Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mázlink van akkor az már az Ardennekben játszódik!
Jó kis havas pályák! Bastogne védelme! De majd kiderül hogy mi lesz ha eljutunk odáig! 😊
A magyar változat megjelenése csúszik, pontos idõpontot egyelõre nem tudunk, várhatóan február folyamán érkezik a szállítmány.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most toltam végig és a végén a felirat: to be continued...
ezek szerint Lehet hogy lesz folytatás? jó lenne!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Driver a legújabb elõre is thx a választ
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
PC, magyar felirat, várható: )
Már õk is viccelõdnek vele nagyon jó <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Because fuck you. That\'s why.
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
No one can stop Death!
leggett volt a rádiós srác, de az elsõ rész legvégén megöle õt egy tank
igen az történt bár ez még a rth30-ból és az eib-bõl nem derült ki (bár mindenki egyértelmûen õt hibáztatta), de baker mondta is hogy ne mondja el senkinek mert megölik õt ezért (amúgysem nagyon kedvelték õt)
lelõtték igen,és a lépcsõn belehalt a sebekbe, utána meg rászakadt a tetõ
a mesterlövészes részre én sem nagyon emlékszem, asszem lelõtte lt. cole-t (õ az elsõ és a második részben szerepelt inkább), de aztán megtaláltuk és kirúgtuk(lõttük) õt a templom ablakán
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
elõször is ki volt leggett? kevin leggett? szemüveges tag, aki a 3. rész videóbejátszása alapján hagyta meghalni a társait? ez történt? veszekedtek, mire jöttek a németek, õ meg nem tett semmit, 2 társát meg megölték közben? baker azért tartotta titokban, mert félt, hogy a csapat többi tagja hogy fog rá reagálni? és mi lett végül leggett-el? hogy halt meg?
aztán, a kölyök ugyebár belezugott a csajba, ezért akarta megmenteni a baptism on fire nevû chapterben...de végülis a csajt megölték a németek..de mi lett a sráccal? lelötték, vagy megölte magát...mert ott ült a lépcsõn sebesültem...?
volt a Hell's Highway-ben szó egy mesterlövészrõl is...de azt a részt nem teljesen értettem...ott mi volt a lényeg?
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Akkoriban tudom hogy tetszett, a hell highway meg most kerul majd elo nalam.
Lentebb vettem a hang gyorsítását meg ki is kapcsoltam de nem használ úgy sincs hangja de azért köszi a tippet
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
az MI ótvar szar....hihetetlen miket mûvelnek....a fal mögé vezénylem az egységem..erre nem ám fedezékrõl fedezékbõl fedezékbe mennének a legrövidebb úton..hanem vmi oknál fogva minden kis falat megmásznak, és a fedezékben nem kiporodnak le, hanem egy helyben állnak...amugy a játékélmény király, a pályák nagyon, van lehetõség a taktikázásra, ilyen szinten felér az r6: vegashoz, csak az a fránya mi...de összwességében élvezezm...2. nehézségi szinten is sokszor kell újrakezdenem, megválasztva a helyes stratégiát...de kár hogy nincs benne manuális mentés..
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500