Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok a bia hh-nál a feliratokat sikerült magyarositanom de a szinkronhoz nem találtam linket ahonnan le lehetne tölteni.tudna valaki segiteni elöre is köszi!!!
Ehhez nemkell patch, szerintem elég a játékon belül belõni!
Valami ilyesmit keress, hogy "invers Y/X axes" vagy hasonló, amin épp most van, akkor állitsd át a másik lehetõségre!
Valami ilyesmit keress, hogy "invers Y/X axes" vagy hasonló, amin épp most van, akkor állitsd át a másik lehetõségre!
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám hogy van egy Logitech dual action game padom és fordítva mûködnek az irányok a control padomon.Tudna valaki egy linket adni ahonnan letudok valami patcht tölteni ami orvosolja ezt a problémát? Elõre is köszi.
Sem a weboldalukon, sem normális oldalon nemtaláltam semmit!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Win7-em van, azt irja a honlap, hogy kompatibilis vele, az ati drivert ujraraktam...mindíg kilép!<#nemtudom>#nemtudom>
Win7-em van, azt irja a honlap, hogy kompatibilis vele, az ati drivert ujraraktam...mindíg kilép!<#nemtudom>#nemtudom>
Énis most vettem meg, de enegm is kidobál az elején azzal amivel titeket!
Mondjuk pecset nemraktam fel, ati drivert ujrarakom+nézek valami pecset, aztán kiderül!
Mondjuk pecset nemraktam fel, ati drivert ujrarakom+nézek valami pecset, aztán kiderül!
Végigtoltam iszonyat jó gém!Fõleg magyarul :)
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Zseniális ez a játék.
Olyan mintha csak Band of Brothers Replacements részét belülrõl élhetném át.
10/10
Olyan mintha csak Band of Brothers Replacements részét belülrõl élhetném át.
10/10
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem tudom! De nekem mind a három eredetiben van meg és mind ezt játssza el! Úgyhogy nekem nincs ötletem!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Hello!
Nekem az lenne a problémám, hogy amikor online akarok játszani és csatlakozok egy játékhoz , akkor elkezd töltenni és azt írja ki, hogy a kapcsolat létrehozása sikertelen.
Szerintetek mi lehet a probléma??
HELP!<#help>#help><#help>#help>
Nekem az lenne a problémám, hogy amikor online akarok játszani és csatlakozok egy játékhoz , akkor elkezd töltenni és azt írja ki, hogy a kapcsolat létrehozása sikertelen.
Szerintetek mi lehet a probléma??
HELP!<#help>#help><#help>#help>
Engem is igy dobál ki!
Akkor egyelõre nem tom mi lehet a baj...<#confused>#confused>
Frissítettem a drivert, és még mindíg kidobál.<#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Hát nekem is hasonló üzenettel dobott ki, pedig nekem nem is eredeti a játékom. Szerintem videokártya drive frissités lesz a gond, mivel nekem csak ez oldotta meg a problémát amit ezelõtt le is írtam. Szóval szerintem frissítsd a drivert.
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem meg a játékot, és van egy olyan gondom, hogy a telepítés után elindul az intró és kb. egy perc után ezzel a hibaüzenettel kilép a játék:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: biahh.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 48eb3ffb
Hiba – modul neve: biahh.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 48eb3ffb
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00ba19b2
Operációs rendszer verziója: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: a81c
További információk 2: 0dc18ac0c626c06dfc7e75f74919e9c6
További információk 3: 9363
További információk 4: 324d1ebcef11074f70ed85c16e41cca1
Rendering thread exception:
General protection fault!
History: Address = 0xfa19b2 (filename not found)
Address = 0xfa19b2 (filename not found)
Address = 0x764bfbae (filename not found)
Address = 0x713b8e89 (filename not found)
Address = 0x681e58 (filename not found)
Address = 0xe871414c (filename not found)
Alaplap: Asus PK5-E Wifi
Proci: Core2Duo 2.66 Mhz.
Ram 2GB.
Video: NVIDIA GeFORCE GTX 260
Köszi a segítséget.<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Tegnap vettem meg a játékot, és van egy olyan gondom, hogy a telepítés után elindul az intró és kb. egy perc után ezzel a hibaüzenettel kilép a játék:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: biahh.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 48eb3ffb
Hiba – modul neve: biahh.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 48eb3ffb
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00ba19b2
Operációs rendszer verziója: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: a81c
További információk 2: 0dc18ac0c626c06dfc7e75f74919e9c6
További információk 3: 9363
További információk 4: 324d1ebcef11074f70ed85c16e41cca1
Rendering thread exception:
General protection fault!
History: Address = 0xfa19b2 (filename not found)
Address = 0xfa19b2 (filename not found)
Address = 0x764bfbae (filename not found)
Address = 0x713b8e89 (filename not found)
Address = 0x681e58 (filename not found)
Alaplap: Asus PK5-E Wifi
Proci: Core2Duo 2.66 Mhz.
Ram 2GB.
Video: NVIDIA GeFORCE GTX 260
Köszi a segítséget.<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Ha a HH végébõl indulunk ki akkor igaz! de konkrét hírrel én még nem találkoztam! Ha szerencsénk van 2012-13 körül meg is jelenik! xD
Sziasztok, igaz az a pletyka szerintetek, hogy lesz Bia 4 is? Azt halottam, hogy az már Bastonge-ban játszódik. Igaz ez??
Miért van az hogy az összes Brothers In Arms megvan eredetiben és egyikkel sem tudok online játékhoz csatlakozni????????
Most is akármelyikhez csatlakoznék kiírja hogy a kapcsolódás sikertelen!
rohadna meg!
Most is akármelyikhez csatlakoznék kiírja hogy a kapcsolódás sikertelen!
rohadna meg!
Na megvettem a game-t!
Fém díszdoboz + egy ajándék játék! Tom Clancy's HAWX!!
A poénja a dolognak hogy megnéztem a HAWX-ot mennyibe kerülne ha külön venném meg és úgy 8-9000 Ft lett volna!
Mi ebben nekik az üzlet? xD
Fém díszdoboz + egy ajándék játék! Tom Clancy's HAWX!!
A poénja a dolognak hogy megnéztem a HAWX-ot mennyibe kerülne ha külön venném meg és úgy 8-9000 Ft lett volna!
Mi ebben nekik az üzlet? xD
Miert nem olvasol vissza egy kicsit? kb ket harom oldalt, ott le van irva minden ami kell.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hallod ma voltam a Media Markt ban és valami 2990Ft a játék! Ráadásul a bónusz verzió is ugyanannyi volt és abban van valami extra lemez is!
emberek valakinek nincs ötlete honnan szerezhetném be a magyar nyelvi fájlokat?
Új logó by: berczely (Y)
Nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hali
Remélem még van olyan aki tud nekem segíteni egy kérdésben:
Ha megveszem a magyar szinkronos kiadást, akkor vissza lehet benne állítani a hangot az eredetire?
Remélem még van olyan aki tud nekem segíteni egy kérdésben:
Ha megveszem a magyar szinkronos kiadást, akkor vissza lehet benne állítani a hangot az eredetire?
Köszi a mentéseket. Így érdekes de megy...:D
Am ha nincs más megoldás ja akkor érdekelnének a mentések!:D
Aha. Talán az is közrejátszhat hogy nem eredetiben van meg?
Sziasztok, van egy kis problémám a game-val, most pénteken szedtem le a játékot, és már eléggé sokáig jutottam benne amikor az egyik pálya betöltésénél kidob a windowsba...Tudjátok a szokásos: Hibajelentés Küldése v. Bezárás. És már nagyon frusztráló, hogy nem tudod továbbjutni...:(
Talán a konfigommal van gáz??
Proci:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.41 GHz
Ram:2 Gb
Videokártya:Nvidia Geforce 8800GTS 320.0Mb
Windows XP Professional SP3 van a gépen...A segítséget elõre is köszi!
Talán a konfigommal van gáz??
Proci:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.41 GHz
Ram:2 Gb
Videokártya:Nvidia Geforce 8800GTS 320.0Mb
Windows XP Professional SP3 van a gépen...A segítséget elõre is köszi!
Rohadt jól néz ki :) Lehet beruházok egyre.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Visszatérve nálam is így volt hogy mire kihozták kb.2-3000 el lett olcsóbb a road to hill 30
Most meg kb ugyanannyiért meg is kapod pack-ban az Earned in blood-al együtt tecsóban!
Most meg kb ugyanannyiért meg is kapod pack-ban az Earned in blood-al együtt tecsóban!
Na itt vagyok megint. :)
Itt vannak a képek:
http://data.hu/get/1837030/x360.JPG.html
http://data.hu/get/1837029/biaHH_front.JPG.html
http://data.hu/get/1837028/biaHH_back.JPG.html
Itt vannak a képek:
http://data.hu/get/1837030/x360.JPG.html
http://data.hu/get/1837029/biaHH_front.JPG.html
http://data.hu/get/1837028/biaHH_back.JPG.html
én anno amikor rendeltem az elsõ BIA-t akkor én is kaptam mellé egy játékot ajándékba!
Valami papírtokos szar volt! Eredeti! És most jön a poén!!!!
Vírusos volt! :)
Valami papírtokos szar volt! Eredeti! És most jön a poén!!!!
Vírusos volt! :)
de ennek azért sok értelme nincs hogy az 'alap' kiadás mellé ajándékba adják a fémdobozosat :D
azért 2x nem kell nekem a játék, jó eladni el lehet az egyiket de az miért éri meg a kiadónak? :D
azért 2x nem kell nekem a játék, jó eladni el lehet az egyiket de az miért éri meg a kiadónak? :D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hát amit rendeltem, kiválasztottam az igen szinkronos.
A fémdobozos/tokos változat valószínû hogy nem, szerintem angol nyelvû. Hiszen írták annak idején a GalaxisNet oldalán hogy a késõbb megjelenõ magyar változatra nem cserélhetõ vissza!
Holnapra feltöltõdik a fényképezõgép ceruza eleme, és teszek fel képet :).
Talán késõ délután fele. Remélem össze jön.
Persze nem azért hogy bárkit is kínozzak vele!
A fémdobozos/tokos változat valószínû hogy nem, szerintem angol nyelvû. Hiszen írták annak idején a GalaxisNet oldalán hogy a késõbb megjelenõ magyar változatra nem cserélhetõ vissza!
Holnapra feltöltõdik a fényképezõgép ceruza eleme, és teszek fel képet :).
Talán késõ délután fele. Remélem össze jön.
Persze nem azért hogy bárkit is kínozzak vele!
Azta, de jól jártál :D Szinkronos?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Hello srácok!
Én tegnap rendeltem meg a játékot a GalaxisNet oldalán, és ma hozta meg a futárszolgálat.
A multkor láttam hogy lement az ára 3990-re meg a Farc Cry 2-nek is.
Gondoltam meg kéne venni, csak hát a 2õ 1ütt+pk kicsit talán "sok" lett volna. Aztán 2-3 napja meg néztem megint, és látom hogy mind2õ már csak 2990-ft. Na gondoltam meg is rendelem akkor õket, ennél olcsóbb mostanában nem nagyon lesz!
Ma mikor jött a futár kicsit csodálkoztam hogy vastagabb a doboz mint szokott 2 játék esetében. Gondoltam biztos nem volt kisebb doboz, a maradék helyet meg ki töltötték papír golyókkal :D
Ki bontottam a csomagot, kiszedegettem a játékot 1iket a másik után. Látom van még valami a dobozban, nem látszott papír galacsinnak!
Ez meg mi mondtam magamnak!!!
Kiszedtem ami még a dobozban volt. Hát mint találtam benne a papír galacsinok helyett? Na mit? :D
Volt benne még 1 Brothers in Arms Hell's Highway játék, még pedig a fémdobozos angol nyelvû verzió, ez lehet talán a Collectors Edition? :O
Meg volt benne 1 XBOX 360 dizájnal ellátott 32 férõhelyes CD-DVD tartó!
Kétségek keztek gyötörni! Ez meg mia fene lehet? Rosszul csomagolták? Véletlen kaptam ezeket pluszba? :O
Azon gondolkodtam fel kellene hívnom a CDGalaxist mert szerintem a csomagoláskor valami hiba történt. Járt az agyam rendesen...
El kezdtem lapozgatni a szokásos ajándék aktuális katalógusukat.
Mikor arra az oldalra értem, ahol a Brothers in Arms Hell's Highway játékot találni, látom ott még 4990 ft az ára. Ja persze közben a web oldalon már 2x is lejebb ment mióta el készült a végleges katalógus.
Látok valami + szöveget még a játék képén.
Azt írja:
Készlet erejéig:
Fémdobozos kiadás
+ Ajándék 16 helyes DVD táska ( ami valójában 32 lemez férõhelyes! :))
Szal örülhetek, mert a plusz cuccok ajándékba jártak! :D
Ha gondoljátok esetleg rendeljétek meg ti is, hátha szerencsétek lesz. Már ha szeretnétek ezt a játékot eredetiben magatokénak tudni, és még lesz készleten az ajándékokból!
Amúgy eléggé furcsálom, hogy sem a megrendelés folyamán, se a weboldalon nincs feltüntetve ez az "akció" !!!
De vajon mért enm? Honnan értesülnének a vásárlók az ilyen remek kis akcióról ha nincs sehol másutt feltüntetve, mint a katalógusban!
Én tegnap rendeltem meg a játékot a GalaxisNet oldalán, és ma hozta meg a futárszolgálat.
A multkor láttam hogy lement az ára 3990-re meg a Farc Cry 2-nek is.
Gondoltam meg kéne venni, csak hát a 2õ 1ütt+pk kicsit talán "sok" lett volna. Aztán 2-3 napja meg néztem megint, és látom hogy mind2õ már csak 2990-ft. Na gondoltam meg is rendelem akkor õket, ennél olcsóbb mostanában nem nagyon lesz!
Ma mikor jött a futár kicsit csodálkoztam hogy vastagabb a doboz mint szokott 2 játék esetében. Gondoltam biztos nem volt kisebb doboz, a maradék helyet meg ki töltötték papír golyókkal :D
Ki bontottam a csomagot, kiszedegettem a játékot 1iket a másik után. Látom van még valami a dobozban, nem látszott papír galacsinnak!
Ez meg mi mondtam magamnak!!!
Kiszedtem ami még a dobozban volt. Hát mint találtam benne a papír galacsinok helyett? Na mit? :D
Volt benne még 1 Brothers in Arms Hell's Highway játék, még pedig a fémdobozos angol nyelvû verzió, ez lehet talán a Collectors Edition? :O
Meg volt benne 1 XBOX 360 dizájnal ellátott 32 férõhelyes CD-DVD tartó!
Kétségek keztek gyötörni! Ez meg mia fene lehet? Rosszul csomagolták? Véletlen kaptam ezeket pluszba? :O
Azon gondolkodtam fel kellene hívnom a CDGalaxist mert szerintem a csomagoláskor valami hiba történt. Járt az agyam rendesen...
El kezdtem lapozgatni a szokásos ajándék aktuális katalógusukat.
Mikor arra az oldalra értem, ahol a Brothers in Arms Hell's Highway játékot találni, látom ott még 4990 ft az ára. Ja persze közben a web oldalon már 2x is lejebb ment mióta el készült a végleges katalógus.
Látok valami + szöveget még a játék képén.
Azt írja:
Készlet erejéig:
Fémdobozos kiadás
+ Ajándék 16 helyes DVD táska ( ami valójában 32 lemez férõhelyes! :))
Szal örülhetek, mert a plusz cuccok ajándékba jártak! :D
Ha gondoljátok esetleg rendeljétek meg ti is, hátha szerencsétek lesz. Már ha szeretnétek ezt a játékot eredetiben magatokénak tudni, és még lesz készleten az ajándékokból!
Amúgy eléggé furcsálom, hogy sem a megrendelés folyamán, se a weboldalon nincs feltüntetve ez az "akció" !!!
De vajon mért enm? Honnan értesülnének a vásárlók az ilyen remek kis akcióról ha nincs sehol másutt feltüntetve, mint a katalógusban!
Szerintem akkor szedj le egy másikat! Vagy vedd meg eredetiben. Már úgyis kijött egy ideje a magyar szinkronos....
Legutoljára valami 6-7000 ért láttam.
Legutoljára valami 6-7000 ért láttam.
pasz!
nekem minden részben szakadtak a végtagok....
Nem lehet hogy valami ki van kapcsolva a menüben?
nekem minden részben szakadtak a végtagok....
Nem lehet hogy valami ki van kapcsolva a menüben?
Miért van az, hogy a játékban nincsenek leszakadó végtagok, se gránát robbanásnál, se géppuskás találatnál? Valami butított verzióm lehet?