NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G.I.JOE
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
pl?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
felejtsétek már el azt a rohadt imageshacket könyörgöm,van millió gyorsabb,jobb,stb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PROBA bocs ha rosz...:

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Sziasztok!

Valaki már telepítette a patch-eket?Ha igen,miért van az,hogy a CPU továbbra sem fárad?Mit ronthattam el?Köszi a választ!
DjCooll
valaki írja le nekem értehetõen mivel mit csinálok létszike köszi elõre is

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ProGabe
nem,azok a gombok csak foglalják a helyet<#wow3>
persze hogy használni kell õket,superstar trigger+r vagy f,értelemszerûen csak 2 félét lehet így elõhozni 4 helyett,de ez is több mint a semmi

Shotogan
bemásoltam ezeket és most egy superstar move-ot hogy tudok elõhívni?csak simán c+valamelyik akciógomb vagy használnom kell az r-et és az f-et is(tehát az elméletbeli gamepad analógkarját)?

Na és az off ball az mi gamepadon?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ProGabe
de van!méghozzá úgy hogy szerkeszted a config fájlt.a játékban ugyebár el lehet menteni a bill kiosztást,elmentented a példa kedvéért x-re,amit a játék a C:\Documents and Settings\\Dokumentumok\NBA LIVE 07\configs\x.kfg fájlnéven ment le,megnyitod és beleírod a köv 6 sort:
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE

ez azt eredményezi hogy az r-re és az f-re (ezeket értelemszerûen arra írod át amire neked jó) teszi az anlóg kar fel-le ill. jobb-bal irányait.így tehát tudod használni a superstar kombókat,polipok elõnyben,és persze "köszönjük" tetves EA sports hogy nem bírjátok megírni a bill kiosztást a pcseknek,pontosabban hogy áttetétek ezeket a jobb analóg karra tök feleslegesen...

X-faktor és superstar tulajdonság válltása : superstar triger gomb lenyomva tart + off ball nyomkod erélyesen. így aktiválódik az x-faktor és a ss tulajdonságok vállthatóak!

Okés thanks!<#wave> Billen is kell lennie egy superstar trigger gombnak:S...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shotogan
Az X-factort akkor aktiválhatod,ha elkezd a játékos alatt lévõ x világítani.Ekkor a menüben az x-factor-ra rámész és ott fel van tüntetve mind a két csapatból aki az x-factort birtokolja.A te játékosod alatt az lesz felüntetve,hogy activate x-factor erre kell rámenni és akkor aktiválódik

mondjuk én bilentyûzettel játszom úgyhogy sok értelme nincs nálam.nem lehet valahogy megoldani,hogy billetyûzettel is tudjam használni a játékosok superstar tulajdonságait?

X factor= X - Xzibit...

"....1 - (X) Rearrange the whole game with my rugged sound
(X) Won't even say your own name when I come around
(X) Stay on top but remain from the underground
(X) to the Z and we all in the family..."

"....So there you have it; A-B-C, D-P-G-C
X to the motherfuckin Z
Mr. Xuberant, Xtravagant, Xtrordinary, Xciting, X-a-lotta
X-O with a little bit of Xtasy
X-ing your bitch-ass out if you tryin to test the G
And what's the recipe? Xcalibur weaponry
And we shoot Xceptionally
That there is hot- X marks the spot?
Fuck naw, X spots the marks
Xclamation point, niggaz!"

<#idiota><#hehe>

Na x factor jó kérdés....erre kíváncsi vagyok én is. Mivel kell aktiválni, ha lehet egyáltalán?

egypszichonauta
be tudod állítani a gomkiosztást hogy mivel mit csináljon.
én meg azt szeretném kérdezni hogy mi az az x-factor?

DjCooll
valaki le írja hogy mivel kell védekezni?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

webibebi
fáksui mé nem cserél a köcsög gép????pedig úgy raktam fel ahogy írta:@

msn:[email protected] bárki felvehet

Vinsanity15
Szasztok!Van olyan alley oop amit vissza lehet jáccani a zsák gombbal???olyan extra alley oopra gondolok,asszem a tavalyiban volt.PL az Alley oopot windmillbe teszi be.van ilyesmi?ha igen hogy kell?

Vinsanity is back!!

Shotogan
Nálam sem cserél.
Akinél bevált az mondja meg lécc hogy be kell-e valamit állítani külön!

KG21
én felraktam és cserél bizony, meg az irányító is kevesebbet vállal

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

webibebi
Ti felraktátok a csere petchet?ha igen akkor máe cserél a gép?mer nálam nem pedig 100ra fe lvan húzva

Pethy23
Halui 1ébként megéri leszedni, jobb mint a 06?
Ühümm....azért thanks<#wave>

ProGabe
bocs,de nem,másra kell az a kis 20k/sec-em 😉(amúgy 150 mega lett 256kbit/s-el)
viszont EZ egy free cd ripper,ami természetesen tud wav-ból mp3-at is
ahogy csináld:rákattintasz a jobb oldalon lévõ fogaskerékre,beállítod ÍGY
utána mehet a konvertálás,ahhoz csak annyit csinálj hogy rákattintasz a jobb oldalon lévõ KÖZÉPSÕ gombra(convert WAV files to...),ott kiválaszotd a könyvtárat ahol a WAV-ok vannak és nyomhatod is a convert gombot

Könnyen? Hogyan, én nem értek hozzá....inkább töltds fel lécci a rapidshire-ra<#eljen>.

ProGabe
szedd le EZT,tömörítsd ki az audio/music könyvtárba,indítsd el az ex.bat-ot és szépen kitömöríti az összeset wavba,abból meg ugyebár könnyen csinálsz mp3-at 😉

A játék zenéjét le lehet szedni vhonnan?

webibebi
nálam megoldotta

KeKKSZike
De sajnos azt nem oldotta meg, hogy a ne csak a PG-k dobáljanak állandóan! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Fent van a csere patch!!!
Nem tudjátok vhogy meg lehet buherálni a gamet, hogy ne csak 32bites legyen a felbontás hanem 16bites is?

KeKKSZike
Keress magadnak! <#mf1>

precision
nyugodjál le, warezt kérsz, ami tilos, és még te vagy megsértõdve...
amugymeg google

Bazinga!

majd becsapok egyet neked!!! a 245 millióddal okos gyerek<#boxer>

#218 és #219....

Én meg azt, hogy capslock off már<#boxer><#rolleyes>....

245 MILLIO FORINTOT SZERETNÉK KÉRNI

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

EGY MÛKÖDÕ TORRENTET SZERETNÉK KÉRNI

<#eljen>.

menedzser mód te jó ég....<#rolleyes>.

KeKKSZike
Igen, van!

MANAGER MÓD VAN BENNE?

Vinsanity15
Tudna nekem valaki segiteni alley oopnál?elég nehéz és sehogy se tok rájönni az ízére

Vinsanity is back!!

Azért picit kultúráltabban😛.

KeKKSZike
Talán azért mert béna vagy, gyakorolnod kéne... <#nevetes1>

Azért "ugattam le" Webibebi-t, mert elõször #170-ben kultúráltan elmondtam neki, hogy tavalyi játékban tudtam hogyan kell, de idelyiben nem, erre Õ kioktat, hogy ott kell ahol tavaly is.
Ezek után kifakadtam lásd: #180.
Majd Dexantreal csitított, és elnézést kértem a primitív, gyökér, offtopic viselkedésért #183.
És most akkor még te is baszogatsz.
Akkor most ismét elnézést kérek elsõsorban Webibebitõl, hogy olyan csúnyán beszéltem vele, valamint minden olyan embertõl aki ezek után "BIZTOSAN" nem segít nekem, és kérem az összes ilyen embert, hogy ne csak azt a hozzászólásomat olvassa el amiben rossz napomon gyökér módon viselkedem, hanem azt is ahol elnézést kérek!!

Peace!!
Ha starteren a Charlotte elver ott tényleg gyakorolni kell rengeteget... Nem mondom a seasonban 0-4-el álltam a Minnel mondjuk Superstaron de ahogy már más is írta ilyet kiadni ,hogy a gép nem cserél illetve a statmentés sincs benne SZÁNALMAS!!! Az a nagy baj ,hogy nincs kihívója az EA -nek kosárlabda programban Pc-n a Fifa egész király lett fõleg a magyar kommentátorokkal merthát ott van egy Pes sorozat is...
Vinsanity15
Gondolok itt Ace Mega packra vagy K-litera

Vinsanity is back!!