4171
  • shaba23 #403
    gratulálok :D

tényleg sok magyart tömörít a guild, de remélem a nagy számok negatív törvénye nem lesz jellemző

Fayme- 54 moonelf ele LIAR!!!! :D
  • Fayme
    szerintem nem nagyon, legalábbis én gyüjtöm, de semmiot sem kezdtem velük. bár most, hogy nem drágák már az elementál kövek, gyűrűket érdemes craftolni, mert sikerülhet nagyon jó is csinálni.
    pl. ring of trancendence lehet all stat+11 is ha mákos vagy.
  • Fayme
    de jo miylen szép kép került ide fel :) meg a képeim^^
    hu mennyit irtatok éjjel három óta.
    7 és fél óra tiszta farmolással megléptem az 55-öt. most 282 az attackom. odavágok :)
    beszélgettem a HUNok magyar klán vezetőjével, mind az 50en magyarok a klánjában, legmagasabb 29es, éppen klánlogohoz gyűjtögettek skullokat.
  • shaba23 #400
    érdemes gyűjtögetni a craftolós cuccokat? (nugget, dust stb) ezekből lesznek a combination cuccok?
  • shaba23 #399
    ez így van:) én pl a human archeremet (lvl20as) elcsesztem, reseteltem aztán megint elcsesztem :D
  • shaba23 #398
    nézegettem adatbázisban a cuccokat és azt vettem észre, hogy a rare és unique ruhákat ugyan azon a szinten lehet cerélni (26-35-44-stb) ez msot elírás vagy ingame is így van? mert fegyvereknél van a normal-rare-unique itemek közt 3 szint eltérés
  • zole72
    Igen
  • shaba23 #396
    én nem találok infót, hogy mi van most
  • DagadtNinja
    Meg csak 15os vagyok, szoval nincs veszve minden:D Kapok meg boven pontokat, de igy legalabb tudom, hogy nem szabad esznelkul minden skillt megtanulni amit csak lehet.
  • Sir Quno Jedi
    Elvileg a hivatalos oldalon mindig írják, most éppen milyen karbantartás van, vagy probléma.
  • Sir Quno Jedi
    Resetelni igazából akkor érdemes, mikor az utolsó skilledet is megkaptad/felvehetd (ez pl. elementalistánál 46. szint). Ekkor mindegyiket ki tudod/tad használni, így van róla fogalmad, hogy mi kell majd neked.

A resetelés ingyenes 1x. Utána már csak chantráért vett item-mel, amit ugye pénzért lehet csak venni lehet egyesével visszavonni a skilleket.

Ha már az elején (lev30-ig) elrontottad a karidat, akkor érdemes inkább újrakezdeni immár tapsztaltabban egy másik karival, úgyis egyszerre több karid lehet egy accounton is.
  • zole72
    És akkor mikor lehet megint fellépni vagy már akkor nem lehet??
  • Sir Quno Jedi
    Naná.
  • shaba23 #390
    tegnpa éjfél után volt egy vészleállás, gondolom azzal kapcsolatos a dolog
  • zole72
    Üdv.
    Tegnap regeltem meg átszottam is mosst meg próbálok belépni a szerverre és kiírja hogy closed és nem tok belépni.
    Ilyenkor mi van??
  • DagadtNinja
    Nem akarok meg resetelni, mert pont itt beszeltek, hogy arra kesobb szukseg lesz. Vagy a nem ingyenes reseteles mit takar? Soook soook penzbe kerul?
  • shaba23 #387
    szintlépésenként kapsz (nem tudom, hogy esetleg quest ad-e, de nem hiszem) és az upgrade is elviszi :) viszont minden karinál lehet 1x resetelni
  • DagadtNinja
    Es meg azt szeretnem kerdezni, hogy a skillpontokat mi utan kapok, es ha csak upgradelek egy skillt akkor is elvesz skillpontot, mert azt vettem eszre, hogy nincs egy darab pontom sem:((((
  • shaba23 #385
    gaiahon szerver?
  • DagadtNinja
    Jeee, tegnap megvolt a jatekban az elso igazi partija:DDD, amolyan igazi leveling party volt. 5 vari koztuk en, elkezdtuk osztani az eszt a szornyeknek, hirtelen leptem egy szintet is.
    Akikrol tudom, hogy magyarok: Hopihe, Dumien, Darkvenom (a darkban nem vagyok biztos, de venom tuti volt benne), Balint, Gokudo, Fireman, Puffi.
    Fayme, kerlek ird le, hogy az alaptulajdonsagok milyen jellemzoket befolyasolnak. Egykettovel tisztaban vagyok L2 miatt, de van par amit nem tudok hova tenni.
  • Sir Quno Jedi
    Alchie [Infinity] lev35 elementalist
    Lagarder lev11 knight
  • shaba23 #382
    te milyen néven futsz a játékban?

hajnali 1-kor visszajött a szerver (meglett a lvl22) ésszétaoeztem mindenkit:D
  • Sir Quno Jedi
    Én pünt megléptem a 35-öt, felcuccoltam, még rendezkedek, mennék ki kipróbálni az új gear-emet, erre bummpuff fagyás, visszasemmi, csókolom.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, attack rate-re pakolhatsz követ fegyóba. De amúgy asszem kesztyűk, cipők, ékszerek, meg egyéb cuccok is adhatnak attack rate-et, vagy accuracy-t (az is jó azért, mert pontosabban ütsz).

Meg pl. lovagnál van gyorsító buff is stb.
  • shaba23 #379
    7kor kelni kéne :)
  • Fayme
    nah msot olvastam vészleállás gaiahonon, 0.40től, 10 perc, utána jo lesz.
  • shaba23 #377
    asszem ebből alvás lesz

szerk.

valami történik:) mostmár csak a karakterválasztásnál akad el:D

viszont már csak 94%-on állok szal tuti meghaltam :(
  • Fayme
    én knowledges-et haszbnálok, ami + intet és staminát ad.
  • shaba23 #375
    száksz:)

miylen gyűrűt használjak? azaz milyen statok legyenek rajta?
  • Fayme
    még sosyem volt iylen.
  • shaba23 #373
    szerinted érdemes várni? szokott ilyen lenni? máskor nem izgatna, csak most ittam kávét...
  • Fayme
    ne is mond..nekem 10% 55höz
    remélem nem haltam meg emiatt
  • shaba23 #371
    3% kellett volna hogy meglegyen az első AoE skill, erre beállt a játék, (valszeg meg is haltam) és most vissza sem enged :)
  • shaba23 #370
    lehalt a szerver?
  • Fayme
    mindegy neki, mert elemental stormja minden elementálos. gondolkodj petekben. ha a pl. föld elementálos peded használod sokat, akkor rakj földet a fegyveredbe, mert + hp-t és atackot ad a petnek.
  • Fayme
    fegyverfüggő is.
  • Devil_Gy
    aElementalistnk melyik a legjobb elemental?
  • DagadtNinja
    Köszönöm, ez jó hír:DDDD
  • Devil_Gy
    Hogy tudsz többrt trnni az atack speedre a buff és a potin kívűl? van valami kavics ami azt ad?
  • Fayme
    cog-on nézd meg a táblázatot. ott lesz hogy archlord, mellette meg hogy open vagy closed. ha closed, akkor legjobboldali rublikába lesz olyan, hogy activate subscription vagy vmi ilyesmi.ott tudod aktiválni. utána már menni fog.