4171
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, maj jól kipróbálom, bár most a leendő 26-ra már össze van rakva az új +5-ös chakramom is. :DDD
  • Fayme
    persze növelik, de nem olyan mértékben, mint a phys atack kövek. és pvp-ben is a phys atack kövekkel jobban jársz, ugyanis az elementek ellen lehet resistet csinálni, mig phys atack resistre kisebb mértékben csak.
  • Sir Quno Jedi
    Tehát asszondod, hogy az elemi kövek a fegyóban szintén növelik az AoE sebzést?
  • THeArrow
    bocsi rosz forum -.-
  • THeArrow
    Életkor : 14 alatt
  • Fayme
    De az elementális kövek is emgnövelik a támadásodat, de mikor skillezel, a physical atack kövek sokkal többet adnak rá.ha normálisan ütsz, nem lehet észrevenni külömbséget elemntális és phys köves fegyver között.
    elem köveket inkább ruhána rakj, kesztyűbe cipőbe resist miatt.sapkába.
    100 a amx szint.
    klánháborúkban. ott nagyon ütős.
  • Sir Quno Jedi
    Köszi!

Szal. azt mondod, hogy csak az attack érték számít a fegyó->AoE sebzésben és az elementális sebzés nem. Magyarán nem érdemes elemi kövekkel megpakolni a fegyót?!

Tehát sok plusszos staff kell, sok fizikai sebzéssel?! ÉS fine staff, mert az is növeli az AoE-t is?!

Cap limit a maximálisan elérhető szint limit.

Ha nem PvP kari az ele, amit előre tudtam én is, akkor hol lehet majd jól használni (grind+fejlődésen kívül term.) később?!
  • Fayme
    én endurance-t kifejlesztettem, +hp-t ad magas szinten elég jol.
    az atack számit.megnézed c betünél a karaktered atack értékét, és az aoe sebzési %át.abból jön ki az aoe sebzése.
    a block hozzáadódik természetesen.
    ez a block csak sima ütéseket véd le, a játékosok meg skilleznek, amit csak skill block kövekkel tudsz védeni. elementalist grind kari, nem pvp.
    chakram nagyon gyenge, vegyél staffot.magas szinten nagyon sok az eltérés a kettő sebzése közt.
    +old fel és tegyél bele physical atack köveket.
    46on lett volna érdemes, akkor kapod utolsó skilled.
    fine staff nagyon fontos, nekem vmi 30at ad atackomhoz ami nagyon soakt jelent.
    a questeket érdemes, de mivel a moonelfek 40után 61ig semmi küldit nem kapnak érdemes felhalmozni őket ara az időre.
    őő, hát izé én nemistudom :) asszem április vége óta játszom, de nem napi 24 órát.
    cap limit azmi?:)
    veled egyzsintűt érdemes, de vigyázz, mert ha 4 szinttel alattad van azért büntetés jár.
    köveket nem lehet kivenni se fegyobol se ruhából, azok fixek.
  • Sir Quno Jedi
    Azé reset-eltem most, mert tarthatatlan volt, mivel minden skillt összevissza fejlesztgettem és még a kis vízelementálom is grade 5 volt már. Szal. szar volt. Most viszont meg egy-egy pontot elkúrtam a holy ground-ra és a mercury-ra. Ezt bevállaltam, mert kell egy védő summon grade 1-en és egyelőre van mikor dekkolgatok a holy-ban. Két skillpont ment veszendőbe, ez igaz... De azért újra nem kezdeném... :DDD

- mágia ellenállás szerintem is felesleges
    - elementális is felesleges
    - most még nem kellenek annyira hp+ cuccok, mert így sem nagyon tudnak megölni a mobok, később viszont tényleg át kell rá állni, ez tény, én is készülök rá lelkiekben
    - chakram-ot használok és egyelőre csak elementális köveket rakok bele plusz sebzésért

Kérdéseim lehetnek???
    - Az str (HP) növelő passzív skill az kell?
    - A fegyónak mely értéke számít az AoE-k sebzésében (már ha tényleg számít)?
    - A block% cuccok rucikban hozzá jönnek-e pluszban a soul barrier block%-ához?
    - Miért nem jó PvP-ben a soul barrier? Azt reméltem, hogy a block% vonatkozik a player-ekre is, nem?
    - Chakram jobb AoE-hez, vagy a staff?
    - Mit tegyek a fegyóba, hogy jobban sebezzenek az AoE-k?
    - Mikor lett volna érdemes reset-elni???
    - A fine chakram/staff skill növelné az AoE sebzését is?
    - Érdemes-e csinálni a quest-eket? Én eddig igyekeztem mindent precízen megcsinálni, de így kúva lassú a fejlődés, mivel kint grind-del gyorsabban fejlődök (nagyon kevés exp jár a quest-ekért és baromi sokat kell kutyagolni hozzájuk).
    - Mennyi játékkal lettél 54-es? :D
    - Mennyi a cap limit?
    - Milyen szintűként van már értelme PvP-zni (volt hogy 60-asak lenyomtak, mint a csikket, pedig nem is kötöttem beléjük)?
    - Ha a cuccban már vannak kövek el lehet-e belőle tűntetni, hogy újakat pakolhassak bele?
  • Fayme
    Szóval elementalist vagy :) Abban profi vagyok.
    elöször is, a mágia ellenállás semmit sem jelent, csak elementális mobok elen iletve pvpben. sima mobok nem ütnek elementállal.
    soul barrier elengedhetetlen, hogy grindelhess. pvpben használhatatlan.
    +mp kövek tök feleslegesek. gyúrj hp-ra mert, a játékban nekünk van a legkevesebb, és egy berserker két skillből leüt.
    int nem ad mágia védelemre, csak támadásra.
    milyen fegyót hazsnálsz? és milyen köveelkt raksz bele?
    holy ground felesleges lesz mivel nagy körzetben fogod huzni a mobokat, kifutsz alóla.
    kár hogy msot reseteltél, mert később már a mercuryra sem lesz szükséged, csak a silverre és a cygnusra.
    ruháidba +hp, phys resist és skill block köveket pakolj.
  • Sir Quno Jedi
    Klánomat banolták, valszeg. mert csaltak(tunk). Asszem én is részt vettem eme folyamatban, mert a klánfőnököm kirúgott a klánból és PvP-ben kinyírogatott, hogy skull-okat gyűjtsön a klánlogohoz, később meg visszavett. :D Aztán a GM-eknek ez gondolom szemet szúrt és voilá, egyik nap már mikor belogoltam nem voltam klánban, merthogy nem is volt klán. Aztán ugyanolyan (vagy hasonló) néven volt már egy másik, de abba még alig voltak emberek, nem is szóltam nekik, a klánfőnök meg offline (peeersze). Ennyit erről. :D

Most sima Ronin vagyok, jó az. Van egy két erősebb mandró a friends listámban, azoknak segítek.

Mióta van két AoE-m, azóta reset-eltem a skilljeimet és kizárólag a mágiára+védelemre megyek (kell a védelem, ha több tucat mob ugrik az emberre):
    - int passzív (az erős mágikus támadásokhoz)
    - def master passzív (+def)
    - frost armor (+def buff és lassítja az ellent)
    - soul barrier (maxon 60% block!!!! kizárólag ez jelenti a túlélést olykor)
    - AoE-k (most méreg és kisebbik villám)
    - egy summon, első grade-el (most ugye Mercury)
    - holy ground (gyógyulgatni, ráérősen)
    - mindkét gyűrűm és a nyakláncom is manát ad 10sec-enként
    - potiból 999 felett vagyok állandóan
    - autopoti jó erősre van állítva HP-re, alacsonyra manára
    - mindig minimum +5-ös fegyóval flangálok, ha lehet unique-kal, de legalább rare (kell a nagy alapsebzés)
    - ruciban is unique-ra utazok, ha lehet, egyelőre százalékos és fix mana növeléssel (bár idővel át fogok állni inkább HP-ra)

Így már lehet futkározni és tonna szám mészárolni a mobokat csapatostúl. Dől is az exp. (mondjuk így se olyan gyors fejlődni)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem egyáltalán nem lagol. Néha panaszkodnak partiban, hogy lagol, de nekem nemigazán.

Amúgy már 25 vagyok félúton a 26-hoz.
  • Glesthor
    a franc ki van ezzel a rohadt laggolással. elveszi a játék hangulatát. volt néhány napos kihagyásom emiatt. most felmentem és ugyanúgy laggol. kell a francnak ez a szarakodás! :(
  • Fayme
    Hát, ige, mégiscsak egyszeres játék...
    De mikor már meglesz az összes erős aoe-d, akkor már tudsz huzni egyszerre több mobot, ugy nem lesz lassú.
  • Sir Quno Jedi
    Tecceni teccik, de baromi lassan lehet fejlődni szokás szerint, még így alacsony szinten is.
  • Sir Quno Jedi
    Mennyé partiba és akkor auto felszed mindent és elosztja, ez lényeges ha grindelni kaarsz.
  • Sir Quno Jedi
    Én most vagyk 23, lassan 24. A BountyHunter klánban, Arathi a klánfőnök. Fiatal kis klán, még a klánfőnök is csak 26 volt tegnap. :DDD De lassan megvan a logónk, ügyködtünk rajta tegnap.
  • Fayme
    Volt magyar klán de megszüntettük,mert nem volt más magyar:)
  • savior
    alt gombbal lehet be es kikapcsolni a foldon levo itemek nevet
  • teddymac
    nekem alapból irja
    csinaltam egy human fightert a party kedvéért.. :)
  • shaba23 #183
    azt mondja már meg nekem vki, hogy hyogy lehet bekapcsolni a dropok nevét (ott legyen a név a földön heverő cuccok mellett)

egyébként tök poén, hoyg minden mobból esik pénz+1 poti. tehát ha 2x megnyomom a space-t, akkor ez a 2 cucc tuti ott lesz a listán, hogy mit vettem fel. viszont a meglepi akkor van, mikor kötelezően harmadszor is lenyomom a space-t, mert olyankor veszi fel az igazi értékeket :) (már ha esik)

• Inferno
    Én is bele fogtam Gaia szerveren vagyok Nyafka néven ^^!
  • eFk3
    udv, valami magyar klan nincs?
    most kezdtem es par dolog meg nem igazan tiszta, az angol tudasom pedig nem a legjobb. :]
    jatekban a nevem: Legins
  • teddymac
    Shaba23 ,bocs lefagyott a gép ,de este majd leszek
  • shaba23 #179
    közben már bepakoltam :) esett 2 lila cucc is, természetesen egyik sem human archernek való...
  • Snau
    Inventoryt megnyitod lent jobb oldalt sell gomb.
  • shaba23 #177
    rájött már vki, hogy hogy kell használni az aukciós házat? mert vásárolni tudok, de eladni nem
  • teddymac
    tetszik a játék ?
    én még csak lvl10 vagyok :)
  • Sir Quno Jedi
    Nna, délután regeltem, így még csak 16 vagyok, de mindjárt 17. Első szerveren vagyok Alchie néven, moon elf elementalistaként.
  • shaba23 #174
    nem, closed beta:)
  • teddymac
    GaH fizetős nem ?
  • teddymac
    Teddyhun néven gaia serveren orc berserker
  • shaba23 #171
    én a gaia akármi szerver és Silverhand nevő human archer

a GaH pedig Gods and Heroes
  • Snau
    Köszi a válaszokat:)
  • teddymac
    melyik serveren nyomultok es milyen néven ?
  • shaba23 #168
    nem rossz játék:) egy arc adott 10.000 aranyat :D
  • teddymac
    hát akkor én is sorolom : silk,cabal,rappelz,knight online.
    talán rappelz a tuti eddig. Mi az a GaH?
  • shaba23 #166
    nekem ezek az L2 klónok nagyon egyformák és abból már régen elegem lett. Viszont a GaH tetszik
  • Fayme
    én silket 35ön adtam fel :)
    de játszottam Rappelzet, Flyff-et, L2-t, Lotro-t is, ragnarockot is...:)
  • Sir Quno Jedi
    Hát én Silkroadot 41-en adtam fel (halálrauntam magamat a grindtől, még klánban is), Last Chaost 13-on (na az kúva uncsi, pedig a csapatharc jó lenne, de nem fegyelmezettek az emberek), ezt meglátom mikor... :DDD