Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem semmi bajom nem volt az emberekkel. Oda mentek ahova mondtam. Egyszer kétszer ha lelõtték õket mert túl kicsi volt a fedezék és így nem fért be mögé mind.
Kilehet. Csak kicsit "körülményesen". Bal klikk és ki is írja alul, hogy Press Enter to skip video.
Pedig éppen a fedezék mögé bújok és kihajolok adja az igazi élményt. A tûzfedezetet kérsz egy adott ellenre majd rohansz a köv. fedezékhez, hogy így jobb pozícióból kaphasd el a fritzeket.
BiG G
jó lett, az Elit alakulat a mindenkori nagy kedvencem 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hecker007
igazából gránátot elég nehéz realisztikusra csinálni mert nincs két egyforma gránát a valóságban se, zárt térben meg a repeszeknek kéne össze-vissza pattogni...

Prince23
Ja, de az akkor van, mikor kisebb helyre kell bedobni...

Hecker007
gránáttal mindenkinek meggyûlik a baja, egyik programozó csapat se tudja rendesen megcsinálni...:S:S

Prince23
Én má megnéztem a BoB-ot 😄

Fritz Von...
Ennek a játéknak van egy marha nagy hibája....
Az, hogy máris vége. Nagyon remélem, hogy hamar fogják folytatni, mert hihetetlen a hangulata (mint ahogy az elõzõ részeké is), és a története. Addig is még egyszer végigtolom, és megnézem az Elit Alakulatot megint. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

viszont a nemet granatokat nagyon nem ismerik a keszito fiuk (multi alapjan)
Hecker007
regisztráció, de ha nem érted inkább ne foglalkozz vele

derdani
Mi az hogy reged

m1garand
szívesen, végre vki aki nem tévedhetetlen <#taps>

makett.tk

Fritz Von...
Köszi! Ezt tényleg rosszul tudtam. 😊

m1garand
a gamespy reged azaonosítója

makett.tk

derdani
Mi az a GameSpy ID ?

Red Orchestra modjában (Darkest Hour) is rendesen megcsinálták a garand újratöltését. akármikor újratöltheted. Haveromék fikázták, hogy milyenmár h újralehet tölteni... mondom ez igy van a valóságban is

Prince23
Akkor no heveder, de legalább értjük egymást az m1garanddal kapcs 😊

francois
Az M1 Garandban lehetett tárat cserélni csak macerás volt, ezért inkább kilõtték mindet és úgy töltöttek újra.

Hecker007
azt nem nevezném hevedernek, heveder az .50-es .30-as mg34/42-es géppuskákhoz voltak, ez csak egy fém tár, am tény hogy ebben a játékban meg a spilberg filmekben van a legjobban megcsinálva az m1garand használata, látszik hogy utánanéztek egy kicsit

m1garand
hevedertár az géppuskákhoz (ágyúkhoz) van

makett.tk

m1garand
mi?

makett.tk

Prince23
Az elit alakulatban és ilyen heveder táras volt, ami automatikusan kilökte a tárat. Csak manuálisan lehetett bele tenni egy golyót, és azt használni...
És Spielbergék a lehetõ legreálsisabban adták elõ a sorozatot.

m1garand
itt a vid http://www.youtube.com/watch?v=wrXLtkY4wOw

ez a fickó John Antal a biasok szakértõje

makett.tk

m1garand
A 2. ÁLLÍTÁS NEM IGAZ! pont a bia sokk csináltak róla videt talán ezaz egyetlen olyan játék amiben jól van. am milyen szar lenne a a sarkon kifordulni úgy, hogy 1 lõszer van a puskában, azért az amik se olyan hülyék.

makett.tk

a.carkey
Itt. Ami jó, az jó. 😄

A medve nem játék.

Fritz Von...
Te is itt vagy? 😊

Nekem pont az esõs pályás szopás van... kezdtem parázni, hogy a 4850-es mégsem olyan jó kártya, de most olvastam utána, hogy bug.. Kár, mert én biztosan nem fogom átugrálni az a pályát, nekem tetszik a sztori nagyon! 😊

Eddig nálam nagyjából hozza a 100%-ot a játék. A hangok, a látvány, a sztori nagyon ott van. Két bugfélét találtam eddig, ami kicsit fura:

1. Egyik pályán lemészárolták az egyik csapatomat, mert bénáskodtam. Loading, és a másik részen már megint ott voltak. Ez kicsit fura...

2. Legjobb tudomásom szerint az M1Garand mechanikája olyan volt, hogy csak akkor tudtál újratárazni, ha kilõtted mind a 8 golyót. Itt bármikor töltheted. Ez a játékélményt növeli, de a realitás ezzel kicsit rosszabb..

a.carkey
A 3. loading újbólra továbbengedett. Valami miatt nem számolta be az egyiket.

A medve nem játék.

biztosan nincsen sehol még egy épp teherautó?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

a.carkey
Ennél a pontnál még mit kell szétlõni? Egyszerûen ne nyílik ki a kertkapu, szétlõttem a két maradék teherautót amit ebbõl a szögbõl látni lehetett, de nem írta jóvá és tul. kép. semmi nem jön elõ, ami segíthetné a továbbhaladást.

A medve nem játék.

Desiderata
1. a fedezék jó oldalára irányítottam, csak kettõ úgy döntött inkább a golyózáport választja
2. nem nyomtam semmit, egyszerûen bizonyos helyeken fennakadsz és csak pörögni tudsz
3. ha legugolok/fal mellett állok nem vagyok fedezékben? mert szerintem ugyanaz a testhelyzet de mégis lelõnek, a Q-s megoldás csak fölösleges fícsör, más játékokban megoldja a user a fedezékbe húzódást
ráadásul milliószor kilóg a fél testem de mégse találnak el mert ugye Q benyomva
4. alapjában nem unalmas az FPS, de itt mégis sikerült alulmúlni a mûfajt
Dante73
Még az elején járok.
2x mentek eddig tûzvonalba. Egyszer egy réten, küldeném õket egy kõfalhoz, ami "homorú" persze, a németekkel ellentétes oldalára. Odamennek a legközelebbi pontjára, átugorják, 90ÿ-ot fordulnak, odamennek ahhoz a falrészhez, amit kijelöltem, majd visszafelé is átugorják....
Másik, pajta. Beszorítjuk a németeket egy kisebb helységbe, odaküldöm õket az ajtóhoz. Erre a másik bejáraton bemennek, (ami távolabb van) lekaszabolják a németeket, majd kijönnek, és felsorakoznak az ajtó mellett... Érdekes volt mindkettõt látni... De ez belefér még. Bár azért mindkettõ elég nagy ökörségre vall. Ha figyelnék az ellenfél mozgását, helyzetét is, akkor ezt nem csinálták volna.
Ettõl függetlenül HATALMAS a játék. Hangulata valami isteni.

http://www.freetvmaci.info/

poppe
rövid távokra kell küldeni a csapatod, ennyi... meg fedezõ tüzet adni

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Dante73
Pár észrevétel.
1; Ha a fedezék rossz oldalára mennek, a Te hibád. Rossz helyre küldted õket....
2; Ha a nagy hévben megnyomod a Q-t, akkor fedezék mögött marad. Értelemszerûen újra a Q-gombot kell megnyomni. Ez nem hiba, sajátosság.
3; A fedezékbõl lövés elég jó dolog. A II. VH-ban nem csupa John Rambo küzdött, akinek a széles mellkasáról lepattannak a golyók. Így ajánlott volt golyózápor esetén fedezékbe vonulni. Ezt jeleníti meg a játék.
4; Harcolni, FPS-t játszani bizony unalmas. Folyamatosan lõni kell. Errõl szól a dolog. Ezt meg lehet csinálni 2-3 félekép. Ennél még több is van a játékban.

Bugok. Ha jól emléxem, UE3 motort használ a játék. Az általad említett bugok sajnos ennek a motornak a jellemzõi. Ez van. Az összes UE3-aas játékban ez van, lebegõ, átlógó fegyverek, nem túl jó terepkövetés....

Egy dolog viszont valóban igaz. Hülye az AI. Minden áron tûzvonalban akarnak odajutni, ahová mondja az ember. Ez vacak, tényleg. Viszont összességében ez egy kifejezetten jó játék. Hangulatos átvezetõkkel.

Ami még engem bánt, az az, hogy a valósághûsége is hagy némi kivánni valót maga mögött. Elsõre minden stimmel, de másodikra a Jeep-ek kereke nem zöld, mint eredetileg volt, hanem ezüst, a hûtõrács is el van szúrva, és sorolhatnám. De ez legyen a legnagyobb baja....

http://www.freetvmaci.info/

Maak
hali, melyik verzioju hamachit hasznaljatok?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

koschwarz
kicsit elgondolkodtam a megvételén pedig szándékoztam, csak a szinkronosra vártam...sajnos a szaksajtóban sem olvasok jobb kritikákat.<#szomoru2>

pedig szinte minden csapatalapú taktikai FPS-t szeretek, de ha valami tönkre tudja tenni az ilyen típusú játékot az a mesterséges intelligencia (hiánya), amikor a csapattársak nem azt teszik, amit kellene...az hogy az ellenfél hülye még el is viselné az ember, mert joga van ahhoz hogy hülye legyen<#nyes> de hogy a sajátjaim...így csak koloncok.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Desiderata
gyors review:

iszonyúan összecsapott B-kategórájú játék
millió buggal, mesterséges intelligencia sehol
oldalt végiglopakodok, szólok a többieknek, erre átvágják az utat a gépágyús elõtt?
meg sokszor a fedezék rossz oldalára mentek, természetesen halál
ellenség is bárgyú, 1 méterre állok tõle és nem lát?!?
ez a fedezékbõl lövés pedig megöli a játékmenetet
néhol meg fennakadtam a tereptárgyakban, ekkor Q-t kellett nyomkodni míg végre elengedett
puska csöve átlóg a falon
a csapat egyes tagjai néha begolyóztak és körbe-körbe futkostak a végtelenségig
lelõtt ellenség puskája a levegõben lebegett
futás animációja és a talaj helyzete nincs összedolgozva
sok dögunalmas küldetés, kevés érdekfeszítõ helyszín, ismétlõdõ helyzetek
a szappanoperás történet csak hab a tortán

nekem nagyon nem jött be a játék, 5 évvel ezelõtti bugok mindenhol, kisiskolás játékmenet <#levele>
Prince23
Nem is lehet kinyomni a vidiket... másodjára mikor toltam, én is kinyomtam volna, de nem lehet... gondolom majd jön egy patch hozzá... de szinkronosan élvezet lesz ez sztem

francois
Na végigvittem, hát eléggé bejött a játék, a MOH:Airborne kanyarban nincs ehhez képest. És tetszik nagyon h ilyen filmszerû, mint a Mafia😊 Hát, aki meg kinyomja a videókat... na mind1😊

köszi.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Hm,ez igaz,erre nem gondoltam. Kösz,majd kipróbálom.😊

fasza gém volt nagyon, jobban élveztem mint a airbornét de tán a cod4nél is

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Gunner
amint megjelenik kapsz

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Hali!Az a gondom hogy a játék angolul van meg.Tudna valaki magyar nyelvi fájlokat küldeni?elöre is kösz.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Gunner
beirod te is a kódot h minden chapter elérhetõ legyen és gondod egy szál se

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Ez valami hülye vicc, hogy frissítem a videókártya drivert erre elromlik a savelésem? Újrakezdtem a játékot majd bemásoltam a régi savet hátha megjavul de nem.
Ilyet még nem láttam, ezt komolyan gondolták?
lac coo
Erre mit mondjak ...!?

Van egy kedvenc hasonlatom, sokszor leírom : van akinek marhára bejön a Rambo de a Ponyvaregényt hülyeségnek tartja .... Õ inkább nézzen csak Rambot .... 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én csak végiglõttem a'la Doom.
A hülye kihajolást pedig sosem használtam, egyszerûen nevetséges.
szerintem

fotográfik kolomp edisön :D

lac coo
Akkor ez nem a te játékod ! Nem azt várod el tõle amire készült.
Ha átugrálgatod a videokat semmit nem értesz az egészbõl !
De persze mindenki úgy játsza ahogy akarja ... 😉

Ha darálós fps kell az van elég . 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!