Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem, arra gondol, hogy a karakter szája még mozog, de magyarul már nem beszél, vagy éppen pont fordítva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Danecay
Nem igazán értem, hogy miért van bekapcsolva a felirat is, ha egyszer magyarul beszélnek a játékban. Ez olyan mint ha filmnézésnél a szinkron mellé bekapcsolnád, a magyar feliratot, mellesleg ott is mást olvasnál mint amit hallanál sok esetben. Ha így szoktad akkor bocs 😊

Danecay
A hangerõre gondolsz ugye? Az nálam is jelentkezik, hogy az átvezetõ animációk hangereje nagyobb mint játék közben.

Shep
Az ok, de az szerinted ok, hogy wilco-zik? Marhára nem illik a szinkronba. Kapcsold ki a feliratot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem is magyar harctéri alakulatok vannak a játékban, szal nem az a lényeg 😊 Engem jobban irritál az, h sokszor nem azt olvasomm a feliratokon mint amit hallok 😊

furcsa csak nálam nincsenek kiegyenlítve a játékbeli hangok az átvezetõkben lévõkkel?
mascarun
nállam még csak 1:41 van

Colton
hali!

lefagy 1:45-nél miért?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Shep
Á ez az igenis/értettem helyett wilco-zás csak engem irritál? Valahogy nehezen képzelem el, hogy a magyar harctéri alakulatok így beszélnek, nem értem miért kellett ez bele.

<#nevetes1>
Csak az sajna meghívásos alapon mûködik!
De nem baj... majd fel teszik más helyre is.. csak gyõzzük kivárni.
Vagy: meg vesszük azt kész! <#nevetes1>
grebber
Ugyanott ahol a dl dvd is fenntvan tettek már be képeket ahol fentvan a logoja az oldalnak. Enmagos <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Már mint a magyar verzióból?
Amin csak is kizárólag magyar felirat és szinkron van!

Na és hol? Merre?
Oszd már meg velünk is!😄
Még ha csak privát üzenetben is! 😊
grebber
Nem nemsokára,már van!

azért csapattal feelingesebb 😊
amugy elvileg nemsokára jön a dvd5-ös verzió is

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Most mit szórakozzak ha egyedül is megy 😄

te aztán rambó módra mész 😄D

de, pont ezen csodálkoztam még tegnap este énis

grebber
Ja mert sajnos ezt csinálja a szinkronos verzió nekem állandóan kilépked átvezetõk alatt 😞
Itt is ez történt és a fraps meg ment még.A lényeg lehet hallani a szinkronból milyen lett!

Kösz hogy megosztod velünk! 😊
De sajna a videó 1:45-nél meg áll... nem játszik tovább semmit.
Letölti az egészet, de hiába ott meg áll.

Meg néztem a YouTube-on is, de ott is csak ezt csinálja. 😞
grebber
Vettem fel kis videót milyen a szinkron !

Mind1, hogy a subtitles fájlban vannak magyarul a szövegek, a játék asszem az upk kiterjesztésû fájlokból veszi a szöveget ami külön minden pályához van és ne kis helyet foglalnak!

Prince23
2 giga. De az angol verzió nem zabálta anno a gémet, csak ez a magyar.

Danecay
Nem kevés a memóriád?

Prince23
Nekteka magyar verzió nem lassítja le az xp-t, miután kilépteka játékból? 😮

Nekem holnap hozzák .Ha kell, és valaki meg mondja mi kell a játékból és hova töltsem fel, hogy szedjem ki..megteszem

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Shep
Ok, tehát akkor a megoldás még várat magára.

Valószínûleg van, de még nem derült ki, hogyan lehet aktiválni a magyar szinkronfeliratokat. A Subtitles.hun file tartalmazza, de valamiért a játék az eredeti angolt tölti be.
Pedig átírtam .int kiterjesztésûve is, nem tudom, honnan látja még az eredeti tartalmat...
És az ékezetes betûket sem kezeli....

Shep
Arra vajon van megoldás, hogy minden magyar kivéve a játék közbeni hangokat?

A magyar borítóját ha valaki belinkelné megköszömmém.
köszi
sb1
Az a baj, hogy a párbeszédek felirata így is angol marad...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

xp-n: C:\Documents and Settings\....\Dokumentumok\My Games\BIA Hells Highway\

Sziaztok a játék mentései hol vannak?
Bence94
igaz még nempróbáltam de szerintem így mûködni fog.
a magyarítas HUN mappájából a tartalmat másold az INT-be az intbõl lévõ fájlok mentsd le valahova és töröld a int fájlait.a hun fájlainak a kiterjesztését .HUN-ról írd át .INT-re és kész.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
\Ubisoft\Gearbox Software\Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\ ból a magyar fájlok: Innen szedhetõek!

Nekem is ez a bajom.
Jó lenne ha fel tudnád tenni ez az egész mappát.
Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\
Köszi

Valószínû, hogy az INT mappa tartalma is kellene. És ott a core.int file-ban a

Language=English (International)
LangId=9
SubLangId=1
részt magyarítani.

Sikerült beletenni, de éppen a párbeszédek szinkronfeliratozása angol maradt...

tessék

/ X:\Brothers in Arms Hells Highway HUN\Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\HUN /

remélem ezek kellenek 😊

Bence94
akinek megvan a magyar verzió feltudná vlahova rakni a feliratokat? nekem a felirat tökéletesen elég lenne.matt bakert és a többi szereplõ szinkronját nem szabad tönkre tenni ilyen szinkronnal.belehalgattam a videóba és baker hangja aki witcherben volt az egyszerûen nem tud beleélni a szerepébe szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Nekem nincs vele bajom, csak játék közben, valahogy nem adja vissza azt az én vagyok a fõnök, de azért én is majd összeszarom magam az idegtõl érzést, mint az eredeti, de szerintem összességében 8/10 a szinkron.

bajom nekem sincs az egésszel, de baker magyar hangja nagyon nem tetszik, meg mintha az átvezetõk alatt nem hangsúlyozna rendesen

Shep
Hát az átvezetõkben teljesen jó a szinkron, leszámítva, hogy nem sikerült teljesen szinkronba hozni a szájmozgásokkal és így kicsit idegennek tûnik a dolog, viszont játék közben elég mókásan hangzanak a kiadott parancsok, meg amiket a katonák beszélnek, de összességében kellemes meglepetés.

naszóval az elõre a hátra, a hátra meg az elõre 😊

logitech rumblepad 2-vel játszom, de sajnos az elõre hátra = hátra = elõre a bal oldali gombán, és állítani sem lehet sehol 😞
invertet ha állítom akkor a nézelõdés fordul meg. hogyan lehetne segíteni ezen? köszi

grebber
Hehe de hülyén hangzik amikor a géppuskás egységenk adom ki a parancsot hova menjenek! "Odategyétek" lol.

balee4
jaja mostanában már én sem nagyon használom😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kössz hogy szóltál 😊
majd 2év után mégiscsak van valami haszna annak az oldalnak is

balee4
ha ez így van, elég nagy lolság...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Na akkor kíváncsi leszek a parancsokra amit csata közben osztogat, magyarul többnyire elég bénán hangoznak az ilyen dolgok, de hátha most jó lett.