4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#451 Beraktam a linkek közé a készülőben lévő új Magyar Archlord oldalt. Csak egy tripodos kis vacak, de kezdetnek jó lesz, pár óra alatt dobtam össze. Ha tudtok segítsetek! Design, kasztleírások, tanácsok, alkímia, főzőcske, miegymás. Szépen felfejlesztjük használható szintre.
Nylván azért publikus és free site builderrel készül, hogy ha át kell adnom valakinek, az gyorsan és zökkenőmentes menjen. -
Nuke1988 #450 CSásztok. pár napja keztem a gamét és esett valami platinum chest vagy mi. Vmi kulcs kéne hozzá de nem tudom hol tunék venni. Illetve azt se tudom hogy mire jó ez a láda. -
#449 de már rájöttem, a fülecskéset is onnan linkeltem.át kell verni kicsit és megy :) -
DagadtNinja #448 Sarga bekak kuruttyolnak a rekettyesben:D -
#447 Figyu. ImageShack nem engedi, hogy innen linkeljenek. Bele lehet nyugodni... -
#445 házigazda...á...ne bizzuk ezt egy szőkére:) bár biztos jo lehet:D
/közben csakazértis próbálkozom képbeszúrással, nemhsizemel hogy másnak megy nekem emg nem.../
http://picasaweb.google.com/educika/Archlord/photo#5104443587570639794
-
#444 hát ha grindelni és gyorsan fejlődni szeretnél, akkor hell typhoon és mass snare fontos.az earthquek szintén aoe. acid rain, whirlpool. hu mennyi aoeja van a sorcinak. szerintem nézd meg, hogy melyiknek lesz több sebzése, és azokra érdemes rámenni. mmodata-n van skill builder, meg skill leirások. -
Cyb3r #443 Tudna valaki segiteni abban, hogy milyen skilleket érdemes es sorcinak megvenni?
Csak tegnap kezdtem a gamet :)
előre is kösz -
#442 szerver reggel óta megy, én fözök :D -
#441 ha cheetels azért bannolnak. egyébként bármit lehet. pkázni is de te bánod csak megh. -
DagadtNinja #440 Nalam ugyanez volt a problema sajnos. Meg mindig csinalja, de sokkal ritkabban. A megoldas nalam ez volt: VGA driver frissitese, Hangkartya driver frissitese, majd a gep alaphelyzetbe allitasa. (fsb 200rol vissza 166 ra Athlon XP 2600+) Igazabol ez hozta meg az esemeny dramai ritkulasat. -
zole72 #439 Nem tudja valaki miért jön ki ez XcrashReportTest.exe
Miközben játszom kilép az egészből elég idegesítő tud lenni. -
zole72 #438 Nem akarok azért kérdem hogy mit nem szabad csinálni. -
#437 szerintem nem tudsz véletlenül olyat csinálni, ami miatt kitilthatnak, ha meg direkt akarsz olyat csinálni ami miatt fennáll ennek a lehetősége, akkor már most /leave topic :) -
zole72 #436 Arra lennék inkább kíváncsi hogy kitíthatják e a karaktert egy szerverről vagy sem ha igen akkor miért títhatnak ki onnan. -
#435 nem nagyon vannak szabályok. chat használat talán az egyik, de az általános, játékban meg talán annyi, hogy ne ninjázd el mások mobjait -
DagadtNinja #434 Sose hagyd abba a lelegzetvetelt.
Esetleg konkretabban nem tudsz kerdezni? Mire vagy kivancsi, stb. -
zole72 #433 Még most játszom elsőnek MMorg-os játékkal valaki elmondaná mire kell vigyázni mert gondolom itt is van valami szabály. -
#432 Budapesten is megállt az idő...ránéztem az órára 11 óra volt..ránéztem még1x és még mindíg nem volt 17h :( -
DagadtNinja #431 Biatorbagyon megallt az ido. Megneztem az orat, 11volt. Megneztem fel ora mulva es 11.04 volt. -
#430 én is melózom, éppen most volt itt egy ügyfél és az volt a neve, hogy Sötét Barna^^
az ilyenek megszinesítik a napomat :D -
#429 megy már egyáltalán a server? -
DagadtNinja #428 Miert most kell meloznom:D mennek jatszani, tegnap 10% kellett volna a 16hoz, es akkor fagyott be a server. -
#427 érdekes, hogy a #424es kép a tulajdonságnál lévő linken is sárga béka O_o
500 hsz után megválsztunk téged vagy Jedit (amelyiken akartok) házigazdának és majd törölgethettek -
#426 szerinted gagyi?:D
lejössz bs-be?:D
lol ez is béka lett....
/vki kitörölhetné a sok bénázásomat innen.../ -
#425 egyébként jobbklikk a békán, tulajdonságok és ott a link, amit ha beírsz a bongészőbe, akkor már a topikban is meg fog jelenni a kép -
#423 [img=http://img509.imageshack.us/img509/6694/sc070830103458sp8.th.jpg] -
#422 de gagyi +2es kövek :D
+11es staff de gagyi :D -
#421 mer onnan nem lehet ugy beszurni vagy nemtom...:S
hát ehhez én szőke vagyok.
de érdekes mert összes többi képemet engedi linklegetni a békás oldal, csak ezt a kettőt nem... -
#420 erről az oldalról nem lehet közvetlenül képet linkelni (kivéve ha sárga békár akarsz) szóval tényleg próbáld képtárból:) #415-ben a link viszont műxik
(húzzunk bele, 500 hsz kell a házigizdasághoz) -
#416 olyan kép nincs amin látszik, hogy mit tud? mert így csak azt látom, hogy a szénát jól meg lehet vele forgatni :D -
#413 sárga béka nagyot üt?:) -
#411 csak angol van, nem magyar játék ez :) -
nemtudom, hogy észrevetted-e, hogy ez nem tört szerver, valamint egy MMORPG. Hány magyar nyelvű MMORPG-t ismersz? -
#409 -
zole72 #408 Magyar szerver nincs csak angol? -
#407 Jaja, kicsit megszépítgettem a topic-ot, meg írom már a Magyar Archlord oldalt a tripodra (mer ott gyorsan megvan), úgyhogy ha vannak cikkeitek, vagy szeretnétek oda írni, képeket betenni stb., csak tessék nyugodtan szólni nekem! -
#406 a passzívokról kb ennyit tudok:
power: közelharcosoknál erősiti a sebzést.
agility: az ijászoknál (tehát ranged attack) erősiti a sebzést,+ atack rate, defense.
intellect: varázslóknál attackot növel.
mind boost: wisdomot növeli, mp-t ad.
endurance: hp-dat növeli. ez nagyon hazsnos mindenkinek ajánlom megtanulni, nekem 5ös már.
vannak összetett statok is, pl. a knowledge, az ad int-re és wisdomra is.
igazából ki kell tapasztalni, hogy melyik kasztnak mi jó. pl. gyűrűben én knowledgeset használok, mert nagyon megdobja az intem.
de vannak akik az all statosra esküsznek. szerintem az nekem sok olyasmit ad, ami nem kell, ezért jobb egy int+10es, mint egy all stat+6os.
ijászoknak agilitys kell.
harcosoknak meg poweres. van olyan zöld tulajdonság, hogy force, na az is atackra ad harcosnál.
-
#405 javiiitva:D -
#404 minden kaszt lv 46on kapja utolsó skilljét, akkor érdemes rezetelni az egészet, vagy pedig 35+osan.
én anno 38on reseteltem, mert addig chakramot hazsnáltam és áttértem staffra. utána még pár skillt egyesével chantra shopos itemmel kellett leadnom.
de ha meghirdeted lehet venni playerektől.