4171
  • shaba23 #163
    én már lvl2 vagyok de egyenlőre ennyi elég is volt :) iszonyat a mozgás szvsz
  • Sir Quno Jedi
    gamershell-ről 441-es átlaggal jön és noreg.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is mindjárt lent van és már be is regiztem!
  • teddymac
    Érdemes FlashGet-progit használni.
  • Colton
    Nagyon köszi
  • Fayme
    ITT kell kódot generálni, ITT kell regisztrálni vele, és lehet tölteni pl. fileplanetről.
  • Colton
    Hol kell rá regisztrálni és hol lehet letölteni??
  • Fayme
    ingyenes.
  • Colton
    ez fizetős?
  • Fayme
    Ittvan egy nagyon jo database+ skill builder, érdemes átlapozgatni.
  • Fayme
    savior, nagyon meg kell gondolni melyik skillt meddig fejleszt az ember:) az atack speedes amit mondasz, valszeg bőven elég 1esen.
    Később felhalmozódnak majd a skillek, nekem már kb. 35ös szinttől mindig van mit tanulnom, nehéz eldönteni is, hogy mire adjak.
    Ja Polgo nagyon aranyos, és nagyon nagyot üt:)
    én tudom a hangerőt állitani,nemtudom neekd miért nem megy.
    felbontás, hát sajnos wildot nem tud :S
  • Fayme
    Bár msot igy belegondolva lhet ez apontozás csak egyszer volt...
    mindegy a nagy klánok sem vesznek be kiskarikat, pl. NewXposed, EyesofWar vagy Freresdekor szeirntem.
  • savior
    nekem pozitiv csalodas a jatek. a silkroadot pl 1 ora utan meguntam, ezt meg alig birtam este abbahagyni :). crossrowtol balra van egy goblin saman, amit kocsival hurcolaszik egy szolga, na azon majdnem kifekudtem... nagyon jo az animacioja:). grafikara amugy se lehet szerintem panasz, habar lehetne egy fokkal jobb.
    skillek nagyon jok, tanultam 2-3at es sokkal erosebb vagyok a hasznalatukkal, szoval van latszatja a hasznalatuknak.
    igazabol ami nem tetszett: hangerot a jatekon belul nem tudtam allitani, mindig 50%-on van. nem lehet benne nagy felbontast valasztani(1280x1024 a legnagyobb), es nincs benne wild felbontas(habar nem zavaro, de jo lenne, ha oldaliranyban nem lenne a kep megnyulva). a skilleket kicsit furcsalom, mert elso szintu skill ad pl +15% attack speedet, ha felfejlesztem 2es szintre, akkor 16%, harmason meg 17%... alig van koztuk kulonbseg, raadasul vagy 3 szintenkent tudok egy skillt fejleszteni.
  • Fayme
    Ugy van, hogy egyzser resetelheted le az összes skilledet, egyesével csak chantraval megy. én 46on reseteltem le az enyémeket, akkor kaptam utolso skillem.
    nekem kezemben még fegyver nem tört be se ruha. egyzser kétszer nulláztam le, de törni még sosem tört, +10en sem, szal elég kicsi lehet vagy nagy máker vagyok :) kövek 100%ra egyesülnek.
    alchemy most is csak poén szinten megy, de főzni szerintem van értelme, vannak jo kaják. klánban én vagyok a főzőnéni :)
    nálunk szint limit van, ugyanis ha várért akarsz menni, akkor előtte egy pontozáson vesz részt a klán, és nem akarjuk, hogy lehuzzák az átlagot a kicsik.
    35ön lehet hozzánk belépni.
  • Snau
    Fayme a skilleket bétában lehetett skillenként resetelni most hogy működik?Remélem nem csak chantrával lehet.
    Fegyó plusszolásnál esélyek a törésre?Ha egyesitem a stonokat betörhetnek v lehet failed?Huh lenne még pár kérdés de egyenlőre nem akarlak ennyi mindennel csesztetni.
    Csak még 1:).Kezdetekben nem volt értelme főzöcskézni ill alchemizni.Most?
    u.i:OLYMBOUS miért nem keres a kicsik között embereket?Most eléggé mozgalmas lett szerintem az élet a kezdővárosokban.2 klán is időnként arra téved azt shoutol hogy tagokat vesz fel.Igaz ezekből az emberekből sok le fog morzsolódni de ezért ...
  • Fayme
    Gaiahonon vagyok én, de brumharton is vannak magyarok.
    Hát, a játék akkor kezd izgalmassá válni, mikor megkapod az első igazán erős AoE skilleket. Onnantól kezdve vonatban lehet huzni a mobokat, és annyi cucc esik.
    Vagy ha belépsz klánba, az is jo mulatság.
    Szerintem minden mmorpg ugyanugy kezdődik: kicsit unalmasan, mert kis szinten még nem sokat tudsz kezdeni magaddal.
  • teddymac
    gaion server a rossz ....:)
  • teddymac
    LVL6 -bocsi :)
  • teddymac
    Hát én VL6 jutottam,de eddig elég unalmas mintha valami hiányozna a játékból valami ami igazán megfogná az embert.
    Gaiahon serveren vagyok :) a másik elég sokat lagzik.
  • silbor
    ok megoldódott....
  • silbor
    ööööö... hol lehet szervert választani... mert én beírom az id-t és a jelszót... azután vége ennyi....
  • teddymac
    igen nalad ...én eddig játszottam a masodik serveren :)
  • silbor
    cannot access the login server

ezt írja ki folyamatosa... nálam van a hiba?
  • MuldR
    Es melyik serveren vagytok?
  • Fayme
    Teljesen ingyenes!

Én anno Fileplanet-ről töltöttem, gyorsan lejött.
  • mikuc
    Akkor most ez a játék teljesen ingyenes lett. Vagy most csak 1 bizonyos ideig.

Köszi
  • markmor
    ja nekem is az kéne!elöre is kössz
  • spidey91
    Valami gyors letöltési link kéne please!
  • Fayme
    Szerintem a skillek nagyon látványosak, és a táj sem semmi.
    bármit szeretnél tudni, kérdezz.
  • Probatbicol
    Én a gamershell-ről töltöttem tegnap délelőtt onnan max sebességgel jött, 2-3 óra volt az egész.
    Ki is próbáltam, a mozgás nekem nagyon idegen, szokni kell, a varázslatok szép látványosak. Még ismerkedem a játékkal elég sok a homályos folt.
  • Fayme
    Elemet én nagyon szeretem! 1vs1 pvp-ben monjduk annyira nem jó, kevés hp-ja van, legkevesebb az összes kari közűl, de nagy nuker. Legjobb farmolos kari, és klánháborúkban rettentő jó. belelövök a tömeg közepébe:)
    ostromon még nem voltam, de biztosan kell oda is nuker.
    bossolásnál jo vagyok, csak két ütés és megfekszem :)
    minden karinak megvan az elönye hátránya. én mással nem nagyon játszottam. rangerrel kicsit, de azt nehéz fejleszteni 55ig, utána visznt brutális. és a legjobb pvp kari a ranger.
  • Snau
    A telepítő csak 1440mb de mar 1 iccaka óta nem bír le jönni az mmosite.com-rol.:(
    Fayme hogy boldogulsz a kicsi elfivel az ostromoknál ill pvp-nel?Én még anno bétaban azzal játszottam azt ha minden össze jön s be néznék újra a játékba szívem szerint megint azzal játszanék.Persze szívesen fogadnék tanácsokat milyen karival érdemes újra kezdeni a játékot.
  • Police88
    Mekkora a mérete az alapjátéknak?
  • Fayme
    Na hát ez is bekövetekzik!
    Az Archlord teljesen ingyenes! Csak letöltöd, regisztrálsz és már mehet is a játék!
    LINK
  • Fayme
    új helyek? hmm nemtudom, igazából még nem volt időm feltérképezni, sok mob átkerült össze vissza, ahol eddig fejlődtem, ott most 78as elefántok vannak :D
    meg pink mobokra vadászik az egész klán, azok jol droppolnak.

bossolni szoktatok?
  • Fayme
    A Knight nem az enyém, de végülis tudok egysmást róla :)
    Szerintem a block esélyre kell rámenned. Legjobban a bluntot tudom ajánlani, pontos és viszonylag jó sebzése van, valamint mehet mellé pajzs, aminek ha jó block%a van + még raksz bele blocking acc köveket, meglátszik. ruhádba def kövek helyett rakj phys resist köveket, azok %osan védenek, valamint skill block köveket. no meg minél több hp-t.
    Fish-nek most 52esen velem egyszinten van buffban és hp-s partyban 2900 hp-ja. nekem meg 1600 az elevel:D mindkét fajta element resistet megtanulta, igy szinte mindenre 30-50%os resistje van.
    na és persze ha van kis chantrad, vegyél evesion potit, sokat számit.
  • Dartanyan
    A Defensem szerintem eleg jo , az elemental ressistens -em is elfogadhato. Megis legyaknak :))))

Szerinted hol basztam el?

www.archlordhun.gportal.hu
  • Dartanyan
    Hali elfaradt a kezem mire vegig lapoztam :))

Ja a var ostrom az ma megy itt is . De az ujj helyek meg nincsenek + nyitva. (nalatok + vann)?Hat az Unique dropp valamivel kevesebb en is ugy vettem eszre. De a rein potit meg a Stone-okat szorja .

Lattam van Knight -od . Figy a Miss eselyet mivel novelhetem.?
  • Fayme
    jah és itt van egy foylamatosan bővülő archlord galériám a kezdetektől :)
    lapozgassátok át bátran.ITT
  • Fayme
    Végre Episode 2 van :)
    Brumhart szerveren van már Archlord?
    Náaltok is rosszabbul esnek a unique itemek?
    üdv. Fayme, 52 ele