2318
-
#2038 Az a baj, hogy a párbeszédek felirata így is angol marad... -
zso23 #2037 xp-n: C:\Documents and Settings\....\Dokumentumok\My Games\BIA Hells Highway\ -
marco2 #2036 Sziaztok a játék mentései hol vannak? -
#2035 igaz még nempróbáltam de szerintem így működni fog.
a magyarítas HUN mappájából a tartalmat másold az INT-be az intből lévő fájlok mentsd le valahova és töröld a int fájlait.a hun fájlainak a kiterjesztését .HUN-ról írd át .INT-re és kész. -
#2034 \Ubisoft\Gearbox Software\Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\ ból a magyar fájlok: Innen szedhetőek! -
fib #2033 Nekem is ez a bajom.
Jó lenne ha fel tudnád tenni ez az egész mappát.
Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\
Köszi -
VO101 tvr #2032 Valószínű, hogy az INT mappa tartalma is kellene. És ott a core.int file-ban a
[Language]
Language=English (International)
LangId=9
SubLangId=1
részt magyarítani. -
VO101 tvr #2031 Sikerült beletenni, de éppen a párbeszédek szinkronfeliratozása angol maradt... -
mac83 #2030 tessék
/ X:\Brothers in Arms Hells Highway HUN\Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\HUN /
remélem ezek kellenek :) -
#2029 akinek megvan a magyar verzió feltudná vlahova rakni a feliratokat? nekem a felirat tökéletesen elég lenne.matt bakert és a többi szereplő szinkronját nem szabad tönkre tenni ilyen szinkronnal.belehalgattam a videóba és baker hangja aki witcherben volt az egyszerűen nem tud beleélni a szerepébe szerintem. -
#2028 Nekem nincs vele bajom, csak játék közben, valahogy nem adja vissza azt az én vagyok a főnök, de azért én is majd összeszarom magam az idegtől érzést, mint az eredeti, de szerintem összességében 8/10 a szinkron. -
Hellsing47 #2027 bajom nekem sincs az egésszel, de baker magyar hangja nagyon nem tetszik, meg mintha az átvezetők alatt nem hangsúlyozna rendesen -
#2026 Hát az átvezetőkben teljesen jó a szinkron, leszámítva, hogy nem sikerült teljesen szinkronba hozni a szájmozgásokkal és így kicsit idegennek tűnik a dolog, viszont játék közben elég mókásan hangzanak a kiadott parancsok, meg amiket a katonák beszélnek, de összességében kellemes meglepetés. -
mac83 #2025 naszóval az előre a hátra, a hátra meg az előre :) -
mac83 #2024 logitech rumblepad 2-vel játszom, de sajnos az előre hátra = hátra = előre a bal oldali gombán, és állítani sem lehet sehol :(
invertet ha állítom akkor a nézelődés fordul meg. hogyan lehetne segíteni ezen? köszi -
#2023 Hehe de hülyén hangzik amikor a géppuskás egységenk adom ki a parancsot hova menjenek! "Odategyétek" lol. -
#2022 jaja mostanában már én sem nagyon használom:D -
Hellsing47 #2021 kössz hogy szóltál :)
majd 2év után mégiscsak van valami haszna annak az oldalnak is -
#2020 ha ez így van, elég nagy lolság... -
#2019 Na akkor kíváncsi leszek a parancsokra amit csata közben osztogat, magyarul többnyire elég bénán hangoznak az ilyen dolgok, de hátha most jó lett. -
#2018 Hát akkor ehhez csak gratulálni lehet a magyar illetékeseknek. -
#2017 MP-n is rajta van már, yes:D -
#2016 Hát nekem az első pálya bevezető videójánál exe hibával kilép :( -
#2015 Azt írta a srác hogy minden magyarul van!!!! -
sasvader #2014 csak az átvezeteő animáciok magyarok vagy csata közben Pl:mikor bakeral parancsot adsz azt is magyarul mondja??? -
#2013 Ezt én is érdekesnek tartom. Úgy látom, Te is nyomon követed a commenteket :) -
#2012 A fene, a logóról megfeledkeztem, pedig nem akartam reklámozni. -
#2011 "Ahhoz képest hogy 3 napja 20.-án jelent meg elég gyorsan felkerült"
"Nem 3 napja, 3 hónapja, ugyanis ez nem a napokban megjelent verzióról készült, nekem már rég megvan, a cseh, lengyel magyar verzió már réges-rég kint van, csak Magyarországon ismeretlen okokból nem adták ki... "
Hm érdekes! -
#2010 1. :(
2. Bocs -
TDantes #2009 Én szerintem holnap megrendelem. -
#2008 1. Nem tudsz csak ha meghívnak.
2. Ez nem warez topik! -
#2007 Hogyan tok rá regisztrálni? -
#2006 Ncore? affene arrol nem tom letölteni:( -
#2005 Vak vagy ?? Képek jobb alsó sarkába csekkold a logot! -
#2004 Melyiken???
-
#2003 Az egyik oldalon megtaláltam a honosított változatot, ha valakit esetleg érdekel :)
-
sasvader #2002 köszönöm szépen a probát!:D
azt megkérdezhetném hogy:
csak az átvezető animáciok vannak leszinkronizálva vagy pedig játékban is magyarul beszél?? ugy értem hogy pl:parancsotadsz hogy fedezett tűz! akkor azt magyarul mondja?? -
#2001 Sztem egyébként Baker hangja Csík Csaba Krisztián, aki Geraltnak is volt a hangja a The Witcher-ben -
#2000 Gyerekek ez a szinkron nagyon igényes lett e rövid videó alapján... -
rocsikzoli #1999 Azért az Elit alakulatra emlékeztet, mert a sorozat szinkronszínészei közül 3-4 is részt vett a munkálatokban! :)