4171
  • Dartanyan
    A telepités eltarthat egy ideig:(((Aztán jelentkezz!!!felvettelek msn-re Glesthor
  • Dartanyan
    Na oksa akkor a Brumhart szerora jer fel és joinolj a HUNRangers klánba!!!!! keresd Dartanyant
  • Glesthor
    hohóóóó!!!! most telepítem a játékot!! :)
  • Dartanyan
    Szeva Glesthor. Ja nyugottan gyere a mi klanunkba . De a Brumhart szerveren csinalj karit mi ott vagyunk. Keresd Dartanyant ha nincs fent akkor Join-olj be a HUNRangers klanba .Akkor a jovoheten varunk :)
  • Glesthor
    hello!

jövőhéten megveszem a játékot. szeretnék majd csatlakozni magyar guildhez, amennyiben van felvétel.
  • Dartanyan
    Nyomjuk paran Magyarok a Brumhart szerveren .
    A klan neve HUNRangers ha van kedvetek csatlakozzatok mert kevesen vagyunk.
    Örulnek ha valaki tudna segiteni meg csinalni a klan Weboldalat.

Klan fonok: Pusztito (vagy Dartanyan)
  • Dartanyan
    Szevasztok
  • sickness9
    csak még 6x kéne elolvasnom h megértsem amit írtál de azért kössz:D
  • sickness9
    aham asszem értem kösszXDXD
  • Belton
    Online Mmorpg
  • Prince23
    Most ez Online-os játék???
  • Prince23
    Archlord netes játék????
    Vagy single és multy is?
  • Belton
    Budapesten elege sok helyen de ha itt veszed Mgyon akkor 13e Ft,
    viszont erdemes regelni az oldalukun mert sorsolnak eleg sokxor es lehet nyerni 50% os cupont :) amugy neten bankkartyaval veszed akkor max 6500ft,attol fugg miben veszed (Dollar,Euro stb)
    A párom nyert mar 50% os kupont ugy vettuk meg neki :)
    Nekem is van raktaron mar 2db 10% os is :)Igaz amit kaptam az Lord of Ringes kupon de a masik azt szulinapomra kaptam :D
  • sickness9
    és hun tudnám megvenni Magyaro.-n belül?
  • Belton
    Egyszer hasznalatos :) amit kapsz serial t.
  • sickness9
    császtok nem adná meg nekem vki az archlord regisztrációs kódját?
  • Belton
    Hello nem havidijas mar a jatek egy ideje, én kb 3 hónapja jacom és nagyon jo kis jatek, nemsokara kint van az episode2 rengeteg ujitasokkal.
    Abban a megtiszteltetesben reszesultem hogy kaptam meg hivast a privat ep2 test servere és igy volt szerencsem meg nezni a dolgokat, és igen elege tecetosek az ujjitasok.
    Lvl50 es Knight vagyok Gaiahon serveren Fish neven jacom,
    magyar clan az nicns ezen a serveren en ill baratnomel egy görög clanba vagyunk 50 fős esetleg ha van kedved es meg lett a jatek akkor keress meg.

Nagyon jo kis jatek csak hatterbe szorul a sok piac vezetö jatekok miatt l2 wow silk stb amik sztem egyaltalan nem nagy jatekok volt szerencsem kiprobalni de nem nagyon fogott meg egyik se max idotoltesnek volt jo hosszab jatekra egyikse jo.Persze vannak el vetemult kockak akiknek mind1 csak nyomkodhasanak :)
    Ha barmiben segithetek szolj
  • teddymac
    Megvan még a játék ? megvenném ugy tudom nincs havi díj :)
  • Karr
    Akinek esetleg kell a játék, tőlem megveheti 6000 ft-ért, bontatlanul.:)
  • zvaragabor
    Uff. Nem tudok valahogyan ingyenesen hozzá jutni? Egyedüli legális megoldás csak ha megvásárlom?
  • Belton
    Hello a Gaiahon serveren Tagfelvetel magyar Clanba (Fish) nél lehet jelentkezni akit erdekel lvl nem szamit.
    csáo
  • Belton
    Igaz.
    Nem olvastam at teljesen a forumot bocsee
  • musha
  • Belton
    Hali a jatekot 1 szer kell meg venned kapsz egy serialt,azt aktivalod https://cogaccounts.codemasters.com/ itt
    és jáchatod eleted vegéig vagy amig meg nem unod, ugyanis el toroltek a havidijat mostmar csak egyszeri megvasarlas és jáchatol is (Budapesten elege sok szakuzletbe meg veheted aszem jelenleg 12.500ft)
    Free trial pedig 7napos van jelenleg link:http://www.fileplanet.com/promotions/archlordevents/
    Regelsz kapsz serialt es 7napig nyomhatod (ezen az oldalon a jatekot is le szedheted 1.4giga a link vegen lesz aszem a letoltes)
    Csáo
  • Belton
    Hali olvasgattam az online oldalon jelenleg akkor most ugy muxik hogy meg veszem eredetibe kapok ugye serialt es azal jachatok ameddig akarok ?
    Aszem valami ijet olvastam az oldalon :p
  • ScarY MAN
    engem is erdekelne :S
  • Szabi89
    Játszott már valaki a gameval?
  • Szabi89
    Hali! Nem tud vki logint meg keyt a gamehoz?
    Megköszönném!
  • Hydroceph
    free a gém lol
  • Cyb3r
    Olyan kérdésem lenne hogy hol tom megvenni a gamet?(online)
    sehol se találtam.Ja meg még vmi nincs vmi free trial version vagy vmi?lehet hülye kérdés voltna mind1.Előre is kösz
  • Hydroceph
    warezrol leszedem az oké?
  • Police88
    lol xD
  • Hydroceph
    eat my shit
  • Police88
    jah már vágom de mi volt az a "unacceptable" név? :D
  • Police88
    miért bannoltak a guildwarsból?
  • Hydroceph
    bahh, gwbol valszeg msot engem bannoltak kéne vmi uj, van magyar nép? video alapjan amrhara tetszik, l2+wow feeling nekem, jah es egy kerdes amire scak egyfajta valaszt varok; trial van éééé?
    ne pofazz be, lusta vagyok
  • Hydroceph
    #80 egyetertek:D
    #81 lehetetlen
    #sok mi a faszert nem képesek az emberek egy szaros accountot csinalni?
  • Cassell
    Ha valaki mégis arra "vetemedett" ,hogy megvette írhatna egy kis élménybeszámolót vagy linkelhetne egy-két képecskét is akár...
  • Tombi
    csunyán bukott a játék annyira hogy kivették a havidijat ( de még igy se kell a népnek) ejha..
  • Marcus_
    Dobozok támadnak WEEE