Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most telepítettem fel a játékot, de nem indul el..
Ezt írja ki: General protection fault!
History: Address = 0x6dab1e (filename not found )
Address = 0x4015b3 (filename not found )
Address = 0x4017dd (filename not found )
Address = 0x12dde7d (filename not found )
RegisteraitForInputIdle() Address = 0x7c817067 (filename not found )
Ha tudjátok mi a megoldás, légyszi írjátok le..
Köszönöm elõre is..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azt hiszem tegnap jártam itt ahol most Te, és minden gond nélkül továbbment.
Vannak persze hibák, mondjuk helyenként tényleg jobban figyelhettek volna. Pl. a játék elején: "Az Ubisoft bemutatja" "egy Gearbox stúdió játék" (vagy valami hasonló)
Idézet az egyik forumról:
"nVidia7900 kártya esetén, a Market hadmûvelet elsõ betöltése után a fejlövések izzó fehér grafikai mûterméket produkálnak (SUMAC-33585)"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nekem is ugyanez a problémám és már ezen a telepítésen is túl vagyok, de a hibaüzenet változatlan: "general protection fault".
Esetleg valami más ötlet?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
leokézom aztán A(z) biahh.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
és utána kijön ez a message general protection fault
hmm érdekes
dvd5-ös(magyar) verzió gépem megfelel neki bõven szóval nem értem mi lehet a baj. másik cracket is próbáltam de semmi
valaki nem tudja milehet a baj?
Találkoztatok használatban lévõ füstgránáttal a játék során?
Mert ugye ott van jó pár társunk zubbonyán a SMOKE gránát, de hogy használták volna azt nem!
Lehet Demokrácia van de legalább nem kellene káromkodnod...+ szerintem ide nagyrészt azok irnak akikinek tetszik a szinkron és nem arrol hogy IDÉZEM:"Egy újabb játékot basztak el a szinkronnal. Iszonyat szar! Még jó hogy nem vettem meg."
Ráadásul még káromkodik is...
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Anno, a Splinter Cell: Pandora Tomorrow szinkronos verziójával játszva tûnt fel, hogy milyen sok a szóismétlés, ami rövid idõn belül zavaróvá is vállt, ugyanakkor angolul, nem volt feltûnõ.
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
te egy nagyon bumfordi idiota,buta ember vagy:
1.ha nem tetszik nem muszály vele játszani!
2.szerintem ezt nem ide kellene megirdnod hogy neked nem tetszik a szinkron...senki se kiváncsi a te véleményedre..
3.szerintem meg nagyon király lett a szinkron és ha lesz pénzem megyek megvenni gyárilag! SÖT SZERINTEM AZ ÉV SZINKRONJA LEHETNE!!!
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
köszönöm szépen <#worship>#worship>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én elõször a dl dvd-set szedtem le.Ez állandóan kilépkedett az átvezetõ videóknál.Ha crackeltem akkor mert teljesen angol lett minden.
Leszedtem a DVD 5-ös verziót és tökéletes nicsenek kilépkedések!!
Next PC upgrade: 2022
valaki nem próbálta ki innen a DVD5-ös verziót?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
az elõzményekbõl és a prológusból ennyi látszik:
ráadásul még a fõmenü alatt levõ videó is kb ilyen minõségû mint a képek
kezdem azt hinni hogy ez a verzió direkt ilyen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Már többször is betöltötted azt a játékállást? ha mégis olyan, kezd elõröl, ne az uccsó mentéstõl.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy meg, az "Igenis" nekem is jobban bejött volna, mint a "Wilco", mondjuk egy olyan megoldás és megfelelt volna, h két változatot használnak, hogy ne mindig "vilkózzon"!