Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hidden and hangerous sorozat nem ilyen volt. Nagy kár érte. Sztem ezt nagyon széles körben szerették volna terjeszteni. Mármint a gyerekek is tudjanak vele játszani. Vagy mi.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Jah sajna a multit összecsapták..! Az a baj hogy ha 1x kilõttek akkor vége, megvárhatod amíg az uccsó 1-2 ember elkergetõzik a pályán..(jó tudom hogy ez a realisztikus- DE ! ez egy játék !! Sokkal jobb lenne egy Bf es rendszer sztem.
Más. Igaz hogy az elején járok még ( 4 teherautó kilövése az utcán , majd valami rádióadó megsemmisítése) DE ITT NINCSENEK RANGOK, KITÜNTETÉSEK,MEDÁLOK ????
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
és nagyon jól optimalizált, legutóbb a dmc 4 volt ilyen jól optimalizálva, a többi fejlesztõk szégyelhetik magukat
Amúgy nem azt mondom, hogy túl könnyû csak nem különösen nehéz. De fõleg azért nem mert, a vörös képernyõ miatt mindig volt idõd bõven fedezékbe bújni, sõt még elõtte el is lõhettél 1-2 töltényt. Enélkül biztos sokkal sz*patósabb a játék. A no hud is durva lehet majd meglesem azt is a legnagyobb nehézségen. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(célkereszt, iránytû, csapatállapot, stb), és min veteránon próbálja
én így nyomtam végig és sokkal élvezetesebb volt
GOOBY, pls
egyébként a "nehézség" feljebbvitelére tökéletes, ha kikapcsoljátok a figyelmeztetõ vörös képernyõt! így nem tudjátok mikor jön a halálos lövés 😊
amúgy a többi játéktól eltérõen sztem itt a veterán megegyezik a casual nehézséggel :\
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ui.: A sztori elõre néhol kicsit homályos, pár dologra nem figyeltem mert nagyon bámultam a grafikát - pl. mit festettek fel a Jeep-re. Mindegy, végülis külön feature a legamagasabb nehézség amihez társul a no-HUD...amit muszáj végigküzdeni. 😊))
Engem az idegesített a legjobban amikor a fedezékbõl kihajoltam és ugye nem lehet rendesen magad elé fogni a fegyvert és célozni hanem ez a "nézdavállam" szánalom van...na ez célkereszt nélkül nagyobb távon használhatatlan, közelebbre még el is megy...ezt javíthatnák egy patch formájában. Viszont ha csak lehúzódsz a fedezék mögött akkor persze eltalálnak...pedig a lapulás mértéke elig eltérõ. Megint kisregényt írtam...😄😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Veterán nehézségen sem okozott különösebb problémát, talán 3-4 hely volt amikor 3nál többször is újra kellett próbálni. A taktikai része kicsit túl egyszerû (cserébe az irányítás is pofonegyszerû), a katonáim elég szar aránnyal szedtek le bárkit is, fedezékek mögül célzott lövésekkel általában én szedtem ki mindenkit. Grafika szép, de semmi korszakalkotó, fps probléma nem volt viszont az esõs pálya a vége felé (ahol tankkal is kell menni) nálam grafikai bugos volt. Az elejétõl kezdve átlátszó falak, átlátszó teherautó stb. ráadásul a szövegek is eltûntek. De azért még így is végigszenvedtem a pályát ebbõl az következik, hogy nem túl bonyolultak a küldetések, a nyíl mutatja merre kell menni a többi dolog magától értetõdõ.
Nem is volt túl rövid a játék, eléggé rámentek a történetre, ha magyar lett volna vagy legalább feliratos valamit még értettem is volna belõle... 😄
Volt bent pár bántó (konzolos) hülyeség, pl a lassított halálkamera tetszett csak az volt a gáz, hogy mikor már a katona meghalt a golyó csak utána ért oda meg ilyenek. 😊
Kellemes kikapcsolódás volt ezekben a játékszegény idõkben, ajánlom mindenkinek. Biztos még nagyobb élmény ha valaki érti is végig mirõl szól az egész, mert elég sok videó van a játékban és egy egész kerek kis történetet hoztak össze.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A grafika elmegy. Az elsõ pályánál a belsõ részen, azt hittem valami Bioshock rész.<#vigyor>#vigyor>
Többet vártam én is a játék taktikai részétõl.
MG-vel azért csípõbõl osztottam rendesen. <#rolleyes>#rolleyes>
OFF: Minden harcoló fél tudott kegyetlenkedni, és mindegyik emberséges is tudott lenni. Az emberektõl függött.
Oroszoknál volt olyan is, hogy az elfoglalt településen német településen nemcsak a civileket gyilkolták le, hanem a közelben lévõ hadifogoly táborba lévõ szövetséges katonákat. Elsõ sorba francia hadifoglyokat lõttek agyon, miért is ne alapon....
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
MEg nürnbergi perre hivatkozni..énsem vagyok náci, de nem kell ott mindent kézpénznek venni, amit leírtak.Tudni illik a történelmet a gyõztesek írják.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
igaz van köztük kivétel, sõt volt olyan is akinek azt mondták, vagy csatlakozik az SS-hez vagy kivégzik. Aki Wehrmacht-nál volt jó parancsnok egybõl vitték SS-be.
1, Kellettek a jó tisztek
2, A legjobbakat akarták az SS-be.
Igazából ezért volt helyenként siralmas a Wehrmacht helyzete, mert a legjobb tisztek 90%a már SSnél volt. Nem tudom melyik tábornok volt az, aki ellene volt a náci elveknek, de rávették hogy lépjen be, mert ha nem felakasztják vagy nem kap kitüntetést és lefokozzák és mehet a frontra a sorkatonákkal... nah off vége
A nürnbergi per arról szólt,hogy azokat,akik az emberiség ellen vétkeztek(azaz bántottak egy ártatlant ,pl) már vittek is a börtönbe. A vétkesek megbüntetése,legyen az akárki- errõl szólt. Ehylett a szövetségesek eljátszották a jóféle rendõrséget,és mindenkit dutyiba dugtak,aki nem szövetségest.
"Ez az orosz tiszt megölt 600 civilt Berlinben,és kivégeztette a hadifoglyait? Nem baj,nem német,következõt..."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az SS egységek a legjobbak legjobbjai voltak,katonai szempontból,nem volt helyük ott a társadalom aljának.(Elvileg)
(Ha valaki errõl szeretne beszélni,akkor az privátban folytassa,vagy bárhol máshol,ne itt,kösz)
Csak németeket büntettek meg(a sok "gonosz" nem-szövetségest),nem azért,mert csak németek voltak a bûnösök,hanem mert hogy nézne már ki,ha egy komisszárt is felakasztanának,mert egy lengyel faluból szedte ki a civileket golyófogónak,nem?😊
Nem azt mondom,hogy a németek jók voltak,de néha vicces tud lenni,amikor mindenki csúnya-gonosz nácizik,mert azt látta egy 2.VH-s filmben...(Igen,Neoncsövesre gondolok,ti nem láttátok,hogy micsoda parádés náci-szidást csinált egy topikban,de ez nem ide tartozik)
ajánlom a nürnbergi perek tárgyában keresni, például...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Így ez most tök vicces!<#vigyor>#vigyor>
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
meg lehet magyarázni azzal, hogy már tapasztalatot szerzett Baker, jobban tud célozni, de vszeg csak a játék könnyítésérõl van szó 😊 viszont ha végigjátszottad egyszer, akkor megnyílik az Authentic mód, abban már elképzelhetõ hogy jobban imbolyog.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux