2318
  • Colton
    Szintugy én is ezért sirtam az eredeti feltöltönek, hogy töltsön fel egy kicsit hosszabbat!
  • TBWarrior
    Köszi szépen! Ez is jó lesz
  • Shep
    Én meg a teljesre lennék kíváncsi :)
  • Colton
    Hali!

Tud még valaki feltölteni ilyen Videokat?
  • davidka003
    addat.hu-n lefagyott a feltöltés. Ha valakinek van kedve akkor töltse fel oda is. Én megyek aludni.
  • Neoncsoves
    nekem valamiért egyik Elit Alakulatos szinkronhang jut eszembe :)

Garnett hangjára gondolok...
  • davidka003
    Na itt a rapid:

link
  • Hellsing47
    na..annyira nem tűnik rossznak ebből a rövid videóból
    bár azért kiváncsi lennék egy hosszabb videóra is, hogy mennyire élik bele magukat a szinkronszínészek a szerepeikbe
  • davidka003
    Oké akkor felrakom rapidra és az addat.hu-ra. 25 perc múlva linkelem mind a kettőt.
  • TBWarrior
    addat.hu
  • Colton
    ja bocs ez nem is a tied
  • Colton
    a RapidShare-ra tölsd föl és egy kicsit hosszabbat!
  • davidka003
    Mondd meg, hogy hova töltsem fel és akkor oda felrakom.
  • TBWarrior
    ÁÁÁÁ. Miért pont a data.hu-ra?
    Le van korlátozva a sebesség és alig jön :(
  • handrx
    Hello!

Innen lehet tölteni:
    http://data.hu/get/1299569/biahh_2009-03-19_19-53-13-57.avi.html
  • Suttyó20
    Hát jah! Máskor már mindenhol fenn van a magyarosítás, meg videók! Most meg semmi...
  • handrx
    Csak azt nem értem mért ne ma YouTube-ra tette fel? :S
  • grebber
    Egy kis ízelítő a szinkronból.
    De az a rapidshare fejlesztése amit freeként töltesz fel már nem xy napig él a link hanem asszem csak pár letöltöig.Ami jelen esetben elérte a maxot!
  • sasvader
    http://rapidshare.com/files/212446024/biahh_2009-03-19_19-53-13-57.avi.htm ?????

valaki elmagyarázná nekem hogy mi a fene ez a link?? mert nálam error jön be...
  • balee4
    nem h bassza meg, vki aki leszedte nyomja fel...
  • Danecay
    Már free-ként le sem lehet tölteni.
  • Shep
    Nekem csak a hangot játsza le, de emlékeim szerint ahhoz a jelenethez jó a szinkron, mondjuk jó lenne ha felkerülne valahova egy próbaverzió.
  • Extraneous
    Hali, a magyarítások portálon linkelte be valaki, rövid kis vidi.:
    http://rapidshare.com/files/212446024/biahh_2009-03-19_19-53-13-57.avi.htm
  • grebber
    Nem sok fórum van ahol beszélnek a szinkronról :( Pedig kiváncsi lennék milyen lett!
  • Hellsing47
    20-án
  • kirol
    Csak nem megjelent magyarul! Hihetetlen! :D
    Mikor?
  • balee4
    nyomassál be egy gameplay videót pls, ha jó én is megveszem
  • Hellsing47
    én is értékelnék egy kis ízelitőt a magyar szinkronból :)
  • Shep
    És az mennyivel jobb lenne ha valaki feltenné a biztonsági másolatot valahova és ha bejön akkor irány a bolt.
  • Colton
    Tehát neked megvan? akkor tölts föl egy gameplay videot a youtube-ra please!
  • Baker1
    Mindenképp megéri az árát, még a nagy késés ellenére is! A szinkron nagyon ütős lett, a magyarítás is elég jól sikerült! ;)
  • balee4
    ha jól sikerült a magyar szinkron, én lehet, hogy megveszem, de kéne tudni milyen minőségű lett:)
  • Colton
    az is jó lenne.
  • davidka003
    A játékot ne küldje ez az email címedre?
    Szerintem egyszerűbb lenne ha feltöltené valaki a gameplayt a youtube-ra.
  • Colton
    Hali!

Ha valakinek megvan már a szinkornos verzio az küldjön nekem egy Magyar Gameplay-t erre a címre pls [email protected]

avagy vegyen föl MSN-re [email protected] címen

Elöre is köszi!
  • Danecay
    Én pedig arra leszek kíváncsi, hogy mennyien fogják megvásárolni. Sokan már el is feledték a játékot, megvették, vagy letöltötték más nyelven, lehet nem is játszanák újból végig, nemhogy még pénzt adjanak érte, különösen ha egyszer már megvették. Ezt ugye annak fényében mondom, hogy ha jól tudom, a meglévő verzió nem cserélhető be a szinkronosra. És akkor még kérdés a szinkron minősége. Remélem azért a Splinter Cell: Pandora Tomorrow szinkronját magasan übereli :)
  • Shep
    Ezt is megértük fél évvel a játék kiadása után, na ezek után kíváncsi vagyok milyen lett a szinkron. Ennyi huza-vona után vagy annyira jó lett, hogy még a legelvakultabb szinkron ellenzők is megemelik kalapjukat, vagy pedig annyira borzalmas, hogy a Hálózat TV-s filmszinkronok szintjét sem ütik meg.
  • Danecay
    Ugyan már srácok, még nincs április elseje
  • grebber
    Akkor várunk
  • R3TR0
    Szerintetek ez a játék megéri az árát? Érdemes rá beruházni? mi a vélemyényetek? Mert most kijött a magyar és gondolkodom mgvegyem-e

Sztetek?