4171
  • Sir Quno Jedi
    És mék városban hirdetted meg, pontosan hol?
  • Sir Quno Jedi
    Azé mondhatnád, hogy mikor-, hol tartasz szintben, csak hogy tudjuk?! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Jó az elementalista, még ha kissé halandó is... :DDD
  • shaba23 #240
    én is gaiahon-on vagyok, és tegnap csak 1x hirdettem meg a platinum chesteket és máris jelentkeztek rá. a legrosszabb ár amit kaptam értze az 325.000g volt

gondolkodom rajta, hogy indítok egy elementalist moonelfet, vagy egy orc berserkert..majd meglássuk:)
  • Sir Quno Jedi
    Jóak nagyon a képeid amiket linkeltél. Főleg, hogy időben lehet látni a fejlődést is. Mondjuk, ha képet akarsz rittyenteni, érdemes előtte jól feltápolni a grafikát, pl. 16xANISO, meg 16xFSAA és máris sokkal szebb lesz a kép. Aztán vissza lehet tenni az alapbeállításokra, ha úgy esetleg lassú lenne a játék (pedig nem). De ugye egy-egy jól sikerült képért megéri! :D
  • Fayme
    Szerintem msot gaiahonon többen vagyunk.
  • Halesz89
    sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hol játszik a legtöbb magyar melyik serveren?
  • Sir Quno Jedi
    Azaz az lehet, hogy csak feltápolt normál.
  • Sir Quno Jedi
    26-on is van, mán néztem párat :D
  • Fayme
    29en van uj fegyver uniq és rare.
    én msot kaptam meg uj 55ös botomat. elég durva, +11es :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy megfogadtam tanácsod, bevágtam aukcióba a +5-ös csakimat, meg a 26-ra csinált másik +5-ös csakit is és áttértem tök prosztó (+2 asszem) staffra. Így tényleg jobb az attackom. Most feltoltam 26-ra a karit és nézek is már új staff-ot (26-nál van asszem rare, vagy unique). Valami +2, vagy +3, legyen 4-5 slotos és felnyomom +5-ig azt is, meg megpakolom jósággal. Hasznos.
  • Fayme
    jaa, igen, azok teleport tekercsek, de csak annyi, hogy luxuscikk, odavisz a dungeonbe és nem kell gyalogolnod:)
  • Sir Quno Jedi
    Mintha lehetne chantra shop-ban venni ilyen dungis cumókat, abból hittem tán?!

Szal. akkor szabaduljak meg a chest-ektől...

Meg menjek dungizni ikerben. Hmmmm.
  • Fayme
    dungeon fizetős? ezt hol hallottad? ^^
    egyedül? hááát...ugy nem jössz ki tul jól belőle. leapad az összes pénzed, és ketten sokkal gyorsabban öltök. a dungeon moboknak 5x annyi hpjuk van.

silver:30k
    gold:50k
    platinum nemtom.

én csak goldokat nyitok ki. de azokban lehet reinforcment poti, egyszerre 5 is akár, bármilyen kövek meg lila potik is.
  • Sir Quno Jedi
    Miért, szerinted mik a reális silver, gold, platinum chest árak? (mer akkor nekiállok kiárusítást tartani)

Jah és mit lehet általában bennük találni, már ha az embernek volna kulcsa?!
  • Sir Quno Jedi
    Hádeha egyedül odamennék, akkor én is elő tudom ezt adni, nem???

AMúgy a dungikba nem fizetős a bejutás???
  • Fayme
    questekről meg csak annyit, hogy a humánok 40+osan több olyan küldit kapnak, amiből lv3-as atack prayer stonet szerezhetnek. ha fegyveredbe nem is rakod bele, akkor eladahtod db-ját 1,5m-ba :)
  • Fayme
    nah, ha felnyitod a térképet, látsz kis barlangokat, azok dungeonok, de gondolom ismeritek.
    partyt át lehet állitani ugy hogy level share + item drop round robin.
    tegnap én egy abrátommal kövtekzőt tettem: 24es elementalist, 22es ranger.
    unmarked cave dungeon, lafelsiatol nem messze. odamentünk partyban.
    felemntünk első emeletre, ahol 22-23as pókok meg denevérek vannak.
    bementünk egy terembe, és közösen aoeztük a mobokat.
    háromnegyed óra játékkal iggy néztünk ki: 25 és feles ele, 24es ranger, 12 rare cucc, 2 uniq. sok zöld.
    annyi, hogy sok potiba kerül, mert a mobok nagyot ütnek. de megéri.
  • Fayme
    uristen, ki adott aNNYIt érte? énis eladom:DDD
  • Fayme
    a játék legelső célja, ahogy a neve is mutatja: Ki lesz Chantra (ez a világ) Archlordja. Egy teljhatalmu uralkodo, aki mint egy isten az időjárást is befolyásolja.
    ezt akkor érheti el valaki, ha klánvezér és egy erős klán és ally áll mögötte. be kell venni háromból egy várat, ahonnan egy titkos alaugton keresztül bejuthatnak az archlord várába. ha ott azt sikerül beveniük, akkor megvan az archlord.
    a karakterek szerintem változatosan felépithetők, egy két kivétellel pl: elementalistok kb mind uazok. viszont variálhatsz, hogy kinek milyen fegyvert adsz, miket raksz bele. de pl a humán mageknek annyi skilljük van, hogy válogatni kell.
    a mi klánunk használ ventrit. csapatosan lehet menni bossolni, lv sharezni dungeonban, vagy klánháboruzni :) battle squerezni.
    pvp-ben nincs jutalom:) győztél és örülhetsz:D
    pvpben megengedett az auto mp hp poti, igy izgalmasabb és tovább tart a játék.
    hát, aki veterán és jo elite cuccai vannak, azt nehéz leverni. jol be van állitva a balance, kicsi kari nagyoot nem nagyon tud megingatni. bár magasabb szinten ezek akülömbségek eltűnnek. persze ha sok kicsi összeáll, győzhetnek.
    farmolni kell ha el akarsz érni vmit:)
  • shaba23 #223
    platinum chest 350k körül megy nálunk

/s WTS Platinum chest aztán válaszolsz a legjobb ajánlatnak:)
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg én is telisteli vagyok silver, gold, meg platinum chest-ekkel, már nem férek a storage-ba. Hogy lehet őket eladni és mennyit érdmees kérni értük, hogy gyorsan megszabaduljak tőlük. Gondolom megtartani nem érdemes őket, mert fizetősek a kulcsok én meg hard kesst nem költök ilyemsire!!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Erről a level share partiról és a dungeonokról mesélhetnél többet is! :D
  • shaba23 #220
    ezt a lv share partyban dungeonozást fejtsd ki bővebben pls
  • Fayme
    mindenkinek van ebben a játékban aoe-je:)
    skillek itt
    kétkezes kard, hmm, inkább berserkernek ajánllom. a lovagok nagyon kis sebzéssel birnak, inkább védelemre édemes őket felgyúrni, nagyon jo tankok tudnak lenni. a berserkernek jobban illik a kétkezes szerintem, nagyon csap vele. de inkább halberdet szoktam látni náluk.
  • Sir Quno Jedi
    Egyáltalán nem komplex a játék, legalábbis a skill-ek nincsenek túlbonyolítva.

Annyival van megspékelve, hogy lehet hullarabolni, megnyúzni és kivágni is az ellent/ből dolgokat (és az ehhez szükséges skillek is fejleszthetőek és fejlődnek is), lehet főzőcskézni spéci potikat és alkemizálgatni is, illetve speckó cuccokat összerakni manualok alapján. Amúgy term. lehet cuccokat upgrade-elni, elementális és prayer kövekkel okosítani őket, sőt magukat a köveket is lehet refine-olni, van kismillió rare, unique, meg elit cumó, stb.

A quest-ek meg a szokásosnál számosabbak, hosszadalmasabbak, összefüggőbbek és több al-questre oszlanak. Viszont legalább nem olyanok, mint Silkroad-ban pl., hogy ölj meg 1500gyökeret (ez több napos dögunalom), hanem általában egy kevéske ellent kell megölni, vagy keresgélni kell cuccokat, vadászni, vagy nyúzni, esetleg supboss-okat ölni (azok kemények), horkászni ezt-azt. Szal. így azért értelmesebb valamivel TALÁN.

A partik jók, mert kaphatsz plusz def-et, ha a többiek a közelben vannak, de lehet több HP+mana-d is addig, a tárgyakat elosztja a gép, ha autoloot-on van, meg a pénzt, exp-et is. Igaz érdemes szintben lenni, mert aki sokkal kisebb, mint a többiek, az alig kap valamit értelemszerűen a loot-ból.
  • shaba23 #217
    nem panaszkodtam:)
    utálok questelni, mivel tényleg rohadt sokat kell futni és a reward rohadtul nem éri meg (miután eladtam az első 2-3 platinum chestemet, már a pénz sem létszükség, nemhogy az xp) úgyhogy általában kiürítem az inventory-t, magamhoz veszek 3-4000 nyílvesszőt, 100 manapotit és beállok a tömegbe ahol velem azonos szintű mobok vannak
  • Fayme
    huh, azt hiszem nem lehet kisablakozni...
  • Fayme
    aoe: olyan támadás, ami bizonyos terüleen belül sebez.
    első cél: tudj fejlődni. tehát alap, hgy az erős aoe-kat kifejleszted neki. utána már arra gyúrsz, ami tetszik. ITT találsz skill buildeket és tanácsokat.
    egyébként humán ijászt crossbóval látok, arra érdemes gyurni mert erősebb.
    tipp: legyél mindig partyban, 16 után keress magad mellé fejlődőtársat és menjetek lv share partyban dungeonozni. ripszropsz megleszel 30+os 1 nap alatt.
  • Sir Quno Jedi
    Mint bármék hasonlóra. Sajna ez van.
  • shaba23 #213
    1 kérdésre tudom a választ: a farmolás/grindelés nagyon jellemző a játékra :D
  • lammaer
    Srácok, nincs kedve valakinek irni egy keveset a játékról hogy mégis milyen? Valahogy a hivatalos oldalról nem sikerült igazán lehalásznom sok infót.

Ami érdekelne:

- mennyire komplex a játék (értsd: lehet e variálni egy karakteren orrba szájba mint az Anarchy Online-ban például az implantoknál, vagy mint az EVE-Onlineban a hajók felszerelése, vagy inkább olyan mint a WoW, ahol - amennyire én tudom - nincs annyira nagy szabadság)

- mennyire csapatorientált a dolog (ventrilo/teamspeak használat például jellemző?)

- PvPben mi a cél, mi a jutalom?

- PvP-ben mennyire uralják a terepet mondjuk a régi/magas szintű karakterek? Kicsik összeállva leverhetnek e nagyobbakat, vagy azok annyira überek hogy ihaj...

- farmolás/grindelés mennyire jellemző a játékra?
  • shaba23 #211
    ne szójjá be
  • shaba23 #210
    human archernek van vmi aoe sebzése?

amenyiben nincs

2h fegyveresek közül az orc berserker, vagy a human knight jobb aoe-ben?

• Mayday
    Nem volt mindig az, es ha valakinek annyira bejon, hogy meger a doboz es a cd annyit... :)
  • shaba23 #208
    te most egy ingyenes játékról beszélsz
  • Glesthor
    kell valakinek az archlordom? egyszer telepítettem. a lemez ujjlenyomat- és karcmentes. csomagolása hibátlan. sajnos nem jött be nekem a játék. így arra gondoltam, hogy lepasszolom valakinek. 6000 forintért bárki a magáénak tudhatja. jár még hozzá egy lvl9-es ork berzerker. <- ez is tükrözi, hogy mennyit nyomtam vele... :)
  • Munszu
    Sziasztok azt szeretném kérdezni nem lehet a játékot valahogy kis ablakba tenni? ( Windowed ) mer zavar hogy nem :(
  • Sir Quno Jedi
    AoE
  • eFk3
    latom itt hozzaertok is vannak. ha nem gond par kerdest feltennek:
    1. Mi az az AoE?
    2. Human Archernek mire erdemes gyurnia?
    3. Milyen skilleket erdemes fejlesztenem?
    valamint par tippet is elfogadnek, most kezdtem. eddig MMO-k kozul csak L2-vel foglalkoztam, de az teljesen eltero stilusu.