Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akadtam el, csak kíváncsi voltam. Ha jól csalódom az elsõ két résznek volt. Csak szerettem volna megpislantani. <#whatever>
mascarun
Hol akadtál el? Most már ku*va kíváncsi lettem!

mascarun
Elég szégyen ha nem tudod végigjátszani!
Amúgy nem hiszem!

Sziasztok! Végigjátszás magyarul létezik ehhez a részhez?
Helló!
Gondom van a játékkal (magyar verzió-nem crackelt mert akk angol nyelven indul el, hanem mini image): 1. indításkor müködött minden, viszont az óta vmi nem klaffol, mert indítom és a textúrákat nem vagy szarul jeleníti meg és nemtom mi lehet a baj. már újra is telepítettem de semmi változás. Vkinek vmi ötlet? Legfrissebb nvidia driver van dent physx-el és winfos 7et használok 64bit-en.

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W

Falcon87
Sajnos a magyar verzióval még nem jöttünk rá, hogyan lehetne játszani 😞

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

davis98
Próbld ki ezt nekem ez van fönt Full magyar!!!!

http://netmaffia.hu/topic/107620-brothersinarmshellshighwayhun-dvd5-magyar-szinkron-felirat-42gb/

nickname: doki09

davis98
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy a szerverek közül miért mindig azt írja ki minden szervernél amelyikbe beszeretnék lépni, hogy: A kapcsolódás sikertelen.
Elõre is köszönöm !

nickname: doki09

csrolli
üdv
csak a hun szinkront+feliratot be lehet szerezni vhonnan?

Jah, már én is erre jutottam, mert hiába minden csak ugyanannyit rak fel, szal majd meglátom. Azért kösz a segítséget 😛
Falcon87
Valszeg szarul let kiírva, töltsd le máshonnan :\

kipróbáltam géprõl is, de így se jó. <#gonosz3>
The Protector
Picit pucold meg a lemezt vagy másold fel a gépre a lemez tartalmát és onnan telepíts.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hello
MEgvan a játék (sajnos nem volt pénzem az eredetire, DVD5 HUN freddy76 féle) és mikor telepítem csak 1.9 GB-t rak fel, a többi ne hajlandó. Azt írja kész a telepítés, de nincs fenn minden. Ez mitõl lehet? A másik gépemen mernt ez a verzió, gépcsere után nem jó. :S
Black Ghost
Még valami a játékhoz van patch?
Black Ghost
Sziasztok

Kéne a magyarítás és a magyar szinkron a játékhoz nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
Falcon87
Igazán semmiség 😄

FALCON87 Nagyon de nagyon szépen köszönöm az önzetlen célra törõ segítséged!
Nem mertem volna gondolni de egy újabb demon toolsal sikerült elindítanom a játékot! Megvan a vasárnapi szórakozásom!
Nagyon szép napot neked és tényleg KÖSZÖNÖM!

Surfeek
Falcon87
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem 😊

Falcon87
Asszem nekeem is volt gondom ezzel, de már nem emlékszem rá pontosan.
Vagy le kellett szednem a legújabb Daemon Toolst, vagy pedig átállítanom a "tallózásnál" a fájltípust "minden fájl"-ra, és úgy kerestem ki a mini imaget.
Már ha jól értelmeztem a kérdést.

Üdv mindenkinek! Én még új vagyok itt!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Letöltöttem na jó warezz oldalról a játékot!
Fel is telepítettem szépen.
Na már most nem kellett crackelni mert az volt a jegyzettömbjébe irva,hogy szó szerint:Telepítés:

A DVD képet telepítése után a mellékelt DVD mini image-el indul, ajánlott az Nvidia PhysX frissítése!

Na de én már csináltam ilyet miért nem megy??
Demon toolsba nem talál semmit.
Valaki aki tudja,hogy kell írja már le nekem legyen szives!

Elöre is köszönöm és szép napot mindenkinek!
Falcon87!
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!
MÛKÖDIIIIIIK! (Bocsi, de szándékosan kiabálok:-))
Jövök Neked eggyel!
Még egyszer hálás köszönetem!
Lacee86
Jó, smusher bunkó volt kissé, de tény, h nem illik csupa nagybetûvel írni, mert kiabálásnak számít. Ha rosszul látod a betûket, próbáld nagyobbra állítani vhogy; vagy pedig szemüveg...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

BOCS HA NAGY BETÜVEL IROK CAPS LOCK DE HAMÁBAN IS MEG MÁSHOL IS IGY IROK NEM LÁTOM TISZTÁN A BETÜKET AZÉRT CSAKIS BOCS
Falcon87

Falcon87
A konfiggal nincs gond, nekem is hasonló van, és közepes-magas beállításokon jól fut. Szerintem szedj le drivert, általában az szokott a probléma lenni.

Lacee86
Egyik sem, ezzel a konfiggal mennie kéne. Nekem is hasonló gépem van, sõt a procim gyengébb is, mint a tiéd, és 800x600-on magas beállításokkal ment 25-30 FPS körül.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SZiasztok!
Falcon87 és davidhun köszi a segíteni próbálást!
A konfigom?
Intel Core 2 1.86 GHz CPU
2 Gb RAM
512 Mb Asus X1600 vidkártya
OP rendszer WinXP
Melyik része lehet kevés?
Hálás köszönetem a segítségért!
(Megöl az ideg,h nem mûködik)
Üvöltözz a nénikéddel.

Because fuck you. That\'s why.

VAN VALAKINEK KEDVE HAMACSIBAN LANON KERESZTÜL BIA EIB ET NYOMNI HADAKOZÁSBAN MEG MULTIZNI ? :]
sziasztok nekem muködik minden csak menteni nem tudok az automatikus mentésekeket nem tölti be tud valaki segiteni hogy mentsek? köszi

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

Falcon87
Egyáltalán nem kell hozzá komoly gép, jól van optimalizálva 😄😄
#2135: Drivercsere, esetleg a konfigodat beírhatnád.

szerintem a gép konfigurácioval van a gáz nagy gépp kell hozzá
Sziasztok!
A játék, igaz szinkronosan, hozzám csak most ért el:-(
Viszont a játék indításakor az intro után mindig újraindul a gépem
Kérlek, segítsetek!!!
Elõre is hálás köszönetem!!!
Azért nem tudsz belépni egy szerora sem mert szinkronizált vátozat van fent és csak angol változattal lehet a másik nekem meg van bia 1,2 eredetiben volna valakinek kedve tolni a bia skirmisht magyarul csatározást akár hamacsin is keresztül az irjon rám
0blueman
eredeti játék...
de ha jól tudom azon se nagyon mûködik

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

belarus820
H a picsába lehet neten tolni pls valaki irnoneee mert nem lép be sehova idegesit de kurvára :S mi kõl hozzá??

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

Danecay
Az angol változat, 2008 Szeptember végén, a honosított, hazánkban 2009 március 20. Bár 2 perc lett volna utánanézni 😊

ez a játék mikor jelent meg? mennyire régi?

Halihó.Sziasztok nekem is kellne a magyarítás meg a szinkron.Az angolt megvettem de mire szóbajött hogy lesz maygarul is akkor már "késõ volt" mert megvettem volna azt.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

sziasztok!

nekem kéne a magyaritás és a magyar szinkron a játékhoz
nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
Falcon87
Egyébként a szinkrok remek, a fordítás sem fércmunka. Elégedett vagyok 😊 örülök ezeknek a kezdeményezéseknek, egyre több játék jelenik meg magyarul.
Sajna én sem tudok neten játszani :\ KAPCSOLAT LÉTESÍTÉSE SIKERTELEN

Falcon87
Most, hogy mondod... nekem is egy kis idõre. Fura. Szintén 2 giga.

mascarun
Nekem mondjuk fogalmam nincs!
Az elsõ két rész eredetiben van meg és netre egyik sem engedett fel játszani!Mondjuk nem is próbálkoztam vele sokat! Elég volt az Earned in Blood- ban a Skirmish!

Azt szeretném megkérdezni tõletek hogy:

nekem régen megvolt az ANGOL változat és azzal feltudtam menni online játszani,simán felengedett semmi problémám nemvolt!

de most hogy megvan a MAGYAR változat megint gondoltam felmegyek online játszani de nem enged fel és hibaüzenetként ezt irja ki:KAPCSOLAT LÉTESITÉSE SIKERTELEN! valami ötlet!???<#confused><#confused>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

baszki..Kerekes Józsi..Kálloy Molnár Peti...meg még pár ismerõs..azt hiszem fejlõdik a magyar részleg😊
gyerekek..még csak most raktam fel a magyart...és az introt nézem..
Csík Csaba Krisztián a Witcher után már nem is lepett meg,hogy beválasztották,de Cvetkó Sanyi és Boros Zoli iszonyat kellemes meglepetés lett,imádom õket😊)
balee4
mûtermék? XDD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jah nem, nem tette fel a Physx-et...
de manuálisan sem tudom felrakni, nem enged tovább lépni a telepítõbõl..
elfogadtam a szerzõdést és nem enged a továbbra..:S
igen, mindent...a Physx-et telepítés közben telepítette fel...szval nem értem:S