztem simán menni fog, nekem fele ennyi ram van és gef 6600as geforce. Csak akkor szaggat, ha sokan jönnek... bár a teljes lehet még jobban fut.
  • Newfronter
    Ez nem az. Ez tényleg driver hiba vagy hardverhez köthető.
    Dante73: Más játéknál is csinálja? Vagy csak ennél? Esetleg tegyél fel új drivert vagy egy új beta-t. Ha húzod a VGA-t akkor ez a hiba "természetes".
  • Sir Quno Jedi
    Hát ez már inkább olyan nagyoncsalásszagú. A mentés nem erre van, hanem arra, hogy elmehessél ebédelni, meg aludni. :D

Mivel random kincsdobás van és rúnákat is küldiknél random fajtát ad, ezért ezzel együtt kell élni.
  • ROMOTO
    Én az 1ben is inkább mentettem és addig töltöttem vissza amíg ki nem dobott a kasztnak megfelelőt, így sokkal több rúnám lett..
  • wedge31
    Én is.
  • wedge31
    Amig nem aktiválod lehet szimpla programozoi szivatás is.
  • ROMOTO
    Fingom nincs, originnal nyomom
  • Dante73
    Most legutóbb kitette a kis sárga háromszöget a tálcára, úgyhogy megnéztem a hibajelentéseket. Videó driver nem válaszolt, majd helyreállt. Csak tudnám mitől? Ez valami memória-hiba lesz, mert mindig akkor "fagy le" tálcára, mikor valami feliratot töltene be. Sőt, eleinte nem, de most elgondolkodik a gép, ha a térképre kattintok.
    Semminél nem csinálja ezt, csak ennél. Pecsek fent vannak.