NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinsanity15
Esetleg nem kell valami codec pack a gépre???Már tényleg mindent próbáltam!!

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Basszussztem már mindent próbáltam amit csak lehet,feltettem minimum 6 nvidia drivert,3 szor uninstaláltam de ugyanaz.

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Nekem Nvidiám van most a legujabb volt fent,feltettem régebbit de itt is ugyanaz van!

Vinsanity is back!!

Gerbill
Driver frissítést próbáltad már? Nekem a PGA Tour07nél volt ez a fekete képernyõ és ott megoldotta. ATI kártyám van.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Vinsanity15
#197-re valaki44Fontos lenne nagyon

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Lécci VALAKI

Vinsanity is back!!

bodesz
2évvel ezelött jött be...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
ügyelj arra hogy jól dobd el a 3ast ne csak hoppá hátha bemegy.meg próbálj üresbõl dobni...
és a CHA azért verhet meg mert béna vagy...gyakarolj sokat...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Firerock
nem veszítesz sokat....
csak a géped épségét(külsõleg)
MI A FASZÉRT VER MEG A CHARLOTT 50el??
STARTEREN JÁCCOK
MÉR VER MEG???
nekem semmi nem megy be nekik meg minden lécci adjatok 1 gyors leckét

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Vinsanity15
Tudn§tok lôccike seg&teni???Aza gondom hogy felraktam a gamet ôs ha elind&tom fekete a kép és semmi!!Valaki valami megoldást lécci-Gépem 3500 athlon geforce 6600GT

Vinsanity is back!!

Firerock
hogy lehet benne cselezni???

Firerock
az hogy lehet hogy a Charlottnak bemegy a 3pontos
a West all starnak pedig nem???
már szétrugtam a mocskos csalások miatt a gépet
vki eltudná magyarázni hogy hogy eleht elvenni az ellenféltõl a labdát??

KeKKSZike
Egyre jobban nem értem amúgy az EA-t! Ilyet hogy tud kiadni, ahol a CPU nem cserél??? Komolyan mondom, hogy hihetetlen! Ekkora bug?!

Arról már nem is beszélek, hogy már zsinorba 2 éve kiveszik a statmentést! Online meccs alatt nem lehet állítani a fatigue-t, áh... bexarás!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ez így játszhatatlan szerintem,hogy a CPU nem cserél...nagyon rossz.Ráadásul az utolsó emberre sem lehet visszaváltani védekezésnél,valamint a Pick and rollt sem lehet megjátszani gamepad-dal.
"tuskó"<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

KeKKSZike
Homaly: Miért ugatsz te le itt bárkit is? Nagyon gyorsan vegyél vissza a stílusodból! Azt hiszem, hogy várhatod, hogy BÁRKI is segítsen neked ezek után itt a fórumba, én BIZTOSAN(!) nem fogok! Tuskó!

Legalább valósághúbb<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

webibebi
dynastyban még azt sem lehet állítani hogy hány meccses legyen 1 szezon

msn:[email protected] bárki felvehet

precision
hová tûntek a kameranézetek??? pff, ez igy nagyon nagyon nagyon gáz... <#szomoru1>

Bazinga!

Igen sikeres volt. Azthiszem az a statmentéssel volt kapcsolatos, azonban ott nem kellett nagyon dolgozniuk, mert csak el volt rejtve a játékban.
ProGabe
ha jól tudom a tavalyihoz is volt egy ilyen petíció,az bejött vagy sem?amúgy bele kéne venni(ha eddig nincs benne) hogy a superstar billeket tegyék vissza ahogy tavaly volt,nem értem miért kellett átrakni az analóg karra,tényleg ennyire szarnak az egyszeri játékosra?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hátha Ea-ék meggondolják magukat és csinálnak egy patch-ot, ami orvosolja ezeket a hibákat.
Üdv!
Akiket idegesítenek a hibák, mint pl.: a Cpu sosem cserél, fatique-t nem lehet állítani, az irányító dominanciája, illetve még néhány idegesítõ bug, az nézzen el erre az oldalra és iratkozzon fel a petícióra.
Nba-live fórum
Lehet, hogy nem volt a legmegfelelõbb AHOGY írtam, de igazam van!!

Bocs a primitivitásért!!
scorpeeon
most látom csak h megjelent... mennyire jó game?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Vegyél vissza a tempóból😛.

A faszt okoskodsz, ha még nem is láttad a game-t!!??

Szerinted hülye vagyok, vagy mi???
Gondolod, hogy nem néztem meg ott ahol tavaly lehetett??
Örülök, hogy neked is sikerült szembesülnöd a problémával!!

A faszt okoskodsz, ha még nem is láttad a game-t!!??
2006hoz se volt, ehhez se lesz. Amennyi szöveg van a játékban, nem fognak magyarosítani.

Firerock
van hozzá magyarosítás??
vagy tudtok adni a rajongói oldal linket??
ammi nem utolso sorban magyar?

webibebi
nálad szokott cserélni a gép???mer azt hittem be lehet állítani mint tavaly de nem.meg még a fatigue effect-et sem mint tavaly ezeket naon hiányolom

And 1
szerintem jó lett a game. csak...... kevesebbszer tod elvenni az ellenféltõl a labdát. ez is gondolom az hogy sokkal realisztikusabb a game 😄. de azt nem bírom benne hogy bíró mindenre bûntetõt ad. az idegesít fel mindig hogy csak fellököm az embert de már bûntetõ 😄.a többi dolog maradt pl.: zsákolóversenyeken még nem nagyon tudsz uup-ni ha csak be nem másolod amgadnak azt a szart de akkor sem fox tuddni még speckókat uup-ni.

KeKKSZike
Én szerintem nem. Ha jól tudom, még egy NBA-t nem fordítottak le!

webibebi
minek az?

holecsko10
Sziasztok!
Azt szeretném megérdeklõdni, hogy a Nba Live 2007-hez várható lesz-e magyarosítás.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

webibebi
sztem baszott nehéz lett ez a gém

webibebi
ha tod 2006ban hol van akkor valszeg a 07ben is ott van

2006-ban én is tudom hogy lehet, de engem a 2007-ben érdekel!
webibebi
hát tavalyiban a game settingsben asszem!de miután "meghozta" a postás monodm pontosabban

EZT HOL LEHET BEÁLLÍTANI????

And 1
meg is lesem mindjárt 😄

És azt hogy lehet beállítani?

#164:
ss+off ball gombokat nyomkodod, és megy sorba a superstar képességeken!
Csáó.Valaki tudja honnan lehet letölteni a NBA LIVE 07 Soundtrackjait?????Aki igen az irjon privi üzenetet.THX

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

And 1
nekem azt mondja meg végre valaki hogy billentyûzeten hogyan lehet váltóztatni a freestyle superstar-t az embereknél ?pl tmac mert nála lehetne váltóztatni bõven de nemtom mivel kell 😄

webibebi
állítsd be hogy a gép is cseréljen!!

Elkezdtem egy szezont Superstaron de négy meccs után egyelõre hanyagolom mert ez így ,hogy a gép nem cserél csak a kezdõi vannak végig fennt és ugyanúgy dobnak végig baromira életszerûtlen. Továbbá a büntetõdobást billentyûzeten még mindig nem vágom mitõl függ ,hogy bemegy e vagy sem...
Ami nem tetszik az az irányító kamikaze akciója 10bõl 9szer egybõl támadja a gyûrût semmi passz csak bele a tömegbe.
ProGabe
ráadásul most ez folyik a csapból is,ami nem olyan nagy gond lévén ez 10000x igényesebb mint pl egy tokjo fotel nevezetû sz.rkupac

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
Elég fiatal lehetsz, ha ezt a számot nem ismered lévén egy feldolgozás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
pedig de,és ez szánalmas szvsz.biztos rohadt nehéz lett volna bill-re(meg analóg nélküli gamepadokra ugye) megírni rendesen az irányítást...

na mind1,valaki beszúrná azt a két sort amit be kell másolnia konfigba hogy elõcsaljam az analógot?elõre is köszi!

rage
Próbáld ki azt, hogy csinálsz egy ikont a DVD-n (image-ben) lévõ autorun.exe-hez. S ezen belül jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás / Win2000 mód.

S errõl az ikonról indítsd az installálást.
Kíváncsi vagyok, segít-e.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

And 1
megnéztem a moveokat. de nekem nincs joyám. 😄.viszont átmásoltam a bill beállításomba az analog gombokat. úgyhogy olyanom van csak forgatni nemtom mert ugyebár billentyûzetrõl van szó. de akkor sem tom átváltani a superstar cuccosát.nemhinném hogy ennyire konzolra tervezték volna hogy még ezt sem lehet átállítani.ha valaki tudja akkor írja már ide be