956
-
puszta01 #956 nem ugy tünik... -
puszta01 #955 müködik még ez a fórum? -
csmate15 #954 Vki megtudja mondani, h kell alley-up ot nyomni zsákolóversenyen? -
#953 Tényleg, thx! -
Bascat24 #952 Tomika123: Superstar Trigger+jobb analóg(ez van a videóban is) -
Bascat24 #951 Sziasztok!Én új vagyok és csak ennyit szeretnék kérdezni:2 analógos gamepadom van és mégse tudok 360/720 fokos dunkokat a Slam Dunkon!Légyszi segítsetek!Írjatok ide vagy az e-mail címemre:[email protected]!Előre köszönöm annak aki segít!
De a játékról ti is kérdezhettek tőlem! -
#950 klikkelj a billre vagy gamepadra és válaszd ki amien néven elmentetted -
#949 Srácok, irányításnál miért van az, hogy bekonfigolom rendesen ahogyan én szeretném, de mégis ugyanugy érzékeli, mintha alapbeállitás lenne?
Pedig elmentettem már vagy ezerszer, és nem megy :(
-
wege #948 Hali, légyszi segítsen vki!! Nemrég töltöttem le a game-t és van vele egy nagy problemám. A stadion padlózata teljesen fekete és kis pöttyök vannak rajta. Ez mitől van? Légyszi segítsetek. -
Dexantreal #947 Lövésem sincs. -
lecsoka100 #946 sziasztok
nekem olyan gondom van hogy, feltelepitettem az nba 2006,2007-et
és egyiket sem lehet irányitani se billentyűzettel se game paddal.
de látja a játék hogy ott vannak
nem reagál semmire
csak egérrel tudom a beállitásokat is beállitani.ha tud valaki segiteni akkor jelezzen
köszi elöre is -
Dexantreal #945 Én nem, sry. -
Sz Matyi021 #944 Hy all. Én amikor szerelek az "s"-el állandóan defensive foul van és rohadt idegesítő, tudtok segíteni ? -
#943 alapból "s" -
JencyJ #942 hello hogy kel a 07-esben elvenni a labdát az ellenféltől mert bármit nyomok nemszedi el -
#941 Pont ezt akartam mondani... :) -
#940 1. Vedd meg boltban.
2. Várd meg a 08-at :) -
pozsoka #939 Szeva!
Feltelepítettem ,crackeltem a játékot de indításkor hibát jelez,tud valaki megoldást? -
viktor80 #938 Hello. A magyar kézikönyvét nem tudjátok hol lehetne letölteni. Angolul megvan de ezzel valahogy nem megyek sokra. Elöre is kösz. -
#937 F betü azis -
#936 elvileg már tudja(irtam privit) -
bala11 #935 Alapconfigon space
és te nem tod hogy kell slam dunkon eldobni a labdát? -
#934 és cselezni hogy lehet benne? akármit nyomok nem cselez -
Dexantreal #933 Meg kereső rulz. -
#932 olvass vissza -
#931 #926 -
#930 őő nekem ugyvan ha az F betüt lenyomom,akkor feldobja,ha meg hosszan nyomom,akkor pl lábai között dobja fel
-
Dexantreal #929 Nemtom :P. -
bala11 #928 Ha igen pls ide vagy privátba ird meg!Előre is kössz -
bala11 #927 És fejből nem tudod? -
#926 heló, a hivatalos honlapról melyik nevezetű peccset kell leszedni ahhoz hogy cseréljen játékosokat? köszi -
Dexantreal #925 Gamepadon egyszerű, billen is egyszerű, neten valahol levan írva, de én nem emlékszem már rá :S. -
bala11 #924 NBA07ben slam dunk contesten hogy kell eldobni a labdát például a plazma tvre vagy akárhova
előre is kössz -
#923 szvsz a haverodnál router van ami bezavaar -
ágybanalvó #922 lenne egy nagy gondom hogy neten akarok játszani egyik haverommal de akár meddig várok nem akar csatlakozni hozzá és úgy se működik hogy ő csatlakozzon hozzám. de egy másik haverommal meg simán ment a játék még szinte várni se kellett hogy csatlakozzon. ez miért van? -
#921 gamecopyworld -
#920 általában hónap végén derül ki, mit sikerült rajta fejleszteni -
#919 fönt van, de úgy se műkődik
másik: dynastyban fejleszteni szeretnék egy játékost, odamegyek assistantra a team staffban, kiválasztom a játékost, legyen 4 hét, de semmit sem fejleszt rajta. Hogy kell a játékosokat fejleszteni? -
#918 hivatalos peccset rakd fel
www.nba-live.com -
#917 mit is kell csinálni ha nem cserél a gép se magának, se nekem? :)