Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, milyen már, hogy egyes tereptárgyak törnek mások nem. Olyan illúzió romboló. Valahogy adják a kezedbe a megoldást.
A Hidden and hangerous sorozat nem ilyen volt. Nagy kár érte. Sztem ezt nagyon széles körben szerették volna terjeszteni. Mármint a gyerekek is tudjanak vele játszani. Vagy mi.
Na, nekem már meg volt az uninstall is pedig nem játszottam végig. Lehet, hogy nem éreztem rá de sztem k..va idegesítõ. Ugyanaz az érzés mint az airbornál. Valahogy steril, a beszólások repetitívek. Áh, valahogy nem jó ez. Nekem...
pafff... na köszi a válaszokat
Prince23
Sajnos nincsen, semmi extra, semmi történelmi háttér 😞(((

rangok elõzõ részekben sem voltak, medálokat(pontosabban chapterenként egyet) meg asszem csak authentic fokozaton kapsz

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Helló

Jah sajna a multit összecsapták..! Az a baj hogy ha 1x kilõttek akkor vége, megvárhatod amíg az uccsó 1-2 ember elkergetõzik a pályán..(jó tudom hogy ez a realisztikus- DE ! ez egy játék !! Sokkal jobb lenne egy Bf es rendszer sztem.

Más. Igaz hogy az elején járok még ( 4 teherautó kilövése az utcán , majd valami rádióadó megsemmisítése) DE ITT NINCSENEK RANGOK, KITÜNTETÉSEK,MEDÁLOK ????
broman191
Legnagyobb nehézségen nem igen van idõd eldurrantani még pár töltényt...de meghalni igen. 😄 Valójában azért nem mazoistáknak van, minimálisabban céloznak jobban a fritzek, de ennyi is elég a korai elhalálozáshoz ha nem figyelsz. Odafigyeléssel nincs gond, fõleg hogy megvan az elõnyöd az egyszeri végigjátszás miatt... 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
most veteránon én is nyomulok elõre, peig nem rég azt írtam, h majd maygarul fogom másodjára vinni. no sebaj, csak kipróbálom authentic fokozaton, mert veteránon eléggé könnyûnek tûnik...most vagyok az esti pályán, mikor avárost lövik ütegekkel...
és nagyon jól optimalizált, legutóbb a dmc 4 volt ilyen jól optimalizálva, a többi fejlesztõk szégyelhetik magukat

BaLeeX
Ez jó ötlet csak én nem jutottam el odáig, hogy ezeket ki lehet kapcsolni. <#vigyor3>

Amúgy nem azt mondom, hogy túl könnyû csak nem különösen nehéz. De fõleg azért nem mert, a vörös képernyõ miatt mindig volt idõd bõven fedezékbe bújni, sõt még elõtte el is lõhettél 1-2 töltényt. Enélkül biztos sokkal sz*patósabb a játék. A no hud is durva lehet majd meglesem azt is a legnagyobb nehézségen. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

PhantomAss
igazad van, akinek egyszerû a game, az kapcsolja ki a segítségeket
(célkereszt, iránytû, csapatállapot, stb), és min veteránon próbálja
én így nyomtam végig és sokkal élvezetesebb volt

GOOBY, pls

BlackShadow
hát sajna a konzolosodás idõszakát érjük.. 😊 lesz ez még így sem

egyébként a "nehézség" feljebbvitelére tökéletes, ha kikapcsoljátok a figyelmeztetõ vörös képernyõt! így nem tudjátok mikor jön a halálos lövés 😊
amúgy a többi játéktól eltérõen sztem itt a veterán megegyezik a casual nehézséggel :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

broman191
*alig

broman191
Úgy néz ki hogy az ATI karikon elég bugos a game helyenként...nemrég mintha valaki HD4850-nel írt volna gondokat. A társak nálam is egész jók voltak ahogy HUmanHunter is írta...persze ne magadhoz mérd a teljesítményüket. 😊 Grafikai téren szerintem nagyon üt, és még az én minimum config alatti (!) vasamon is úgy megy hogy rendesen élvezhetõ...az engine nagyon jól optimalizált, pár játék igen lassul ha beesteledik vagy esik...együtt pedig kész horror. Itt semmi...hasít napszakfüggetlenül. 😛 A sztori is kiváló, fordulatos - de senki ne számítson egy komolyabb RPG szintjére - bár ide ez bõven elég. Ha átérzed, néhol nagyon el lehet érzékenyülni...

ui.: A sztori elõre néhol kicsit homályos, pár dologra nem figyeltem mert nagyon bámultam a grafikát - pl. mit festettek fel a Jeep-re. Mindegy, végülis külön feature a legamagasabb nehézség amihez társul a no-HUD...amit muszáj végigküzdeni. 😊))

Engem az idegesített a legjobban amikor a fedezékbõl kihajoltam és ugye nem lehet rendesen magad elé fogni a fegyvert és célozni hanem ez a "nézdavállam" szánalom van...na ez célkereszt nélkül nagyobb távon használhatatlan, közelebbre még el is megy...ezt javíthatnák egy patch formájában. Viszont ha csak lehúzódsz a fedezék mögött akkor persze eltalálnak...pedig a lapulás mértéke elig eltérõ. Megint kisregényt írtam...😄😄

Prince23
igen, nagy gané létt -sztem- a multi része.

The Protector
Hy.Multit próbálta már vki gamen belül nem eredetivel?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem elég jó arányban szedték le az embereket,nem voltak nálam se átálszó falak se átlátszó teherautók.

BaLeeX
Végigértem a játékon, pár szót róla (igyekszem spoilermentesen).

Veterán nehézségen sem okozott különösebb problémát, talán 3-4 hely volt amikor 3nál többször is újra kellett próbálni. A taktikai része kicsit túl egyszerû (cserébe az irányítás is pofonegyszerû), a katonáim elég szar aránnyal szedtek le bárkit is, fedezékek mögül célzott lövésekkel általában én szedtem ki mindenkit. Grafika szép, de semmi korszakalkotó, fps probléma nem volt viszont az esõs pálya a vége felé (ahol tankkal is kell menni) nálam grafikai bugos volt. Az elejétõl kezdve átlátszó falak, átlátszó teherautó stb. ráadásul a szövegek is eltûntek. De azért még így is végigszenvedtem a pályát ebbõl az következik, hogy nem túl bonyolultak a küldetések, a nyíl mutatja merre kell menni a többi dolog magától értetõdõ.

Nem is volt túl rövid a játék, eléggé rámentek a történetre, ha magyar lett volna vagy legalább feliratos valamit még értettem is volna belõle... 😄

Volt bent pár bántó (konzolos) hülyeség, pl a lassított halálkamera tetszett csak az volt a gáz, hogy mikor már a katona meghalt a golyó csak utána ért oda meg ilyenek. 😊

Kellemes kikapcsolódás volt ezekben a játékszegény idõkben, ajánlom mindenkinek. Biztos még nagyobb élmény ha valaki érti is végig mirõl szól az egész, mert elég sok videó van a játékban és egy egész kerek kis történetet hoztak össze.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

PhantomAss
dx10-ben van élsimítás, nem is rossz

GOOBY, pls

Prince23
ennyit a genfi egyezményrõl...

kipróbáltam a játékot.
A grafika elmegy. Az elsõ pályánál a belsõ részen, azt hittem valami Bioshock rész.<#vigyor>
Többet vártam én is a játék taktikai részétõl.
MG-vel azért csípõbõl osztottam rendesen. <#rolleyes>

OFF: Minden harcoló fél tudott kegyetlenkedni, és mindegyik emberséges is tudott lenni. Az emberektõl függött.
Oroszoknál volt olyan is, hogy az elfoglalt településen német településen nemcsak a civileket gyilkolták le, hanem a közelben lévõ hadifogoly táborba lévõ szövetséges katonákat. Elsõ sorba francia hadifoglyokat lõttek agyon, miért is ne alapon....

Már harmadjára csinálom meg a 3. chaptert és mindig elõrõl kell kezdenem mert amikor belépek mindig le van zárva. Ez mitõl lehet??
broman191
Ellenörzõpontos a rendszer mint pl. a Halo-ban, nem lehet menteni, a játék megteszi helyetted ahol beiktatták a fejlesztõk...

nem lehet, chapterenként ment

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Cs Mindenkinek!! Csak azt szeretném kérdezni, hogy lehet benne menteni??????Írj vissza fórumon pls!!
márpedig igenis, voltak benne gyilkosok sõt még rablók is. nem azt, hogy mind az volt. de volt köztük. a háború során igen sok katona vált gyilkossá és rablóvá ugye... 😊

Promi
"F" gomb nyomva tart kor megjelenik "F" elenged.
SgtChris
Na szóval...Tudna valaki segíteni abban, megtörve az OFFTOPIC üzemmódot, hogy hogyan tudok kézigránátot dobni???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Mor3llo
Jóég, miket olvasok itt, az SS katonák és tisztek bünõzõk meg rablók voltak 😄DD áhh kész komolyan. Az SS katonákat kezdetben szigorúan csak orvosi ellenõrzés után lehetett kiválasztani, õk képviselték a felsõbbrendû faj magját...az más kérdés, hogy utána már nem csak echte német SS hadosztályok léteztek.
MEg nürnbergi perre hivatkozni..énsem vagyok náci, de nem kell ott mindent kézpénznek venni, amit leírtak.Tudni illik a történelmet a gyõztesek írják.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a náci elveket elítélem, de a katonáit nem, mert nagyon nagyon sok jó katona volt.

igaz van köztük kivétel, sõt volt olyan is akinek azt mondták, vagy csatlakozik az SS-hez vagy kivégzik. Aki Wehrmacht-nál volt jó parancsnok egybõl vitték SS-be.
1, Kellettek a jó tisztek
2, A legjobbakat akarták az SS-be.

Igazából ezért volt helyenként siralmas a Wehrmacht helyzete, mert a legjobb tisztek 90%a már SSnél volt. Nem tudom melyik tábornok volt az, aki ellene volt a náci elveknek, de rávették hogy lépjen be, mert ha nem felakasztják vagy nem kap kitüntetést és lefokozzák és mehet a frontra a sorkatonákkal... nah off vége

<#puszi><#puszis>

koschwarz
<#dumcsi><#law>ámen. téma lezárva.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ez lesz az utolsó:
A nürnbergi per arról szólt,hogy azokat,akik az emberiség ellen vétkeztek(azaz bántottak egy ártatlant ,pl) már vittek is a börtönbe. A vétkesek megbüntetése,legyen az akárki- errõl szólt. Ehylett a szövetségesek eljátszották a jóféle rendõrséget,és mindenkit dutyiba dugtak,aki nem szövetségest.
"Ez az orosz tiszt megölt 600 civilt Berlinben,és kivégeztette a hadifoglyait? Nem baj,nem német,következõt..."

koschwarz
érdekes mi? a gyõztesek elítélték a vesztes háborús provokátorokat...még jó...

a nácik nem sokkal voltak rosszabbak az oroszoknál az tény, de mégis csak a "jó" oldalon harcoltak

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Nagyon sok veterán,és "sima" katona is volt köztük, ott a fizikai,és a szellemi erõnlét is fontos volt a válogatáson,és a kiképzésen.
Az SS egységek a legjobbak legjobbjai voltak,katonai szempontból,nem volt helyük ott a társadalom aljának.(Elvileg)
(Ha valaki errõl szeretne beszélni,akkor az privátban folytassa,vagy bárhol máshol,ne itt,kösz)

Nem vagyok náci,de a nürnbergi perek...Vicc.😊
Csak németeket büntettek meg(a sok "gonosz" nem-szövetségest),nem azért,mert csak németek voltak a bûnösök,hanem mert hogy nézne már ki,ha egy komisszárt is felakasztanának,mert egy lengyel faluból szedte ki a civileket golyófogónak,nem?😊
Nem azt mondom,hogy a németek jók voltak,de néha vicces tud lenni,amikor mindenki csúnya-gonosz nácizik,mert azt látta egy 2.VH-s filmben...(Igen,Neoncsövesre gondolok,ti nem láttátok,hogy micsoda parádés náci-szidást csinált egy topikban,de ez nem ide tartozik)

Egyébként tudtommal az SS nagy része bûnözõkbõl állt, gyilkosok, rablók, stb... Hitler azt mondta nekik ha harcolnak akkor szabadon engedik õket. Rábólintottak, kaptak kiképzést, majd beleszerettek az egész rendszerbe. Majd a sikereiket látva egyre többen akartak csatlakozni ehhez a kötelékhez...

Azért az LSSAH se volt kutya. Hitler személyes testõrsége volt kezdetekben. Egyszer britek ellen támadtak valahol, és rálõttek a parancsnoki kocsira, az kigyulladt, de a parancsnok kiugrott a sárba. A katonák annyira dühbe jöttek mert kinyirták a parancsnokot, hogy lerohanták a briteket, elfoglalták azt a kis részt, majd azokat akik megadták magukat bevitték egy épületbe õket, belelõttek a lábaikba, ujjaikat lelõtték/vágták aztán pedig rájuk omlasztották az épületet... Aztán elõkerült a parancsnok... Tehát azért kicsit durva dolgokat csináltak. Minden SS ilyen volt, aki nem volt ilyen, az nem SS katona volt, hanem sima Wehrmacht. Gyuri jobb lenne ha jobban utánaolvasnál...

koschwarz
továbbra is azt mondom, hogy a net helyett inkább egy igazi történelemkönyvet a könyvtárból...

koschwarz
akkor keress valami komolyabb történelemkönyvet<#nezze>

ajánlom a nürnbergi perek tárgyában keresni, például...

Tatyla
nem holmi ponyvaregényekben van az ilyen infó keress rá a neten...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hello! Nekem tetszik a játék,jo a grafika csak nincs benne élsimitás és igy elég fura,olyan mint az airborne.Lehet csalni rá valami élsimitást?Szerintetek?

Van a Totenkopfról egy méretes könyvem,egy szó sem esik ilyesmirõl.😊

BiG G
a te nevednél tényleg az 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kirol
Bakker én meg azt hittem, hogy azt írja oda, amit a Profilodban megadtál nevet. És amikor felkarcolta a falra, akkor láttam, és elgondolkodtam, hogy be pancser voltam, hogy elgépeltem a nevemet, kirol helyett kilroy-t írtam.

Így ez most tök vicces!<#vigyor>

Prince23
hát én nem tudom, hogy te hogy rambózzol...

BiG G
a második világháborúban a szövetséges (fõként az amerikai) katonák szórakozása volt, hogy a lehetõ legeldugottabb helyekre rajzolták fel ezt a figurát, már-már sportot ûztek belõle. gondolom leginkább még franciaországban találhatók meg, késõbb már súlyosabbra fordult a helyzet, nem hiszem hogy az ardennekben sûrûn lehetne kilroy-okat találni... de ott voltak régi francia fogadókban, meg mindenféle helyeken amerre jártak az amcsik.

BiG G
van benne valami, bár még mindig imbolyog, fõleg ha iron sight-ot használsz (érdemes, nagyságrendekkel pontosabban lehet célozni).

meg lehet magyarázni azzal, hogy már tapasztalatot szerzett Baker, jobban tud célozni, de vszeg csak a játék könnyítésérõl van szó 😊 viszont ha végigjátszottad egyszer, akkor megnyílik az Authentic mód, abban már elképzelhetõ hogy jobban imbolyog.