2318
  • davidka003
    Na amiket írsz játékokat azokat végigvittem megjelenés után pár nappal és semmilyen grafikai gond nem volt.

"pont ez volt a bajom, hogy mindíg fel kellett raknom a legújabb drivert"

2008-ban nem kéne, hogy gondot okozzon havonta 5 perc alatt drivert frissíteni.

"a régi játékok meg az újat nem szerették (pl emléxem a doom3 csak régebbi driverrel ment jól nálam,"

Én végigvittem a 9600XT-vel mikor megjelent és nagyon szépen ment a játék. Igaz, hogy nem totál maxon, hanem medium-high körül. 2007-ben végigvittem a 2600XT-vel azzal ment maxon és nem volt semmi gond.

"most is az 1 évvel ezelőtti nvidia driverem van fent, amit a kártyához adtak, tökéletesen működik
    szinte furcsa, hogy nem kell cserélgetni..
    majd ha muszály lesz felrakok másikat"

Akkor az már jó szar lehet. Nvidánál is érdemes felrakni az új drivereket, mert ők is sokat fejlesztenek, hogy a játékok jobban fussanak. Muszáj az pedig pontos j.
  • priluki
    :DDD Ez kb olyan minthogy van egy autom utköbe szétesett de attol még jo mert simán hazaértem vele! De sztm fejezzük be mert ez már nem ebbe a topikba valo.
  • grebber
    Én csóró jó vicc.Csak szar lassú dolgokra nem költök dupla annyit.
    Nekem is jó lenne egy fasza laptop amin játszani is lehet mert akkor nem kéne bátyámmal osztozni a gépemen,de hát mint mondtam 250ezer fölött költ rá akinek 6 annya van még ha milliárdos lennék se.
  • davidka003
    Szép és jó amit leírsz, de most mégis az ATI fogy jobban. Az új GTX260-at nem is nagyon árulják a gyártók, mert még a régi GTX260-al is tele van a raktár.
    ATI-nak nagyon jó most az ár/érték aránya. Minden játék megy a 4850-el maxon. Ez a játék is majd menni fog normálisan, ha a balfasz fejlesztők kijavítják a hibát. Ha több 10 játék hibás lenne akkor én is azt mondanám, hogy szar az ATI, de 1-2 játékból felesleges következtetéseket levonni.
    Nekem a 9600 XT, HD 2600XT és most a HD 3870 is tökéletesen megy. Nincs vele komoly gond. Nálam a Black Friday pályával csak annyi volt a gond, hogy az autók textúrája eltűnt de ettől még simán végigtudtam vinni a játékot.
  • PhantomAss
    blacksite area 51, gears of war, r6vegas 2 , tipikusan u3 engine-t használó játékok
    pont ez volt a bajom, hogy mindíg fel kellett raknom a legújabb drivert,mindíg azt vártam, hogy az aktuális játékhoz mikor hozzák ki a drivert, a régi játékok meg az újat nem szerették (pl emléxem a doom3 csak régebbi driverrel ment jól nálam, vissza kellett keresnem eg jó régi drivert)x1950-as kártya volt amúgy
    most is az 1 évvel ezelőtti nvidia driverem van fent, amit a kártyához adtak, tökéletesen működik
    szinte furcsa, hogy nem kell cserélgetni..
    majd ha muszály lesz felrakok másikat
    peace
  • koschwarz
    remélem vágtad, hogy vicceltem...
  • davidka003
    Látom felfogtad a lényeget.Tudom, hogy PC-ről volt szó. Arra akartam utalni, hogy az Nvidia sem annyira tökéletes, mint amennyire itt mindenki írja. Azért, mert 1-2 játék picit hibás attól még nem szar az ATI.
    Miért is köcsög a laptop? Azért, mert csóró vagy és nem telik rá? Nekem sincs laptopom, de szeretnék majd egyet.
  • grebber
    Még véletlenül sem ér meg.Annyira kocka nem vagyok meg annyit nem ér a dupla ár hogy úton útfélén laptoppal játszadozzak.
  • koschwarz
    viszont a laptopot bárhova elviheted magaddal. ennyit nem ér meg neked a dupla ár?
  • koschwarz
    meghajolok a tények előtt

az én szempontomból nézve: nekem hibátlanul működik a 8800gt-m, és előtte a 7600gt-m is, előtte a 6600gt-m is problémamentes volt. ennyit erről. ellenben ha valami grafikai szarság van egy játéknál, mindig az ati neve merül fel. nem tudom mi, ha nem EZ A TÉNY beszél magáért.
  • grebber
    PC-ről beszélünk a ki a rákot érdekel a köcsög laptop a melett hogy azonos tudásu kb dupla áron van mint a pc.Egy nomrális laptop meg amin játszani is lehet rendesen 250ezer fölött vannak szal laptop felejtős.
  • davidka003
    "de soxor kellett szórakozni a driverekkel, játék nem szerette, stb"

Írj akkor példákat, hogy milyen játékokkal volt gond.
    Driverekkel meg semmilyen szarakodás nincs. Minden hónapban felrakom a legújabbat és nem szoktak gondok lenni.
    De írtam már, hogy ez most nem az ATI hibája. A fejlesztők baszták el.

• davidka003
    Nvidia-val csak az a baj, hogy nem nagyon fejleszt és csak átbassza az embereket a folyamatos kártya átnevezésekkel.
    Meg csomó hibás GPU-ja is van.

link
    link2
    link3
  • koschwarz
    nem azért, de szerintem jobban csinálja az nvidia. mire kell videókártya? grafikai programokhoz meg játékokhoz. mit csinál egy okos videókártya-fejlesztő? nyomul a játékfejlesztőknél, hogy az ő kártyáira és drivereire optimalizálják a játékok motorját.

ettől nem jobbak (vagy rosszabbak) az nvidia kártyák, de nekem nagyon úgy tűnik, az ati kihagyja ezeket a ziccereket, pedig egyébként az ő technológiáik és fejlesztéseik is jók.
  • PhantomAss
    off
    nem akarom a tüzet szítani, de tény, hogy én is azért váltottam nvidiára 1 éve, mert untam a szarakodást az atival
    előtte 4 évig atim volt, jó volt, de soxor kellett szórakozni a driverekkel, játék nem szerette, stb
    lehet, hogy csak 2 játék van, ami most bugos atival, de nvidián egy sincs-legalábbis olyan, ami engem érintene
    egyébként tudom, hogy az ati technológiailag sokkal előrébb tart, jobb kártyákat csinál,de ezt nem tudja kihasználni (abba ne menjünk bele miért, tudom, az nvidia pénzel minenkit)
    van egy ismerősöm, ő sem tud a játékkal továbbmenni, 4870-ese van, nagyon jó kártya, szarrá veri az én 88gt-met
    mondtam neki, hogy atin nem megy az a pálya, nézze meg a fórumot
    erre elkezdte szidni az nvidiát, megint ők tehetnek róla, fos nvidia,lefizették a fejlesztőket, stb
    és ha így van?
    nekem fontosabb, hogy ne kelljen szórakozni a játékokkal
    hiába szinpatikusabb az ati..
    off

• BiG G
    ez szerintem sem az ATi hibája, szarul írták meg a cuccot a fejlesztők. egyébként rumkola, nemtudom milyen gondod volt neked eddig ATi driverekkel, mert nekem sosem volt. egyedül az volt és van probléma, ha rátelepítem az előzőre az újat, akkor utána 640x480x16 az ajándékom. ilyenkor le kell pucolnom a fennlévőt, majd utána felmegy. ezen kívül semmilyen bajom nem volt ATi driverekkel. nincsenek képi és sebességbeli hibák sem, és nem is voltak. pedig volt régen a 9600-as sorozatból, utána kis NV-s mellékvágány a 6600GT, 7600GT és 8600GT kártyákkal, utána megint ATi a 3850-el és a 4850-el.
  • TOMARGUS
    Sziasztok, had kérdezzem meg, mi jó származik abból ha a pályánként három kilroy firkát megtalálom? Már az ATI bugos pályánál vagyok - előjött nálam is, totál crash, kékhalál és barátai - de eddig összesen EGYETLEN darabot találtam Veszítek én ezzel valamit?
  • priluki
    Valakinek elöjön valakinek ,nem. Nekem is volt Ati kártyám és sajna elöjött a hiba..
  • davidka003
    "Mellesleg nekem 5 év alatt kb. 15db. VGA-m volt ATI/NV vegyesen, valahogy biztosan objektívebben látom a dolgot mint te,"

Kamuzni nem kéne. Nekem is volt Nvidia-m 2002-ben. Semmivel nem volt jobb vagy rosszabb, mint az ATI. Ha pedig igaz amit írsz akkor tiéd az év fő díja, mert havonta cserélgetsz kártyát.

"mert nem vagyok elfogult egyik irányba sem."

Én se vagyok elfogult. Nálam tényleg semmi gond nem volt a játékokkal, pedig már pár száz játékot végigvittem.

"És mindig, mindig, valamilyen játéknál mindig előjön a kurva driver gond az ATI-nál."

Mondj már akkor konkrét példákat. Érdekes, hogy ATI topicban senki nem panaszkodik, hogy minden játék szar az ATI-val.
  • rumkola
    OFF
    Szerintem az a láma aki lámázik.
    Mellesleg nekem 5 év alatt kb. 15db. VGA-m volt ATI/NV vegyesen, valahogy biztosan objektívebben látom a dolgot mint te, mert nem vagyok elfogult egyik irányba sem. Nagyon idegesítő, hogy hiába az ATI technológiai előremutatása, valamilyen probléma mindig felmerül. Ha valakinek van egy 50K-s VGA-ja az joggal elvárja, hogy normálisan használhassa.
    És mindig, mindig, valamilyen játéknál mindig előjön a kurva driver gond az ATI-nál.
    OFF vége.
  • davidka003
    Felesleges várnod a 8.10-re, mert az nem fogja megoldani a gondokat.
    A fejlesztők javítását kell megvárni.
  • davidka003
    Ne légy már ilyen láma. Szerinted az ATI a hibás, hogy nem megy az az egy pálya normálisan? A fejlesztők elismerték, hogy ők baszták el. ATI-nak ehhez semmi köze.

"3850/4850 driverszopcsi állandóan."

Pár láma mindig leírja ezt. Kurva érdekes, hogy már 5 éve van ATI-m és eddig csak két játékkal volt gond. (BiA:HH és Crysis) A Crysis-t is javították, ezt is majd kijavítják a fejlesztők.
  • rumkola
    Persze driver havonta egyszer, ha most nem javítják a 8.10-ben, akkor tényleg kibaszom...
  • rumkola
    Én már majdnem feldobtam apróra a 4850-esem ez miatt, nagyon bosszantó.
    Basszák meg. Megörülök az AMD drivereitől. Mindig van valami gond. 3850/4850 driverszopcsi állandóan.

NV-vel sosem volt ilyen gondom. :(
  • TomDantes
    Nekem is ez a problémám, vagyis csak az eltűnő szövegek...és az Alt+Tab-lenne erre a megoldás...csak nekem az Alt+Tab-tól megfekszik a játék...ez már túl sok az én szutyok gépemnek...és ettől megzavarodik.

Áh...de bosszantó...
  • kirol
    Most olvasom, hogy nálunk szinkronosan jön. Király!
  • Lowosan
    Kössz megpróbálom
  • davidka003
    Patch nincs.

link
  • Lowosan
    helló. nem voltam vagy 3-4 napig a Black friday nevű pályára van már ATI-sok számára vmi patch?
  • Attila8805
    Sikerült.
    Videókártya illesztőprogram frissítést csináltam és müxik.
    Köszi a segatséget!
  • m1garand
    vagy vmi driver stb... vagy vmi.........:D
  • BlackShadow
    hát.. nagy hülyeséget nem akarok mondani, de ha jóltudom -ha nem akkor meg úgy is kijavít vki- kékhalált akkor szokott generálni bármiféle program töltés közben, ha..
    1, memória gond van
    2, videókártya/memóriájával van vmi beállításgond/gond
    más tippem nincs
  • Attila8805
    PLs vki!
    Fontos lenne!
  • hubispace
    bocs royaltomnak ment a válasz ezer bocsesz
  • hubispace
    Ugyanezt nekem is eljátszotta nem tudtam se merre sem menni, majd kitaláltam hogy beleállok a tűzbe, meghalok és meglátjuk, és ahogy ezt eljátszottam újra betölt és mehet tovább a gyilok, próbáld ki halj meg direkt és utána jónak kell lennie
  • Attila8805
    Hali all!
    Visszaolvastam de így éjszakás műszak után nem találtam a hiba okát vagy javítását.
    Szóval a gond az lenne hogy elindítom a játékot minden f@sza elkezdeném a kampányt forog a sisak pakk egyszer csak megáll és kékhalál!
    sp3 felrakva de még így is ugyan az a probléma.
    PLs segítsetek!
  • Deajka
    Na, azért volt ott hiba rendesen! Mikor a 1,5 m-es létráról lestem azt meghaltam. Na, ott sírtam.
    De. Például: legelső pálya a hídon az milyen hangulatos volt. Áhh. A f..ért nem tudnak olyat csinálni.
  • royaltom
    sziasztok!
    most a hells highway pályán vagyok és van előttem egy nagy ház de nem tudok bemenni mert minden ajtaja zárva van,plusz a csapattársaim nem jönnek utánam bármit is nyomok nekik csak állnak és néznek ki a fejükből!
    Itt mit kell csinálni?
    a válaszokat előre is kösz!
  • PhantomAss
    na ja, a hd1 az egyik kedvencem még ma is
    ott nem volt elsősegélycsomag, egy lövés és hali
    és mégis élvezetes volt végigjátszani
  • priluki
    sztm pont ez a jo,vigyázni kell magadra! nincs rush mert meghalsz. Nekem tetszik a muti,egyedül a pályák vannak összecsapva de az borzalmasan.