NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I have received further confirmation that the official bug fix patch for NBA Live 07 is not yet ready for public release as the page and file that have been leaked are indeed only online for testing purposes. The production team is still working on the patch and will be posting more updates as it nears completion. Again, the file that leaked is not a completed version of the official patch."
msn:[email protected] bárki felvehet
a houstonban kéne lennie...de ott nincs és egyik csapatban sincs
Én meg elcseréltem a Netsbe Dalambertot😄most vele tépetek keményen<#vigyor1>#vigyor1>
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
tessék
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
zsír végre kiszedhetem azt a szart hogy fáradjanak a playerek.meg amúgy is minden szar a játékban 😄
pedig a 2005 meg a 2006 az jó volt de ez hogy realisztikusabb hát egy nagy szar lett realisztikusabb max csak szarabb. meg mit lehet azzal kezdeni hogy mikot az ellenfél felvezeti a játékost az én játékosom meg szinte hozzábújik mert semmire sem jó az se. jó ha nem borít fel. meg milyen dolog már hogy yaot egy kis szaros átziccerezi 😄... alstonnal meg osztogatom néha a blokkokat 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ítt egy kicsit hosszú lenne. 😄
][ ВАЗ ][
mellesleg én sem indítottam el a megjelenés utáni 3. nap óta,vagy hogy mondjam na 😊
Dax:nincs is még kint 5 hete 😛
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12