4171
  • Sir Quno Jedi
    Tudom, tudom...

De ezek nem igazi előnyök. ÉN nem szoktam kölcsönkérni (bár már itt is simán lelejmolnak milliókra, beszarás, kezd tiszta Silkroad lenni) sem cuccot, sem pénzt, sőt én szoktam kölcsönözni/ajándékozni (való életben is). Kérdéseim megoldom máshol, illetve friend list. Chat nem izgat, soxor így sem lehet fejlődni, annyit kell pofázódni, pl. az amcsikkal. Húzni így is húznának rendes emberek, de nem igazán szeretem. Én húztam többször itt is másokat, franciák is 1x engem, de egyik félnek sem túl előnyös ez hosszú távon.

Kiöregedtem én már ebből a klánosdiból, asszem! :D
  • Fayme
    szerintem nagyon jó dolog a klán.egyrészt a chaten mindig emgy valami, lehet olvasgatni. ha nem tudsz vmit, rögtön megkérdezheted klánba, nem kell összevissza akárkikre pmelni. ha kell kölcsön vqagy kell cucc mindenképpen jo. miért költséges? nálunk nincs adó, ha szeretnél segiteni aklánnak, berakhatsz pénzt, de egyébként semmi sincs.
    ha egy nagyobb klán tagja vagy, és vannak ellenségek, akkor poénos néha lemenni bs-be háboruzni, még kis szinten is, ugysincs semmi vesztenivalód.
    és ha vannak rendes emberek, akik 7 szinten belül vannak neked, elvisznek huzni ^^
  • Sir Quno Jedi
    Igazándiból nincs ínyemre ez a klánosdi még/már. Jó dolog, de kötöttségekkel (is) jár, előnyei meg alig vannak számomra. Én mindent előteremtek magam és nem szeretek másokon élősködni, vagy függeni tőlük. Klánháborúk meg ezen a szinten még nagyon nem hiányzanak még, csak én húzhatom a rövidebbet. Igaz legalább ventrillózni nem kell velük, mert nem magyarok (azt nem vállalnám amúgy sem). Én "élőben" csak a barátaimmal és hamachin, vagy sima LAN-on szoktam beszélni, amúgy teljesen megfelel az írásos kommunikáció.

Sima partyzás, korrekt friends listából pont megfelel. A klán csak nyűg. Silkroadban is tökre rendesek voltak a klánomban velem, de mivel az egy magányos játék, még annyi értelme sem volt, mint itt.

Itt legalább magas szinten kell a klán, hogy ostromra mehess, meg hasonlók.
  • Sir Quno Jedi
    Nabumm, már 6k-ért vesztegetik használtan. De szerintem ez nem túl valószínű.
  • Glesthor
    őőőőő.... mármint továbbra sem lesz havidíjas. csak ezek az új accountok járnak majd le. megveszed a játékot és véglegesíted a kóddal. ennyi.
  • Glesthor
    az egyik árcslordos ismerősöm mondta. illetve ez van nála kiírva msn-re. ha esetleg kérdésetek van hozzá ezügyben, akkor a brumhart szerveren találjátok meg Dartanyan néven.
  • Fayme
    lv 40en jöhetsz olymbous-ba is. mi sem vagyunk annyira táposak.
    van három 70+os kari, 4-5 60+os, többi alatta.
  • Sir Quno Jedi
    Behonyám, mert aki nem gyúr ezekre a skillekre sokat, az nagyon fog szitkozódni egy-két quest-nél! :DDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Lev34 vok és az Infinity-sek felajánlották, hogy legyek tag a klánban. Ők kerestek meg, mondtam Ronin vagyok, de aztán megegyeztünk. Ámde nem tudtak bevenni, mert mintha egy ghost guildban lennék ugye. Na majd a support, meg a gm-ek jól megasszondják remélem, hogy mi van (biztos az előző, már bannolt klánom miján van). Mind1 főleg 40-50+ osok, de a főnök pl. 71 asszem. Jó lesz, nem túl táposak még hozzám. :D
  • Fayme
    hát ransackingra, skiningre és carvingra szükséged lesz küldikben is.
  • Devil_Gy
    És akkor a többit ne is nagyon piszkáljam?
  • Fayme
    lehet főzni vagy alkimiában használni őket.
    főzni érdemes, jo kajákat lehet csinálni, amik adnak hp-t, mp-t, atackot, defet stb.
  • Devil_Gy
    ááááá TY:D
    Azt még el tudod mondani hogy craft skillekkel szerzett cuccokkal mit lehet csinálni?
  • Fayme
    a hp és mp csikod elején balfélen van két kis arany nyilacska, azokat be tudod huzni, és ha odáig leesik a hp/mp-d akkor automatikusan visszatölt a poti. hp 1es gomb mp 2es.
  • Devil_Gy
    Asszem említett itt valaki olyasmit hogy auto hp meg mp:S Az hogyan is van?
  • Snau
    http://firstcrime.power-heberg.com/video/Eyesofwar_siege.wmv
    ha valaki kivancsi az ostrombol par jelenetre.Hat mondhatni majnem csak knight meg ork berserker szerepel benne.
  • Fayme
    ezt hol olvastad?
  • Glesthor
    csak egy hónapig lesz ingyenes....
  • Fayme
    már ingyenes ajáték, nem kell kulcsot venned.
    wild sajnos nincs.
  • Devil_Gy
    Nem támogatja a game a wide felbontásokat??:S Vagy csak én nem találtam?:S
    ha veszek kulcsot a dobozokhoz akkor az meghatározott számú dobozhoz jó vagy infinity lesz?
  • Fayme
    szerintem reverse orbot olcson tudsz venni. egy ára 200cc, szerintem 150-200k aranyba tudsz venni. Nekem van egy spéci emberem: Muckus, de ritkán van fent. tőle mndig lehet venni és elég olcsón. esetleg ládákért cserébe ingyen is ad.
  • Sir Quno Jedi
    Visszaolvasol pár hzszt. és Fayme aláírásában találsz is linket. De amúgy teli vele a net, csak gúgliban rá kell keresni.
  • Sir Quno Jedi
    Mi pénz most a szerveren kb. egy skillpontnyi visszavevő cucc (chantra-s) a szerveren, mik a tapasztalataid, kit(kiket) érdemes majd keresni alkalomadtán?!
  • 6600GT
    olyan mint a MU?? vagy milyen? plizz képet
  • 6600GT
    bocs:D,kösszi
  • 6600GT
    hy,ez ingyenes?
  • Sir Quno Jedi
    Naná.
  • 6600GT
    hy,ez ingyenes?
  • Fayme
    hihi, én is L2-t hagytam abba, és kezdtem el ezt:D
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Jó játék és egyre több érdekes dolgot lehet benne csinálni, ahogy fejlődsz. Quest-elés is fontos, mert szórakoztató.

Ha esetleg nem unom meg és magasbb szintre eltornászom magam, majd szívesen segítek ingame is a kicsiknek. Bár egyelőre az elején jobb kuytagolni, ismerkedni a dolgokkal, mert az a lényeg. Nem kell aggódni, bármikor lehet új karit indítani a régi mellé és 1x a skilleket is lehet nullázni ingyen.
  • DagadtNinja
    Koszonom az instrukciokat:D Azt hiszem hanyagolom a dogunalmas L2-t, ez monst sokkal izgalmasabb, ujabb dolgokat mutat. Ha minden jol megy, akkor ma mar tudok menni partizni L2-s haverokkal, kezdenek rakancsulni ok is erre:DD
  • Sir Quno Jedi
    Partyzni meg csak veled egyszintben lévőekkel menjél, mert ha +-4 szint eltérés van, akkor a legkisebb csak minimális pént és exp-et kap, dropot meg alig, avagy egyáltalán nem. Tehát ha 10. szintű vagy akkor lehetőleg 10. szintűekkel menjél partyzni, de max. 13-14-esekkel és min. 6-7-esekkel. Az se jó ha alacsony szintűek vannak veled, mert hátráltatnak.

Kiáltsd el magad a főtéren, hogy "/s Level 10 autoloot party pls!" és majd jelentkeznek mások és bevesznek partiba, avagy nézz körül és a veled azonos szintűeket környékezd meg (/w -vel tudsz nekik suttogni üziket), hogy jöjjenek veled partiba. Akivel szintben összeilletek és sokat gyaktatok együtt, azt érdemes a friends listádhoz is hozzáadni és akkor látod mikor online, illetve meg tudod nézni, hogy melyik területen van éppen (névre).

Így lev30-ra egész jó kis bandák tudnak összeverődni. Ha 10 embernél több van a friends listádban, illetve klánban is vagy, biztos mindig lesz gyaksitársad... :D

Jó tanács, hogy a többi kariosztálynak szóló spéci cuccokat tartsd meg (persze elején csak olyat, ami a te zónádban van, tehát ha ele vagy akkor a ranger cuccokat), mivel időnkét egy-egy jól irányzott ajándék cucc a megfelelő karatereknek csodát tehet! :DDD Sőt soxor a régi saját cumóidat is érdemes odaadnod a kisebbeknek, vagy társaidnak. Így lehet többek között jó kapcsolatokat kiépíteni.
  • Sir Quno Jedi
    Játékbeli pénzért nyilván nem, de aki vett már cuccokat chantráért (és ugye a chantrát valódi keményvalutáért vette), akkor attól megveheted (már ha eladja) már játékbeli pénzzel is. Esetleg adnak ingyen, ha segítesz nekik érte.
  • DagadtNinja
    A chantra cuccokat meg lehet venni jatekbeli penzert nem, a T betuvel elojovo boltban? Vagy az amirol ti beszeltek mas? Bocsika, de meg abszolut kezdo vagyok:D
    Egyebkent karakterem neve: Baybee, mehetnenk partizni
  • Sir Quno Jedi
    A summoning orb tényleg hasznos. Nekem majd csak skill visszatörlő chantra cucc kell (asszem van olyan), egy pár , de azt ráérek leboltolni később, majd 46 körül.
  • Sir Quno Jedi
    Ez volt az első ilyen EVENT. Gondolom majd letisztulnak a szabályok idővel, meg orvosolják a problémákat. Pl. nem engedik oda, csak aki regelt már, stb. Elején mindig vannak kellemetlenségek. Ez természetes.

Majd ha már 5-6 ilyen lement, lesznek tapasztalatok. (és addigra tán én is ott fogok feszíteni az élen!) :D
  • Fayme
    igen ez sajnos igy van, mert nagyon sok pénzt költenek donate-ra meg játékbeli pénzt is lehet igazi pénzért venni. ilyen 12 millákat tudnak venni.
    chantra itemeket én is használok, néha néha tudok venni egy egy játékostól.
  • Fayme
    egyébként meg nagyot csalódtam ajátékban, mert olvastam a NewXposed forumán, hogy mi is történt. ök előbb értek oda, de addig nem üthették a kaput, amig atöbbi klán oda nem ér...ekkora hülyeséget.
    másrészt meg nem igazán értettem siege alatt, hogy azok a klánok, akik nem is ally tagok, és nem is regeltek a védelemre, miért avatkoztak közbe???? ez szabályos...na ne már...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy profiknak könnyű. Én is nyomtam franciákkal, persze mindenkinek van nagyobb főkarija is, teli vannak pénzzel, újraélesztő gömbökkel (nem vesztenek xp-t ha meghalnak és helyben élednek fel) és idézővel is (vissza tudják idézni a csapitagokat oda ahol vannak, tehát elég ha egy élve ott dekkol a bánya mélyén, mind vissza tudnak menni egyetlen szemvillanás alatt). Folyton vedelik a különböző fizetős durva potikat (def, att, res, speed, istentudjami), így sokkal magasabb szintűeket is tudnak hentelni. Egész nap lent rohadnak a bányában és partiban levelshare-eznek. Gondolom exp növelő scroll-okat is használnak. Két-három szintet lépnek míg én egyet (velük!).

Én aki nem fizetek semmit a gammáért, csak néztem. Lementem testőrnek hozzájuk, simán hozzámvágtak egy 10-es summoning orb packot. Mondtam, hogy nem tudom kifizetni, vagy pótolni, csak játékbeli pénzzel, mert én nem veszek chantrát. Na csak néztek rám hülyén, de nem fogadtak el cserébe semmit, sőt rögtön rám akartak tukmálni 10-es reverse orb-okat és spéci potikat is (5-öt mind a három féléből). Persze azokat már nem fogadtam el, bár nem értették, miért magyarázom, hogy nem akarom őket kifosztani. Visszaadtam volna a summoning orb-okat is, de azt ha már használtad a packot, nem lehet és kérték már előtte, hogy idézzem vissza őket.

Szal. így azért kemény ilyenekkel versenyezni. Egy másik csókának segítettem a sárkánnyal (többször is), meg quest-ekkel (akkor volt 25ele, én 33ele), erre beállít az 56-os orc sorci mainkarijával, hogy idézzem már meg....áááááááá... :DDD Úgy azért könnyebb volt. Bár kiderült nem a megfelő sárkányt basztattuk, pedig már vagy 20x kinyírtuk a nyomorultat, hiába boss.

Legdurvább, hogy mindkeni milliókért vesz fegyókat már lowlevelen is, a bőrük alatt is della van. Sebaj, így izgibb. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Erre volt esély. Beszéltem a másik klánból tegnap egy régebbi motorossal, ő is azt mondta, hogy Hellmaster begyűjtötte a magas szintűeket és ők nem is vesznek be alacsonyakat, nem véletlen, mivel ő maga egy csapással megöl 10-20 noob-ot és máris romlik a stat. Másoknál hiába vannak még magasbb szintű karik, ha a klán nagyon vegyes szintben.