2318
-
tmisi #1598 Attól nem, de nekem Core2 van. Azért írtam be, mert a progi téved, csak a Ghz-et nézi.
mikiking: hát igen lehetne húzni, de most nincs értelme mert így is szépen visz mindent a gép 1024-ben intel hűtővel, mivel még mindig 17" CRT-m van. :)) -
#1597 jah manapság nem lehet sokat elvárni egy PentiumD-től... -
#1596 Legfrisebb driver
VGA-t, Ramot most vetem
Nincs semmi tuning a gépen -
mikiking #1595 nem drága egy hyper tx2 ,vagy egy AC Freezer 7 pro,áés a proci azt fogja irni,hogy you have 3,8 ghz -
tmisi #1594
Basszameg... -
#1593 -próbáld frissíteni a videokártya driverét
-ha nem oldja meg, akkor próbáld ki másik vga-val
-ha ez sem, akkor vegyél vissza minden proci és memóriatuningot
-illetve másik procival és memóriával is meg lehet próbálni
ha ezek közül egyik sem oldja meg, akkor valami nagyon nagy gubanc lehet. -
Berv #1592 nem -
pinterto #1591 Sziasztok!
Elakadtam a játék elején ott ahol az épületből kimentem hátra, géppuskával kilőttem az ellenséget, utána ott van egy alacsony kőfal, amin nem tudok átmenni! Valami reptérhez kellene menni!
Köszi a segítséget -
#1590 Köszönöm szépen.Ha esetleg újra rakom az XP-t az segít? -
#1589 vagyis kékhalál...nem szeressük -
#1588 Még nem vittem végig de még mindíg az év gaméja nálam. -
#1587 Csiaki :
Oka.
Ez a hibaüzenet az alábbi feltételek egyikének fennállása esetén fordulhat elő: •
A számítógép hardver- vagy szoftverproblémái miatt (a hardverhiba a leggyakoribb ok).
• Megkísérelte a számítógép processzorát magasabb órajel használatára beállítani (például a 150 MHz-en működő processzort 187 MHz-es futásra állította).
A STOP hiba olyan kernel módú trap előfordulását jelzi, amelyet a kernel nem engedélyezett, de a trap egy végzetes hiba is lehet. The most common causes of a STOP 0x7F are:
• Alacsony szintű hardversérülés, például sérült memória (RAM)
• Nem egyező memóriamodulok
• Hibás alaplap -
#1586 Sziasztok!
Ma telepítettem a játékot, crack, majd indítás után kaptam a lentebb linket képernyőt.Ez már kijött a Medal of Honor Airborne indítása után is.
Valaki tud erre valamit?Előre is köszi.
-
smusher #1585 nem is mondtam, hogy felmenti őket. és tetszik a hasonlat -
#1584 a Cod1-et nagy ívbe veri!érdemes kipróbálni ajánlom neked ezt a játékot -
#1583 Csakhogy ez a hiba nem a warez miatt van mert a bolti is ugyanúgy meghal a Black friday küldinél.
Ha ellopok egy Fiat Puntot a szalonból és kis idő után szétmegy a differenciálmű a tény, hogy lopott nem menti fel a gyártót az alól, hogy szar autót csináltak. -
blackgamer #1582 COD1-hez képest milyen a játék? érdemes kipróbálni? vagy csak egy szimpla FPS? -
smusher #1581 legalább nem szidom a gírbokszot, egyébként csendben megsúgom, szerintem is elég szutyok a cucc. de ha már "lehúztam", és nem megvettem, el kell fogadnom a lehetséges hibákat, melyek azért igencsak sűrűek a tört verzióknál, illetve a "not supported" állapotot, nem? a legutolsó gondolatom, hogy pofátlanoknak nevezem a fejlesztőket. na de mindegy is. -
#1580 Mintha te nem "lopnál", úgy beszélsz. Más különben a fájlmegosztók hibái!
Valahol mindkettőtöknek igazatok is van -
#1579 Köszönjük Emese!
-
smusher #1578 Ez az igazi, amikor egy warezoló szidja a fejlesztők munkáját, amit még nem is látott, mert csak tört verziót kaphatott a kezébe eddig... a te részedről pedig pofátlanság a lopás, kishaver, és ha már teszed, az arcodból legalább vegyél vissza. -
#1577 Úgy néz ki, hogy hétvégén jön a PATCH a Black Friday pályához, ha nem jön közbe semmi. -
Leky #1576 Olyan pályán vagyok, hogy meg kell tisztitani a vasutat, de a társaim nem jönnek tovább én nem tudok visszamenni és amerre a nyíl mutat ott egy bezárt ajtó van. Bocs ha már volt. -
#1575 Jó, ne nézz már hülyének. Másnak is volt ilyen gondja, gondolod ha végigvittem az előző két részt, meg ebben eljutottam eddig, akkor ennyit nem tudok? Mondjuk ebből is volt 2 verzió lehet egyikben jó másikban nem. -
Hellsing47 #1574 érdekes nálam lőttek
nem lehet hogy azért nem lőnek mert nem látnak rá arra az ellenségre akire kiadtad a tűzparancsot? -
#1573 Függetlenül az Ati vs. Nvidia háborútól az azért mégiscsak pofátlanság a Gearbox részéről, hogy egy ilyen bugot benne merészeltek hagyni a játékban és képtelenek kijönni egy javítással még egy hét után se. Ez nem csak egy kis hibácska ami maximum idegesítő, játszhatatlan tőle a játék az Istenért és bár átlehet szenvedni minimum beállítások mellet azt a pályát de köszönöm nem ezért költöttem új gépre és amúgy is menjenek a fenébe. Örölük, hogy nem vettem meg a játékot és leshetik mikor veszem meg a Colonial Marinest pedig nagy Alien rajongó vagyok és eddig úgy terveztem tuti megveszem de nem támogatom az ilyen szemeteket egy fityinggel se. Majd nVidia nagybácsi kifizeti helyettem. -
#1572 Komoly ez a Hell's Highwayes pálya, hogy a társaim tosznak lőni, na mindegy a tankig már eljutottam. -
priluki #1571 Nekem most 178.13 van fennt 64-bit vista,eddig a gyári volt amit a videokarihoz kaptam, Warhead-al probáltam,minden Ultra Fraps-al néztem.8-10 fps+ -
Madmano #1570 Melyik új driver-ra gondoltál?178.13?Esetleg a 178.15-ös? -
rumkola #1569 valami extrákat nyit meg a menüben, mittudomain
nem vesztes semmit ha nem találod meg őket -
TOMARGUS #1568 Gratulálok, egy fél oldalt teleszórtatok OFFal... ahelyett hogy a Kilroy ok megtalálát beszélnénk meg -
#1567 -
#1566 egyébként kétségtelen, hogy ár/teljesítményben most az atik a nyerők. ha most vennék kártyát, biztos hogy megfontolnám, mert egyáltalán nem vagyok ilyen nvidia-rajongó, csak valahogy mindig úgy jött ki, hogy éppen az aktuális középkategóriás nvidia volt a legjobb vétel. -
#1565 Élsimítás azt le lehet szarni legtöbb játéknál, mert hiába állítom be nem nagyon érzékelhető az eltérés. -
rumkola #1564 Oké, részemről ignore, igazad van. -
#1563 "HOMM V East-es kiegészítőjében 30fps a menü, NV-n 200."
30 FPS az már nem látszik akadásnak. Meg különben is ki az aki a menüvel játszik? Én az alap HOMM V-t próbáltam és nem volt vele gond.
"GOW lagzott ATI-n mint az állat amíg nem javították."
HD 2600XT-vel medium-on semmilyen akadozás nem volt nálam. Lehet, hogy azért, mert Vistám van.
"Ha CCC-ben beállítod a kényszerített AA-t, az csak addig működik a játékban amíg nem ALT+TAB-ozol egyet, utána a játékba visszatérve nincs AA."
Ki az aki játék közben ALT+TAB-ozik? Én biztos nem.
Amit meg linkeltél:
"Timeshift,World in Conflict,Quake Wars- aminél volt olyan driver azt hiszen vagy a Catalyst 7.10/11 amivel azt csinálta,hogy elindult a játék,ment pár másodpercig 50-60fps-sel aztán félperc után lement folyamatos nullára.De ilyen driver ratyi volt a Crysis megjelenésekor"
Timeshift a megjelenésekor nálam max körül ment gond nélkül. World in Conflict medium-high körül és nem volt gond. Quake Wars-t nem próbáltam.
Crysis az ment medium-on, csak sok helyen volt textúra bug. De ezt 1-2 hét alatt javították.
"Atival kapcsolatban elég sok driver bugról lehet hallani(néhány példa:Mercenaries2,Bia HH,Oblivion,Crysis,World in Conflict,Company of Heroes,Gothic3)"
Mercenaries 2 szépen ment max körül, csak valamilyen effektet ki kellett kapcsolni. Oblivion gond nélkül ment. Company of Heroes-t 1 hónapja vittem végig. Nem volt vele gond maxon. Gothic 3-at nem próbáltam. -
rumkola #1562 Pont most olvastam:
KLIKK
HOMM V East-es kiegészítőjében 30fps a menü, NV-n 200. GOW lagzott ATI-n mint az állat amíg nem javították. Ha CCC-ben beállítod a kényszerített AA-t, az csak addig működik a játékban amíg nem ALT+TAB-ozol egyet, utána a játékba visszatérve nincs AA. Ezek amiket még nem írtak itt.
Mellesleg egyértelmű ár/teljesítmény bajnok a 48xx sorozat, ezt senki nem vitatja.
-
priluki #1561 Ez üzlet,erröl szol az egész és farkastörvények vannak! -
#1560 Legalább pörög egy kicsit a topic. :D
Az a lényeg, hogy ennél a játéknál nem az ATI a hibás. A fejlesztők majd kijavítják. Úgyis jön majd a szinkron meg a magyar felirat érdemes lesz megvárni. -
priluki #1559 Ja,amugy tényleg Nvidiánál is érdemes felrakni uj drivert,nálam a legujabb 8-10 fps-t dobott rajt,az azért irtó sok,megis lepödtem :D