NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yrda
kijött a reloaded is 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Nah jól van ááám!<#falbav><#falbav> Az oké, hogy életem egy rakás szar, s hogy ez a hét, csak úgy, mint az elõzõ, nem volt egy leányálom és piszok lassan vánszorgott. De, hogy reggel adják ki, mikor nem vagyok otthon....<#falbav><#rinya> Hogy merészelik ezt?<#idiota><#hehe><#violent> Legalább bekapcsolhattam volna a gépet otthon, de neeeem<#falbav>....

Hmmm, sry, de hát télleg pocsék életem van és ez a hét se a legjobak közé sorolható.

Viszont du-tán lekapom<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zmeor
kijött bH -n

leszarom a konfigod...

innen már lehet is húzni😊
FrezeR
na végre <#zavart1><#taps>

NBA.LiVE.07.BWCLONE-LOADiNG 😊
Na holnapra már tuti meg lesz!!!

KG21
már PSP-re is kintvan, mostmár csak a PC jöhet 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

rohadjanak e, legjobb gém a nhl után

PC-re tutti, hogy legutolsóként dobják ki pff.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sland
NBA 2K7 PS2DVD-EMiNENT
NBA 07 Featuring The Life Vol 2 PS2DVD-EMiNENT

Na de mikor lesz már NBA LIVE???

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha holnap meglesz még úgy is jó csak ovább ne húzzák!

Szerintem az lesz, hogy ma xboxra adták ki, holnap PC. De ne legyen igazam.

webibebi
Xboxre kiadták az NBA-t!!!nforce

msn:[email protected] bárki felvehet

Igen, igen, holnap reggel 7.00kor remélem beröffenthetem a letöltést 😊
FrezeR
szupi 😊 várjuk!

jAsOn VoOrHeEs
NBA Live 07 PC-DVD

Szerintem már ez is bármelyik pillanatban kikerülhet nforce-ra 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

de leszenek!

Ne kezdjük ugyanazt, mint a Fifa 07 topikba pls...ide-oda teszegetitek a megjelnést, minden hírre felkapjátok a fejeeteket...várjatok és majd kijön.

www.easports.com-on mar buy now van,
www.easports.com/nbalive07-en meg 2 nap van hatra!!
Sot, mar olvastam azt is, hogy csak oktoberben fog megjelenni.

Valaki valami pontosat???
webibebi
a hivatalos honlaõon még 2 nap

Elvileg ma , de egyes helyeken 26.a van írva máshol okt.6

Most akkor mikor jelenik meg a GAME????
Palinko
uram Istenem már semmi sem változik?
KeKKSZike
Nem jelent meg! 576 boltban csak az van, hogy elõ lehet rendelni!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Nem szoktak benne lenni válogatottak, de az fbl.jatekok.hu oldalon szoktak felrakni ilyen patch-et... csak az a kiadás után jó sokkal lesz kész.
Valakinek már megvan a játék? Mert hallottam már olyat, hogy az 576ban az Europarkban már a doboza kint van... csak érdeklõdök...
LasDen
sztem nem valószínû

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok!
NBA07-be Válogatottak nem lesznek benne??

ez teccik 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fgameswelt.de%2Fartikel%2Findex.php%3Fid%3D1879&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

A Game tesztje

Shortstop
thx

jah, lol...sry<#hehe>.

Sland
már válaszoltál 1szer 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Megnéztem. Nekem átlag.

Én meg azt hittem, hogy Fifa 2007-nél elõbb jön...bár az meg 29-dike elvilleg. De most má annyi minen dolog kering a géjm körül, hogy....lehetetlen tudni mikor adják ki. Nah, de hat napot csak kibírunk.

webibebi
elvielg még 6 nap a hivatalos megjelenésig

Shortstop
mikor jön ki végre?

Átlag szerintem, de thanks.

Sland
Jurassic 5 klipp Elég vitzes

Remélem majd idõvel letölthetõ a 2007 soundtrackja is. A 2006-é megvan.

A Crazy egy elég fasza szám, de Talib Kweli-re hívnám fel a figyelmet. A szám klippjét nézzétek meg a youtube-n, érdemes.

Sland
Gnarls Barkley - "Crazy" ?????

Meg Lupe Fiasco még.

Csak a Jurassic 5 ismerõs az NBA Live 2006-ból:S...na majd kiderül milyen zene a többi.

Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta, hogy milyen zenék szólnak majd az NBA Live 07 címû kosárlabdás sportjátékban.

Army Of The Pharaohs - "Gorillas"
Bossman - "Hand Clap"
Braza - "Son Do Braza"
Citty - "Them Ballers"
Damizza feat Butch Cassidy - "In 2's"
Feezy 350 feat. Shauna K - "Mr. DJ"
Ghislain Poirier - "Mic Diplomat"
Gnarls Barkley - "Crazy"
Jurassic 5 featuring Dave Matthews - "Work It Out"
Lady Sovereign - "A Little Bit of Shh (Adrock Remix)"
Lupe Fiasco - "Kick Push
Dead Prez Presents M-1 - "Til We Get There"
Mark Ronson feat Alex Greenwald - "Just"
Murs & 9th Wonder - "L.A."
Pigeon John - "Higher"
Raptile - "Neva Eva"
Redrama - "I Don't Know What To Tell You"
Rhymefest - "Some Of These Days"
Robert Randolph & The Family Band - "Thrill Of It"
Sergio Mendes & The Black Eyed Peas - "Mas Que Nada"
Talib Kweli - "Listen"
Ten Days Till - "Get Them Hands Hi"
The Coup - "My Favorite Mutiny"

Vinsanity15
Jaj,jöjjön már!!NEmbírom

Vinsanity is back!!

mert pár nap és lehet szedni a netrõl torrentõl elõbb!!!
nem
FrezeR
demó jön elõtte? tudja valaki?