Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Találkozott már valaki olyan résszel, amikor az egyik katona megbotlik, stb., és a másik felsegíti?
Ezt nagyon kihangsúlyozták a fejlesztõbácsik, de eddig még egyszer sem futottam ilyennel össze.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

BiG G
szerintem az apróbb bugokon és "érdekes" grafikai megoldásokon kívül semmiféle baj nincsen a hell's highway-jel. remek atmoszférát teremtettek, pörgõs, de mégsem túl árkádos játékmenet autentikus második világháborús szituációkban, amik ráadásul kellõen változatosak is.

a kórházas pályán illetve a beflasheléseknél már-már horrorjátékban is éreztem magam, vártam mikor ugrik a nyakamba egy zombi-náci, aztán rájöttem hogy ez nem az a játék 😄 pedig nem is lett volna rossz ötlet egy elájulás után végigjátszani Baker hadnagy rémálmát, amikor menekülnie kell railgunos zombi-nácik elõl 😄 hopp elkalandoztam...

legal disclaimer: na most akkor megcáfolom magamat: egyetlen nagy bug, az ATi-s videokártyáknál jelentkezõ "nem megy a Fekete Péntek c. pálya" árnyékolja be átmenetileg az örömöm, illetve a tankos rész az ami egyedül túl árkád. ezen kívül tényleg valósághû minden elemében.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SubZero911
Hamachin megy már ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Adam II
OK OK. Az a nyavajgós rész inkább azoknak ment akik grafika meg apró bugok miatt elégedetlenkednek.

Tatyla
sõt csak egy ilyen messzi ponton jelenik meg de hát arra persze nem lõnek mert messze van és kiabálnak 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
na ezt értettem is de hiába céloztam nem változik át,ezért nem tudom mi van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BlackShadow
pedig minden oda van írva 😊 ha ilyen szintû angol tudással sem rendelkezel, én ajánlanám neked, h várd ki a honosított verziót!
amúgy meg a megoldás:

tarts lenyomva az egér jobb gombját és célozz a fa bizgentyûre (tán vmi talicska fingom nincs 😄😄) és amikor a célkereszt megváltozik azzá amit látsz a szövegben is, akkor engedd el.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kandurex
nem játszottam vele, de csak úgy tippszerûen...le van írva a képernyõ közepére? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
bambáskodok már az elején itt mit kell csinálni?:

BlackShadow
nekem a játék marhára bejön.. ez elõdöket is nagyon élveztem, és ennek is megragad a storyja. az egész hsz-em lényege az volt, h "bánt", h lecseréltek egy jól bevált módszert, csak azért, h vmi "újat" teremtsenek :\ de még ezzel se szapulom a játékot 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Adam II
Ez nem szimulátor és még mindig jobb mint bármelyik hasonló témájú valóban árkád játék és sokkal élvezhetõbb mint egy szimulátor ahol bár jól szimulálják a technikai dolgok mûködését az emberi érzelmekre a megjelenítésre és a történetre szarnak. A játék ilyen, fogadd el élvezd ha azért tetszik.
Miért van az, hogy a játékos társadalom 90% kielégíthetelenné vált az évek során és folyton nyavajog bármit tesznek elé? Vagy mindig ilyen volt csak nem vettem észre.

Adam II
Pontosítok minden Ati kártyán ilyen.

tobias88
nekem is csinált ilyen érdekeset 8600GTvel
BiG G
király, pedig már éppen kezdtem örülni milyen frankó kis játék lett. várunk hát, köszi.

Prince23
azé remélem, h a patch nemcsak az ati bugokat javítja majd ki...

zzeN
a kártyád, jópár ATI-s panaszkodott erre azon a pályán...várni kell a patchre!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

BiG G
egy hd4850-el olyan gondom van hogy a black friday pálya elején mindig grafikai hibákat dob a pályára, elõször csak a textúrák tûnnek el, majd a modellek is, a végén meg csak nagy feketeség van. elõtte sok-sok pályán keresztül semmi baja nem volt, most mi lehet a gond?

BlackShadow
csak én vagyok vele, v másnak se tetszik ez az új tankos móka?
a régi megoldás jobban tetszett, h én küldözgetem a tankot ide oda nem pedig én irányítóm.. ez már túl árkád :\

Danecay
"Ott lapítasz a fedezék mögött, próbálod felmérni az aktuális harci helyzetet, pörgeted az agyad hogy kéne kitörni a szorongatott helyzetbõl, miközben az ellenség golyózápora miatt folyamatosan földdarabok hullanak rád. Jobbra nézel és hárman néznek a szemedbe,õk talán kisebbre húzták össze magukat mint te, tudod nem várhatsz soká. Balra nézel ahol másik három embered várja remegõ térdel a parancsod. Megadod a jelet az egyik csapatnak és fedezet tüzet adtok, hogy a másik csapatod megindulhasson a következõ fedezék mögé. Osztjátok az áldást rendesen, a puska nagyokat rúg rajtad, szinte lehetetlen a célzás, de a cél mégsem ez, hanem hogy eltereljétek az ellen figyelmét, hogy a kis csapatod épségben átérjen. Ahogy ott az irányzékba fogod az ellent csak arra gondolsz, õk átérjenek. A szemed sarkából követed a mozgásukat, igen megérkeztek ! Mostantól õk adják a fedezettüzet és ti indultok meg. A taktika bevált az MG42 -es sorozata messze mögöttetek szaggatja fel a mezõt. A domb takarásában egy gyors oldalba kerülõ mozgással tökéletes pozícióba kerültetek a támadáshoz. Ráláttok a német állásokban lévõ géppuskásokra, akik még most is a másik csapatodat tarják tûz alatt. Szembõl leküzdhetetlen lett volna a géppuska fészek, de innen oldalról játszi könnyedséggel pucoljátok ki a németeket. Gránát sem kell, minden fegyverbõl össztûz. A lövész azonnal rácsuklik a géppuskára, a többi látván vesztes helyzetét azonnal futásnak ered. Õk már a hátukba kapják. Aztán néma csend."

A fenti idézetet, a GAMEPOD.hu-n a játékról megjelent cikkhez tartozó, pmheros által írt hozzászólásból másoltam.

BlackShadow
az _egyetlen_ jól sikerült szinkron az egész világban eddig 😊 amíg ez a szint nem garantált, addig egy fillért nem adnék én ki _csak_ magyar nyelvû játékért :\

Törölt felhasználó
Örülhetsz ratyi, mivel olvasni nem tudsz neked szükséges a szinkron...
Ott voltam amikor a srácot meg a csajt kellett az égõ házban követni.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Szasztok!
Nekem csak annyi bajom van, hogy 1általán nincs hang!
Vkinek hasonló problémája van?
Helló mindenki!
Kéne agy ki segítség, mentés ügyben, ugyanis elmentek a mentéseim.
Aki már végigtolta segítsen, ha lehet.

elõre is kössz!

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

mama 2
Magyar szinkron? YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Prince23
kb a felénél tartasz. még 4 óra kb is "kikáóztad

The Protector
Ott tartok amikor egy hosszó videósorozat volt és Kevin-t mutatták.Most egy templomban kell a snipert kicsinálni.Ugye sok van még hátra?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hmm érdekes dolgok vannak itt 😄 az egyik mapon, át kell úszni a folyón és el kell pusztítani egy 88 ast. átúsztam, meg is tisztítottam az út nagy részét, fedezékbe húzódtam a többi csávóval, én elõrementem, megvártam hogy a többiek majd fedeznek, ekkor robbanás; hátranézek és mindenki halott 😄 a maradék részt egyedül is meg tudtam csinálni, de mikor vége volt a mapnak, a videóban már mindenki ottvolt 😄

koschwarz
igazad van maximálisan...

...de azért egy szarrágó is vagy (ne vedd komolyan<#law>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

berczely
Böngésztem a topicot és elég érdekes dolgot fedesztem fel!
Grebber képe...

Kicsit elvancsúszva a tükrözõdés...sõõt valami nem is tükrözõdik...érdekes!<#wilting>

Húú ez nagyon jó hír..azért csak alakul ez a magyar szinkron a játékok terén is....<#eljen><#eljen><#eljen>

Adam II
Kösz a jeepest dolgot eddig észre se vettem de most már nem tudom nem látni<#idiota>.
Inkább javítsák ki az Ati kártyás hibát. Amúgy itt rajtam és néhány emberen kívül mindenki Geforceal tolja vagy van akinél Ati kártyával is megy a Fekete Péntek pálya?

Danecay
Igen a lépcsõzés helyenként meglehetõsen gagyi, ha szabad így fogalmaznom, de nem mindenhol, pl. épületekben a lépcsõkön való közlekedés már simábban történik. Grafikai szinten a mellett, hogy vannak elhanyagoltabb dolgok azért vannak apróságok is amire odafigyeltek, pl. ablaknál beszûrõdõ fényben látható porszemek, a levegõben röpködõ madarak melyeknek árnyéka rávetül az épületekre, stb.

zzeN
nem hinném h ilyen semmit mondó hibákat kifognak javítani😊 a jeep-es az tényleg sz@r lett, de attól még nem ront a játékélményen mert egy átvezetõbe nem lett jól megcsinálva...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nekem a futással semmi bajom nincs, ellenben amit nagyon elszúrtak, az a lépcsõn való közlekedés. Össze-vissza döcög mikor felmegyek pl. egy malom lépcsõjén és ez szerintem kicsit gagyin lett megoldva.

A grafika nagyon szép, bár helyenként elnagyolt, van ahol nem figyeltek rá annyira oda. Meg ahogy a dzsip megy elõre, de kanyarban a kerekek nem kanyarodnak csak az egész autó egyszerre, na az is gáz.

Összességében nagyon hangulatos game, jó graf, f@sza hangok, meg játékmenet.
Remélem az iménti hibák javítva lesznek.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

a Crysis Warhead szinkronja pedig nagyon jó lett!

Pedig nekem jó lenne angolul,csak magyar felirattal,nem tudom,valahogy a játék szinkronok nem ízlenek...A filmek jók nagyon,de ez valahogy más...
Aki viszont angol eredetiben játszaná a szakasz kalandjait, a magyar verzióval ezt nem tudja megtenni, a korongon a magyar, cseh és lengyel változat szerepel majd együtt.

:S

jaj látom már felfedezték a hírt😄 bocsi
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Lokalizalt_UbiSoft_cimek
Szinkronnal😊
grebber
Ezt most találtam:

Brothers in Arms: Hell’s Highway

Lokalizáció: szinkron és felirat

Idén az egyetlen szinkronnal megjelenõ UbiSoft játék –- a szinkronszínészek listáját lásd lent -–, itt például a fõszereplõ Baker hangját Csík Csaba Krisztián (Geralt a The Witcherbõl, Sucre a Prison Breakbõl stb.) adja. A stábban több remek színészt találunk, és mint megtudtam, többen közülük hihetetlen átéléssel tudja órákig üvöltözni a „f*ck you” helyzetre és hangulatra szabott magyar megfelelõit. Káromkodás szempontjából ékes magyar nyelvünk trágár vonulatának színe-javát viszonthallhatjuk a háborúban -– Adrián meg is jegyezte, hogy komolyan gondolkodnak a 18-as PEGI logó mellé felbiggyeszteni a dobozra külön szövegesen is az erre vonatkozó intelmet. Azért akadnak aggályok is, hiszen a nyelvi teszt jelen esetben nem itthon zajlik –- egy nemzetközi tesztelõ cég végzi ezeket a munkálatokat. Bár ez a megoldás mindenképp fontos ahhoz, hogy a magyar nyelvû megjelenés közel eshessen a nemzetközi dátumhoz, elõfordulhatnak ebbõl eredõ hibák -– remélhetõleg minél alacsonyabb számban. A játék vezetõ fordítója egyébiránt megszállott második világháborús rajongó, úgyhogy a nyelvezet, a korhûség miatt nem kell aggódnunk. Aki viszont angol eredetiben játszaná a szakasz kalandjait, a magyar verzióval ezt nem tudja megtenni, a korongon a magyar, cseh és lengyel változat szerepel majd együtt.

A BiA magyar hangjai:

Csík-Csaba Krisztián, Kállói Molnár Péter, Boros Zoltán, Berzsenyi Zoltán, Dányi Krisztián, Kerekes József, Crespo Rodrigo, Cvetkó Sándor, Dózsa Zoltán, Mikula Sándor, Juhász Károly.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Nálam is 8/10 lett

A tankos jelneteknél a fizika tényleg nagyon "szar" lett. mi az hogy egy vagont nem tudok szét lõni??

grebber
Azért az eléggé lehangoló hogy a fizikát elég tré-re vették.Ha már ebben az Unreal Engine 3-ban pl a Strangleholdban faszán minden bontható volt miért nem tudják ezt mindenhol megcsinálni.

Mert illúzióromboló nem is kicsit amikor mész tankkal a homokzsákokon meg a fakerítéseken lazán átmész,de egy szögesdrót meg egy fél méter magas kis kövekbõl kirakott fal megállít.
Meg a deszkákból összetákolt bódét nem lehet szétlõni.

Nálam olyan 8/10-es a game.

Danecay
Tudom, és azt is, hogy Te linkelted <#wink> csak kiemeltem belõle egy részletet melyre vonatkozóan én is írtam lentebb.

Prince23
Ha nem akarod h kövessenek, akkor egyszerûen jobb klikkelsz egy tõled távolabb esõ helyre az egérrel (jobb klikk tehát)

Prince23
4-es gomb: follow me!
1,2,3 gombokkal választod ki a különbözõ alakulatokat.

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó játék.
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy tudja-e valaki hogy hogyan kell azt megcsinálni hogy vannak külömbözõ csapatok (pl: assault, bazooka)
és hogy ha hívom õket akkor követnek is.
Na de olyat hogy ha egyszer már hívtam és ne kövessen többet.
olyan hogy lehet.
Mert a követés a "Fall in" ha jól tom.
És hogy ne kövessenek az a "Dig in" ?
Mert én hiába nyomom hogy "dig in" angem akkor is követnek és amiatt nem egyszer volt már olyan hogy beragadtam :S
Ha valaki tud segítsen
hy
Valaki leírná nekem részletesen hogy hogy kell multiplayerben jáccani(mit kell letölteni hozzá,xfire-m van)!
kösz

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

grebber
Nem értenek hozzá!<#idiota>

Prince23
Már volt a cikk 😄