4171
  • Sir Quno Jedi
    Használj pajzsot+ kardot. Jó tápos karddal (sok ele sebzés, meg fizikai, és gyorsít), jól felgyorsulva úgy lehet írtani a mobot mint a motolla. Nagyon jó a knight.
  • Fayme
    nézd meg a cog account oldaladon, hogy az archlord mellé open van-e irva. mert amig nema ktiválod, addig lehet, hogy closed lesz, és hiába jo minden, nem fogsz tudni belogolni.
  • Devil_Gy
    Hmm Hát farmolás szempontjából jobb 1 klasszissal a knight. A Berserker is jó erősebb de nekem nem az igazi:S
  • shaba23 #528
    tegnap vettem egy tonna silver meg gold keyt, és az egyik gold chestben volt olyan kavics, ami visszahozta az egész árát :D

platinum chestben is kövek meg potik szoktak lenni?
  • Sir Quno Jedi
    Most van a napi serverkarbantartás, újraindítják a servert!
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom nem. Mivel ha rámutatsz a karlapon az agi értékre, mutatja is, hogy ez elsősorban az íjjászoknak kell.
  • Lullaby
    kíváncsian várom (:
  • Devil_Gy
    A Berserkernek jó az agility?
  • Gubberx
    Sziasztok, én régen a bétával játszottam, most hogy free lett leszedtem megint de nem enged belogolni se az uj se a régi accountommal,ami érdekes mert az oldalon elfogadja és be tudok logolni vele. Vagy aztirja hogy wrong password vagy hogy cannot connect... mi lehet a baja?
  • Cnut
    Arany ládát mennyiért lehet eladni?
  • Fayme
    Pár magyart tudok irni akik gaiahononn vannak: Fish human knight 54 OLYMBOUS, Qienriot human knight 36(+) OLYMBOUS, Morghanas ranger 33(+) Titan, Nayan orc sorcerer 18(+) nincs klán. több most nem jut eszembe ^^

passivokban ezt ajánlom: endurance, defense hold, health burst.
  • Devil_Gy
    A Knight nak meg a berserkernek mit érdemes tápolni a pasivok kozűl?
  • Fayme
    van skill pontod? k betűnél nézd meg, nincs-e már megtanulva.
  • Fayme
    moonelfek, ha ismernéd a törétnetüket, akkor tudnád, miért:P
    de hamarosan leforditom, és felkerül a magyar oldalra:P
  • csul1
    Már nem tudom mi volt a neve. de 19-es szintű volt az arc.
  • shaba23 #516
    kitől vtted?
  • csul1
    jee vettem 10k-ért 1 kulcsot és a chest-ben volt 1 absorption stone ami foggalmam sincs mire való
  • csul1
    elöbb találtam silver key-t csak 25k-ért annyim meg nincs
  • csul1
    hol szoktak rárulni silverk key-t?
  • shaba23 #512
    nekem is van pár, csak mostanában nem árultak kulcsot, csak 100k-ért az meg drága

jah nekem silver chestben 2 reinforcement poti volt
  • Cnut
    Én most pont gold keyt keresek. 2 szintő mob dobott dobozt.
  • shaba23 #510
    néha árulnak key-t (én pl 10k goldért vettem) vagy tudsz venni chantra shopban, amihez vehetsz goldért chantrát, vagy a weboldalon pénzért
  • shaba23 #509
    dombornyomott kártyák és pl az OTP-s webkártya jó (általában)
  • csul1
    silver key-t honnan tudok szerezni ? egyáltalán mi van a silver dobozokban?
  • Sir Quno Jedi
    Segítni ebben nem tudok, mivel én nem költök pénzt a programra, így nem is futottam bele ebbe.
  • Devil_Gy
    rekem:S
  • Sir Quno Jedi
    Nem mind1ik bank és nem mindik bankkártya jó erre. Érdeklődj utána a bankodnál...
  • Devil_Gy
    Valaki plz segítsen már hogy miért nem tudok venni ingame casht? Nem fogadja el a kártyáimat:S:S:S
  • Lullaby
    az elfek elég furák benne, legalábbis az a két macska fül vagy miaz a fejükön xD
    ennek ellenére azt kezdtem a Gaiahon szerveren Lullabyhun néven :3 4es szintet már elértem xD
  • zole72
    szóval akkor miért nem tom megtanúlni a Flare Core-t???
  • Sir Quno Jedi
    Iventoryban sell gomb.
  • Devil_Gy
    És hogy lehet az auction house-ba betenni cuccot?
  • Devil_Gy
    Ez a sz..r nem fogadja el 1ik kártyámat sem:S állandóaz ez az üzi van: Your payment details have been declined and we are unable to proceed with this transaction. Please check your card details below, if you are sure they are correct and your payment is still declined, please try another card. pedig mind1ik az enyém és van rajta píz is :S
  • csul1
    Na elkezdtem 1 másik karit Gaiahon-on Human knight már lasasn 12-es szintű . Ja és kb 5 perc után már találkoztam magyarral
  • zole72
    Nem tudja valaki miért nem tudom megtanúlni a Flare Core varázslatott level 4-es szint kell hozzá én level 9-es vok de nem tuom megtanulni
    Valaki???
  • Sir Quno Jedi
    Nem sajnos. Majd körülnézünk alkalomadtán, mit lehet róla tudni ez ügyben.
  • zole72
    Akkor nem tudja senki miért fagy ki 15 percenkén a game??
  • Sir Quno Jedi
    Itt az SG-n van egy csillag jobbra fent a topic fejlécében. Na azzal. :D
  • shaba23 #493
    noob kérdés, hogy lehet egy topikot kedvencnek betenni? :)
  • Fayme
    Ó én szivesen bevállalom a főzést, abban profi vagyok, képekkel meg mindennel. tippekkel. alkimiában annyira nem vagyok otthon, de arról is irhatok. fajokat leforditom, kasztokat is, skilleket is, fajtörténetet, no meg befejezem a történelmet, mert eddig csak 7 fejezet van kész a 17ből:D
    klánháborút is bevállalom van képem és videóm is, a siege-et le tudom forditani, képem nincs róla monjduk. archlord képességeket vállaom:D

nekem még oylan is eszembejutott, hogy meglehesen nézni a ruhákat karaktereken. csak ahhoz sokat kell rohangászni:)
    viszont keddig nem leszek elérhető, szal ezeket a dolgokat utána tudom megcsinálni. ha ugy jo:)