Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
azt a szót amit a gamespy oldalon megadtál nickname-nek

makett.tk

Hecker007
<#eljen> igazad van, már sokadjára teszi fel ezt a hülye kérdést

Gunner
LÕDD MÁR TARKÓN MAGAD!

mit kérdezgeted állandóan? mindig kapod választ de csak a kérdést teszed föl... use google

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

derdani
Nem tudja valaki hogy mit kell írni a GameSpy ID -hez ?<#confused>

koschwarz
<#law>
igazad lehet...viszont én olyan szempontból "szerencsés" vagyok, hogy egy évben úgy ha 4-5 játékkal játszom, és ugyanennyit meg is tudok venni, illetve meg is veszek. egyrészt idõm sincs többre (nekem egy 10 órás játék egy hónapig is eltart, másrészt nincs is több, amit érdemesnek tartok rá). mondjuk most szüret van, mert már megvettem a clear sky-t, de jön a facry2 és a fallout3 is, biztos befutók 😊

ebben az évben eddig sikerült befejeznem a stalkert, az assasins creed-et, és az area 51-et, ez utóbbi ráadásul ingyé volt...lol (meg játszok az oblivionnal, most már több éve).

éppen ezért komolyan gondoltam, hogy olvasgatva a fórumokat, mire valami kijön, már tudom, hogy érdekel-e vagy sem.<#nemtudom>

nem nagyon érzem át, hogy ha valaki kényszert érez ara, hogy szinte minden egyes játékkal játszani akarjon, ami a kedvenc mûfajában kijön. ez szerintem "érzéketlenné", kiégetté teszi a játékosokat...igenis tessék válogatni! de azt meg is venni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Danecay
Örülök, hogy az AI témát legalább nem hoztad fel ismét és beláttad, hogy azzal kapcsolatban nincs igazad <#mf1> Elsõ alkalom, hogy a sok éves SG-s pályafutásom során ilyen emoticon-t szúrok be. Ha Te nem tetted volna, minden bizonnyal én is elkerülöm. A WAREZ-el kapcsolatban pedig, sokkal többen mártirkodnak és warezellenesnek mutatják magukat, mint amennyien valójában, és tesznek is valamit a dolog ellen. Elképzelhetõ, hogy sok ember kiáll egy-egy kedvenc játéka, programja mellett amit esetleg meg is vett, és lehord mindenkit aki azt lewarezolja, nem veszi meg, de mellette a többi progija, játéka, ugyan úgy warez, mint sok mindenki másnak.

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet átugrani a második pálya végén a homokzsákokat?
DarkSector
Grafika is más.
Helszín, és idõ is más.
Tény hogy ez jobb a hangulata miatt.
Meg szerintem irányíthatóbb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fritz Von...
Tök más játék, tök más grafika. Nekem ez jobban tetszik, mert ezt a hangulatot maximálisan visszaadja.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

DarkSector
Én úgy, hogy ....nem szebb...!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem a far cry 2 grafikája sokkal szebb!

derdani
Mit kell írni a GameSpy ID -hez ?

Nekem is Radeon HD 3650es kártyám van és semmi bajom nem volt a Black Friday-nél. Ha volt is valami az esetleg textúra hiba bár én nem vettem észre. Érdekes.
Mert Ati kártyád van, azokon itt szar a játék.

Tedd le tálcára alt+tab -al az segít

Black friday résznél, tartok és nekem itt szétesett a grafika a játékban, nem jelenik meg minden objektum, pl hordók stb. meg nem látni a játék szövegét. Ez mitõl lehet?
radeer
Köszönöm a kritikát és észrvételeket a munkámhoz. Amiket írtál valóban fedik a valóságot, és az észrevételek helyénvalóak. Éppen ezért szorgalmazom hogy néhány játékossal összehozzak egy kötetlen beszélgetést ( Skype ) a játékról amiben tényleg helyt kapnak ezek a dolgok. A magam részérõl mivel egyre újabb és újabb stuffok jönnek folyamatosan amikrõl mind szeretnék említést tenni, fontos lenne a rákövetkezendõ héten egy Podcast rádiós mûsor amiben beszélhetnénk a multiplayer dolgokról + a személyes tapasztalatokról, amibõl több játékos is ( stratégia, ötletek - megoldás esetleges kényes fagyási problémákra) okulhat.

Így még mindig szeretnék megkérni 1-2 vállalkozót, hogy a vasárnapi nap folyamán hozzunk össze egy 15-20 perces beszélgetést amiben a játékról beszélünk. Több szem többet lát alapon. A beszélgetést beszerkesztem egy kb 1 órás Podcast adásba, hogy szórakoztató is legyen. Plusszban még lesz szó a mûsorban a most hazai mozikba kerülõ filmekrõl, meg újra indult és új sorozatokról ( Terminator, Heroes, Star Wars )

Tehát vállakozó Brothers in Arms játékosok, kalandra fel .
Skype címem amin megtaláltok az idõpontegyeztetés miatt :
radEEr2008

Ja aki nem tudná mirõl beszéltünk még 1x hátha nem gáz 😊

Chips & Cola magazin Brothers in Arms videótesztel

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

koschwarz
sajnos van ez a rossz szokásom, hogy megveszem a játékokat. még jó hogy itt az sg-n tobzódnak a warez-huszárok, így mire kijön valami addigra tudom hogy akarok-e vele játszani (azaz megveszem) vagy sem (azaz semmilyen formában nem jutok hozzá és telepítem a gépemre).<#mf1>

Pedig ez a játékboltos rész anno nagyon megfogott...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

sajnos ezeket a részeket kivették😞

Én voltam nagyon figylemetlen,vagy ezeket a részeket kihagyták a játékból.
Youtube

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ny Papa
Ez a megoldás nem jó.

Danecay
Itt nem az irányításukról van szó, hanem arról amit a #1739 commentbe ecseteltem és nem akarom még egyszer leírni. Ha nem világos mirõl beszéltem, olvasd el még 1X.
Gondolom amint megjelenik kicsin hazánkban is Te leszel az elsõ ember aki meg fogja venni <#ravasz1>

Danecay
A teherautók mellet egy benzintartályt is ki kell lõni, és csak ezután nyílik ki a kertkapu.

a.carkey
Nekem kb. - ha ugyanerrõl a helyzetrõl van szó - úgy a 8. körül adta meg, pedig elõtte is belelõttem az összes sorompóig megtalált teherautóba.

A medve nem játék.

Ny Papa
Köszi szépen,meg próbálom. De már másodszor próbálom.

a.carkey
Próbáld újból, ha az #1688-as postnál jelzett helyzetrõl van szó, míg meg nem adja az összes teherautó kilõvését.

A medve nem játék.

koschwarz
annyira furcsa számomra a csapattársak állítólagos bénázása. nem nagyképûségbõl mondom, de mivel mindig is a csapatalapú taktikai fps-ek voltak a kedvenceim, számomra annyira természetes volt már az elsõ két részben is, hogy a két team-et mindig csak külön mozgattam, az egyik fedezõtüzet adott, amíg a másikat mindig a LEGKÖZELEBBI taktikailag megfelelõ fedezékbe irányítottam, onnan szerepcsere, stb... ez simán mûködött az elõzõ részekben is, és minden más hasonló játékban ez az alap taktika.

persze nem vonom kétségbe, hogy ebben a legújabban nem így van, meg még nem is játszottam vele (hiszen még meg sem jelent<#ravasz1>...vagy igen?), csak furcsa...

Ny Papa
A 3- dik rész vége

Ny Papa
Segítsetek.Elérek oda ahol kettõs sorompó zárja le az utat ,tovább menni nem tudok.nem tudom,hogy kell. Aki tud segítsen.

Danecay
Gratula a videóhoz! Jó volt a teszt, bár helyenként pontatlan és nem ártott volna egy két negatívumot is kihangsúlyozni. Pl. elhangzott, hogy az elõzõ 2 részben is Baker karakterét irányíthattuk. Nos a második részbe emlékeim szerint a már õrmesterré elõléptetett Harsock (RED)-et irányíthattuk. A teszt elején felhozott példát, miszerint ha az egyik társunk megbotlik, a másik felsegíti azt, én a játék megjelenését megelõzõ videókon kívül máshol sajnos nem tapasztaltam, igaz még nem értem a játék végére, de mint írtam, eddig én a játék során nem tapasztaltam hasonlót sem, sajnos. E mellett több olyan dolog is van amiket csak az elõzetes videókban láthattunk, pl. karakterünkön nem lógnak, imbolyognak a mellkasára aggatott gránátok, olyat sem tapasztaltam még, hogy a lelõtt társam az ölembe zuhanna, valamint olyan textil, szövet fizikával sem találkoztam még a játékban, mint amilyet egy-egy videóban láthattunk. A grafika tényleg szépnek mondható, de azt azért nem ártott volna elmondani, hogy a nem bejárható, ugyanakkor látható területek meglehetõsen elnagyoltak.
Én mindenféleképpen szót ejtettem volna a játék talán legnagyobb negatívumáról, ami egyébként az elõzõ részeket is jellemezte, a Mestersége Intelligenciáról (AI). Sajnos olyan mint ha a játék készítése során ehhez a részéhez a készítõk hozzá sem nyúltak volna, csak egyszerûen átemelték az elõzõ részekbõl. Néha egyáltalán nem ismerik fel a helyzetet társaink. Amennyiben a játékos egy adott helyre irányítja csapatát, azok hajlamosak azt a legrövidebb útvonalon megtenni, még akkor is ha egyenesen az ellenséges tûzvonalba sétálnak bele, vagy képesek egy derékig érõ kõfal ellentétes oldalán elindulni, még akkor is ha fél méter megtétele után át kell mászniuk rajta, hogy a megfelelõ helyre el tudjanak jutni. Többször tapasztaltam azt is, hogy sajnos a bazookásom, akkor sem képes eltalálni a számára kijelölt célpontot, hogyha tiszta rálátása van. Itt a fórumon is sokan panaszkodtak pl. arra is, hogy különösen egy adott pályán, társaink sztrájkba kezdenek, és nem hajlandóak tüzelni és azt a pályaszakaszt gyakorlatilag nekünk kell egyedül kvázi kamikaze módon teljesíteni. Továbbá jó lett volna látni, hogy az ellenfél nem csak folyamatos jelleggel védekezik, hanem esetenként ellentámadásba kezd, közelít felénk, nem csak hátrál, próbál bekeríteni, stb.
Azt is meglehetett volna éppen említeni, hogy nem lett játék megfelelõen letesztelve kiadás elõtt, pedig ahhoz képest, hogy hányszor tolták el a megjelenést beleférhetett volna éppen. Ez alatt elsõsorban az ATI HD VGA-val rendelkezõ játékosok problémáira célzok, ami a Black Friday pályán jelentkezik, textúrahibák, a játék kilép asztalra, kékhalál, újraindulás, fagyás.

Szóval, összességében jó játék, én is vártam már nagyon, nem egy átlagos hentelõs FPS, de szerintem egy teszt során nem szabad elmenni szó nélkül a hibák mellett sem.

További jó tesztelgetést!

Na elõjött egy újabb dolog ami egy kicsit zavar. Utolsó nehézségi fokon játszom már. Az jó, hogy nem látszik mibõl mennyim van meg hol az ellen. Plusz se iránytû se célkereszt se semmi. Az viszont zavaró, hogy elég körülményes oda irányítani így az embereim ahova szeretném. Jó párszor csak egy hajszálon múlott, hogy nem haltak meg mivel ahelyett, hogy lõtték volna a helyet õk elindultak oda. Így ki kell mászni a fedezék mögül, célra tartani és úgy kiadni a parancsot. Persze a siker így sem garantált. Ez azért fáj 😞
Hecker007
abban egyetértek hogy az ára az eléggé csillagászati, és nem valószínû hogy ennyibe került kinyomtatni azt az egy térképet, meg csinálni egy 15cm-es figurát

DarkSector
jah
egyetértek.
ha halott öreganyámról "isten nyugosztalja" egy fényképet árulnának, én is megvenném.
De attól még nyereségorientált a dolog, és lehúzásról szól.

Inkább mennyetek el könyvesboltokba, én meg a temetõbe.

Morbid volt, de ez most komolyan mondtam, mivel a téma is komoly.<#sir>

Hecker007
egy ilyen térkép nem feltétlenül szarság, fõleg annak nem akit érdekel egy kicsit a történelem is és képes felfogni hogy amivel játszik az a valóságot igyekszik feldolgozni, nem pedig csak annyit fog fel az egészbõl hogy "...húúúdejómennyünklõjjünklemindenkit..."

DarkSector
Már akit ez a sok szarság érdekel. én valszeg inkább játszani szeretnék.

Prince23
* Market Garden hadmûvelet térképet ábrázoló poszter

ezért nagyon megérné, de akkor most így nem lesz magyar. vegyük meg mind a kettõt vagy mi? még is mit képzelnek?

R3TR0
Volt már?

Megjelent a Collector kiadás.
12K

Angol nyelvû, díszdobozos kiadás. A várhatóan november folyamán megjelenõ magyar feliratos kiadásra nem cserélhetõ át.

A gyûjtõi kiadás tartalma:
* maga a játék, külön DVD tokban, angol kézikönyvvel,
* Matt Baker õrmestert formázó, kb 15 cm magas akciófigura,
* Brothers in Arms képregény (angol),
* Market Garden hadmûvelet térképet ábrázoló poszter,
* 3 exkluzív játékbeli tartalom:
- All recon reports unlocked
- Secret Finder
- Two additional multiplayer characters

grebber
Sehonnan MÉG!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Magyar szinkront honnan tudom leszedni?

kirol
Amúgy ebben van koop mód?

derdani
Mit kell beírni a GameSpy ID -hez ?

radeer
Sziasztok. Nekem nagyon bejött a játék.
Készítettem róla egy videómûsort amibe kb. 14-15 perc a BIA ismertetõ. Ha gondoljátok nézzétek meg.

BIA:HH videóteszt

A videó ismertetõjénél az adott linknél megtaláljátok a Blogos oldal és mûsor címét amirõl itt szó van, ide nem szívesen írom mert utálok reklámozni tudom más sem szereti. Minden héten számíthattok majd hasonlóra. De gondoltam dolgoztam vele annyit, hogy megnézzétek.

A jövõ héten szeretnék összedobni egy rádiós Podcast-et is ahol jó lenne, ha Ti mondanátok el a véleményeteket. Ezeket a beszélgetéseket egy zenés mûsor keretében beinzertálnám. Aki tehát szívesen beszélgetne ( értelmesen ) errõl a remek játékról és van mikrofonja + Skype-ot is tudja használni az küldjön nekem egy privit és felveszem vele a kapcsolatot.

(Ui.: Régen voltak B+ és egyébb radiós helyeken játékos mûsoraim így lehet néhányan már hallottátok ezeket)

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

m1garand
ha volt náluk clip akkor inkább kilõtték és újat táraztak ezért is tartották pazarló fegyvernek

makett.tk

Prince23
Sztem ezt a második világháborúban nem csinálták... lövés közbe kilö 4-et mondjuk és tárazz...

m1garand
a félig teli tárat kveszed és helyére rakod a másikat

makett.tk

m1garand
clip csere nélkûl is újra lehet tölteni

makett.tk

m1garand

makett.tk

Nem nem. Az M1 Garandnek rögzített závárzata van. Félautómata lett de nem lehet tárat cserélni. Volt egy film A Discovery Civilization Iwo Jima-tól. Megszólalt nem egy túlélõ többek közt amerikai katonák. Az egyikük említette a Garand-et. Jó volt, szerette csak nagy baj volt, hogy nem lehetett tárazni és mikor kifogyott a lõszer akkor egy hangos "csilingeléssel" repült ki tár akármi.

Plusz azt lehet látni, hogy a golyók - mind a 8 - ilyen fém kazettában vayg mi a francban vannak. Na már most. Ha van még golyó a tárban akkor nem nagyon tudod mellé bepasszírozni a másik tárat.
A játékkal nekem igazság szerint egy bajom akadt. Az elõzõ két részhez képest túl könnyû lelõni az ellent. Emlékszem mikor elõször tettem fel a Road to Hill 30-at. Gondoltam ez is a megszokott háborús játék. Megláttam az elsõ katonát. Fedezék mögül megcélzom a fejét és lövök. A legtöbb játékban el is lehet találni és vége. Meglepõdtem, hogy mellé ment. Egy golyó belefér oké. Mikor a 2. tárat ürítettem bele és nem találtam el hát... nagyon meglepõdtem. Le kellett rohannom és agyon lõni 2 méterrõl. Aztán mikor megszoktam a dolgot onnan már nagyon tetszett a dolog. Végül is a valóságban sem lehet vkit csak ilyen egyszerûen lelõni.
Ez az mit hiányolok a HH-ból. Az elõzõkhöz képest "túl könnyû" lelõni õket.
Viszont óriási pozitívum a gránát dobás. Az elõzõ 2 részben úúú. Nem is nagyon adott és célozni vele. 2-3 embert ha megöltem gránáttal 2 játék alatt.
Itt legalább látom hova fog esni.
Bugot én nem vettem észre. MI hát... lehetne jobb is de ez van. Elhanyagolható hiba. Azért van agya az embernek, hogy használja az MI helyet.
Útkeresés. Nem szabad nekik túl nagy távot megadni. Úgy kell mint a GRAW-ban. Ott megadhattál minden pontot az útvonal mentén. Itt nem. Küld õket fedezéktõl fedezékig és nincs gond. Parancsnokot alakítasz vagy nem?
Fedezékbõl lövés. Realisztikus. A valóságban kiállsz a mezõ közepére és onnan próbálod lelõni az ellent? Ha így menne a valóságban hát...
Tereptárgyon fennakadás, társak meghülyülnek nem volt.
Puska lóg a levegõben egyszer kétszer ha láttam ilyet.
Futás animációja. Ez legyen a legkevesebb.
Unalmas küldetések? Ez a közkatonák dolga. Nem elit egységeket vezetsz. Ez a közkatonák dolga. Ismétlõdés? Ez a valóság.
Történet. Legjobb az egészben.