2318
-
SovereignX #1718 Nekem semmi bajom nem volt az emberekkel. Oda mentek ahova mondtam. Egyszer kétszer ha lelőtték őket mert túl kicsi volt a fedezék és így nem fért be mögé mind. -
SovereignX #1717 Kilehet. Csak kicsit "körülményesen". Bal klikk és ki is írja alul, hogy Press Enter to skip video. -
SovereignX #1716 Pedig éppen a fedezék mögé bújok és kihajolok adja az igazi élményt. A tűzfedezetet kérsz egy adott ellenre majd rohansz a köv. fedezékhez, hogy így jobb pozícióból kaphasd el a fritzeket. -
#1715 jó lett, az Elit alakulat a mindenkori nagy kedvencem :) -
#1714 igazából gránátot elég nehéz realisztikusra csinálni mert nincs két egyforma gránát a valóságban se, zárt térben meg a repeszeknek kéne össze-vissza pattogni... -
#1713 Ja, de az akkor van, mikor kisebb helyre kell bedobni... -
#1712 gránáttal mindenkinek meggyűlik a baja, egyik programozó csapat se tudja rendesen megcsinálni...:S:S -
#1711 Én má megnéztem a BoB-ot :D -
#1710 Ennek a játéknak van egy marha nagy hibája....
Az, hogy máris vége. Nagyon remélem, hogy hamar fogják folytatni, mert hihetetlen a hangulata (mint ahogy az előző részeké is), és a története. Addig is még egyszer végigtolom, és megnézem az Elit Alakulatot megint. :) -
Akylleus #1709 viszont a nemet granatokat nagyon nem ismerik a keszito fiuk (multi alapjan) -
#1708 regisztráció, de ha nem érted inkább ne foglalkozz vele -
#1707 Mi az hogy reged -
#1706 szívesen, végre vki aki nem tévedhetetlen -
#1705 Köszi! Ezt tényleg rosszul tudtam. :) -
#1704 a gamespy reged azaonosítója -
#1703 Mi az a GameSpy ID ? -
Neoncsoves #1702 Red Orchestra modjában (Darkest Hour) is rendesen megcsinálták a garand újratöltését. akármikor újratöltheted. Haveromék fikázták, hogy milyenmár h újralehet tölteni... mondom ez igy van a valóságban is -
#1701 Akkor no heveder, de legalább értjük egymást az m1garanddal kapcs :) -
#1700 Az M1 Garandban lehetett tárat cserélni csak macerás volt, ezért inkább kilőtték mindet és úgy töltöttek újra. -
#1699 azt nem nevezném hevedernek, heveder az .50-es .30-as mg34/42-es géppuskákhoz voltak, ez csak egy fém tár, am tény hogy ebben a játékban meg a spilberg filmekben van a legjobban megcsinálva az m1garand használata, látszik hogy utánanéztek egy kicsit -
#1698 hevedertár az géppuskákhoz (ágyúkhoz) van -
#1697 mi? -
#1696 Az elit alakulatban és ilyen heveder táras volt, ami automatikusan kilökte a tárat. Csak manuálisan lehetett bele tenni egy golyót, és azt használni...
És Spielbergék a lehető legreálsisabban adták elő a sorozatot. -
#1695 itt a vid http://www.youtube.com/watch?v=wrXLtkY4wOw
ez a fickó John Antal a biasok szakértője -
#1694 A 2. ÁLLÍTÁS NEM IGAZ! pont a bia sokk csináltak róla videt talán ezaz egyetlen olyan játék amiben jól van. am milyen szar lenne a a sarkon kifordulni úgy, hogy 1 lőszer van a puskában, azért az amik se olyan hülyék. -
#1693 Itt. Ami jó, az jó. :D -
#1692 Te is itt vagy? :)
Nekem pont az esős pályás szopás van... kezdtem parázni, hogy a 4850-es mégsem olyan jó kártya, de most olvastam utána, hogy bug.. Kár, mert én biztosan nem fogom átugrálni az a pályát, nekem tetszik a sztori nagyon! :)
Eddig nálam nagyjából hozza a 100%-ot a játék. A hangok, a látvány, a sztori nagyon ott van. Két bugfélét találtam eddig, ami kicsit fura:
1. Egyik pályán lemészárolták az egyik csapatomat, mert bénáskodtam. Loading, és a másik részen már megint ott voltak. Ez kicsit fura...
2. Legjobb tudomásom szerint az M1Garand mechanikája olyan volt, hogy csak akkor tudtál újratárazni, ha kilőtted mind a 8 golyót. Itt bármikor töltheted. Ez a játékélményt növeli, de a realitás ezzel kicsit rosszabb..
-
Neoncsoves #1691 Elit Alakulat intro BiA és Neoncsoves módra:) -
#1690 A 3. loading újbólra továbbengedett. Valami miatt nem számolta be az egyiket. -
Hellsing47 #1689 biztosan nincsen sehol még egy épp teherautó? -
#1688 Ennél a pontnál még mit kell szétlőni? Egyszerűen ne nyílik ki a kertkapu, szétlőttem a két maradék teherautót amit ebből a szögből látni lehetett, de nem írta jóvá és tul. kép. semmi nem jön elő, ami segíthetné a továbbhaladást.
-
#1687 1. a fedezék jó oldalára irányítottam, csak kettő úgy döntött inkább a golyózáport választja
2. nem nyomtam semmit, egyszerűen bizonyos helyeken fennakadsz és csak pörögni tudsz
3. ha legugolok/fal mellett állok nem vagyok fedezékben? mert szerintem ugyanaz a testhelyzet de mégis lelőnek, a Q-s megoldás csak fölösleges fícsör, más játékokban megoldja a user a fedezékbe húzódást
ráadásul milliószor kilóg a fél testem de mégse találnak el mert ugye Q benyomva
4. alapjában nem unalmas az FPS, de itt mégis sikerült alulmúlni a műfajt -
#1686 Még az elején járok.
2x mentek eddig tűzvonalba. Egyszer egy réten, küldeném őket egy kőfalhoz, ami "homorú" persze, a németekkel ellentétes oldalára. Odamennek a legközelebbi pontjára, átugorják, 90ÿ-ot fordulnak, odamennek ahhoz a falrészhez, amit kijelöltem, majd visszafelé is átugorják....
Másik, pajta. Beszorítjuk a németeket egy kisebb helységbe, odaküldöm őket az ajtóhoz. Erre a másik bejáraton bemennek, (ami távolabb van) lekaszabolják a németeket, majd kijönnek, és felsorakoznak az ajtó mellett... Érdekes volt mindkettőt látni... De ez belefér még. Bár azért mindkettő elég nagy ökörségre vall. Ha figyelnék az ellenfél mozgását, helyzetét is, akkor ezt nem csinálták volna.
Ettől függetlenül HATALMAS a játék. Hangulata valami isteni. -
#1685 rövid távokra kell küldeni a csapatod, ennyi... meg fedező tüzet adni -
#1684 Pár észrevétel.
1; Ha a fedezék rossz oldalára mennek, a Te hibád. Rossz helyre küldted őket....
2; Ha a nagy hévben megnyomod a Q-t, akkor fedezék mögött marad. Értelemszerűen újra a Q-gombot kell megnyomni. Ez nem hiba, sajátosság.
3; A fedezékből lövés elég jó dolog. A II. VH-ban nem csupa John Rambo küzdött, akinek a széles mellkasáról lepattannak a golyók. Így ajánlott volt golyózápor esetén fedezékbe vonulni. Ezt jeleníti meg a játék.
4; Harcolni, FPS-t játszani bizony unalmas. Folyamatosan lőni kell. Erről szól a dolog. Ezt meg lehet csinálni 2-3 félekép. Ennél még több is van a játékban.
Bugok. Ha jól emléxem, UE3 motort használ a játék. Az általad említett bugok sajnos ennek a motornak a jellemzői. Ez van. Az összes UE3-aas játékban ez van, lebegő, átlógó fegyverek, nem túl jó terepkövetés....
Egy dolog viszont valóban igaz. Hülye az AI. Minden áron tűzvonalban akarnak odajutni, ahová mondja az ember. Ez vacak, tényleg. Viszont összességében ez egy kifejezetten jó játék. Hangulatos átvezetőkkel.
Ami még engem bánt, az az, hogy a valósághűsége is hagy némi kivánni valót maga mögött. Elsőre minden stimmel, de másodikra a Jeep-ek kereke nem zöld, mint eredetileg volt, hanem ezüst, a hűtőrács is el van szúrva, és sorolhatnám. De ez legyen a legnagyobb baja.... -
#1683 hali, melyik verzioju hamachit hasznaljatok? -
#1682 kicsit elgondolkodtam a megvételén pedig szándékoztam, csak a szinkronosra vártam...sajnos a szaksajtóban sem olvasok jobb kritikákat.
pedig szinte minden csapatalapú taktikai FPS-t szeretek, de ha valami tönkre tudja tenni az ilyen típusú játékot az a mesterséges intelligencia (hiánya), amikor a csapattársak nem azt teszik, amit kellene...az hogy az ellenfél hülye még el is viselné az ember, mert joga van ahhoz hogy hülye legyen de hogy a sajátjaim...így csak koloncok. -
#1681 gyors review:
iszonyúan összecsapott B-kategórájú játék
millió buggal, mesterséges intelligencia sehol
oldalt végiglopakodok, szólok a többieknek, erre átvágják az utat a gépágyús előtt?
meg sokszor a fedezék rossz oldalára mentek, természetesen halál
ellenség is bárgyú, 1 méterre állok tőle és nem lát?!?
ez a fedezékből lövés pedig megöli a játékmenetet
néhol meg fennakadtam a tereptárgyakban, ekkor Q-t kellett nyomkodni míg végre elengedett
puska csöve átlóg a falon
a csapat egyes tagjai néha begolyóztak és körbe-körbe futkostak a végtelenségig
lelőtt ellenség puskája a levegőben lebegett
futás animációja és a talaj helyzete nincs összedolgozva
sok dögunalmas küldetés, kevés érdekfeszítő helyszín, ismétlődő helyzetek
a szappanoperás történet csak hab a tortán
nekem nagyon nem jött be a játék, 5 évvel ezelőtti bugok mindenhol, kisiskolás játékmenet -
#1680 Nem is lehet kinyomni a vidiket... másodjára mikor toltam, én is kinyomtam volna, de nem lehet... gondolom majd jön egy patch hozzá... de szinkronosan élvezet lesz ez sztem -
#1679 Na végigvittem, hát eléggé bejött a játék, a MOH:Airborne kanyarban nincs ehhez képest. És tetszik nagyon h ilyen filmszerű, mint a Mafia:) Hát, aki meg kinyomja a videókat... na mind1:)