2318
-
sasvader #1958 De király! akkor most szinkronos vagyis magyarul fog beszélni Baker és csapata:D:D:D:D:D:D:????? -
Hellsing47 #1957 na végre megjelent magyar szinkronnal :) -
Suttyó20 #1956 Hát lehet, jobb lett volna ha 2010-et írsz:) -
#1955 Természetesen 2009-et akartam írni :) -
#1954 Várható megjelenés: 2008 március :) -
MORO67 #1953 köszi
-
#1952 Az Invert Look értékét váltsd át, a vertikális egérmozgás módosításának érdekében, továbbá a Mouse Sensitivity-t csökkentsd, ha úgy érzed, hogy túl érzékeny az egér. Hogy hol találod ezeket a beállításokat, az legyen házi feladat :)
Ja még valami, ha van kormányod, vagy más játékvezérlőd, akkor húzd ki a gépből. -
MORO67 #1951 Sziasztok lenne egy kérdésem feltelepitettem a játékot és annyira érzékeny az egér hogy egyszerüen irányithatatlan a játék egyszerüen nemtudok célra tartani mert fel alá megy a célkereszt meg szerintem forditva is müködik a fel és le irányitás éppen hogy egy kicsit felhuzon máris az égen van nemtudnátok segiteni hogy mit állitsak át???? -
#1950 Arra gondol :) -
#1949 Arra gondolsz hogy frissítsem? -
TomDantes #1948 Új ATI driver -
#1947 Nekem nem az hogy lefagyott, hanem újra is indította a gépet ennél a pályánál. Ati 4830-as kártyám van 2gb rammal. Amúgy sikerült megoldani a problémát?? -
sasvader #1946 Van benne valami kirol! XD -
#1945 Mit csodálkozol? Hisz ez is egy hungarikum! :D -
Suttyó20 #1944 Ezen már csak az röhögni való, hogy még mindig nem találni róla információt, hogy most mi van! Legalább mondanák, hogy bocs srácok nem lesz semmi. -
TBWarrior #1943 Ezen már csak röhögni tudok hogy a cdgalaxis még mindig 20. ír mikor már 21. van. Szánalom! -
#1942 Mondjuk ezzel én is így vagyok! Túl sokáig vártam már rá hogy érdekeljen.
Nekem meg mondjuk nem fontos a szinkron se! Beleuntam hogy mennyit késett a játék úgyhogy jó volt nekem úgy is angolul ahogy a net kidobta magából...
Ráadásul nem áll egyensúlyban a kapott játék és a várt. Magasabbra dicsőítették mint ami! Ezzel nem azt mondom hogy szar játék csak jóval többet vártam. Hosszúságra sem kielégítő és az aknavetős csapatot is kispórolták. Pedig be lett ígérve! Sőt továbbmegyek annak ellenére hogy az egyik videóban antitank ágyuval lődöztek a mi katonáink a game ban ez is elmaradt! :)
Na Mindegy jó volt ez így is. Csak többet vártam. -
TomDantes #1941 Pedig állítólag szinkronos lesz, csak a CDgalaxis rosszul írja...hát basszák meg! Ha meg jelenne se venném meg! Nem igaz mit szórakoznak...eddig meg akartam venni..de egy fenét.
Inkább az új Total War-t veszem meg. -
sasvader #1940 hátt nem is tudom én már annyit vártam rá hogy nem nagyon érdekell ez a játék 2 okbol:
1.jobban örültem volna a szinkronnak...
2.ahogy látom soha nem jön ki!!!
3.akkor inkább jáccok mással mint azon sopánkodjak hogy kijött már!,? -
TomDantes #1939 Pedig készen van, az biztos, csak valami jogi f*szság miatt nem jelenik meg! -
Hellsing47 #1938 én már rég letettem róla -
TomDantes #1937 Nem igaz még mindig nem jelent meg? 19-edike van. Már rendelném elő! Ha meg ma nem jelenik meg jövő hét szerdáig nem tudom megrendelni, nem érek rá. jöjjön már! -
#1936 Oksa felnyomom akkor. Most 8.10 van fent. -
#1935 Gondolom te is ezer éves drivert használsz.
Töltsd le a legújabbat és menni fog normálisan a Black Friday pálya:
link -
#1934 Sziasztok. Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy van egy esős pálya egy pár percig mindent látok aztán teljes sötétség lesz csak az iránytűt látom. Még az eső is olyan furcsa színű lesz, még a menüben a dolgok is eltűnnek. Aztán exe hibával kilép. Ilyenkor mit lehet tenni, mert idáig semmi baj nem volt. Egyébként nagyon jó game. -
#1933 Felraktam a játékot de hibát észlelt ilyen üzenettel:protection fault! -
lac556 #1932 ok -
#1931 Szerintem inkább a konzolos topicba írd. -
lac556 #1930 Eladó Brothers in Arm Hells Highway xbox 360
EREDETI fémdobozos gyüjtői változat
[email protected]
sajna csak pc-m van xboxot meg nem tudok leakasztani a szomszéd polcrol
sürgősen csak BP
személyes átvét csak kp -
sasvader #1929 Köszi!!!davidka003!:D -
#1928 link
A Brothers in Armsról úgyszintén jó hírek szállingóztak, ez február végére kerül a boltokba, teljes magyar szinkronnal. Viszont aki esetleg már megvette angolul őket, azok sajnos így jártak, cserére nincs lehetőség.
#1926: Belehaltál volna ha berakod ezt a linket? -
sasvader #1927 Betudnán nekem linkelni légyszives! Köszönöm! -
benkoszabi #1926 az egyik magyar portál-on..nem nevezném meg... -
sasvader #1925 Na és ezt te hol olvastad kérlek szépen????
Mindenhol magyar felirat van irva....de tökmindegy! -
benkoszabi #1924 "A Brothers in Armsról úgyszintén jó hírek szállingóztak, ez február végére kerül a boltokba, teljes magyar szinkronnal. Viszont aki esetleg már megvette angolul őket, azok sajnos így jártak, cserére nincs lehetőség." - ezt ma olvastam...szinkronnal nem kell, ha csak nem Elit alakulat szerű szinkront kapunk, de tuti nem
-
#1923 majd fatert megkérem este. de nem értem, hisz jó az ati radeon hd 4670... nahm, mondom, majd este lesz fejlemény ebben remélem. -
#1922 Hát akkor így jártál.
Sajnos új driver nélkül nem fog menni a Black Friday pálya. -
#1921 ehhez én nem értek, de kösz a választ -
#1920 Az a problémád, hogy a CD-n lévő drivert raktad fel. Azzal persze, hogy nem megy. Töltsd le az ATI oldaláról a legújabb drivert és tökéletesen menni fog.
link -
#1919 Új gépem van két giga rammal és ati radeon hd 4670-el. semmi baja nem volt neki, eddig ment csontnélkül, most meg a Black Friday résznél - asszem ez a neve annak a fejezetnek - szépen lefagyott ezzel a hiba üzivel.
leszarom, belépek, kicsit mozgok, erre így elmosódik a kép.
pls help!