NBA Live 2007
← ElőzőOldal 20 / 20
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nagyon örülnék annak,ha pl a zsákoló versenyen azokat az akadályokat is belehetne rakni, amik a valóságba vannak...mondjuk1gomb megnyomására ksi ablak elõ jön alúl,hogy ne zavarja a játékost annyira és kilehetne választani,h pl 4ember álljon a büntetõvonalra egészen a palánkig és azt átugrani,vagy zsámolyok,vagy msá ember feladja a labdát és ehhez hasonlók...és akkor amikor kiválasztotta,akkor bejátszák,hoyg mutogat mondjuk T-Mac,hoyg ezt ide-azt meg oda,midennk ielhelyezkedik és beszabja....meccsen meg igazán benyomhatnák félidõre végre a pomponos csajszikat...hírtelen ezek jutottak eszembe
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
lehetne már benne valami újítás mert a 06 hatalmas újítása az hogy a játékosok erõségge ott villogott a lábuk alatt, hát az egy kicsit kevés vot
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
T-Macnek kicsit fura feje van. De lehet, hogy csak nekem fura.
a movie-ra soha ne adjál sokat,meg a képekre sem... Mondjuk nézd csak meg a változást a 05-06 között.. hát nem sok,de még mindég sokkal több,mint amit a fifánál változtattak,de az másik téma...
Még nemtudni mikorra várható a játék, de amíg nem kapunk kézhez új információkat, addig is ajánlom figyelmetekbe ezt a work in progress múvit. Wade-t és T-Mac-t mutatja benne, amint rohangálnak fel-alá. Meglehet figyelni, hogy milyenek lesznek a játékosok mozgása majd a játékba. Szerintem ugyanolyan yo lesz majd a játék, mint az elõzõ részek, vagy még jobb a múvi alapján<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
← ElőzőOldal 20 / 20