2318
-
#1638 NAh.Végigvittem a játékot.
Nálam az Év játéka a Devil my Cry 4-el együtt.Hihetetlen élményt ad.Nem a mai tucat fps-ek közé való.A hihetetlen hangulat és atmoszféra mindenkit magával ragad.Az emberek nem csak poligonok és pixelek hanem kedvelhető és nem kedvelhető karakterek.Értékelném a játékot.
Grafika:UE3.0-ás Engine.A legjobb választás.Jól optimalizálható.Nem annyira erőforrásigényes.HIhetetlen élénk színvilág jellemzi egy darabig.A Shader mind a textúrák rettentő jók.A víz,sár efekt zseniális.Külön szó ai az esős pályán a villanyalatt megcsillanó víz effekt+ a Hell Highway fejezet fényeffektjei.Kegyetlen dúrva.
Játékmenet:Vérprofi GOW szintű fedezékrendszer.Okos csapatársak,és ellenfelek.Bár az ellenfelekhez a közelről támadunk nem reagálnak egy darabig vagy nagyon bután.Sok kerülőút is pozitívum.Rombolható terep(már ami).
Hangok.A főmenü zenéje utánozhatatlan.A robbanások és puska hangok tökéletesek.
Sztori:Nagyon jó.És jó a képzelődés +bekattanások a játékban.
Irányítás:Nagyon jó,kezelhető,1szerű.A Tank irányítása is kellemes volt.
Játékélmény:Hihetetlen.Epikus.
Egyéni tehnikai dolgok.8600Gt-mmel tökéletesen megy fullon.A min 17Fps volt a max kb 50ig terjed.De átlagban 30nál mozgott.Puggal stb nem találkoztam.Képeket majd hamarosan teszek.Annyira jó a game h most rendeltem meg az eredetit.
-
#1637 Csak nálam 2D-s a tűz? Mindenhova követ :D -
mikiking #1636 10.1 :P -
tonyo9 #1635 melyik a legfrissebb verzióju directx? ez?
-
#1634 nekem az van fen ,és nincs vele semmi probléma kivéve azt a pálya bugot,de azt az emlitett code parancsal átlépve ujra minden jol megy. -
#1633 A 8.10-el probálta már valaki? -
#1632 Esetleg még a 8.6-ost próbáld meg. -
tonyo9 #1631 felraktam a 8.8 ast de ugyanaz van..nem tom mi lehet a gond -
#1630 Nálam annyi gond volt, hogy 2x lefagyott a BF pályánál betöltés közben. Feladatkezelőben kilőttem, újraindítottam és akkor már ment.
2600XT, 8.8-as catalyst. -
tonyo9 #1629 ez vicces volt
legujabb van fent -
rumkola #1628 cserélj vga drivert vagy vegyél NV-t
:) -
tonyo9 #1627
nálam ez a probléma :@
tud erre valaki megoldást? -
#1626 "...The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now..." -
#1625 Az azért jópofa, hogy authentic fokozaton a fedezék mögüli kinézésnél, (mikor hátulról mutatja a kamera az emberünket) nincsen célkereszt, akkor egyáltalán minek kihajolni, ha úgysem tudom hova lövök? -
#1624 kizárt dolognak tartom!
:D -
rumkola #1623 véletlenül sem az ati szarházi driverheggesztői
:))))))) -
#1622 Esetleg akinek nvidiás vga-ja van az tudna küldeni mentést a black fryday utánról,vagy náluk is behal a játék ezen a ponton? -
#1621 nem ennyi, mert továbbra is a fejlesztők voltak a balfaszok -
#1620 keress walkthrough videót youtube-on
a fürdőszobában meg ha jól emlékszem egy fiókosszekrény van az ajtóba döntve, csak space-val átbillensz rajta és mehetsz tovább -
blackgamer #1619 :) de csak tűz van mindenhol, megőrülök -
#1618 nemtom... nézd férfi szemmel, ahol luk van bujj át... -
blackgamer #1617 és amikor a fürdőkádas szobába vagy? onnan merre? nem találom az utat -
#1616 elkanyarodsz, mondjuk balra -
blackgamer #1615 ahol tűz van a házban és a párt kell követni ott amikor felmész a lépcsőn hogyan ugrod át a lyukat a padlón? -
#1614 szolj ha bejön vmi -
tonyo9 #1613 OFF/SPAM/WAREZ Topic -
rumkola #1612 ennyi -
#1611 most azt károgja h ati driver problem? nem úgy volt h a játék készítői a bénák? -
#1610 "The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now."
Köszönjük Emese. Reméljük hamarosan megoldják valahogy a problémát, mert ez nem megoldás. -
TOMARGUS #1609 ja hoppá már nem is kell, nem olvastam végig a fickó szövegét.
Mindenkinek aki ATI bug miatt nem tud továbbmenni Black Friday ről, az alábbit javasolja kvázi "hivatalosan" a Gearbox
Idézném:
Re: ATI crashing/slowdown in Black Friday (rain) level
Yeah, I understand. I've got an ATI HD 3650 (in a Dell) on my machine at home, but I'm always at work (where I have a nVidia GeForce 9800 GTX) so I never got a chance to play the game at home until after we shipped.
From what I understand, this problem only affect the ATI HD series graphics cards.
Unfortunately, our QA department has some older hardware with older nVidia and ATI cards and the problem wasn't discovered until after Ubisoft had sent off the PC build to manufacturing and distribution. We notified ATI as soon as we discovered the problem and they've been looking into it (seems to be a problem with how shaders are compiled for their graphics drivers), but they haven't made much progress in fixing things. So, we tried to fix things on our end by modifying some of the shaders used in the Black Friday level (which is the only level in our game that seems to have this problem).
We thought we had a fix, but the change we made didn't completely fix the problem. We are still looking into it. ATI might fix their drivers and release and update before we are able to track down and fix the problem.
The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now.
botman -
blackgamer #1608 cheat, trainer van hozzá amit próbáltatok?
kicsit monoton egy idő után -
TOMARGUS #1607 Tényleg nem tud adni nekem valaki egy mentést közvetlenül Black Friday utánról? :)
Lekötelezne -
TOMARGUS #1606 Sajnos nem jön a hétvégén a patch :( Ha figyelemmel követitek a gearbox forumot, kiálítotak oda egy bohócot, azt lehet köpködni:D Már nem emlékszem pontosan, azthiszem Botman. Ilyeneket mond, hogy amikor csinálta - úgy fogalmaz mintha magánvállalkozás lenne a gearbox - neki egy gyenge közepes nvidia ja volt a cégnél, otthon meg egy HD3850 vagy mi, és hát ő is cask akkor tapasztalta meg a hibát amikor hazavitte a kész játékot MERT HOGY UGYE Ő OTTHON NEM JÁTSZHATOTT VELE, csak a szálítás dátumától. természetesen az övé is vásárolt példány!! Muahhaha ekkora fa****ej... Bár tényleg kb ugy fogalmaz mintha egyedül dolgozna a problémán :S Nem lesz abból semmi, aszongya a szövegeltünést sehogy sem tudja megoldani, de az eső új tematikáját már megcsinálta, blabla ... szóval, kb aztmondaj ne reménykedjünk :( Olvassátok el ha gondoljátok gearbox forumán van direkt ennek egy téma.
-
#1605 amikor elinditom a játékok az ubisoft logó után restartol a gép ez mitől van?
-
#1604 miért van az hogy elvittem kb a 3. pályáig majd elveszett minden és csak uj jatekot lehet kezdeni?
és miért van az hogy lekaksiztam mindezt, majd tegnap újra elkezdtem nehezebb fokozaton egy kis kihívásra éhezve, 1. pálya után úgy gondoltam most már lépek, és láss csodát megint elveszett minden és csak új jatekot lehetett kezdeni :F -
#1603 nálam a crysis warhead eddig a top 1 ez évben. aztán bia...bár lehet h jó szinkronja lesz, akkor esélyes lesz ez is -
Pares #1602 Én már kijátszottam, hálistennek futott majd max. grafon is, és hát mint mondjak, szerintem év legjobb játéka jelölt, vagyis az egyik esélyes... Eccerűen remek lett szerintem. -
Hellsing47 #1601 Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\My Games\BIA Hells Highway -
#1600 Őőőő...hol tárolja a mentéseket a game? Nem találom... -
#1599 Jaja, ez a systemrequirementslabis fejleszthetne kicsit szerintem mert amíóta kinn vannak a 2 és 4 magos procik nem igazán elég ha csak az órajelet nézi. Kicsit nem valós eredményt fog adni lévén a BIA egy Core 2 Duo 2,66-al és egy 9800GT-vel 2 giga RAM-mal simán elfut 1680x1050-ben HIGH-on. A teszt szerint meg sima fail-t ad.
Mind1.
A játék valóban az év egyik legjobban sikerült FPS-e szerintem. Most nem akarom összehasonlítani ezzel-azzal de a történet csodálatosan van megszerkesztve, és az eddigi legjobban adja vissza ( bár szerencsére nem éltem át, de gondolom ilyen ) egy ember érzéseit. A cselekmények forgatagában naponta történnek tragédiák melyek feldolgozására semmi idő, így saját magunkat marcangolva kell haladni mindig csak előre.
Sokan a COD4 etalonját említik háborús FPS-ek kapcsán. Valóban ha GFX-ben nem is cselekményszövésben és izgalomban felveszi a versenyt az eddigi legjobbal. ÉS ha letaszítani nem is sikerült azonban oda ült mellé a szememben a képzeletbeli trónra.