2318
-
#1998 Szintugy én is ezért sirtam az eredeti feltöltönek, hogy töltsön fel egy kicsit hosszabbat! -
TBWarrior #1997 Köszi szépen! Ez is jó lesz -
#1996 Én meg a teljesre lennék kíváncsi :) -
#1995 Hali!
Tud még valaki feltölteni ilyen Videokat? -
#1994 addat.hu-n lefagyott a feltöltés. Ha valakinek van kedve akkor töltse fel oda is. Én megyek aludni. -
Neoncsoves #1993 nekem valamiért egyik Elit Alakulatos szinkronhang jut eszembe :)
Garnett hangjára gondolok... -
#1992 Na itt a rapid:
link -
Hellsing47 #1991 na..annyira nem tűnik rossznak ebből a rövid videóból
bár azért kiváncsi lennék egy hosszabb videóra is, hogy mennyire élik bele magukat a szinkronszínészek a szerepeikbe -
#1990 Oké akkor felrakom rapidra és az addat.hu-ra. 25 perc múlva linkelem mind a kettőt. -
TBWarrior #1989 addat.hu -
#1988 ja bocs ez nem is a tied -
#1987 a RapidShare-ra tölsd föl és egy kicsit hosszabbat! -
#1986 Mondd meg, hogy hova töltsem fel és akkor oda felrakom. -
TBWarrior #1985 ÁÁÁÁ. Miért pont a data.hu-ra?
Le van korlátozva a sebesség és alig jön :( -
handrx #1984 Hello!
Innen lehet tölteni:
http://data.hu/get/1299569/biahh_2009-03-19_19-53-13-57.avi.html
-
Suttyó20 #1983 Hát jah! Máskor már mindenhol fenn van a magyarosítás, meg videók! Most meg semmi... -
handrx #1982 Csak azt nem értem mért ne ma YouTube-ra tette fel? :S -
#1981 Egy kis ízelítő a szinkronból.
De az a rapidshare fejlesztése amit freeként töltesz fel már nem xy napig él a link hanem asszem csak pár letöltöig.Ami jelen esetben elérte a maxot! -
sasvader #1980 http://rapidshare.com/files/212446024/biahh_2009-03-19_19-53-13-57.avi.htm ?????
valaki elmagyarázná nekem hogy mi a fene ez a link?? mert nálam error jön be... -
#1979 nem h bassza meg, vki aki leszedte nyomja fel... -
#1978 Már free-ként le sem lehet tölteni. -
#1977 Nekem csak a hangot játsza le, de emlékeim szerint ahhoz a jelenethez jó a szinkron, mondjuk jó lenne ha felkerülne valahova egy próbaverzió. -
Extraneous #1976 Hali, a magyarítások portálon linkelte be valaki, rövid kis vidi.:
http://rapidshare.com/files/212446024/biahh_2009-03-19_19-53-13-57.avi.htm -
#1975 Nem sok fórum van ahol beszélnek a szinkronról :( Pedig kiváncsi lennék milyen lett! -
Hellsing47 #1974 20-án -
#1973 Csak nem megjelent magyarul! Hihetetlen! :D
Mikor? -
#1972 nyomassál be egy gameplay videót pls, ha jó én is megveszem -
Hellsing47 #1971 én is értékelnék egy kis ízelitőt a magyar szinkronból :) -
#1970 És az mennyivel jobb lenne ha valaki feltenné a biztonsági másolatot valahova és ha bejön akkor irány a bolt. -
#1969 Tehát neked megvan? akkor tölts föl egy gameplay videot a youtube-ra please! -
Baker1 #1968 Mindenképp megéri az árát, még a nagy késés ellenére is! A szinkron nagyon ütős lett, a magyarítás is elég jól sikerült! ;) -
#1967 ha jól sikerült a magyar szinkron, én lehet, hogy megveszem, de kéne tudni milyen minőségű lett:) -
#1966 az is jó lenne. -
#1965 A játékot ne küldje ez az email címedre?
Szerintem egyszerűbb lenne ha feltöltené valaki a gameplayt a youtube-ra. -
#1964 Hali!
Ha valakinek megvan már a szinkornos verzio az küldjön nekem egy Magyar Gameplay-t erre a címre pls [email protected]
avagy vegyen föl MSN-re [email protected] címen
Elöre is köszi! -
#1963 Én pedig arra leszek kíváncsi, hogy mennyien fogják megvásárolni. Sokan már el is feledték a játékot, megvették, vagy letöltötték más nyelven, lehet nem is játszanák újból végig, nemhogy még pénzt adjanak érte, különösen ha egyszer már megvették. Ezt ugye annak fényében mondom, hogy ha jól tudom, a meglévő verzió nem cserélhető be a szinkronosra. És akkor még kérdés a szinkron minősége. Remélem azért a Splinter Cell: Pandora Tomorrow szinkronját magasan übereli :) -
#1962 Ezt is megértük fél évvel a játék kiadása után, na ezek után kíváncsi vagyok milyen lett a szinkron. Ennyi huza-vona után vagy annyira jó lett, hogy még a legelvakultabb szinkron ellenzők is megemelik kalapjukat, vagy pedig annyira borzalmas, hogy a Hálózat TV-s filmszinkronok szintjét sem ütik meg. -
#1961 Ugyan már srácok, még nincs április elseje -
#1960 Akkor várunk -
#1959 Szerintetek ez a játék megéri az árát? Érdemes rá beruházni? mi a vélemyényetek? Mert most kijött a magyar és gondolkodom mgvegyem-e
Sztetek?