956
-
Cassell #116 Nem pedig variáltam már párszor ,hogy a quickplayek jobban kézre essenek.
-
sanyiii #115 Nektek nem fagy le amikor új bill. kiosztást mentetek? Nekem mindig. És amíg le nem törlöm a dokumentumoknál az adott .kfg fájlt, addig el sem indul. -
Cassell #114 8 perces negyedekkel az hoz kb. reális eredményt. -
#113 mien hosszú negyedekkel jácottál?? -
Cassell #112 Na egy meccs alapján tudok egyelőre véleményt mondani. Superstaron a Timberwolwes-sal 102-96-ra vertem a nem túl acélos Bucksot. Szóval ahogy láttam hála az égnek nem olyan könnyen lehet már zsákolgatni felállt védelem ellen bár ez még csak egy meccs volt. Viszont a meccs végén a statoknál megint nincs save stats gomb ami elég nagy szemétség továbbá a büntetődobásnál nincs már 2 vonal találkozása hanem csak megnyomom a dobás gombot és vagy bemegy vagy nem? Ezt a büntető dolgot nem teljesen vágom mitől függ. Grafikailag nem nagyon újítottak de a mozgások realisztikusabbak lettek illetve egész jól lehet passzolgatni előbb utóbb kerül üres ember. 8/12 triplát szórtam ez lehet csak véletlen volt bár igencsak sok opent tudtam kidolgozni. -
Dexantreal #111 Én még töltöm. 3-4 óra múlva elmondom, pedig szedem 260-nal és hát mégis:S. -
kotya #110 Nagyon tetszik a játék, csak még furcsa az irányítás!
-
#109 Noh, milyen a játék? -
#108 én is nyomom neki mindjárt:) -
Dexantreal #107 Töltés ezerrel du-tán. Relodead rulz -
#106 kijött a reloaded is :) -
Dexantreal #105 Nah jól van ááám! Az oké, hogy életem egy rakás szar, s hogy ez a hét, csak úgy, mint az előző, nem volt egy leányálom és piszok lassan vánszorgott. De, hogy reggel adják ki, mikor nem vagyok otthon.... Hogy merészelik ezt? Legalább bekapcsolhattam volna a gépet otthon, de neeeem....
Hmmm, sry, de hát télleg pocsék életem van és ez a hét se a legjobak közé sorolható.
Viszont du-tán lekapom -
#104 kijött bH -n -
Joe2061 #103 innen már lehet is húzni:) -
#102 na végre -
Joe2061 #101 NBA.LiVE.07.BWCLONE-LOADiNG :) -
Laci08 #100 Na holnapra már tuti meg lesz!!!
-
#99 már PSP-re is kintvan, mostmár csak a PC jöhet :) -
Daveee #98 rohadjanak e, legjobb gém a nhl után -
Dexantreal #97 PC-re tutti, hogy legutolsóként dobják ki pff. -
#96 NBA 2K7 PS2DVD-EMiNENT
NBA 07 Featuring The Life Vol 2 PS2DVD-EMiNENT
Na de mikor lesz már NBA LIVE??? -
Laci08 #95 Ha holnap meglesz még úgy is jó csak ovább ne húzzák! -
Dexantreal #94 Szerintem az lesz, hogy ma xboxra adták ki, holnap PC. De ne legyen igazam. -
#93 Xboxre kiadták az NBA-t!!!nforce -
bano23 #92 Igen, igen, holnap reggel 7.00kor remélem beröffenthetem a letöltést :) -
#91 szupi :) várjuk! -
#90 NBA Live 07 PC-DVD
Szerintem már ez is bármelyik pillanatban kikerülhet nforce-ra :) -
Djemba #89 de leszenek! -
Dexantreal #88 Ne kezdjük ugyanazt, mint a Fifa 07 topikba pls...ide-oda teszegetitek a megjelnést, minden hírre felkapjátok a fejeeteket...várjatok és majd kijön. -
Homaly #87 www.easports.com-on mar buy now van,
www.easports.com/nbalive07-en meg 2 nap van hatra!!
Sot, mar olvastam azt is, hogy csak oktoberben fog megjelenni.
Valaki valami pontosat??? -
#86 a hivatalos honlaőon még 2 nap -
Laci08 #85 Elvileg ma , de egyes helyeken 26.a van írva máshol okt.6 -
Homaly #84 Most akkor mikor jelenik meg a GAME???? -
#83 uram Istenem már semmi sem változik? -
#82 Nem jelent meg! 576 boltban csak az van, hogy elő lehet rendelni! -
bano23 #81 Nem szoktak benne lenni válogatottak, de az fbl.jatekok.hu oldalon szoktak felrakni ilyen patch-et... csak az a kiadás után jó sokkal lesz kész. -
bano23 #80 Valakinek már megvan a játék? Mert hallottam már olyat, hogy az 576ban az Europarkban már a doboza kint van... csak érdeklődök...
-
#79 sztem nem valószínű -
owen20 #78 Sziasztok!
NBA07-be Válogatottak nem lesznek benne?? -
Cat 02 #77
ez teccik :D