Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azt sem igazán értem, hogy a kiadó mire számít mert nem hiszem, hogy ennyi idõ elteltével, amikor a játék már lassan a feledés homályába burkolózott, kapkodni fognak utána a vásárlók. Jó eséllyel annyi bevételük sem lesz a magyar verzió kiadását követõen, mint amennyi költséggel járt. De hogy miért kell ennyit várni egy FPS lefordítására, nem igazán értem (persze biztos van oka), mert egy RPG, vagy RTS esetén még indokolt is lenne, de így?, ráadásul nagyon úgy fest, hogy még csak szinkront sem kapunk, csak egy egyszerû feliratot. Azt sem vágom, hogy ez a magyarítás csak a magyarországi forgalmazó kezdeményezésébõl készül vagy a UBISOFT jóvoltából, mert ha az utóbbi, akkor viszont azt nem értem, hogy miért a játék megjelenését követõen kell elkezdeni honosítani? Na mindegy is és be is fejezem eszmefuttatásomat.
A Baptism of fire nevû pályán játszom és az Ashes of a city nevû résznél leölöm az ellent, kimennék a romokból felülre, loading-ol és hibaüzenetet ír ki:
"biahh.exe müködése leállt"
Valaki segítsen plz!!!
AMD Athlon 64 x2 5000+ \\ NVIDIA Geforce 9600GT 1GB DDR3 (ASUS) \\ 3GB Kingston
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
v
06 30
?:d
am már kinyomtam, csak sokat beszéltek benne, és nem volt valami jó élmény, menni és lõni ^^
Emailt nem irok többet már vagy 20-at küldtem semmi visszajelzés!
Next PC upgrade: 2022
1 kérdés:lehet hogy most ebben a hónapban tényleg megjelenik magyarul?
2.kéréds:hogy most magyar feliratos vagy szinkronos lesz a game???
(én a szinkronnak jobban örülnék....<#szomoru1>#szomoru1>)
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Egy kis segítség kéne Tõletek. Az égõ házban hogyan lehet Baker-rel megcsinálni a küldetést? ( mikor Frenky elszalad a csajjal és követni kell Õket...) Utána még mennyi játékidõ van, vagy küldetés? Mert nagyon felidegesít, hogy nem tûzálló a bácsi! Köszi a választ elõre is!
vki tudna nekem mentés küldeni az esõs pálya utánira?!
nem bírja a videókarim😞 hiába hotfixelem(fel se megy) meg semmi😞
ksznöm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
bocsi
Nekem az lenne a gondom h nincs hang sem a menüben sem a játék alatt!a játék elindul de amikor elkezdek löni akkor kilép hibaüzenettel!mi lehet a baj!egy másik cracket kéne feltenni?
aki tud segitsen már!
elõre is köszi!
Gépigény: AMD 3200+ 2,01ghz, 2,25gb ram,nvidia 7600gt
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aki esetleg VGA vásárlás elõtt áll és tetszik neki a game akkor összekötheti a jót a hasznossal:
NVIDIA GTX 260/280 BiA: Hell's Highway és Far Cry 2 játékokkal
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II