NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
és a CHA azért verhet meg mert béna vagy...gyakarolj sokat...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
csak a géped épségét(külsõleg)
MI A FASZÉRT VER MEG A CHARLOTT 50el??
STARTEREN JÁCCOK
MÉR VER MEG???
nekem semmi nem megy be nekik meg minden lécci adjatok 1 gyors leckét
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vinsanity is back!!
a West all starnak pedig nem???
már szétrugtam a mocskos csalások miatt a gépet
vki eltudná magyarázni hogy hogy eleht elvenni az ellenféltõl a labdát??
Arról már nem is beszélek, hogy már zsinorba 2 éve kiveszik a statmentést! Online meccs alatt nem lehet állítani a fatigue-t, áh... bexarás!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
msn:[email protected] bárki felvehet
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akiket idegesítenek a hibák, mint pl.: a Cpu sosem cserél, fatique-t nem lehet állítani, az irányító dominanciája, illetve még néhány idegesítõ bug, az nézzen el erre az oldalra és iratkozzon fel a petícióra.
Nba-live fórum
Bocs a primitivitásért!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szerinted hülye vagyok, vagy mi???
Gondolod, hogy nem néztem meg ott ahol tavaly lehetett??
Örülök, hogy neked is sikerült szembesülnöd a problémával!!
A faszt okoskodsz, ha még nem is láttad a game-t!!??
vagy tudtok adni a rajongói oldal linket??
ammi nem utolso sorban magyar?
Azt szeretném megérdeklõdni, hogy a Nba Live 2007-hez várható lesz-e magyarosítás.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
EZT HOL LEHET BEÁLLÍTANI????
#164:
ss+off ball gombokat nyomkodod, és megy sorba a superstar képességeken!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Ami nem tetszik az az irányító kamikaze akciója 10bõl 9szer egybõl támadja a gyûrût semmi passz csak bele a tömegbe.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na mind1,valaki beszúrná azt a két sort amit be kell másolnia konfigba hogy elõcsaljam az analógot?elõre is köszi!
S errõl az ikonról indítsd az installálást.
Kíváncsi vagyok, segít-e.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10