2318
-
Örült kutya #1678 köszi. -
gyuri12 #1677 Hm,ez igaz,erre nem gondoltam. Kösz,majd kipróbálom.:) -
Micsu #1676 fasza gém volt nagyon, jobban élveztem mint a airbornét de tán a cod4nél is -
#1675 amint megjelenik kapsz -
Örült kutya #1674 Hali!Az a gondom hogy a játék angolul van meg.Tudna valaki magyar nyelvi fájlokat küldeni?elöre is kösz. -
#1673 beirod te is a kódot h minden chapter elérhető legyen és gondod egy szál se -
rogan99 #1672 Ez valami hülye vicc, hogy frissítem a videókártya drivert erre elromlik a savelésem? Újrakezdtem a játékot majd bemásoltam a régi savet hátha megjavul de nem.
Ilyet még nem láttam, ezt komolyan gondolták?
-
#1671 Erre mit mondjak ...!?
Van egy kedvenc hasonlatom, sokszor leírom : van akinek marhára bejön a Rambo de a Ponyvaregényt hülyeségnek tartja .... Ő inkább nézzen csak Rambot .... ;) -
rumkola #1670 Én csak végiglőttem a'la Doom.
A hülye kihajolást pedig sosem használtam, egyszerűen nevetséges.
szerintem -
#1669 Akkor ez nem a te játékod ! Nem azt várod el tőle amire készült.
Ha átugrálgatod a videokat semmit nem értesz az egészből !
De persze mindenki úgy játsza ahogy akarja ... ;)
Ha darálós fps kell az van elég . :) -
#1668 az meg az adott felület tükröződése miatt lehet, horror képes egéralátét ftw :D -
#1667 ha áramtalanítasz attól még funkcionál a kormány... annak a force feedback miatt kell külön áramforrás, húzd ki usb, ha nem úgy értetted áramtalanítást akkor no prob lesz :) -
rumkola #1666 egyetértek amúgy, nekem is herótom volt a "videóktól"
ha ilyesmit akarok, megnézem a Band Of Brotherst
:) -
#1665 amennyiben ez nekem szólt, csak annyit reagálnék, h nem érdekel h a bazookásnak hány gyereke van, vagy h csalt-e az esti kártyázásnál, esetleg miatta halt-e meg két bajtársam, csak az érdekel h vigye oda a bazookát ahova mondom, és lője azt amit mondok :)
rambot nem csípem nem is értem h jön ez most ide -
#1664 Optikai/lézeres egerek sokkal jobbak, mint a szar golyós egerek. 5 ezer Ft fölötti egerekkel semmi gond nincs. Pontos és nem pörög összevissza.
Nekem a 2k-es régi optikai egerem kurva szar volt, de mióta vettem egy 8k-s Logitech-et azóta semmi gond.
-
gyuri12 #1663 Minden más játéknál jól működik. -
#1662 Szar optikai egerek is nekiállnak pörögni.Tudom mert havernál is egy csomó játékban előfordult. -
gyuri12 #1661 Kösz,de ez sem jó. Kormány,pedál áramtalanítva,semmi. -
#1660 beragadt gomb, kontroller, kormány. húzd ki ha van. volt ahol segített. -
rumkola #1659 kontrollered vagy joystickod húzd ki a gépből
:) -
gyuri12 #1658 Üdv,megint én.:)
Jó játék,de van egy idegesítő hibája. Valamiért rájön néha az,hogy elkezd a kamera jobbra forogni. A menüben,meg másgol nem mozog a kurzor összevissza, csak játék közben. Van megoldás,vagy szerezzem meg xboxra?:( -
tonyo9 #1657 kösz télleg ez volt a probléma:D -
#1656 >> #1648 -
#1655 akkor mér nem nyomod el ha zavar? nem kell megnézni -
HUmanHunter #1654 nekem is fail pedig már kb a felénél járok és nem szaggat a game :D -
#1653 hali, akinek nem HD karija van annál is gázos a BF pálya? Mert akkor visszateszem a régit. -
Neoncsoves #1652 szia! milyen igaz!!! már csak 3 nap :) -
moralosan #1651 Elolvashattad volna legalább egyszer mielőtt elküldöd . -
marco2 #1650 Sziaztok nemsoká jön szinkronosan -
#1649 Épp' az a lényeg, hogy a videokból ismered meg a bajtársakat, ki honnan jött, miként él otthon, család gyerek stb , és utána döntesz , hogy kit hová küldesz a harctéren !
De persze akinek tetszik a Rambo film, mit lehet tenni vele .... -
#1648 nem lenne gáz, ha lehetne skipelni :) -
#1647 Gondolom azért zavarja mert ő játszani akar nem videózni! -
Hellsing47 #1646 akkor nem igazán értem miért zavarnak :)
szerintem roppant hangulatosak, és viszik előre a történetet is -
#1645 15 éve van nyelvvizsgám :) -
rumkola #1644 Ha egy játék lelke a video, akkor ott gond van...
:))) -
#1643 A video a lelke a játéknak !
Várj pár napot és megveheted szinkronosan is .... -
Hellsing47 #1642 gondolom nem tudsz angolul és azért zavar
vagy tévedek? -
#1641 csak engem zavarnak ezek a baromi hosszú videók? még csak most kezdtem a játékot, de már tiszta ideg vagyok :D -
TOMARGUS #1640 Tonyo9, ha még nem oldódott meg.
Ez nálam is előjött tegnap délután, de csak miután barmoltam a CCC-t. A végén vannak a plusz kapcsolók, például OpenGL hez, na ha azokat főelg nem piszkálod, vagy még jobb esetben gyári beállitásokra visszateszed - a túlhúzástól függetlenül - akkor ezt a sötétedést nem szabad produkálnia. Én úgy emlékszem az ott pipáltak közül vlaamelyik csinálta ezt, de visszaállitva rendbejött. Nálam most az a kunszt, hogy miután KVÁZI CHEATEL, mert máshogy nem lehet továbbmentem, a Right Man video után ahelyett hogy a Hells Highway t töltené egyszerüen kivág vindózba. Szóval.. mégegy pálya minusz, midnen chapterével probáltam, maradt kb egy egész fejezet, meg egy rakás videó -
#1639 "az esős pályán a villany alatt megcsillanó víz effekt"
Sajnos nagyon nincs közük milyen az ha valami vízes.
Crysisban és egyik modjában is ugyanez volt folyik minden.Attól még hogy valami vízes az nem úgy kéne megoldani hogy rátesznek egy folyó rétegek ami szó szerint folyik.