Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Az, hogy máris vége. Nagyon remélem, hogy hamar fogják folytatni, mert hihetetlen a hangulata (mint ahogy az elõzõ részeké is), és a története. Addig is még egyszer végigtolom, és megnézem az Elit Alakulatot megint. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
És Spielbergék a lehetõ legreálsisabban adták elõ a sorozatot.
makett.tk
makett.tk
Nekem pont az esõs pályás szopás van... kezdtem parázni, hogy a 4850-es mégsem olyan jó kártya, de most olvastam utána, hogy bug.. Kár, mert én biztosan nem fogom átugrálni az a pályát, nekem tetszik a sztori nagyon! 😊
Eddig nálam nagyjából hozza a 100%-ot a játék. A hangok, a látvány, a sztori nagyon ott van. Két bugfélét találtam eddig, ami kicsit fura:
1. Egyik pályán lemészárolták az egyik csapatomat, mert bénáskodtam. Loading, és a másik részen már megint ott voltak. Ez kicsit fura...
2. Legjobb tudomásom szerint az M1Garand mechanikája olyan volt, hogy csak akkor tudtál újratárazni, ha kilõtted mind a 8 golyót. Itt bármikor töltheted. Ez a játékélményt növeli, de a realitás ezzel kicsit rosszabb..
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A medve nem játék.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A medve nem játék.
2. nem nyomtam semmit, egyszerûen bizonyos helyeken fennakadsz és csak pörögni tudsz
3. ha legugolok/fal mellett állok nem vagyok fedezékben? mert szerintem ugyanaz a testhelyzet de mégis lelõnek, a Q-s megoldás csak fölösleges fícsör, más játékokban megoldja a user a fedezékbe húzódást
ráadásul milliószor kilóg a fél testem de mégse találnak el mert ugye Q benyomva
4. alapjában nem unalmas az FPS, de itt mégis sikerült alulmúlni a mûfajt
2x mentek eddig tûzvonalba. Egyszer egy réten, küldeném õket egy kõfalhoz, ami "homorú" persze, a németekkel ellentétes oldalára. Odamennek a legközelebbi pontjára, átugorják, 90ÿ-ot fordulnak, odamennek ahhoz a falrészhez, amit kijelöltem, majd visszafelé is átugorják....
Másik, pajta. Beszorítjuk a németeket egy kisebb helységbe, odaküldöm õket az ajtóhoz. Erre a másik bejáraton bemennek, (ami távolabb van) lekaszabolják a németeket, majd kijönnek, és felsorakoznak az ajtó mellett... Érdekes volt mindkettõt látni... De ez belefér még. Bár azért mindkettõ elég nagy ökörségre vall. Ha figyelnék az ellenfél mozgását, helyzetét is, akkor ezt nem csinálták volna.
Ettõl függetlenül HATALMAS a játék. Hangulata valami isteni.
http://www.freetvmaci.info/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
1; Ha a fedezék rossz oldalára mennek, a Te hibád. Rossz helyre küldted õket....
2; Ha a nagy hévben megnyomod a Q-t, akkor fedezék mögött marad. Értelemszerûen újra a Q-gombot kell megnyomni. Ez nem hiba, sajátosság.
3; A fedezékbõl lövés elég jó dolog. A II. VH-ban nem csupa John Rambo küzdött, akinek a széles mellkasáról lepattannak a golyók. Így ajánlott volt golyózápor esetén fedezékbe vonulni. Ezt jeleníti meg a játék.
4; Harcolni, FPS-t játszani bizony unalmas. Folyamatosan lõni kell. Errõl szól a dolog. Ezt meg lehet csinálni 2-3 félekép. Ennél még több is van a játékban.
Bugok. Ha jól emléxem, UE3 motort használ a játék. Az általad említett bugok sajnos ennek a motornak a jellemzõi. Ez van. Az összes UE3-aas játékban ez van, lebegõ, átlógó fegyverek, nem túl jó terepkövetés....
Egy dolog viszont valóban igaz. Hülye az AI. Minden áron tûzvonalban akarnak odajutni, ahová mondja az ember. Ez vacak, tényleg. Viszont összességében ez egy kifejezetten jó játék. Hangulatos átvezetõkkel.
Ami még engem bánt, az az, hogy a valósághûsége is hagy némi kivánni valót maga mögött. Elsõre minden stimmel, de másodikra a Jeep-ek kereke nem zöld, mint eredetileg volt, hanem ezüst, a hûtõrács is el van szúrva, és sorolhatnám. De ez legyen a legnagyobb baja....
http://www.freetvmaci.info/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
pedig szinte minden csapatalapú taktikai FPS-t szeretek, de ha valami tönkre tudja tenni az ilyen típusú játékot az a mesterséges intelligencia (hiánya), amikor a csapattársak nem azt teszik, amit kellene...az hogy az ellenfél hülye még el is viselné az ember, mert joga van ahhoz hogy hülye legyen<#nyes>#nyes> de hogy a sajátjaim...így csak koloncok.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
iszonyúan összecsapott B-kategórájú játék
millió buggal, mesterséges intelligencia sehol
oldalt végiglopakodok, szólok a többieknek, erre átvágják az utat a gépágyús elõtt?
meg sokszor a fedezék rossz oldalára mentek, természetesen halál
ellenség is bárgyú, 1 méterre állok tõle és nem lát?!?
ez a fedezékbõl lövés pedig megöli a játékmenetet
néhol meg fennakadtam a tereptárgyakban, ekkor Q-t kellett nyomkodni míg végre elengedett
puska csöve átlóg a falon
a csapat egyes tagjai néha begolyóztak és körbe-körbe futkostak a végtelenségig
lelõtt ellenség puskája a levegõben lebegett
futás animációja és a talaj helyzete nincs összedolgozva
sok dögunalmas küldetés, kevés érdekfeszítõ helyszín, ismétlõdõ helyzetek
a szappanoperás történet csak hab a tortán
nekem nagyon nem jött be a játék, 5 évvel ezelõtti bugok mindenhol, kisiskolás játékmenet <#levele>#levele>
http://tesztgep.blogspot.co.at/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
http://tesztgep.blogspot.co.at/
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ilyet még nem láttam, ezt komolyan gondolták?
Van egy kedvenc hasonlatom, sokszor leírom : van akinek marhára bejön a Rambo de a Ponyvaregényt hülyeségnek tartja .... Õ inkább nézzen csak Rambot .... 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A hülye kihajolást pedig sosem használtam, egyszerûen nevetséges.
szerintem
fotográfik kolomp edisön :D