Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szerintem egyszerûbb lenne ha feltöltené valaki a gameplayt a youtube-ra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha valakinek megvan már a szinkornos verzio az küldjön nekem egy Magyar Gameplay-t erre a címre pls [email protected]
avagy vegyen föl MSN-re [email protected] címen
Elöre is köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sztetek?
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ja még valami, ha van kormányod, vagy más játékvezérlõd, akkor húzd ki a gépbõl.
I said oh lord Jesus it's a fire.
Nekem meg mondjuk nem fontos a szinkron se! Beleuntam hogy mennyit késett a játék úgyhogy jó volt nekem úgy is angolul ahogy a net kidobta magából...
Ráadásul nem áll egyensúlyban a kapott játék és a várt. Magasabbra dicsõítették mint ami! Ezzel nem azt mondom hogy szar játék csak jóval többet vártam. Hosszúságra sem kielégítõ és az aknavetõs csapatot is kispórolták. Pedig be lett ígérve! Sõt továbbmegyek annak ellenére hogy az egyik videóban antitank ágyuval lõdöztek a mi katonáink a game ban ez is elmaradt! 😊
Na Mindegy jó volt ez így is. Csak többet vártam.
Inkább az új Total War-t veszem meg.
1.jobban örültem volna a szinkronnak...
2.ahogy látom soha nem jön ki!!!
3.akkor inkább jáccok mással mint azon sopánkodjak hogy kijött már!,?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Töltsd le a legújabbat és menni fog normálisan a Black Friday pálya:
link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
EREDETI fémdobozos gyüjtõi változat
[email protected]
sajna csak pc-m van xboxot meg nem tudok leakasztani a szomszéd polcrol
sürgõsen csak BP
személyes átvét csak kp
A Brothers in Armsról úgyszintén jó hírek szállingóztak, ez február végére kerül a boltokba, teljes magyar szinkronnal. Viszont aki esetleg már megvette angolul õket, azok sajnos így jártak, cserére nincs lehetõség.
#1926: Belehaltál volna ha berakod ezt a linket?
Mindenhol magyar felirat van irva....de tökmindegy!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sajnos új driver nélkül nem fog menni a Black Friday pálya.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
link
leszarom, belépek, kicsit mozgok, erre így elmosódik a kép.
pls help!