Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
wapolok
fotográfik kolomp edisön :D
Köszönjük Emese. <#levele>#levele> Reméljük hamarosan megoldják valahogy a problémát, mert ez nem megoldás.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindenkinek aki ATI bug miatt nem tud továbbmenni Black Friday rõl, az alábbit javasolja kvázi "hivatalosan" a Gearbox <#circling>#circling>
Idézném:
Re: ATI crashing/slowdown in Black Friday (rain) level
Yeah, I understand. I've got an ATI HD 3650 (in a Dell) on my machine at home, but I'm always at work (where I have a nVidia GeForce 9800 GTX) so I never got a chance to play the game at home until after we shipped.
From what I understand, this problem only affect the ATI HD series graphics cards.
Unfortunately, our QA department has some older hardware with older nVidia and ATI cards and the problem wasn't discovered until after Ubisoft had sent off the PC build to manufacturing and distribution. We notified ATI as soon as we discovered the problem and they've been looking into it (seems to be a problem with how shaders are compiled for their graphics drivers), but they haven't made much progress in fixing things. So, we tried to fix things on our end by modifying some of the shaders used in the Black Friday level (which is the only level in our game that seems to have this problem).
We thought we had a fix, but the change we made didn't completely fix the problem. We are still looking into it. ATI might fix their drivers and release and update before we are able to track down and fix the problem.
The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now.
botman
kicsit monoton egy idõ után <#unalmas>#unalmas>
Lekötelezne
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
és miért van az hogy lekaksiztam mindezt, majd tegnap újra elkezdtem nehezebb fokozaton egy kis kihívásra éhezve, 1. pálya után úgy gondoltam most már lépek, és láss csodát megint elveszett minden és csak új jatekot lehetett kezdeni :F
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Mind1.
A játék valóban az év egyik legjobban sikerült FPS-e szerintem. Most nem akarom összehasonlítani ezzel-azzal de a történet csodálatosan van megszerkesztve, és az eddigi legjobban adja vissza ( bár szerencsére nem éltem át, de gondolom ilyen ) egy ember érzéseit. A cselekmények forgatagában naponta történnek tragédiák melyek feldolgozására semmi idõ, így saját magunkat marcangolva kell haladni mindig csak elõre.
Sokan a COD4 etalonját említik háborús FPS-ek kapcsán. Valóban ha GFX-ben nem is cselekményszövésben és izgalomban felveszi a versenyt az eddigi legjobbal. ÉS ha letaszítani nem is sikerült azonban oda ült mellé a szememben a képzeletbeli trónra.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
mikiking: hát igen lehetne húzni, de most nincs értelme mert így is szépen visz mindent a gép 1024-ben intel hûtõvel, mivel még mindig 17" CRT-m van. 😊)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
VGA-t, Ramot most vetem
Nincs semmi tuning a gépen
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Basszameg... <#hehe>#hehe>
-ha nem oldja meg, akkor próbáld ki másik vga-val
-ha ez sem, akkor vegyél vissza minden proci és memóriatuningot
-illetve másik procival és memóriával is meg lehet próbálni
ha ezek közül egyik sem oldja meg, akkor valami nagyon nagy gubanc lehet.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Elakadtam a játék elején ott ahol az épületbõl kimentem hátra, géppuskával kilõttem az ellenséget, utána ott van egy alacsony kõfal, amin nem tudok átmenni! Valami reptérhez kellene menni!
Köszi a segítséget
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Oka.
Ez a hibaüzenet az alábbi feltételek egyikének fennállása esetén fordulhat elõ: •
A számítógép hardver- vagy szoftverproblémái miatt (a hardverhiba a leggyakoribb ok).
• Megkísérelte a számítógép processzorát magasabb órajel használatára beállítani (például a 150 MHz-en mûködõ processzort 187 MHz-es futásra állította).
A STOP hiba olyan kernel módú trap elõfordulását jelzi, amelyet a kernel nem engedélyezett, de a trap egy végzetes hiba is lehet. The most common causes of a STOP 0x7F are:
• Alacsony szintû hardversérülés, például sérült memória (RAM)
• Nem egyezõ memóriamodulok
• Hibás alaplap
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Ma telepítettem a játékot, crack, majd indítás után kaptam a lentebb linket képernyõt.Ez már kijött a Medal of Honor Airborne indítása után is.
Valaki tud erre valamit?Elõre is köszi.

Because fuck you. That\'s why.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Ha ellopok egy Fiat Puntot a szalonból és kis idõ után szétmegy a differenciálmû a tény, hogy lopott nem menti fel a gyártót az alól, hogy szar autót csináltak.
Valahol mindkettõtöknek igazatok is van
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem lehet hogy azért nem lõnek mert nem látnak rá arra az ellenségre akire kiadtad a tûzparancsot?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem vesztes semmit ha nem találod meg õket
fotográfik kolomp edisön :D