Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Össegében nagyon jó volt!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
A drámai jelenetek valahogy nem jönnek le, a szinkron nálam sokszor csúszik. Az AI -veteránon nyomom- nem játszik élvezetesen. Volt, hogy megálltam a fal mögött és vártam na, most mi lesz? Hát semmi. Õk is vártak. A graf az olyan amilyen nem jó nem rossz.
Összeségében: Pl: a COD4 a single Fpsek királya. A másik a taktikai Fpsben a Vegas.
Ez meg meg valahogy félre ment. Nem rossz de ...
Mindeki tudja hogy nono26 mire gondolt, de úgy látom vannak itt nagy nyelvészek és egybõl kijavítják a másikat! 😄
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ezt írta: "Magyarosítás nincs, és nem is lesz soha." Ez pedig ígaz mivel olyan hogy Magyarosítás nincs MAGYARÍTÁS na olyan már van.
Next PC upgrade: 2022
Van voice szerver, ez esetben ventrilo.
Hamachin tökéletesen lehet játszani multiban!
Adatok:
Ventrilo:
IP: 88.132.33.82
PORT: 3785
jelszó a szerverre: jackass
Szobanév: BiA HellsHighway
szoba jelszó: alma
Hamachi:
Név: BiA_HellsHighway
jelszó: biahh
Aki csatlakozni akar jöjjön bátran ventrire, vagy ha nem ért valamit vegyen fel msnre ([email protected]) vagy xfire-re (zndr0)
ez az év játéka eddig nálam
minden segítséget kikapcsoltam, csak a fedezék mögötti célkereszt volt bekapcsolval, így azért realisztikusabb
hihetetlen szép grafika, jó történet, könnyû irányítás, de vannak problémák is, pl az ai nincs a helyzet magaslatán, elég buták
a kórházos rész pedig valahogy nem illik a játékba sztem,olyan mint valami horrorjáték, és a játék is elég rövid
összességében 9/10<#eljen>#eljen>
GOOBY, pls
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Because fuck you. That\'s why.
A Company Of Heroes egy teljesen más stílusú játék. Lehetetlen összehasonlítani a Biával. Szerintem abbafejezhetnéd az agyatlan tanácsok osztogatását talán.
Because fuck you. That\'s why.
Segítségre szorulok. Vista alatt játszanék, de nem tudok létrehozni profilt.
Valaki nem tudja hogy mit kell beállítani?
Az uac miatt lehetséges?
plz (pm)
jelszó: alma
szeretettel várunk mindenkit!
Név: BiA_HellsHighway
jelszó: biahh
88.132.33.82
3785
pw: jackass
az elõszobában, lobbyban jelezzétek hogy BiAHHzni jöttetek és adok szobaPW-t
Amikor a társunk berohan 1 égõ házba ott csak követni kell mertmindig megégek ???
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[merlinw.org]
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a gépigény simán megvan, SP2-t használok, de úgyolvastam h több embernek is megy SP2-n a játék.
vna amikor néhanapján benneged, de minden loadingnál imádkozni kell h ne fagyjon le (azaz hang még van, winampbna is megy tovább).
vkinek nemsikerült még megoldást találnia erre?
Banner nekem láccódik.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
http://www.freetvmaci.info/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Valahol a MAGYAR II. Wh-s katonákról olvastam, nem tudom már hol; "el kell temetni, meg kell gyászolni, de nem szabad hõsöknek tekinteni õket"
Hogy ez mennyire jogos, mennyire nem, tulajdonképp lényegtelen. Ez a hivatalos álláspont, úgymond. Márpedig, hõsökkel toljuk a gémeket...
http://www.freetvmaci.info/