NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki már telepítette a patch-eket?Ha igen,miért van az,hogy a CPU továbbra sem fárad?Mit ronthattam el?Köszi a választ!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
persze hogy használni kell õket,superstar trigger+r vagy f,értelemszerûen csak 2 félét lehet így elõhozni 4 helyett,de ez is több mint a semmi
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ez azt eredményezi hogy az r-re és az f-re (ezeket értelemszerûen arra írod át amire neked jó) teszi az anlóg kar fel-le ill. jobb-bal irányait.így tehát tudod használni a superstar kombókat,polipok elõnyben,és persze "köszönjük" tetves EA sports hogy nem bírjátok megírni a bill kiosztást a pcseknek,pontosabban hogy áttetétek ezeket a jobb analóg karra tök feleslegesen...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
mondjuk én bilentyûzettel játszom úgyhogy sok értelme nincs nálam.nem lehet valahogy megoldani,hogy billetyûzettel is tudjam használni a játékosok superstar tulajdonságait?
"....1 - (X) Rearrange the whole game with my rugged sound
(X) Won't even say your own name when I come around
(X) Stay on top but remain from the underground
(X) to the Z and we all in the family..."
"....So there you have it; A-B-C, D-P-G-C
X to the motherfuckin Z
Mr. Xuberant, Xtravagant, Xtrordinary, Xciting, X-a-lotta
X-O with a little bit of Xtasy
X-ing your bitch-ass out if you tryin to test the G
And what's the recipe? Xcalibur weaponry
And we shoot Xceptionally
That there is hot- X marks the spot?
Fuck naw, X spots the marks
Xclamation point, niggaz!"
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
én meg azt szeretném kérdezni hogy mi az az x-factor?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
msn:[email protected] bárki felvehet
Vinsanity is back!!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
viszont EZ egy free cd ripper,ami természetesen tud wav-ból mp3-at is
ahogy csináld:rákattintasz a jobb oldalon lévõ fogaskerékre,beállítod ÍGY
utána mehet a konvertálás,ahhoz csak annyit csinálj hogy rákattintasz a jobb oldalon lévõ KÖZÉPSÕ gombra(convert WAV files to...),ott kiválaszotd a könyvtárat ahol a WAV-ok vannak és nyomhatod is a convert gombot
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Én meg azt, hogy capslock off már<#boxer>#boxer><#rolleyes>#rolleyes>....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vinsanity is back!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ezek után kifakadtam lásd: #180.
Majd Dexantreal csitított, és elnézést kértem a primitív, gyökér, offtopic viselkedésért #183.
És most akkor még te is baszogatsz.
Akkor most ismét elnézést kérek elsõsorban Webibebitõl, hogy olyan csúnyán beszéltem vele, valamint minden olyan embertõl aki ezek után "BIZTOSAN" nem segít nekem, és kérem az összes ilyen embert, hogy ne csak azt a hozzászólásomat olvassa el amiben rossz napomon gyökér módon viselkedem, hanem azt is ahol elnézést kérek!!
Peace!!