Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
Látom másnak is ez a problémája, akkor már értem honnan fúj a szél. Picsába... azért1próbát megért.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Feltettem és mikor belépek, minden fekete. Hangokat hallom. Miért?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nnna végigvittem a játékot, eszméletlenül bejött azt kell mondjam. Kellõen hosszú volt, igaz nagyon sok idõt az átvezetõk tettek ki, de igazából nem zavart. Legutóbb ilyen hangulatot a Mafia adott nekem. Kicsit talán leegyszerûsítették néhol a játékmenetet az elõzõkhez képest, de a tankos részekre rá is fért, hogy nem keverték össze a csapat-kommandírozással, mert az egy picit frusztráló volt az EiB-ban.

Várom a következõt ^^.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

davidka003
Szar a géped. Talán ha leírnád a pontos konfigodat akkor tudnánk segíteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mor3llo
Szerintem kevered a friccezéssel...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hi all nekem nem megy a játék vagyis elindul bejön aza kép és fekete képernyö és csak hang van nem tudjázok miért van?
BiG G
addolni kell abp-ben kivételnek, csak akkor fog látszani.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

broman191
Megoldottam, RAD Video Tools telepítése után indul a game...😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

a, nálam igen
b, mert azok volt a nevük

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Adam II
Igazad van bocsi.

a, a banner nem látszódik
b, nemtudom miért nácizza le mindenki a német katonákat, õk is csak sima katonák voltak nem tehettek róla hogy mien vezetõik vannak.

Adam II
Ritka az olyan, hogy ne ez legyen a felállás. A Red Orchestra Ostfront volt az ahol nem amikkal kellet nyomulni hanem oroszokkal de aszem ott is a németek húzzák a rövidebbet.

sziasztok, nálam az esõs pályán, ahol egy Flak van a téren egy templom elõtt, szétcsúszik minden textúra. :s Másnak is van/volt ilyen problémája? 4870em van. Thx

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

De ez akkor is a történelem része volt,szoval tényleg lehetne már német kampány is az amcsi melett,de persze ez elfogultság náluk 😄

Kandurex
valszeg csak render cucc volt az a jelenet, vakítás...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zeus89
Most fejeztem be a játékot, és ezek a jelenetek egyátalán nem voltak benne, sõt a gránátot sem úgy dobja el. A lámpás holland sem lámpázott, hogy a törölközõ mögött van egy náci. És a mortált vagy mit raktak ott a katonák a fedezékre a videóba, na az sem volt benne. Szóval nagyon átalakitották ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

davidka003
Ami a videóban van az kamu. A játékban semmi ilyesmi nincs.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Danecay
Ezt már én is meg akartam kérdezni, meg azt is, hogy olyan van e mint a 2006-os trailerbe, hogy a társad a karjaidba zuhan egy találat után. Továbbá ugyan ebben a trailerben van az is, hogy egy holland lakos az ablakból zseblámpával jelzet, hogy egy német egy kiterített lepedõ mögött bujkál, majd az amcsi katona a lepedõn keresztül szedi le, aminek van fizikája is. Ez is benne van a játékban?

YOUTUBE

játszanék😄

jah túlerõben nem volt nehéz,meg amerikai gazddaság által biztosított kifogyhatatlan utánpótlással,gyártással...

broman191
Nem indult a game mert hiányolta ezt a bink...dll-t most leszedtem egy dll-es oldalról erre ezt írja ki...ötletek?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Gerbill
Jelentem Ati kártyával nálam grafikai hiba nélkül futott az elsõ két feladat erejéig a Black Friday pálya. Viszont miután bementem a templomba hibaüzenettel kivágott az asztalra.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

még mindig jobb hogy csak "lesérülnek" mint meghalnak ahogyan az elõzõ részekben tették
ott ha elestek a chapter végéig fel sem keltek

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Adam II
Tudom csak arra akartam rávilágítani miért pont amerikai fejlesztõktõl várja el, hogy olyan játékot csináljanak amiben német katonákkal kell amerikaiakat lõni.

Montanosz
de hát a románok csináltak(((..tudod amikor a magyarokat kell kiirtani, volt egy kis botrány belõle...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Adam II
Nem. Ezt elég furán oldották meg ha lelövik õket akkor nem halnak meg csak szarakodnak és nem tudod õket irányítgatni mindent magadnak kell csinálnod de ha egyedül befejezed akkor ott lesznek az átvezetõben egy karcolás nélkül. Tölts vissza egy checkpointot ha akarsz velük foglalkozni.

az jó lesz akkor addig nem is viszem végig😊 megvárom a szinkront mert nagyon bejön a játék

csá. a társainkat akiket lelõnek és ott szarakodnak a földön azt meglehet gyógyítani?
Adam II
Meg sem közelítették a csodálatos nácikat mégis legyõzték õket azok a mocsok buta kövér amerikaiak bárcsak mind meghalnának.
Multiban annyi amerikait lõhetsz halomra amennyit akarsz és nyugodtan alhatsz másfelõl nem tudom te mit szólnál hozzá ha egy magyar fejlesztõ olyan játékot csinálna amiben a Don kanyarnál egy orosz katonával kéne halomra lõni a magyarokat.

Remélem a magyar verzio is ilyen olcso lesz mint ez.
Hali Nemtudja valaki h mi lehet a gond,ha a legelsõ intro után a gép újraindul a bia nál? pls help<#help><#help><#nemtudom><#nemtudom>
már elég uncsi hogy mindig a szövetségesekkel...fõleg az angol amcsi hõsi katonákkal..igaz a valóságban meg sem közelítették a német katonákat.na de ezekben kaszálják õket.baromira uncsi

davidka003
Simán megcsinálható az esõs pálya is így bugosan is. 1-2 kocsi textúra eltûnik, de ez nem akadályoz semmiben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Lesz hozzá szinkron és magyar felirat is.

Egyébként most néztem, nagyon olcsón adják ahhoz képest, hogy új játék:

link 6 290 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Biztos lámák voltak. Nekem 6 éve van ATI kártyám és eddig két játékkal volt gond. A Crysis volt textúra bugos, de az ATI gyorsan javította. Most meg a BiA: HH hibás, biztos majd azt is javítják. 6 év alatt 2 játék az nem olyan rossz arány.

Alone in the Dark nálam maxon ment hiba nélkül. Clear Sky meg medium fölött szépen ment. Soha nem ment 30 FPS alá. Nem volt semmi gondom vele.

kipróbáltam tegnap szerintem sokkal jobb mint az elõzõ részek.
Remélem a végigjátszás hosszú lesz.
(Lesz magyar felirattal majd?)

SZEG007
olyan nincs hogy ennyire egyértelmü bug bentmaradjon a játékba ezt a legprimitivebb játéktesztelö is észreveszi, és olyan sincs hogy csupán egy hardweren tesztelnek egy játékot. Egyetlen oka lehet annak hogy egy ilyen minden ati kártyára kiterjedö hiba a játékban maradt mégpedig az hogy az nvidia-tol pénzt kapatak a fejlesztök, hiszen egy kis negativ reklám föleg ilyen idökben soha nem árt a konkurencia számára.

pedig már panaszkodtak más játékoknál is..névszerint csak az alone in the dark 4et és a stalker clear sky-t tudom felhozni, de lehet nem is volt több

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Adam II
Ez nem a kártya miatt van hiszen addig a pontig tökéletesen ment a játék és más játékokkal sincs gond. Ezt bizony a fejlesztõ kúrta el de nagyon.

BiG G
rémhír, illetve hozzá nem értõk terjesztik 😊 3 hónapja használok egy gigabyte hd4850-et (mondjuk igaz hogy normális hûtéssel, túlmelegedéskor lehet hogy tényleg bugosodna), és eddig semelyik játéknál nem tapasztaltam hibás vagy bugos mûködést, pedig elég sok minden megfordult a kezeim között (CSS, Grid, CoD4, Crysis-ek, CoH és még sorolhatnám).

egy szóval user error a hiba oka 😊

azonban sokat érnek vele ha sok játéknál "bugzanak" a kártyák :/

BiG G
nem merik megkockáztatni, fõleg hogy most mindenki ATi lázban ég és veszik a 4800-asokat mint a cukrot 😊))

vagy igy hagyják az egészet és szarnak az atira <#idiota>

Tényleg jöhetne már vmi patch mert így nemtudom végigvinni, bár még az is lehet hogy az új ATI driver hamarabb kijön és azzal megoldják

Tatyla
újra indítottam a játékot és most már megjelent a sárga célkereszt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BiG G
hát erõsen fail az biztos 😄 mert ha 1-1 kártyával nem menne akkor azt mondom oké, de az összes ATi-val? ugyan már...

Adam II
Nekem is erõs a gyanúm, hogy ez lehet az oka amiért ez csak most tûnt fel nekik.

biztosan nvidián tesztelték <#hehe>

BlackShadow
ez az eredménye h a játékot nem akkor jelentetik meg mikor készen van 😊 én nem elleneztem egyáltalán a kitologatásokat, de mondjuk azért ennyi idõ alatt ilyen alap dolgokat azért illett volna megcsinálni 😊 (most nem a megjelenéstõl számított idõre gondolok, hanem a csúsztatásokra)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Adam II
Hát remélem gyorsan kiijavítják a Fekete Pénteket. Állítólág át lehet jutni a pályán ha leveszed 800x600-ba mindent low-ra raksz és ablakban futtatod nem nagyon használod a bazookát nem nézel a teherautókra sokat stb de szvsz inkább megéri kivárni valami javítást amit egy Gearboxos már 2 napja ígérget de eddig sajna semmi eredmény.
Amikor tesztelik a játékot akkor az ilyen hibák nem jönnek elõ vagy valami?