Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Valószínûleg lesz folytatás!
Ha mázlink van akkor az már az Ardennekben játszódik!
Jó kis havas pályák! Bastogne védelme! De majd kiderül hogy mi lesz ha eljutunk odáig! 😊

Danecay
Egyre csak megerõsödni látszik a feltételezésem, miszerint ha nem reklámozták volna be, hogy honosítva lesz a játék, ráadásul szinkronizálva, akkor a BAKERONLINE -os srácok valószínûleg már rég megcsinálták volna a magyarítást, és ez már rég nem lenne téma.

Shep
PC Dome-en ez van
A magyar változat megjelenése csúszik, pontos idõpontot egyelõre nem tudunk, várhatóan február folyamán érkezik a szállítmány.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Colton
Hali!

Most toltam végig és a végén a felirat: to be continued...

ezek szerint Lehet hogy lesz folytatás? jó lenne!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

RNadal1203
sziasztok! nekem olyan gondom lenne a hh-el hogy egyszerûen tiszta sötét minden csak az és a normális azon kívül mindennek ilyen fekete négyzet a körvonala és egyszerûen nemtudok továbbmenni mert nemlátok :S:S:S

Driver a legújabb elõre is thx a választ

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

grebber
Galaxisneten új fejlemény:

PC, magyar felirat, várható: )

Már õk is viccelõdnek vele nagyon jó <#boxer><#violent>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Bár van ahol febr. 28- szóval egyszer majdcsak kijön. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már írtam lentebb ,hogy elvileg 22.

szarok rá.

Because fuck you. That\'s why.

grebber
Semmi info csak annyi hogy január!

Na valaki tud valami a magyar feliratos vagy szinkronos BIAHH valami hirt..jó lenne már ha megjelenne mert unatkozom már!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

mármint amikor elvörösödik a kép, betörnek az ablakok és süvitõ hang?....sztem egy bomba robbant kinnt, és a légnyomás törte be az ablakot, az adta a süvitõ hangot is...
Falcon87
játszasz 😄D😄😄:😄D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Hjujj, mi lenne az a kórházas pályán, amikor megyünk egy folyosón, elkezd körkörösen torzulni a kép, durranás, kiég a villany és felborul egy tolószék <#csodalk>? Asszem "the ghost's mittoménmi" a pálya neve.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

lehet de a cod4 története sokkal egyszerübb és bénnább mint a biahh nehezebb és izgalmassabb történetével szemben+itt mindenkinek van saját személyisége,élet története ezáltal bennem sokkal jobb játékélményt addott eddig mind a cod4 persze én szeretem a cod4-et is csak a biahh még jobban😄

valóban, a cod4 befejezõ képsorai, a lelõtt soap és a földön haláltusát vívó price sokkal nagyobb hatást váltottak ki belõlem, amiylet még egy játék sem tudott...azóta sem....
minimize
nálam most van soron, mint játék, de köze nincs a 9,0-környéki osztályzathoz, sõt nekem személy szerint mind a cod3-mind a 4.része sokkal jobban bejött, de ez szimpla magánvélemény.

No one can stop Death!

huh köszi, akkor asszem erõt veszek magamon, leküzdöm a ma már elavultnak tûnõ grafikai aggodalmaimat, és belevágok az elõzményekbe.
SPOILER:

leggett volt a rádiós srác, de az elsõ rész legvégén megöle õt egy tank
igen az történt bár ez még a rth30-ból és az eib-bõl nem derült ki (bár mindenki egyértelmûen õt hibáztatta), de baker mondta is hogy ne mondja el senkinek mert megölik õt ezért (amúgysem nagyon kedvelték õt)

lelõtték igen,és a lépcsõn belehalt a sebekbe, utána meg rászakadt a tetõ

a mesterlövészes részre én sem nagyon emlékszem, asszem lelõtte lt. cole-t (õ az elsõ és a második részben szerepelt inkább), de aztán megtaláltuk és kirúgtuk(lõttük) õt a templom ablakán

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

vki aki ismeri mind a 3 rész történetét, válaszolna a következõ kérdésekre?

elõször is ki volt leggett? kevin leggett? szemüveges tag, aki a 3. rész videóbejátszása alapján hagyta meghalni a társait? ez történt? veszekedtek, mire jöttek a németek, õ meg nem tett semmit, 2 társát meg megölték közben? baker azért tartotta titokban, mert félt, hogy a csapat többi tagja hogy fog rá reagálni? és mi lett végül leggett-el? hogy halt meg?

aztán, a kölyök ugyebár belezugott a csajba, ezért akarta megmenteni a baptism on fire nevû chapterben...de végülis a csajt megölték a németek..de mi lett a sráccal? lelötték, vagy megölte magát...mert ott ült a lépcsõn sebesültem...?

volt a Hell's Highway-ben szó egy mesterlövészrõl is...de azt a részt nem teljesen értettem...ott mi volt a lényeg?
grebber
Már volt anno leirás hogy lehet rátenni élsimitást.Át kell nevezni az exét R6Vegas_Game exére és akkor lesz élsimitás.

Bence94
Üdv! Akit zavar az a sok fûrészfog az betudja kapcsolni a c:document and setting, neved, dokumentumok, my games, bia, sumacgame, config és azon belül a sumacengine.itt görgess a systemsetting menüpontra és ott keresd meg a MaxMultisamples-t 1-rõl írd 2-re vagy nagyobbra és akkor már elvileg mûködik.próbálja ki más is hogy vesz-e észre különbséget.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Danecay
Shep
Én, meg pont fordítva voltam. Arra számítottam, hogy ugyanaz lesz, mint az elõzõ részek és ezzel szemben sokkal hangulatosabb, pörgõsebb élvezetesebb az egész, csak jönne már az a fránya magyar szinkronos verzió.

értem. nekem is bejön...ha elõször kellett volna osztályoznom, kezdetben, akkor 9,4 vagy 9,3 pontot adtam volna neki...de most már a 9et verdesi, ami szintén jó...csak sokkal többre számitottam
Shep
Hát kinek mi, de nekem ez jobban bejött mint a COD, nem rossz az sem ,de már túlságosan rókabõr.

bár az mi gyengesége nekem is gyorsan feltûnt, ám kezdetben ngyon tetszett a játék, nagyon optimista és bizakodó voltam, nem különben lelkes...ám a gyártelepi pálya után, majd amikor a fiú és franky után kellett szaladni, plusz a rengeteg esti, vagy inkább sötét képi világú pálya kezdett elszomorítani...és amióta elkedztem (péntek) kezd lehangolni...mész elõre a csapatoddal, és ölsz..semmi xtra..mindig csak a 88asokat kell felrobbangatni...nem mondom azt hogy nem köt le, sõt nagyon si addiktív, de mintha a sztori, az erõltetett történet a játékmenet rovására ment volna nem? sok helyen olvastam, rengeteg fórumhozzászólást, hogy sajnos sok gamer megunta a végére....ez valóban igy van, ti is igy látjátok, vagy csak én vagyok túl passzív? pedig annyira vártam a hell's highway-el való találkozást, és azt kell hogy mondjam, a cod elveri...már ami a folyamatos akciót, pörgõ jeleneteket illeti...sztetek?
Shep
Elvileg jan 22. teljes lokalizációval.

Hat o... en jatszottam az elsovel, nagyon tetszett, szerintem adj neki sanszot. Azt nem tudom megmondani hogy fogod a birni ezutan a resz utan, szerencsere en idoerndi sorrendben tolom.
Akkoriban tudom hogy tetszett, a hell highway meg most kerul majd elo nalam.

Hagyjátok szegényt ez az egy öröme van az életben...am ez gáz,hogy még mindig semmi a magyar megjelenésrõl...De legalább tényleg hagyták volna az egészet,és bakerék már biztos lefordították volna...
Metallica!Pofád Lapos okés!

Egyrészt igazad van ilyen dolgokat tudni kéne legalábbis nem ártana de azért mégis nem lehetne egy kicsit kultúráltabban elmondani a véleményed? De hagyjuk is ezt.
Lentebb vettem a hang gyorsítását meg ki is kapcsoltam de nem használ úgy sincs hangja de azért köszi a tippet

én csak ezzel a résszel játszottam. lévén késõn eszméltem a korábbiakra..pár éve, de már akkor elavultnak tûnt nekem a grafikája, meg a pályák puritán felépítése, a demo sem jött be, de nemtom..érdekelne, mik voltak az elõzmények..ezek a flashback-ek kiváncsivá tettek...a ma már kopottas graf ellenére is megérné sztetek belevágni az elsõ két részbe?
highlander15
Ezért játszasz biztos te is!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Metallica mért nem lehet normális választ adni...megláccik hogy idegbeteg állatok is szoktak brothers in arms-ozni<#mf1>

highlander15
Kinyalhatod a seggemet,de csontig ám!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

xDD

hát most ehhez én is neked 😄Ddd

"Írd be te köcsög..." gratulálok te tapló bunkó parasztg*ci

Nem mindenki számítógép buzi....

én csak ezzel a résszel játszottam. lévén késõn eszméltem a korábbiakra..pár éve, de már akkor elavultnak tûnt nekem a grafikája, meg a pályák puritán felépítése, a demo sem jött be, de nemtom..érdekelne, mik voltak az elõzmények..ezek a flashback-ek kiváncsivá tettek...a ma már kopottas graf ellenére is megérné sztetek belevágni az elsõ 2 részbe?
highlander15
Írd be te köcsög a Start menü/Futtatásba hogy dxdiag,kijön egy ilyen ablak,válaszd ki a Hang fült és az ott található csúszkát vedd lejjeb.Remélem tudtam segíteni,de aki ilyen alap dolgokat nem tud...no comment

start-futtatás-dxdiag

Azt hogy kell? Alaplapi hangkártyám van de azon se tudom hol kell levenni. Meg azt nem értem hogy ha eddig jó volt akkor most miért nem jó

Próbáld a hang hardveres gyorsítását lejjebb venni/kikapcsolni

1869-es hsz-re valakinek ötlet?

na üdv. belevágtam a játékba...amiket észrevettem...a grafika nem a legszebb..mintha nem is az unreal 3-as motor lenne...hanem inkább egy korábbi quake engine....
az MI ótvar szar....hihetetlen miket mûvelnek....a fal mögé vezénylem az egységem..erre nem ám fedezékrõl fedezékbõl fedezékbe mennének a legrövidebb úton..hanem vmi oknál fogva minden kis falat megmásznak, és a fedezékben nem kiporodnak le, hanem egy helyben állnak...amugy a játékélmény király, a pályák nagyon, van lehetõség a taktikázásra, ilyen szinten felér az r6: vegashoz, csak az a fránya mi...de összwességében élvezezm...2. nehézségi szinten is sokszor kell újrakezdenem, megválasztva a helyes stratégiát...de kár hogy nincs benne manuális mentés..
davidka003
Nem mindig szar. Stalker: Clear Sky tényleg szar volt, de pl a Crysis Warhead szinkronja nagyon jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Örülj neki hogy csak feliratos lesz. A magyar szinkron akkora szar a játékiparban hogy teljesen elkúrja a játékélményt!

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

a legfrissebb van fent és ha eddig volt hangja akkor annak jónak kéne lennie nem? Már próbáltam új játékot kezdeni újra telepíteni de egyáltalán nincs hang elõtte volt de mikor elértem ezt a pályát elment a hang és a többi pályán sincs hang tehát ha betöltöm az elsõt vagy bármelyiket nincs hang valami ötlet?