| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Amúgy profiknak könnyű. Én is nyomtam franciákkal, persze mindenkinek van nagyobb főkarija is, teli vannak pénzzel, újraélesztő gömbökkel (nem vesztenek xp-t ha meghalnak és helyben élednek fel) és idézővel is (vissza tudják idézni a csapitagokat oda ahol vannak, tehát elég ha egy élve ott dekkol a bánya mélyén, mind vissza tudnak menni egyetlen szemvillanás alatt). Folyton vedelik a különböző fizetős durva potikat (def, att, res, speed, istentudjami), így sokkal magasabb szintűeket is tudnak hentelni. Egész nap lent rohadnak a bányában és partiban levelshare-eznek. Gondolom exp növelő scroll-okat is használnak. Két-három szintet lépnek míg én egyet (velük!).
Én aki nem fizetek semmit a gammáért, csak néztem. Lementem testőrnek hozzájuk, simán hozzámvágtak egy 10-es summoning orb packot. Mondtam, hogy nem tudom kifizetni, vagy pótolni, csak játékbeli pénzzel, mert én nem veszek chantrát. Na csak néztek rám hülyén, de nem fogadtak el cserébe semmit, sőt rögtön rám akartak tukmálni 10-es reverse orb-okat és spéci potikat is (5-öt mind a három féléből). Persze azokat már nem fogadtam el, bár nem értették, miért magyarázom, hogy nem akarom őket kifosztani. Visszaadtam volna a summoning orb-okat is, de azt ha már használtad a packot, nem lehet és kérték már előtte, hogy idézzem vissza őket.
Szal. így azért kemény ilyenekkel versenyezni. Egy másik csókának segítettem a sárkánnyal (többször is), meg quest-ekkel (akkor volt 25ele, én 33ele), erre beállít az 56-os orc sorci mainkarijával, hogy idézzem már meg....áááááááá... :DDD Úgy azért könnyebb volt. Bár kiderült nem a megfelő sárkányt basztattuk, pedig már vagy 20x kinyírtuk a nyomorultat, hiába boss.
Legdurvább, hogy mindkeni milliókért vesz fegyókat már lowlevelen is, a bőrük alatt is della van. Sebaj, így izgibb. :DDD