Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
nemtom... nézd férfi szemmel, ahol luk van bujj át...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

és amikor a fürdõkádas szobába vagy? onnan merre? nem találom az utat <#guluszem1><#csodalk><#ijedt>

Gunner
elkanyarodsz, mondjuk balra <#vigyor2>

ahol tûz van a házban és a párt kell követni ott amikor felmész a lépcsõn hogyan ugrod át a lyukat a padlón?

fistin
szolj ha bejön vmi

ennyi

fotográfik kolomp edisön :D

Gunner
most azt károgja h ati driver problem? nem úgy volt h a játék készítõi a bénák? <#pardon1>

davidka003
"The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now."

Köszönjük Emese. <#levele> Reméljük hamarosan megoldják valahogy a problémát, mert ez nem megoldás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ja hoppá már nem is kell, nem olvastam végig a fickó szövegét.
Mindenkinek aki ATI bug miatt nem tud továbbmenni Black Friday rõl, az alábbit javasolja kvázi "hivatalosan" a Gearbox <#circling>

Idézném:
Re: ATI crashing/slowdown in Black Friday (rain) level

Yeah, I understand. I've got an ATI HD 3650 (in a Dell) on my machine at home, but I'm always at work (where I have a nVidia GeForce 9800 GTX) so I never got a chance to play the game at home until after we shipped.

From what I understand, this problem only affect the ATI HD series graphics cards.

Unfortunately, our QA department has some older hardware with older nVidia and ATI cards and the problem wasn't discovered until after Ubisoft had sent off the PC build to manufacturing and distribution. We notified ATI as soon as we discovered the problem and they've been looking into it (seems to be a problem with how shaders are compiled for their graphics drivers), but they haven't made much progress in fixing things. So, we tried to fix things on our end by modifying some of the shaders used in the Black Friday level (which is the only level in our game that seems to have this problem).

We thought we had a fix, but the change we made didn't completely fix the problem. We are still looking into it. ATI might fix their drivers and release and update before we are able to track down and fix the problem.

The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now.

botman
cheat, trainer van hozzá amit próbáltatok?
kicsit monoton egy idõ után <#unalmas>

Tényleg nem tud adni nekem valaki egy mentést közvetlenül Black Friday utánról? 😊
Lekötelezne
Sajnos nem jön a hétvégén a patch 😞 Ha figyelemmel követitek a gearbox forumot, kiálítotak oda egy bohócot, azt lehet köpködni😄 Már nem emlékszem pontosan, azthiszem Botman. Ilyeneket mond, hogy amikor csinálta - úgy fogalmaz mintha magánvállalkozás lenne a gearbox - neki egy gyenge közepes nvidia ja volt a cégnél, otthon meg egy HD3850 vagy mi, és hát õ is cask akkor tapasztalta meg a hibát amikor hazavitte a kész játékot MERT HOGY UGYE Õ OTTHON NEM JÁTSZHATOTT VELE, csak a szálítás dátumától. természetesen az övé is vásárolt példány!! Muahhaha ekkora fa****ej... Bár tényleg kb ugy fogalmaz mintha egyedül dolgozna a problémán :S Nem lesz abból semmi, aszongya a szövegeltünést sehogy sem tudja megoldani, de az esõ új tematikáját már megcsinálta, blabla ... szóval, kb aztmondaj ne reménykedjünk 😞 Olvassátok el ha gondoljátok gearbox forumán van direkt ennek egy téma.
SpeedXHUN
amikor elinditom a játékok az ubisoft logó után restartol a gép ez mitõl van?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

fistin
miért van az hogy elvittem kb a 3. pályáig majd elveszett minden és csak uj jatekot lehet kezdeni?
és miért van az hogy lekaksiztam mindezt, majd tegnap újra elkezdtem nehezebb fokozaton egy kis kihívásra éhezve, 1. pálya után úgy gondoltam most már lépek, és láss csodát megint elveszett minden és csak új jatekot lehetett kezdeni :F

Prince23
nálam a crysis warhead eddig a top 1 ez évben. aztán bia...bár lehet h jó szinkronja lesz, akkor esélyes lesz ez is

Én már kijátszottam, hálistennek futott majd max. grafon is, és hát mint mondjak, szerintem év legjobb játéka jelölt, vagyis az egyik esélyes... Eccerûen remek lett szerintem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\My Games\BIA Hells Highway

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SgtChris
Õõõõ...hol tárolja a mentéseket a game? Nem találom...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

radeer
Jaja, ez a systemrequirementslabis fejleszthetne kicsit szerintem mert amíóta kinn vannak a 2 és 4 magos procik nem igazán elég ha csak az órajelet nézi. Kicsit nem valós eredményt fog adni lévén a BIA egy Core 2 Duo 2,66-al és egy 9800GT-vel 2 giga RAM-mal simán elfut 1680x1050-ben HIGH-on. A teszt szerint meg sima fail-t ad.

Mind1.

A játék valóban az év egyik legjobban sikerült FPS-e szerintem. Most nem akarom összehasonlítani ezzel-azzal de a történet csodálatosan van megszerkesztve, és az eddigi legjobban adja vissza ( bár szerencsére nem éltem át, de gondolom ilyen ) egy ember érzéseit. A cselekmények forgatagában naponta történnek tragédiák melyek feldolgozására semmi idõ, így saját magunkat marcangolva kell haladni mindig csak elõre.
Sokan a COD4 etalonját említik háborús FPS-ek kapcsán. Valóban ha GFX-ben nem is cselekményszövésben és izgalomban felveszi a versenyt az eddigi legjobbal. ÉS ha letaszítani nem is sikerült azonban oda ült mellé a szememben a képzeletbeli trónra.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Attól nem, de nekem Core2 van. Azért írtam be, mert a progi téved, csak a Ghz-et nézi.

mikiking: hát igen lehetne húzni, de most nincs értelme mert így is szépen visz mindent a gép 1024-ben intel hûtõvel, mivel még mindig 17" CRT-m van. 😊)

DarkSector
jah manapság nem lehet sokat elvárni egy PentiumD-tõl...<#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csiaki
Legfrisebb driver
VGA-t, Ramot most vetem
Nincs semmi tuning a gépen

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

nem drága egy hyper tx2 ,vagy egy AC Freezer 7 pro,áés a proci azt fogja irni,hogy you have 3,8 ghz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Basszameg... <#hehe>

BiG G
-próbáld frissíteni a videokártya driverét
-ha nem oldja meg, akkor próbáld ki másik vga-val
-ha ez sem, akkor vegyél vissza minden proci és memóriatuningot
-illetve másik procival és memóriával is meg lehet próbálni

ha ezek közül egyik sem oldja meg, akkor valami nagyon nagy gubanc lehet.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nem

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Sziasztok!
Elakadtam a játék elején ott ahol az épületbõl kimentem hátra, géppuskával kilõttem az ellenséget, utána ott van egy alacsony kõfal, amin nem tudok átmenni! Valami reptérhez kellene menni!
Köszi a segítséget
Csiaki
Köszönöm szépen.Ha esetleg újra rakom az XP-t az segít?

zzeN
vagyis kékhalál...nem szeressük

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

The Protector
Még nem vittem végig de még mindíg az év gaméja nálam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

radeer
Csiaki :

Oka.
Ez a hibaüzenet az alábbi feltételek egyikének fennállása esetén fordulhat elõ: •

A számítógép hardver- vagy szoftverproblémái miatt (a hardverhiba a leggyakoribb ok).
• Megkísérelte a számítógép processzorát magasabb órajel használatára beállítani (például a 150 MHz-en mûködõ processzort 187 MHz-es futásra állította).

A STOP hiba olyan kernel módú trap elõfordulását jelzi, amelyet a kernel nem engedélyezett, de a trap egy végzetes hiba is lehet. The most common causes of a STOP 0x7F are:
• Alacsony szintû hardversérülés, például sérült memória (RAM)
• Nem egyezõ memóriamodulok
• Hibás alaplap

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Csiaki
Sziasztok!
Ma telepítettem a játékot, crack, majd indítás után kaptam a lentebb linket képernyõt.Ez már kijött a Medal of Honor Airborne indítása után is.
Valaki tud erre valamit?Elõre is köszi.

nem is mondtam, hogy felmenti õket. és tetszik a hasonlat <#eljen>

Because fuck you. That\'s why.

Ironmask
a Cod1-et nagy ívbe veri!érdemes kipróbálni ajánlom neked ezt a játékot

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Adam II
Csakhogy ez a hiba nem a warez miatt van mert a bolti is ugyanúgy meghal a Black friday küldinél.
Ha ellopok egy Fiat Puntot a szalonból és kis idõ után szétmegy a differenciálmû a tény, hogy lopott nem menti fel a gyártót az alól, hogy szar autót csináltak.

COD1-hez képest milyen a játék? érdemes kipróbálni? vagy csak egy szimpla FPS?

legalább nem szidom a gírbokszot, egyébként csendben megsúgom, szerintem is elég szutyok a cucc. de ha már "lehúztam", és nem megvettem, el kell fogadnom a lehetséges hibákat, melyek azért igencsak sûrûek a tört verzióknál, illetve a "not supported" állapotot, nem? a legutolsó gondolatom, hogy pofátlanoknak nevezem a fejlesztõket. na de mindegy is.

Prince23
Mintha te nem "lopnál", úgy beszélsz. Más különben a fájlmegosztók hibái!
Valahol mindkettõtöknek igazatok is van

Adam II
Köszönjük Emese!

Ez az igazi, amikor egy warezoló szidja a fejlesztõk munkáját, amit még nem is látott, mert csak tört verziót kaphatott a kezébe eddig... a te részedrõl pedig pofátlanság a lopás, kishaver, és ha már teszed, az arcodból legalább vegyél vissza.

Danecay
Úgy néz ki, hogy hétvégén jön a PATCH a Black Friday pályához, ha nem jön közbe semmi.

Olyan pályán vagyok, hogy meg kell tisztitani a vasutat, de a társaim nem jönnek tovább én nem tudok visszamenni és amerre a nyíl mutat ott egy bezárt ajtó van. Bocs ha már volt.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Shep
Jó, ne nézz már hülyének. Másnak is volt ilyen gondja, gondolod ha végigvittem az elõzõ két részt, meg ebben eljutottam eddig, akkor ennyit nem tudok? Mondjuk ebbõl is volt 2 verzió lehet egyikben jó másikban nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

érdekes nálam lõttek
nem lehet hogy azért nem lõnek mert nem látnak rá arra az ellenségre akire kiadtad a tûzparancsot?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Adam II
Függetlenül az Ati vs. Nvidia háborútól az azért mégiscsak pofátlanság a Gearbox részérõl, hogy egy ilyen bugot benne merészeltek hagyni a játékban és képtelenek kijönni egy javítással még egy hét után se. Ez nem csak egy kis hibácska ami maximum idegesítõ, játszhatatlan tõle a játék az Istenért és bár átlehet szenvedni minimum beállítások mellet azt a pályát de köszönöm nem ezért költöttem új gépre és amúgy is menjenek a fenébe. Örölük, hogy nem vettem meg a játékot és leshetik mikor veszem meg a Colonial Marinest pedig nagy Alien rajongó vagyok és eddig úgy terveztem tuti megveszem de nem támogatom az ilyen szemeteket egy fityinggel se. Majd nVidia nagybácsi kifizeti helyettem.

Shep
Komoly ez a Hell's Highwayes pálya, hogy a társaim tosznak lõni, na mindegy a tankig már eljutottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem most 178.13 van fennt 64-bit vista,eddig a gyári volt amit a videokarihoz kaptam, Warhead-al probáltam,minden Ultra Fraps-al néztem.8-10 fps+

Melyik új driver-ra gondoltál?178.13?Esetleg a 178.15-ös?

valami extrákat nyit meg a menüben, mittudomain
nem vesztes semmit ha nem találod meg õket

fotográfik kolomp edisön :D