4171
  • csul1
    Hát eddig még 1 magyarral sem találkoztam mindig külföldiekkel írtottam. De azt még addig kéne eldönteni hogy kezdjek-e 1 másik karaktert Gaiahon-on ameddig nem leszek magasabb szintű. 15-ös szintű karit újra megcsinálni 1 nap.
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem feltétlen igaz, csak egyerlőre Brumhart-sosok nem kérték, hogy tegyem fel őket a site-ra. AMúgy soktucatnyi magayr van a Gaiahonon is.
  • Sir Quno Jedi
    Jobbra fent a link a Magyar Archlord oldal. Lesz majd normális url neve is, de az még 3 nap minimum, mert addig tart míg beregizik.
  • Devil_Gy
    Lemaradtam az oldal címéről:S Sry.

Amúgy milyen összegért és mennyi ingame chas-t lehet venni?
  • csul1
    azt nézem hogy tulajdonképpen minden magyar a Gaiahon szerveren van. Lehet hogy új karaktert kéen kezdenem?
  • csul1
    üdv mindenkinek szeretnék belépni vmi nem annyira komoly hun guild-ba.
    Már naggyából vágom a gamet 2 napja tolom vele 15-ős szintű human archerel tolom. :D . Brumhart szerveren vok .
  • zole72
    Üdv.
    Nem tudja valak ihogy miért fagy ki mindíg olyan 10 perc után???
    Játszom rendesen nincs semmi gond és olyan 10-15 percenkén lefagy de úgy hogy nem lehet semmit sem csinálni csak újra indítani a gépet az meg 15 percenként egy kicsit unalmas.
    Valaki valami megoldást tud ajánlani.
  • Sir Quno Jedi
    Már van vendégkönyv is. (free az is) :D
  • ColdFire
    esetleg vhol fegyverleírásokhoz van kép is? mmodata-ban csak leírás van
  • DagadtNinja
    Termeszetesen nem. O kivalo munkat vegzett, mivel "hozott anyagbol" dolgozott nem o tehet a sablonossagrol...
    Egyebkent annyira nemgaz a sztori, en meg egy fimben is szivesen latnam viszont.
  • ColdFire
    köszönöm
  • Sir Quno Jedi
    Jobb felül a banner alatt link, ott linkek, vagy FAQ. De én a gamershell-t ajánlom, az tuti.
  • ColdFire
    üdv!
    adna vki linket honnan lehetne a leggyorsabban letölteni? :\
    mert este megszakadt, és még igyis vagy másfél megát szedett le O.o
  • Sir Quno Jedi
    A sztoriról már csak nem ő tehet?! :D
  • DagadtNinja
    Fayme, grat a forditashhoz, nagyon jol sikerult. Bar a sztoriban vannak elegge sablonos dolgok, de azert tetszik nagyon.
  • Sir Quno Jedi
    Kedves Fayme és a többiek!

- Kéne az alkímiáról és a főzőcskézésről is némi (rövid) leírás, hogy külön menüpontba betegyük. Úgy lenne, jó, ahogy a tippekben van, hogy képek is vannak hozzá és magyarázat is.

- Ugyanígy kéne a ransacking, skinning és carving skillekről és használatukról, fejlődésükről.

- A fegyókról, páncélokról ékszerekről, értékeikről, azok jelentéséről és upgrade-elésükről, mit érdemes és mit nem.

- tárgyakról

- elementális kövekről és refine-olásukről, hatásaikról

- tárgykészítésről (combination weapon és accessory) és trükkjeiről

- fajokról

- klánokról

- klánharcokról

- ostromokról

- archlord végső csatáról

- archlord képességeiről

- quest-ekről (típusaik röviden)

stb. Meg amit még kitaláltok.

Aki tud, kérem segítsen, de szóljon melyiket vállalja be, mert azt nem kezdem el csinálni magam!

Bárki segíthet aki erőt érez magában ehhez...
  • DagadtNinja
    Nyahh, tuleltem az ISO auditot:DDD
    nezegetem tovabb az oldalt
  • shaba23 #474
    kulcsokat mennyi chantráért lehet venni?
  • shaba23 #473
    Ragnarose lvl25 múnelf elementalist [HUNok]
  • Sir Quno Jedi
    Igen, azt már kétszer megcseréltem, mivel a hivatalos oldalon vannak elírva a képek, plussz nálunk van egy rövid hint róla, majd lesz leírás is idővel. Namost melyik a mérvadó?! :D Mind1, megint felcseréltem.
  • Sir Quno Jedi
    Fent is van, megcsodálhatod művedet! :D
  • DagadtNinja
    Jatekosokhoz betehetsz engem (karim: Baybee human mage), es van meg 3 baratom, akiket szinten betehetsz: Fireman ork sorci, Puffi human knight, Gokudo ork bersi. Hamarosan megalapitjuk a mar jol bevalt eKe klant-guildet, amit szinte mindenhol hasznalunk kezdve a CS:S tol, a Lineage-ig. Amolyan multigame klan vagyunk.

eke.uw.hu
  • DagadtNinja
    Sir, a kasztoknal fel van cserelve a moonelf ranger, es az elementalista.
    Nezem tovabb az oldalt, remelem egyszer en is tudok neked segiteni, de meg sajna eleg kezdo vagyok.
  • DagadtNinja
    Reggelt, tegnap nagykoru lettem:DD
  • Sir Quno Jedi
    danke megnézem
  • Fayme
    én olvastam, mehg küldtem neked forditást is.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy olvassátok a site-ot, a tip részleg már húzós méretű... :D
  • shaba23 #464
    visszajött

be is törtem 10 db +1 fizikai sebzéses kavicsot :(
  • ColdFire
    szépjóestét, töltöm lefele, hurréj
  • Sir Quno Jedi
    valami olyasmi lehet
  • shaba23 #461
    most mivan? megint beállt a szerver?
  • Sir Quno Jedi
    Az ideiglenes ugyebár! :D
  • Fayme
    már elkezdtem fordítani a történelmet. baromi izgalmas ^^ és jó hosszu ... :D
    a fajokhoz majd be lehet rakni a történetüket is.
    meg azt a koronát lehet ki kéne venni..olyan fura ott:D
  • Sir Quno Jedi
    Az inventory-dban csak úgy natúre nyomsz egy "sell" gombot.
  • Nuke1988
    Még egy kérdés. Hogyan tudok valamit betenni az aukciós házba eladásra? Mert venni már sikerül.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nem sok minden van az ostályokró ez csak a dizájn maitt van, hoyg oda kell majd leírni a bővebb infót. Sajnos én ugye csak az ele-t ismerem valamennyire. Ebben is segíthetnétek.
  • Sir Quno Jedi
    Oksa! Ha gondolod írhatnál/fordítahtnál egy-két dolgot, aztán küldd át privibe itt és felrakom, persze a neved alatt...

Amúgy a tippek máris bővült, ahhoz is várnám véleményeteket!
  • Fayme
    ja és ha megjegyezhetem: a humán ijász pont gyorsan fejlődik, a humán mágus lassan, és az elementalist- ranger kép forditva van,a cofis az ele, hegyesfülü a ranger ^^
  • Fayme
    én segitek szivesen, monjduk leforditanám a fajok történeteit, Chantra történetét, ha gondolod.
  • Fayme
    chantra shopból lehet kulcsot venni, néha vannak benne jo dolgok. de kis szinten add el inkább, megveszik 200k-ért is.