4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#363 mountok 74 óráról számolnak vissza, de csak akkor ha rajtuk ülsz. szóval jó sokáig elég. ha esetleg lejár az ideje, pénzért feltöltheted az animal breedernél. de nekem nem kellett a 35öset, és 50esen le is cseréltem :) -
Mirk #362 regisztráltam és mikor be akarok lépni a játékba azt írja ki hogy invalid a passwordom
a COG-on viszont be tudok lépni vele
ez miért van? -
DagadtNinja #361 Es ugylatszik megoldodott a kilepkedes problemam. Most csak nagyon ritkan lep ki winbe. Annyit csinaltam, hogy visszavettem a gepemet alapra, mert jocskan fel volt huzva. Bar ez erthetetlen, mert idaig semmifele progival nem volt gondom. Sem L2, sem source, sem mas nem lepett, fagyott idaig. -
DagadtNinja #360 Pancseeerrr vagyok:D pedig nezegettem az arakat, es gondoltam ennyiert jo lesz. Egyebkent ez egy lvl10tol hordhato nyakas volt. Ezert nincs nekem penzem, tul olcson adom el a cuccokat:DDDD
Megvalami: A mountok amiket meg lehet venni csak bizonyos ideig maradnak nalad, vagy veglegesek?
-
#359 ez a biztonsági kérdfés ha elfelejtenéd a jelszavad. ird be anyukád leénykori nevét. -
zole72 #358 What's your mother's maiden name?
ezt írja a folytatásnál és nem tom mit kell oda beírni a regisztráció végén. -
#357 Itt tudsz regisztrálni. -
zole72 #356 de akkor most én tudok rajta játszani vagy nem??? -
#355 a játék ingyenes marad, nem tört szerver.
all stat 6os nyaki ára kb 100k:)
egyfajta elementál követ rakj a fegyveredbe, akkor lesz ütős, és próbálj olyat, amiylen elementális támadásod van. pl. ha van water támadásod, akkor water köveket.
köveket nem lehet kivenni sajnos. -
zole72 #354 Üdv.
Most tettem fel az ArchLord-ot mert azt hallottam hogy van már hozzá tört szerver.
de nem tom hogy kellene regisztrálni valaki letudná nekem írni lépésről lépésre hogy mit kellen csinálnom.
Előre is köszi. -
DagadtNinja #353 Akkor butasag volt:DDD Le lehet valahogy szedni rola a nem kivanatos koveket? -
#352 Egyfélét kell rá pakolni, lejjebb írta Fayme is. Ha tűz, akkor tűz. -
DagadtNinja #351 Lenne meg egy-ket kerdesem: mit kell tudni az elemental kovekrol? Erdemes egy fegyverre tobb ilyen kovet tenni, vagy felesleges? Hallottam olyasmit, hogy kioltjak egymas erejet, peldaul a tuz es a viz kavics. En tegnap egy staffra tettem egy magic, egy wind, es egy fire kovet. Ez igy rendben van, vagy butasagot csinaltam? -
DagadtNinja #350 Egyre jobban tetszik a jatek.
Remelem az kamu, hogy egy honapig ingyenes csak. A hivatalos oldalon semmi ilyesmirol nincsen szo. Bar ha csak a jatekot kellene megvenni, es havidijmentesen lehet jatszani, arra meg hajlando vagyok aldozni. :D
Lehet tegnap nagy okorseget csinaltam: beraktam aukcios hazba egy fire nyaklancot (+6 all stat) 8000 ert. Olyan hamar elvittek, hogy elkezdtem agyalni, hogy tul olcson tettem be? (equip lvl10 lanc volt) -
#349 még egy darabig szerintem meglesz:) -
#348 Gyorsan??? :DDD Most a lovagomat tolom és a klán is időt vesz csak el, mert folyton háborúzni akarnak, az esti klánharca nem is hagytam hogy megidézzenek, partiban maradtam végig szigorúan.
Bár hétvégére(én) valszeg. meglenne a 35-36-37-38, de csak ha játszom is az ele-vel. -
#347 én ma ráfekszem az 55re.
két hete nem fejlődök, pedig ott figyel az 55-s, +11es, uniq(+3 phys atack, 6 slot, lv2es phys kövekkel) staff a raktáromba :)
ha gyorsan eljutsz 44ig, még megvan a 44es ruha setem, kedvezményes áron odaadom:) -
#346 Meg voltam klánharcon, jól meg is haltam vagy 5x és volt közben egy rohadt DC-m is. De fun volt azért! Klánmesternek besegítettem (biztos kell egy 71-esnek egy 34-es segítsége :D)! -
#345 Indítottam egy knight-ot is, hogy PvP-ben is legyen esélyem, meg érdekel is mire jó a jó öreg hagyományos konzervdoboz. 2 óra alatt ráérősen is feltoltam 11-re. A lovaggal tulajdonképpen nem lehet meghalni, ha jól csinálja az ember. Hihetetlen jó a védelme, ott a pajzs is (már aki használja, én feltétlenül) és temérdek a HP-je. Dúva. Autopoti, azt csókolom.
Ja és téveszme hogy lassan öl. Mindent rá kell áldozni a támadási sebességre, meg a támadó kombókra, űtőerőre, utána védelem+HP és máris igazi kis bökősmotolla válik karinkból. Egyik gyerek be is nyögte aki mellettem mobolt kétkezes valamivel (vagy 7-8szinttel magsabb karival!), hogy azta de kurva gyors vagy... Én meg csak mosolyogtam.
Végig 6 szinttel magasabb szörnyeket öltem vele ámokfutásban, azért nem erősebbeket, mert az +8-asokat is megfektettem, csak ugye azokért 1xp-1gold jár, hogy rohadjanak meg. :DDDD -
#344 Közel vagyok nagyon a 35-höz, már a tápmák cumóimat is elkészítettem, hogy csak bele kelljen bújni/kézbe kelljen fogni! :DDD -
Cyb3r #343 Kösz Belton!! -
#342 http://www.aldb.info/
http://mmodata.org/archlord/db/
ezeket ismerjuk -
#341 Van valahol 1 leírás arról hogy milyen alapanyagok mihez jók? vagy hogy mit érdemes gyűjteni? -
#340 Azt jelenti hogyha most meg hal az archlord akkor csak ugy lehet ujra archlord valaki a jatekba ha az ido lejar,ugyanugy mint a siege csak aszem ez2xer anyi idonkent lehet,viszont azt nem tudom hogyha lejar az ido es meg mindig él az archlord akkor mi van.
De röviden enyit jelent. -
Cyb3r #339 "Time left on Archlord" visszaszámlálás, ez mit takar??
leállnak a szerverek vagy mi?
bocs ha hülye kérdés volt:) -
#338 Hmmm, írtam egy ticket-et a COG Supportnak, már javították is (szerintük) a szellem klános problémámat és még udvariasak is voltak (mer én is)!
Este meglátjuk! -
#337 Készül ám az Archlord episode 3 :)
lesz jó sok új skill, új fdaj, és a moonelfeknél egy új kaszt: swashbuckler.Itt -
#336 huhu mit találtam :P
-
#335 /me sosemjátszottsilkroadot -
#334 Silkroadban második karimat egy nap alatt felhúztam 17-re könnyedén (összes quest megcsinálva addig!), míg első karimmal ez "kissé" tovább tartott. -
#333 21es archeremet lecseréltem ele-re (5 óra alatt lettem 15ös) most asszem 20as :) mivel hamarosan jön az aoe, így aszem majd felpörög kicsit a dolog :) (pusztán az EMKTV-től függ, hogy mennyire gyorsan kötik b a dolgokat úgy, hogy az előző lakónak már volt EMKTV-s kábeltv-je behúzva) -
#332 Ugyan egyik 56-os is kiborult, mert mondtam neki, hogy ő is lesz nemsokára 70-80-as ne aggódjon (Ez még a Hellmaster-es incidens előtt volt pont), erre panaszokodot, hogy már 5 hónapja tolja, sosem lesz így annyi, mondtam neki, vazeg én meg 9 napja tolom (akkor voltam 32)!!! Egyből WTF, OMFG, emg ami kell! :DDDDDDD -
#331 majd behozod:)
én már két hete 54es vagyok:D -
#330 áááá...mindenki elhúz tőlem!!! :)
csak az vígasztal, hogy saját lakás vásárlás/költözés miatt van szünet (nincs még net) -
#329 Shikka, vagy valami hasonló nevű, nyugodtan vadászd le és a 100k a tiéd! :D (ócsó és könnyű kill) -
#328 hehe, szoktam néha keresni wantedes emberkéket:D -
#327 Később, jól mondod. Bár ha most a gm-ek kipakolnak ebből a szellem klánból, akkor belépek az Infinity-be mert rendesek voltak és már megígértem. Aztán majd meglátjuk, most nem tűröm jól a kötöttségeket, de ezt előre közlöm is. -
#326 Tegnap is pl. egy 30-31 körüli kisköcsög simán lehentelt, mert izgatta, hogy bekasztoltam a mobjai közé (íppeg az egyik új makrómat tesztelgettem, nem volt szándékos). Mások ilyenkor max. rám whisperelnek, én elnézést kérek és elhúzok. Amúgy is igyexem nem belerombolni mások mobolásába (mégha ők is jönnek az én területemre és én voltam ott előbb). Ez nem. Simán legyilkol, aztán röfög valami reszpektálásról félig anogolul, félig németül. Nos np, én egy szót sem szóltam csak betettem wanted-be rá 100k bountyt, mások majd jól elkenik a száját, nekem nincs erre időm (és még exp-et sem vesztettem).
Bárkit le lehet hentelni, ha éppen nem figyel és alacsonyan van az autopotija, mivel mire én is észrevettem, hogy azok nem csak az én varázslataim és engem is sebeznek, addigra késő volt. De ez miért jó egyeseknek?! Tudjuk miért...
Most ott figyel az 50-70-es szintű körözöttek között és a hülye azokkal ellentétben még online is van, mert azt hiszi minden ok. Nekem megért 100k-t. :DDD
Ez az élet! -
Glesthor #325 na igen, 6 rongy.... én is ennyiért adom. egyszer telepítettem a játékot. hibátlan csomagolással rendelkezik. karcmentes a lemez. sajnos nem jött be nekem a játék. a wow után kicsit nehéz jó mmo-t találni. :( akit érdekel a játék írjon nekem. -
#324 hát pedig később érdemes beállni egybe...