Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani21
Mivel hangproblémád van nem catalyst frissítés kell, hiszen az a videokártya programcsomagja. Helyette inkább a hangkártyád szoftverét kéne frissítened elsõkörben.

Hali! A black Friday címû küldetést csinálom és az a baj hogy nincs hangja a játéknak. Lentebb olvastam hogy van valami hotfix de az catalyst 8.10-hez van és nekem 8.12-höz kéne létezik ilyen hotfix. Köszi a választ

Danecay
Érdekes, amikor a #1809 commentemet írtam a hop.pcdome.hu oldalon szinkronos megjelenés volt feltüntetve, (ha megnézitek a linket, abból is kiderül) most pedig már itt is feliratosként van feltüntetve. Szerintem ha lehetett volna elõre tudni, hogy ez lesz és hogy ennyit csúszik, lehet az óta megcsinálták volna már hozzá a nemhivatalos magyarítást mások.
Mondjuk azt sem igazán értem, hogy a kiadó mire számít mert nem hiszem, hogy ennyi idõ elteltével, amikor a játék már lassan a feledés homályába burkolózott, kapkodni fognak utána a vásárlók. Jó eséllyel annyi bevételük sem lesz a magyar verzió kiadását követõen, mint amennyi költséggel járt. De hogy miért kell ennyit várni egy FPS lefordítására, nem igazán értem (persze biztos van oka), mert egy RPG, vagy RTS esetén még indokolt is lenne, de így?, ráadásul nagyon úgy fest, hogy még csak szinkront sem kapunk, csak egy egyszerû feliratot. Azt sem vágom, hogy ez a magyarítás csak a magyarországi forgalmazó kezdeményezésébõl készül vagy a UBISOFT jóvoltából, mert ha az utóbbi, akkor viszont azt nem értem, hogy miért a játék megjelenését követõen kell elkezdeni honosítani? Na mindegy is és be is fejezem eszmefuttatásomat.

De mikor? Mikor lesz szinkronos?Mióta ígérgetik már?

Falcon87
Szinkronos lesz.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Sziasztok!

A Baptism of fire nevû pályán játszom és az Ashes of a city nevû résznél leölöm az ellent, kimennék a romokból felülre, loading-ol és hibaüzenetet ír ki:

"biahh.exe müködése leállt"

Valaki segítsen plz!!!

AMD Athlon 64 x2 5000+ \\ NVIDIA Geforce 9600GT 1GB DDR3 (ASUS) \\ 3GB Kingston

matter! figyelj minket az nagyon nem izgat hogy neked nagy élményed volt e a játékkal kapcsolatban vagy sem...mi azt akarjuk tudni hogy feliratos vagy szinkronos lesz e??(inkább az utobbinak jobban örülnék..de ez magán vélemény...)

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

06 99
v
06 30
?:d
am már kinyomtam, csak sokat beszéltek benne, és nem volt valami jó élmény, menni és lõni ^^
grebber
Szerintem ha felhívod õket talán tudnak mondani errõl valamit!
Emailt nem irok többet már vagy 20-at küldtem semmi visszajelzés!

Next PC upgrade: 2022

Megjelenés elött magyar felirattal!!!???

1 kérdés:lehet hogy most ebben a hónapban tényleg megjelenik magyarul?

2.kéréds:hogy most magyar feliratos vagy szinkronos lesz a game???
(én a szinkronnak jobban örülnék....<#szomoru1>)

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

grebber
Szerintem csak felirat lesz de volt hír szinkronról is.Nem tudjuk januárban kiderül!

üdv. érdekelne, hogy az állítólag januárban vagy mikor érkezõ magyar Bia:hh mégis mennyire lesz magyar? kap egy korrekt feliratot, avagy szinkron is érdkezik hozzá a The Witcher, Crysis Warhead játékokhoz hasonlóan. Mind a kettõrõl olvastam már másutt..mi igaz belõlük?
Hello!

Egy kis segítség kéne Tõletek. Az égõ házban hogyan lehet Baker-rel megcsinálni a küldetést? ( mikor Frenky elszalad a csajjal és követni kell Õket...) Utána még mennyi játékidõ van, vagy küldetés? Mert nagyon felidegesít, hogy nem tûzálló a bácsi! Köszi a választ elõre is!
grebber
Majd ha kijön felteszik a netre nyugi!

értem. akkor mivel megjelenik magyarul, gondolom nem is volt oylan honosító csapat, aki egy letölthetõ magyarosítással foglalkozott volna ugye?
grebber
Januárban jelenik meg magyarul!Ha akkor már képesek lesznek kiadni végre!

üdv. ez a játék magyarul jelent meg ugye? de akinek az angol van, az tud internetrõl magyarosítást szedni hozzá? igazából ez nekem csak rpg-knél létkérdés....de azért ennek sztem a sztrija lehet oylan jó, hogy érdemes magyarul játszani...
sziasztok

vki tudna nekem mentés küldeni az esõs pálya utánira?!
nem bírja a videókarim😞 hiába hotfixelem(fel se megy) meg semmi😞

ksznöm
a fenének kell a szinkron,jó nekem a felirat is...ó a fenébe😞
Shep
Hát én is csak a szinkronra tudok gondolni. Aztán majd nehogy úgy járjunk, mint az Alone-nal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hm lehet a szinkron végett?

Falcon87
Január?!

Januárra el tolták? Kapják be. Eddig ezt akartam magamnak GTA4 helyett karácsonyra. Csesszék meg

Shep
A fene megeszi, hogy ezt is csak tolják és tolják, most már január a megjelenés. Hihetetlen ,hogy már több hónapja megjelent a játék, de még mindig nem kapható a magyar nyelvû verzió.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mág mindig nem jelent meg? Én meg keresem a magyar nyelvi fájlokat(csak viccelek meg veszem majd)...hogy rohadnának el...mikor jön már ki?

jó de mikor december?😞itt ez a jó játék,és sajna az angolom elég gyér,és szeretném ujra játszani,hogy értem is a szöveget.nekem nem kell szinkron sem csak adják már ki...😊amugy meg baker-ék már rég lefordították volna😊
Falcon87
Ezt inkább a warez topikba.

mármint ilyen gépem van!
bocsi
Hello!
Nekem az lenne a gondom h nincs hang sem a menüben sem a játék alatt!a játék elindul de amikor elkezdek löni akkor kilép hibaüzenettel!mi lehet a baj!egy másik cracket kéne feltenni?
aki tud segitsen már!
elõre is köszi!

Gépigény: AMD 3200+ 2,01ghz, 2,25gb ram,nvidia 7600gt
Hát ez nem igaz...ennyit pöcsölni...elõbb a far cry,most meg ez...
Sgtfathi
Elhalasztották decemberre 😞

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Ma jelenik meg nem?
grebber
Szinkronról írtak már hogy az lesz de cd galaxison továbbra is csak feliratot írnak!

Jó lenne magyar szinkronnal dee sztem ez kétséges???

Sgtfathi
Érdekes itt már magyar szinkront is ir,pedig ha jól tudom mindenütt csak feliratos verziót emlitenek.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Én ezt találtam.
Azt írja nov.28.

I said oh lord Jesus it's a fire.

magyar verzió mikor jön már ki???????????

mikor is jelenik meg a game magyarul?
w77d
megoldódott, a driver hotfix megoldotta...

w77d
nna elértem a Black Friday pályát és teljességgel játszhatatlan, fekete képernyõ helyenként kockákkal.... van valami megoldás rá?

hello nektek!!!figyi nemtudnátok segiteni abban h amikor elinditom a játékot annyi a gondom h az ember és a fegyver vmikor átlátszó oan kockás nem teljesen latni.....vmi segitség??lécci segitsetek ha tudtok...elore is kösz 😊
davidka003
Rég játszottam vele, de elvileg a TAB-ot nyomd meg hosszan és akkor követni fognak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
sziasztok! nem lehet valahogy arra utasítani az embereimet hogy kövessenek, nem pedig állandóan kijelölgetni, hogy merre menjenek?? kicsit unalmas egy idõ után...

Prince23
Magyar felirat

galaxis szerint csak felirat lesz 😞

Hogy szedjem le a tankot?(annál a missziónál vagyok, mikor megyünk az autóval, bombáznak és az egyik autó keresztbe fordul a mi autónk belemegy)
grebber
Ez jó!
Aki esetleg VGA vásárlás elõtt áll és tetszik neki a game akkor összekötheti a jót a hasznossal:

NVIDIA GTX 260/280 BiA: Hell's Highway és Far Cry 2 játékokkal

kösz, hát akkor tesómékkal szereztetem be Angliába olcsóbban... 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Soldiers
pc-n lesz szinkron is boxon meg se magyar felirat se szinkron

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Prince23
Akkor csak felirattal jelenik meg? Szinkron nem lesz hozzá?

bárcsak lenne hozzá jó gépem 😊 XBOX-re nemtudjátok lesz e magyar felirat?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II