4171
  • Fayme
    nem tudok magyar klánt, vagy van vmi HUNok a gaiahonon, csatlakozz oda.
    vagy magyarok, ha 40ek lesztek gyertekl a mi lelkes nemzetközi klánunkba. most szükségünk van asok játékosra. az OLYMBOUS tárt karokkal vár mindenkit. :)
  • Fayme
    Neeee! vége a szép világnak...Hellmaster lett az archlord. adók az égig fognak emelkedni azt hiszem...
  • Sir Quno Jedi
    Na ma van a nagy nap, mikor a 3 várat elfoglaló klán megküzd az Archlordságért... De én meg megyek aludni, mert a csata miatt olyan lag lesz, hogy ihaj (na nem mintha eddig nem lett volna)...
  • Sir Quno Jedi
    Öööööööööö. A 33-at szépen megléptem még koradélután lent a bányában a csonti sárkány termében a franciákkal (sok fincsi vérfarkas vezér miegymás), node azóta többször nyúltam ki, mintsem meg tudnám számolni. Kellett nekem questelni.

WTF!
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom a storagen keresztül, mint más hasonló gámában. Safekeepernél berakod, másik karival kiveszed.
  • Glesthor
    ez a probléma nálam is fellépett, amikor elkezdtem játszani. egy idő után abbahagyta és most már nem szarakodik.
  • DagadtNinja
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom a játékkal: folyamatosan kilép véletlenszerűen a játékból.
    Frissítettem vga drivert, de ugyanúgy kilép. Ha valakinél ez előfordult már, vagy esetleg van ötlete írjon plz.
    Gép: AXP2600+, 6600GT, 1G RAM.
    Köszönöm
  • Devil_Gy
    Hia All! Most pöccintettem fel a gamet és visszaadta kicsit a online game kedvemet a sok sok gagyi mmo után. Teljesen jó a gema ahhoz képest hogy uye most már free. 1 kérdésem van:
    Át lehet adni 1 accon belűl az embereknek cuccokat? Van rá mód?
    Mert ugye természetesen a harcossam mage meg archer cuccokat találok ect ect. Ty
  • Glesthor
    szeretnék csatlakozni egy lelkes, magyar guildhez. van tagfelvétel valahol?
  • Cassell
    Köszi szépen a választ! Azzal nem voltam tisztában, hogy külön gomb van a fighting skilleknek meg külön ezeknek és ezért nem találtam.
  • Sir Quno Jedi
    Azé elmesélhetnéd részletesen ezt a siege-et, akár képekbeen is?!! Csak hogy okulhassunk és a nyálunkat csorgathassuk!!!
  • Sir Quno Jedi
    Berakod a crafting skillek közül a quick bar-odra és ha megöltél egy szörnyellát és még ott a hullája, akkor rányomsz a ransacking-ra és voilá, a karid nekiáll tevékenykedni. Persze sokat kell csinálni, mert ennek is van szinte és exp-je, így erősebb szörnyeknél nem műxik, vagy csak nagyon ritkán, míg jól fel nem tornászod a skill leveljét (meg tudod nézni mindég a carfting skilleknél, hogy melyikből hogyan állsz éppen). Ja és ugyanez igaz a skinning-re és a carving-ra is.
  • Sir Quno Jedi
    Hát ha egy területen ennyien hemzsegnek és harcolnak/skilleznek/effekteznek, akkor a lag teljesen természetes, ezt semmilyen hardware/hálózat nem bírja manapság. :DDD

Textúra hibán néha segít egy ALT+TAB és újra, illetve néha egynees kifelé kell futni, hogy más területre kerüljél (tegnap is előfordult velem).
  • Cassell
    Aloha emberek!

Nos tetszik a játék ugyan még csak level tízes szinten nyomulok. A kérdésem az, hogy hiába tanultam meg a ransacking skillt nem tudom a gyakorlatban hogy kell használni? Van pedig gathering knife-om is de le kell ütni a szörnyet és utána kell nyomni valamit, vagy közben vagy hogy kell? Van két questem amikor ezt kellene használnom.
    Előre is köszönöm a tippeket
  • Fayme
    hehe, jaja siege volt...mekkorát buktunk...
    ráadásul az egész tiszta laggos volt, és a végén nekem atextura is kiakadt, azt sem tudtam merre menjek... elég vicces...
    talán majd legközelebb...vagy nem :S
  • Fayme
    224-es hozzászólás.
  • Sir Quno Jedi
    Jelentem 32 vok, holnap megejtjük a 33-at, vagy a 34-et is akár... :D
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem, ha visszaolvasol pár lapot, akkor máris megvan! Ha utána is van kérdésed, azt máris felteheted a régebbi játékosoknak... :D
  • Sir Quno Jedi
    Lev 70-80 találkozó Deribelle nyugati kapunál, íppeg most tart! :DDD
  • yesss
    sziasztok!! Tudtok vmi infót a játékról mondani?
  • Sir Quno Jedi
    Van Magyarok klán is meg valami HUn kezdetű. Jaja.

AMúgy már csak 30% a level 30.

Csináltam egy solarizer staff-ot (tudom, szar meg minden, de fun). :DDD
    Azt tevém vele, hogy raktam sok erős azonos elemntál stone-t (asszem fire) egy 3 slotos twist staff-ba és az lett az egyik ingredient, így lett a végső botom 5 slotos, ami nem rossz.
  • Fayme
    Jajam, én is próbálom terjeszteni, most elég sok magyar elkezdte. meg találtam magyar klánt, HUNok névvel :D már 31en vannak:D
  • Sir Quno Jedi
    Há ezeket próbáltam, gondolhatod, de nem vagyok klánban, viszont semmi másba nem enged belépni és csinálni sem, mondván hogy DE. :D

Amúgy fertőzöm vele a haverokat, barátokat, rokonokat, kollegákat, van akinek a 6 éves lánya (májne keresztdaughter) máris rajta van az új karijával! :DDD
  • Fayme
    Nem tudtam rla, hogy van guild bünti ,szerintem még annó a másik guild miatt, ami emgszünt lehet abibi. próbáld megnézni g-vel, vagy próbálj csatlakozni egy klánba, vagy kérdezz gm-et emrt ezt igy msot nemtom.
  • Sir Quno Jedi
    Kérdés:

Voltam ugye egy guild-ben (máig sem értem miért/minek vettek be, nem is kértem, nem is találkoztam addig velük), most nem vagyok már pár napja és mégsem enged guild-et csinálni, sem belépni semmelyikbe, mert azt állítja, hogy már guild-ban vagyok. Gondolom ez a bünti a guild váltáskor, de hány nap szokott lenni (asszem Silkroadban 3 nap volt), mert így baromira idegesítő (nem tudok saját guild-et kreálni)?!?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    Áh én már 28-as vagyok, maholnap 30, vagy afelett. De majd felveszem friends listába, hátha. :D:DD

Amúgy atomdurvinyek, amikor meglett a három, azaz 3(!) AoE skillem. Azóta csak nyomkodok 3 gombot, meg kattintgatok az ellenre és dőlnek, asztagrahívás rulez!!!:DDDDD

Van pár imsim már akik szintebn nem húztak/nak el nagyon, sőt én húzok, velük szoktam itt-ott takarítani, de megint quest-elgettem tegnap sokat (bazi sokat).

A questeknél a BOSS fight-ok angyon húzósak ele-vel, mert 7-8 szinttel alacosnyabb BOSS-ok is taccsra tesznek egy ütésből, ha olyanjuk van. Dúúúúva, nagyon a szerencsén/lagon múlik. Amúgy is ANNYIRA lagos volt tegnap éjjel a gáma, hogy sokan kiszálltak, mert megunták, aztán csak hajnalban jöttek vissza (én nem, tartottam a frontot).

Ja és még 27-en 31-es mobokat AoE-zgettem békésen, de nagyon kétesélyes a lag miatt, így néha el is buktam 2x is egymás után a jó sok exp-et amit így összekapartam. Kénytelen voltam visszakutyagolni szintembeli mob-ok közé, mert azok meg sem tudnak érinteni, így lagban nem nyírnak ki... Áhhh :(((
  • Fayme
    Poison vapor, lv22őn.
  • shaba23 #256
    melyik lesz az első AoE skillem? vmi spell?
  • Fayme
    Kulcsokat csak chantra shopból lehet venni.
    egy fajta elementált rakj a fegyveredbe, ha azt szeretnéd, hogy igazán nagyot üssön.
    Keressétek meg Morghanas-t. ő haverom, msot 26os, mehettek vele partyzni dungeonba.
  • Sir Quno Jedi
    Akkó mind1 szerintem. Mivel ott még "csak" a staffal magával harcolsz, meg az elementálod harcol helyetted, ezért elég, ha sok szabad slot van benne, hogy sok elementál követ tudjál belerakni. Én vegyesen szoktam, hogy ha valami rezisztens is valamék elementre, akkor is kapjon a szeme közé. Persze lehet, hogy jobb egy elemre rámenni (pl. víz) és akkor tán az adott elemhez tartozó elelmentálod is többet sebez. De ez nem biztos, nem próbáltam. Lehet még, ha van cold prayer és hasonló spévi köveket is belerakni, de ilyen szinten minek...

Vegyél ócsón kész staffot aukcióba, jó sok +osat, legyen rajta vagy fizikai, avagy all elemental attack + alapban, az jó.

Ilyen alacsony szinten még gyorsan cserélődik a fegyó (még nálam is bőven), nem érdemes sokat beruházni rá.
  • shaba23 #253
    lvl17en vehetek antler staff-ot..(ele vagyok) milyet vegyek, mi legyen rajta? mert nekem úgy tűnik, hogy még nincs AoE skillem :)
  • Probatbicol
    Nem, rakják ki, hogy ingyen elvihető :)). Egyébként végső soron azt fogják csinálni amit írtál, beszedik és leselejtezik, mint ahogy több száz másik játékkal is teszik egy idő után.
  • Sir Quno Jedi
    Megfogadtam Fayme tanácsát megintcsak és egy lev26-os battlestaff-fal rohangászok, ami +5-ös és van benne 5 fizikai támadás növelő kő, meg alapból is +6 fizikai van rajta (meg asszem +2 all elemental, de az kit izgat). Így fegyónak gyatra, de az AoE-k tarolgatnak (+fine staff term)!!!
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, megszabadultam chest-jeimtől. Kiccsávó keresett platinum és gold chesteket 50k és 300k árakon (vannak akik már akkor a platinát 600-800k-ért árulták). Mondom neki nekem van egy pár. Trade, beraktam neki ízelítőnek 3 platinát meg egy goldot, asszondja WTF!!! :D Egyből nyomatta, hogy mennyié, aztán már írta is, hogy 800k. Én meg írtam neki szépen, hogy 300k*3+50k=950k :DDD! Aztán megalkudtunk 900k-ban összesen.

Kellett is mert az összes pénzem elkúrtam fejlesztgetésre. MERT ugye a ledrágább stone-oknál a negyedik, esetleg az ötödik slotnál jön be a totális failed és máris a már betett stone-ok is ugrottak a cumóból (rohattak). Volt hogy egymás után 4x failed!!! Amit eddig összekeccsöltem az úszott. De már minden oké...

Amúgy kb. 2%-ra vagyok a lev27-től, ma meglesz talán a 29 is. Csak quest-elgetek és bazi lassú így megint.
  • Glesthor
    hello!

lehet, hogy a driverekkel nem stimmel valami. próbálj frissíteni.
  • Subtitle
    Helló

Játék telepítésekor kifagy a gépem.(Athlon XP 2600+, 1GBDDR,9600SE, Windows XP SP2 van a gépemen)Leszedi azt a 650 vagy 700 megás patchet, gondolom utána lekzdi felrakni, na és akkor feketeképernyő fagyás...
    Nem tudja valaki mi lehet a gond?

Segítségeteket elöre is köszönöm, üdv.
  • brainsurgery
    Sziasztok lenne pár kérdésem.A chestekkel kapcsolatban érdekelne,hogy hogyan lehet kulcsot szerezni kulcsot hozzájuk mert nekem eddig még nem sikerül csak a chantra shopban láttam de ott nem tudok venni vmit hogy érdemes e nyitogatni öket vagy inkább adjam el?Aki esetleg akar vegyen fel friendsbe brumhart szerveren vagyok matriarchx néven:)
  • Mayday
    Hat mit csinaljanak? Szedjek be es selejtezzek le? Szerintem nincs nekik infojuk errol, hogy ingyenes lett. Es lehetseges vevoknek sem biztos :)
  • Probatbicol
    Mondjuk durva, hogy a média marktban még mindig árulják 13k-ért...
  • Glesthor
    nem tudtam, hogy teljesen ingyenes lett...