956
-
Laci08 #76 http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fgameswelt.de%2Fartikel%2Findex.php%3Fid%3D1879&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
A Game tesztje -
#75 thx -
Dexantreal #74 jah, lol...sry. -
#73 már válaszoltál 1szer :) -
Dexantreal #72 Megnéztem. Nekem átlag. -
Dexantreal #71 Én meg azt hittem, hogy Fifa 2007-nél előbb jön...bár az meg 29-dike elvilleg. De most má annyi minen dolog kering a géjm körül, hogy....lehetetlen tudni mikor adják ki. Nah, de hat napot csak kibírunk. -
#70 elvielg még 6 nap a hivatalos megjelenésig -
#69 mikor jön ki végre? -
Dexantreal #68 Átlag szerintem, de thanks. -
#67 Jurassic 5 klipp Elég vitzes -
Dexantreal #66 Remélem majd idővel letölthető a 2007 soundtrackja is. A 2006-é megvan. -
Mozes13 #65 A Crazy egy elég fasza szám, de Talib Kweli-re hívnám fel a figyelmet. A szám klippjét nézzétek meg a youtube-n, érdemes. -
#64 Gnarls Barkley - "Crazy" ????? -
Dexantreal #63 Meg Lupe Fiasco még. -
Dexantreal #62 Csak a Jurassic 5 ismerős az NBA Live 2006-ból:S...na majd kiderül milyen zene a többi. -
Mozes13 #61 Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta, hogy milyen zenék szólnak majd az NBA Live 07 című kosárlabdás sportjátékban.
Army Of The Pharaohs - "Gorillas"
Bossman - "Hand Clap"
Braza - "Son Do Braza"
Citty - "Them Ballers"
Damizza feat Butch Cassidy - "In 2's"
Feezy 350 feat. Shauna K - "Mr. DJ"
Ghislain Poirier - "Mic Diplomat"
Gnarls Barkley - "Crazy"
Jurassic 5 featuring Dave Matthews - "Work It Out"
Lady Sovereign - "A Little Bit of Shh (Adrock Remix)"
Lupe Fiasco - "Kick Push
Dead Prez Presents M-1 - "Til We Get There"
Mark Ronson feat Alex Greenwald - "Just"
Murs & 9th Wonder - "L.A."
Pigeon John - "Higher"
Raptile - "Neva Eva"
Redrama - "I Don't Know What To Tell You"
Rhymefest - "Some Of These Days"
Robert Randolph & The Family Band - "Thrill Of It"
Sergio Mendes & The Black Eyed Peas - "Mas Que Nada"
Talib Kweli - "Listen"
Ten Days Till - "Get Them Hands Hi"
The Coup - "My Favorite Mutiny" -
#60 Jaj,jöjjön már!!NEmbírom -
PLATINO #59 mert pár nap és lehet szedni a netről torrentől előbb!!! -
PLATINO #58 nem -
#57 demó jön előtte? tudja valaki? -
Dexantreal #56 -
Laci08 #55 9 nap a megjelenésig!!!! -
Cat 02 #54 1. Madden NFL 07 - Electronic Arts
2. World of Warcraft - Blizzard
3. The Sims 2 - Electronic Arts
4. Roller Coaster Tycoon 3: Gold - Atari
5. Nancy Drew: Danger By Design - Her Interactive
6. The Sims 2: Open for Business - Electronic Arts
7. Warcraft III: Battlechest - Blizzard
8. Cars - THQ
9. Civilization IV - 2K Games
10. The Elder Scrolls IV: Oblivion - Bethesda Softworks/2K Games -
G.Freeman #53
http://fbl.jatekok.hu -
PLATINO #52 Nem is te fogsz az elején lenni!!!!!! -
Sanyikirály #51 aki akar online jatszani, az vegyen fel MSN-en: [email protected] (persze 2006-tal ) -
Sanyikirály #50 hivatalos megjelenes: Szeptember 25. -
#49 a PCs grafika marad ugyan az mint 06 ban.ahogy tudom de lehet bedobnak 1-2 újítást :) sőt remélem is :D
érdekesség : dynastyban úgy is lehet majd asszem kezdeni hogy a mostani draft tól.bár inkább ragaszkodok az IRL hez... -
#48 nemlesz az annyi max 2,5cd :D
vagy 3cd.sztem
csak DVDn értelmesebb kidobni(faltout2 5cd :D)
meg ugye lesz benne "tonna" espn es videó meg miegymás.nah mind1 sztem rohadt jó lesz az új védekezés ill body controll :).nefeledjük még 1hónap és 1hét van hátra :) -
#47 1dvd lesz?akkor vmi nagyot újítottak -
#46 Csak tudnám, hogy miért Ő van az elején?! -
Sanyikirály #45 törölt hozzászólás -
Dexantreal #44 hohhóóóóó....tudddomm már mi hiányzik még a géjmből:
pomponos csajszik félidőben - és mecs közbe pálya szélén
-
Cassell #43 A zsákolóbajnokság engem személy szerint teljesen hidegen hagy. A superstar gombot is nyugodtan kitakaríthatják belőle. A védekezést kell iszonyat módon feltupírozni ,hogy ne az legyen egyszerűbb ha berohanok az irányítómmal mert blokkolni szinte lehetetlen a lekettőzés sacc per kb. hasznavehetetlen a 2006hoz képest, közelről oldalról a kicsi a kicsit meg simán átdobja úgy, hogy 90%-ban be is megy. Szóval én azt várom ezt a rengeteg idegesítő zsákolást elfelejtik bár tartok tőle a sok Vérpistikének biztos ez jött be. -
Dexantreal #42 Amúgy a zsákoló bajnokságra lesz újítás szerintetek? Szívesen látnák pár új trükköt, már a 2006-ban is sok uncsi volt, olyan, ami a 2005-ben szerepelt. Én személyszerint ezt a superstartrigger vagy mi a szösz dolgot vinném át oda, mert egy rakat olyan mozdulat van és lehetne kitalálni, ami zsákolóversenyre illik. Plusz a lentebb leírt hsz-omban látott akadáj pájákat is szívesen látnám, meg az oda állított embereket, akiket átkell ugrani. Úgy nagyon nagy lenne a zsákolóverseny. Persze így se semmi..csak kósza gondolatok. -
Dexantreal #41 valaki kreálna1bannert a topiknak?:S -
#40 igen ugy tünik. az ilyesmit hiányoltam eddig is belőle. sztem mivel valóságban mindenről vezetnek statisztikákat meg hiresztelések hada nap mint nap, igy a játékba is feltúrbózhatnák ezt a részét! reménykedjünk:) -
#39 de mien érdekes alul írják a híreket?vagy mi? -
#38 ez durva lesz!remélem pc re is ien lesz a grafikája -
#37 találtam még 2 videót
Get Open
Defense