Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit kérdezgeted állandóan? mindig kapod választ de csak a kérdést teszed föl... use google
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
igazad lehet...viszont én olyan szempontból "szerencsés" vagyok, hogy egy évben úgy ha 4-5 játékkal játszom, és ugyanennyit meg is tudok venni, illetve meg is veszek. egyrészt idõm sincs többre (nekem egy 10 órás játék egy hónapig is eltart, másrészt nincs is több, amit érdemesnek tartok rá). mondjuk most szüret van, mert már megvettem a clear sky-t, de jön a facry2 és a fallout3 is, biztos befutók 😊
ebben az évben eddig sikerült befejeznem a stalkert, az assasins creed-et, és az area 51-et, ez utóbbi ráadásul ingyé volt...lol (meg játszok az oblivionnal, most már több éve).
éppen ezért komolyan gondoltam, hogy olvasgatva a fórumokat, mire valami kijön, már tudom, hogy érdekel-e vagy sem.<#nemtudom>#nemtudom>
nem nagyon érzem át, hogy ha valaki kényszert érez ara, hogy szinte minden egyes játékkal játszani akarjon, ami a kedvenc mûfajában kijön. ez szerintem "érzéketlenné", kiégetté teszi a játékosokat...igenis tessék válogatni! de azt meg is venni...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem tudjátok hogy lehet átugrani a második pálya végén a homokzsákokat?
Helszín, és idõ is más.
Tény hogy ez jobb a hangulata miatt.
Meg szerintem irányíthatóbb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tedd le tálcára alt+tab -al az segít
Így még mindig szeretnék megkérni 1-2 vállalkozót, hogy a vasárnapi nap folyamán hozzunk össze egy 15-20 perces beszélgetést amiben a játékról beszélünk. Több szem többet lát alapon. A beszélgetést beszerkesztem egy kb 1 órás Podcast adásba, hogy szórakoztató is legyen. Plusszban még lesz szó a mûsorban a most hazai mozikba kerülõ filmekrõl, meg újra indult és új sorozatokról ( Terminator, Heroes, Star Wars )
Tehát vállakozó Brothers in Arms játékosok, kalandra fel .
Skype címem amin megtaláltok az idõpontegyeztetés miatt :
radEEr2008
Ja aki nem tudná mirõl beszéltünk még 1x hátha nem gáz 😊
Chips & Cola magazin Brothers in Arms videótesztel
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Youtube
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gondolom amint megjelenik kicsin hazánkban is Te leszel az elsõ ember aki meg fogja venni <#ravasz1>#ravasz1>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
persze nem vonom kétségbe, hogy ebben a legújabban nem így van, meg még nem is játszottam vele (hiszen még meg sem jelent<#ravasz1>#ravasz1>...vagy igen?), csak furcsa...
Én mindenféleképpen szót ejtettem volna a játék talán legnagyobb negatívumáról, ami egyébként az elõzõ részeket is jellemezte, a Mestersége Intelligenciáról (AI). Sajnos olyan mint ha a játék készítése során ehhez a részéhez a készítõk hozzá sem nyúltak volna, csak egyszerûen átemelték az elõzõ részekbõl. Néha egyáltalán nem ismerik fel a helyzetet társaink. Amennyiben a játékos egy adott helyre irányítja csapatát, azok hajlamosak azt a legrövidebb útvonalon megtenni, még akkor is ha egyenesen az ellenséges tûzvonalba sétálnak bele, vagy képesek egy derékig érõ kõfal ellentétes oldalán elindulni, még akkor is ha fél méter megtétele után át kell mászniuk rajta, hogy a megfelelõ helyre el tudjanak jutni. Többször tapasztaltam azt is, hogy sajnos a bazookásom, akkor sem képes eltalálni a számára kijelölt célpontot, hogyha tiszta rálátása van. Itt a fórumon is sokan panaszkodtak pl. arra is, hogy különösen egy adott pályán, társaink sztrájkba kezdenek, és nem hajlandóak tüzelni és azt a pályaszakaszt gyakorlatilag nekünk kell egyedül kvázi kamikaze módon teljesíteni. Továbbá jó lett volna látni, hogy az ellenfél nem csak folyamatos jelleggel védekezik, hanem esetenként ellentámadásba kezd, közelít felénk, nem csak hátrál, próbál bekeríteni, stb.
Azt is meglehetett volna éppen említeni, hogy nem lett játék megfelelõen letesztelve kiadás elõtt, pedig ahhoz képest, hogy hányszor tolták el a megjelenést beleférhetett volna éppen. Ez alatt elsõsorban az ATI HD VGA-val rendelkezõ játékosok problémáira célzok, ami a Black Friday pályán jelentkezik, textúrahibák, a játék kilép asztalra, kékhalál, újraindulás, fagyás.
Szóval, összességében jó játék, én is vártam már nagyon, nem egy átlagos hentelõs FPS, de szerintem egy teszt során nem szabad elmenni szó nélkül a hibák mellett sem.
További jó tesztelgetést!
egyetértek.
ha halott öreganyámról "isten nyugosztalja" egy fényképet árulnának, én is megvenném.
De attól még nyereségorientált a dolog, és lehúzásról szól.
Inkább mennyetek el könyvesboltokba, én meg a temetõbe.
Morbid volt, de ez most komolyan mondtam, mivel a téma is komoly.<#sir>#sir>
ezért nagyon megérné, de akkor most így nem lesz magyar. vegyük meg mind a kettõt vagy mi? még is mit képzelnek?
Megjelent a Collector kiadás.
12K
Angol nyelvû, díszdobozos kiadás. A várhatóan november folyamán megjelenõ magyar feliratos kiadásra nem cserélhetõ át.
A gyûjtõi kiadás tartalma:
* maga a játék, külön DVD tokban, angol kézikönyvvel,
* Matt Baker õrmestert formázó, kb 15 cm magas akciófigura,
* Brothers in Arms képregény (angol),
* Market Garden hadmûvelet térképet ábrázoló poszter,
* 3 exkluzív játékbeli tartalom:
- All recon reports unlocked
- Secret Finder
- Two additional multiplayer characters
Készítettem róla egy videómûsort amibe kb. 14-15 perc a BIA ismertetõ. Ha gondoljátok nézzétek meg.
BIA:HH videóteszt
A videó ismertetõjénél az adott linknél megtaláljátok a Blogos oldal és mûsor címét amirõl itt szó van, ide nem szívesen írom mert utálok reklámozni tudom más sem szereti. Minden héten számíthattok majd hasonlóra. De gondoltam dolgoztam vele annyit, hogy megnézzétek.
A jövõ héten szeretnék összedobni egy rádiós Podcast-et is ahol jó lenne, ha Ti mondanátok el a véleményeteket. Ezeket a beszélgetéseket egy zenés mûsor keretében beinzertálnám. Aki tehát szívesen beszélgetne ( értelmesen ) errõl a remek játékról és van mikrofonja + Skype-ot is tudja használni az küldjön nekem egy privit és felveszem vele a kapcsolatot.
(Ui.: Régen voltak B+ és egyébb radiós helyeken játékos mûsoraim így lehet néhányan már hallottátok ezeket)
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
makett.tk
makett.tk
Plusz azt lehet látni, hogy a golyók - mind a 8 - ilyen fém kazettában vayg mi a francban vannak. Na már most. Ha van még golyó a tárban akkor nem nagyon tudod mellé bepasszírozni a másik tárat.
Ez az mit hiányolok a HH-ból. Az elõzõkhöz képest "túl könnyû" lelõni õket.
Viszont óriási pozitívum a gránát dobás. Az elõzõ 2 részben úúú. Nem is nagyon adott és célozni vele. 2-3 embert ha megöltem gránáttal 2 játék alatt.
Itt legalább látom hova fog esni.
Útkeresés. Nem szabad nekik túl nagy távot megadni. Úgy kell mint a GRAW-ban. Ott megadhattál minden pontot az útvonal mentén. Itt nem. Küld õket fedezéktõl fedezékig és nincs gond. Parancsnokot alakítasz vagy nem?
Fedezékbõl lövés. Realisztikus. A valóságban kiállsz a mezõ közepére és onnan próbálod lelõni az ellent? Ha így menne a valóságban hát...
Tereptárgyon fennakadás, társak meghülyülnek nem volt.
Puska lóg a levegõben egyszer kétszer ha láttam ilyet.
Futás animációja. Ez legyen a legkevesebb.
Unalmas küldetések? Ez a közkatonák dolga. Nem elit egységeket vezetsz. Ez a közkatonák dolga. Ismétlõdés? Ez a valóság.
Történet. Legjobb az egészben.