2318
-
benkoszabi #1878 én csak ezzel a résszel játszottam. lévén későn eszméltem a korábbiakra..pár éve, de már akkor elavultnak tűnt nekem a grafikája, meg a pályák puritán felépítése, a demo sem jött be, de nemtom..érdekelne, mik voltak az előzmények..ezek a flashback-ek kiváncsivá tettek...a ma már kopottas graf ellenére is megérné sztetek belevágni az első 2 részbe? -
#1877 Írd be te köcsög a Start menü/Futtatásba hogy dxdiag,kijön egy ilyen ablak,válaszd ki a Hang fült és az ott található csúszkát vedd lejjeb.Remélem tudtam segíteni,de aki ilyen alap dolgokat nem tud...no comment -
Hellsing47 #1876 start-futtatás-dxdiag -
Sponnyabob #1875 Azt hogy kell? Alaplapi hangkártyám van de azon se tudom hol kell levenni. Meg azt nem értem hogy ha eddig jó volt akkor most miért nem jó -
Neoncsoves #1874 Próbáld a hang hardveres gyorsítását lejjebb venni/kikapcsolni -
Sponnyabob #1873 1869-es hsz-re valakinek ötlet? -
benkoszabi #1872 na üdv. belevágtam a játékba...amiket észrevettem...a grafika nem a legszebb..mintha nem is az unreal 3-as motor lenne...hanem inkább egy korábbi quake engine....
az MI ótvar szar....hihetetlen miket művelnek....a fal mögé vezénylem az egységem..erre nem ám fedezékről fedezékből fedezékbe mennének a legrövidebb úton..hanem vmi oknál fogva minden kis falat megmásznak, és a fedezékben nem kiporodnak le, hanem egy helyben állnak...amugy a játékélmény király, a pályák nagyon, van lehetőség a taktikázásra, ilyen szinten felér az r6: vegashoz, csak az a fránya mi...de összwességében élvezezm...2. nehézségi szinten is sokszor kell újrakezdenem, megválasztva a helyes stratégiát...de kár hogy nincs benne manuális mentés.. -
#1871 Nem mindig szar. Stalker: Clear Sky tényleg szar volt, de pl a Crysis Warhead szinkronja nagyon jó. -
AmadeusHU #1870 Örülj neki hogy csak feliratos lesz. A magyar szinkron akkora szar a játékiparban hogy teljesen elkúrja a játékélményt! -
Sponnyabob #1869 a legfrissebb van fent és ha eddig volt hangja akkor annak jónak kéne lennie nem? Már próbáltam új játékot kezdeni újra telepíteni de egyáltalán nincs hang előtte volt de mikor elértem ezt a pályát elment a hang és a többi pályán sincs hang tehát ha betöltöm az elsőt vagy bármelyiket nincs hang valami ötlet? -
#1868 Mivel hangproblémád van nem catalyst frissítés kell, hiszen az a videokártya programcsomagja. Helyette inkább a hangkártyád szoftverét kéne frissítened elsőkörben. -
Sponnyabob #1867 Hali! A black Friday című küldetést csinálom és az a baj hogy nincs hangja a játéknak. Lentebb olvastam hogy van valami hotfix de az catalyst 8.10-hez van és nekem 8.12-höz kéne létezik ilyen hotfix. Köszi a választ -
#1866 Érdekes, amikor a #1809 commentemet írtam a hop.pcdome.hu oldalon szinkronos megjelenés volt feltüntetve, (ha megnézitek a linket, abból is kiderül) most pedig már itt is feliratosként van feltüntetve. Szerintem ha lehetett volna előre tudni, hogy ez lesz és hogy ennyit csúszik, lehet az óta megcsinálták volna már hozzá a nemhivatalos magyarítást mások.
Mondjuk azt sem igazán értem, hogy a kiadó mire számít mert nem hiszem, hogy ennyi idő elteltével, amikor a játék már lassan a feledés homályába burkolózott, kapkodni fognak utána a vásárlók. Jó eséllyel annyi bevételük sem lesz a magyar verzió kiadását követően, mint amennyi költséggel járt. De hogy miért kell ennyit várni egy FPS lefordítására, nem igazán értem (persze biztos van oka), mert egy RPG, vagy RTS esetén még indokolt is lenne, de így?, ráadásul nagyon úgy fest, hogy még csak szinkront sem kapunk, csak egy egyszerű feliratot. Azt sem vágom, hogy ez a magyarítás csak a magyarországi forgalmazó kezdeményezéséből készül vagy a UBISOFT jóvoltából, mert ha az utóbbi, akkor viszont azt nem értem, hogy miért a játék megjelenését követően kell elkezdeni honosítani? Na mindegy is és be is fejezem eszmefuttatásomat. -
TomDantes #1865 De mikor? Mikor lesz szinkronos?Mióta ígérgetik már? -
#1864 Szinkronos lesz. -
Ghost888 #1863 Sziasztok!
A Baptism of fire nevű pályán játszom és az Ashes of a city nevű résznél leölöm az ellent, kimennék a romokból felülre, loading-ol és hibaüzenetet ír ki:
"biahh.exe müködése leállt"
Valaki segítsen plz!!! -
sasvader #1862 matter! figyelj minket az nagyon nem izgat hogy neked nagy élményed volt e a játékkal kapcsolatban vagy sem...mi azt akarjuk tudni hogy feliratos vagy szinkronos lesz e??(inkább az utobbinak jobban örülnék..de ez magán vélemény...) -
matter #1861 06 99
v
06 30
?:d
am már kinyomtam, csak sokat beszéltek benne, és nem volt valami jó élmény, menni és lőni ^^ -
#1860 Szerintem ha felhívod őket talán tudnak mondani erről valamit!
Emailt nem irok többet már vagy 20-at küldtem semmi visszajelzés! -
sasvader #1859 Megjelenés elött magyar felirattal!!!???
1 kérdés:lehet hogy most ebben a hónapban tényleg megjelenik magyarul?
2.kéréds:hogy most magyar feliratos vagy szinkronos lesz a game???
(én a szinkronnak jobban örülnék....) -
#1858 Szerintem csak felirat lesz de volt hír szinkronról is.Nem tudjuk januárban kiderül! -
benkoszabi #1857 üdv. érdekelne, hogy az állítólag januárban vagy mikor érkező magyar Bia:hh mégis mennyire lesz magyar? kap egy korrekt feliratot, avagy szinkron is érdkezik hozzá a The Witcher, Crysis Warhead játékokhoz hasonlóan. Mind a kettőről olvastam már másutt..mi igaz belőlük? -
VénJoe #1856 Hello!
Egy kis segítség kéne Tőletek. Az égő házban hogyan lehet Baker-rel megcsinálni a küldetést? ( mikor Frenky elszalad a csajjal és követni kell Őket...) Utána még mennyi játékidő van, vagy küldetés? Mert nagyon felidegesít, hogy nem tűzálló a bácsi! Köszi a választ előre is! -
#1855 Majd ha kijön felteszik a netre nyugi! -
benkoszabi #1854 értem. akkor mivel megjelenik magyarul, gondolom nem is volt oylan honosító csapat, aki egy letölthető magyarosítással foglalkozott volna ugye? -
#1853 Januárban jelenik meg magyarul!Ha akkor már képesek lesznek kiadni végre! -
benkoszabi #1852 üdv. ez a játék magyarul jelent meg ugye? de akinek az angol van, az tud internetről magyarosítást szedni hozzá? igazából ez nekem csak rpg-knél létkérdés....de azért ennek sztem a sztrija lehet oylan jó, hogy érdemes magyarul játszani... -
Paranoia #1851 sziasztok
vki tudna nekem mentés küldeni az esős pálya utánira?!
nem bírja a videókarim:( hiába hotfixelem(fel se megy) meg semmi:(
ksznöm -
Imi01 #1850 a fenének kell a szinkron,jó nekem a felirat is...ó a fenébe:( -
#1849 Hát én is csak a szinkronra tudok gondolni. Aztán majd nehogy úgy járjunk, mint az Alone-nal. -
#1848 Hm lehet a szinkron végett? -
#1847 Január?! -
TomDantes #1846 Januárra el tolták? Kapják be. Eddig ezt akartam magamnak GTA4 helyett karácsonyra. Csesszék meg -
#1845 A fene megeszi, hogy ezt is csak tolják és tolják, most már január a megjelenés. Hihetetlen ,hogy már több hónapja megjelent a játék, de még mindig nem kapható a magyar nyelvű verzió. -
TomDantes #1844 Mág mindig nem jelent meg? Én meg keresem a magyar nyelvi fájlokat(csak viccelek meg veszem majd)...hogy rohadnának el...mikor jön már ki? -
Imi01 #1843 jó de mikor december?:(itt ez a jó játék,és sajna az angolom elég gyér,és szeretném ujra játszani,hogy értem is a szöveget.nekem nem kell szinkron sem csak adják már ki...:)amugy meg baker-ék már rég lefordították volna:) -
#1842 Ezt inkább a warez topikba. -
jerry2001 #1841 mármint ilyen gépem van!
bocsi -
jerry2001 #1840 Hello!
Nekem az lenne a gondom h nincs hang sem a menüben sem a játék alatt!a játék elindul de amikor elkezdek löni akkor kilép hibaüzenettel!mi lehet a baj!egy másik cracket kéne feltenni?
aki tud segitsen már!
előre is köszi!
Gépigény: AMD 3200+ 2,01ghz, 2,25gb ram,nvidia 7600gt -
Imi01 #1839 Hát ez nem igaz...ennyit pöcsölni...előbb a far cry,most meg ez...