2318
  • grebber
    Még nem pontos dátumot nem tudni csak november van írva szimplán!
  • HoReSz1975
    magyar verzió kijött már
  • DarkSector
    Ez nemsemmi grat.
  • Berv
    Nos, leteszteltem, nincs CD kulcsom, serialom, mégis telepíthető.
    Multiztam is :) ill. csak kipróbáltam, amcsi lettem, gyorsan lelött a 2. német :)
  • highlander15
    Végigvittem a játékot,nekem nagyon tetszett,remélem lesz folytatás.
  • Berv
    hmm... most akkor mi van?? :)
  • wittman
    AMD 3500+ 2GB Ram, X1950Pro 512MB, medium beállításnál is tökéletesen megy és így is szép a grafika.
  • fawcet
    Egy kérdésem lenne, van e olyan aki nem duál procival is tudja tolni a játékot? Nekem pl. A64 3700+-om van. Elmenne rajta?
  • wittman
    Az AMD kiadott egy újabb Catalyst 8.10-es Hotfixet, amiben javítva a Black Friday pálya hiba.
    Forrás: HOC-Ati Catalyst 8.10 Hotfix
  • Berv
    Hi ! Elvileg én is így tudtam, de ehhez nem kaptam, Taiwan-i gyártmány, ránézésre nem másolt.
    Csak ki kell próbálnom, a fenébe.
  • Gunner
    minden checkpoint-nál felélednek
    te segíteni nem tudsz rajtuk
  • tritonkirály
    Sziasztok , lenne egy kérdésem mégpedig az hogy hallottam valami olyasmiről hogyha lelőnek egy bajtársamat játék közben akkor valaki odarohan segiteni neki. Ezt én még nem tapasztaltam....valahol be lehet kapcsolni?
    Ui.: Ha lelővik a bajtársamat akkor meg lehet gyógyitani, hogy ne vergődjön a földön...?
    Kösz előre is..
  • Lowosan
    Ehhez már soha nem lesz patch? Már vagy 2 hete igérgetik
  • zzeN
    minden játékhoz adnak cd-keyt, h tudj játszani online
  • csgj
    Na, eljutottam a Black Friday nevű pályára, és nekem ennyi volt a játék -.- (pórul járt ATI tulaj) Textúra bug---lefagyás---újraindulás *10.... Ilyenkor jut eszembe, hogy jó lenne már xbox360-at venni.
  • Berv
    Szevasztok !
    Aki megvette a játékot, tud válaszolni a kérdésemre:
    Van CD-key hozzá?
    köszönöm, Berv
  • mazsola89
    Jajj bocs elefelejtettem szólni h megvan a megoldás de nem az én hibám volt az egész. Mentem és nem tudtam átmenni a vonatáálomáshoz mert nem volt nyitva ajtó meg semmi hasonló erre unalmamban elkeztem gránátokat dobálni és meghaltam :S (ez egy mentés előtt volt) és amikor újra elketem játszani ugyan azon a helyen volt ellenség meg minden és normálisan folytatódott a gamma egy nyitott ajtóval!! Na és sikerült is végigvinnem (tudom h nem nagy szám :)) További kellemes szép estét
    Jahh és köszi a segítséget
  • a.carkey
    Nyomjál be képet arról, ahol elakadtál.
  • spiercell
    Valaki nem tud képet linkelni a collector's editionban található bónusz multis karakterekről?
  • grebber
    Nem lehet tudni.
  • highlander15
    Patch mikor fog kijönni hozzá?
  • mazsola89
    Hi pls segítsetek mert elakadtam! Mikor meg kell tisztítani a vasútállomást de nem tudok sehogyan oda jutni mert mindenhol magasak a falak meg ilyenek jahh és a csapattársak se jönnek hozzám. Előre is köszi
  • a.carkey
    Tk. lehetne igazán jó játék is, de a tankos részt a TÖBBI RÉSZ TANKOS RÉSZÉHEZ KÉPEST "enyhén" leegyszerűsítették és eléggé rövid, talán még a többi részhez képest is. :(
  • Danecay
    Egyetértek! Én sem panaszkodtam még soha játékra, hogy rövid, mert nekem is hetekig tart végigvinni a legrövidebb játékot is :)
  • mazsola89
    THX all :D :S :(
  • Prince23
    talán hosszan kéne megnyomnod E-t
  • davidka003
    Elvileg hosszan kell az E-t nyomni.
  • mazsola89
    Hi all! Nem régóta játszom a játékkal és bevallom nem olvastam vissza de volna egy kérdésem( készüljetek fel mert nagyon láma kérdés lesz)
    -Hogyan lehet felvenni egy német (vagy akármilyen fegyvert)???
    Nyomom az 'E' gombot amikor kiirja de nem veszi fel!!! PLs help
    Előre is köszi
  • koschwarz
    ja, meg a rainbow six vegas2 is megvan
  • m1garand
    https://login.gamespyid.com/login.aspx?r=https%3a%2f%2flogin.gamespyid.com%2findex.aspx&sl=
  • m1garand
    azt a szót amit a gamespy oldalon megadtál nickname-nek
  • Hecker007
    igazad van, már sokadjára teszi fel ezt a hülye kérdést
  • Gunner
    LŐDD MÁR TARKÓN MAGAD!

mit kérdezgeted állandóan? mindig kapod választ de csak a kérdést teszed föl... use google
  • derdani
    Nem tudja valaki hogy mit kell írni a GameSpy ID -hez ?
  • koschwarz

igazad lehet...viszont én olyan szempontból "szerencsés" vagyok, hogy egy évben úgy ha 4-5 játékkal játszom, és ugyanennyit meg is tudok venni, illetve meg is veszek. egyrészt időm sincs többre (nekem egy 10 órás játék egy hónapig is eltart, másrészt nincs is több, amit érdemesnek tartok rá). mondjuk most szüret van, mert már megvettem a clear sky-t, de jön a facry2 és a fallout3 is, biztos befutók :)

ebben az évben eddig sikerült befejeznem a stalkert, az assasins creed-et, és az area 51-et, ez utóbbi ráadásul ingyé volt...lol (meg játszok az oblivionnal, most már több éve).

éppen ezért komolyan gondoltam, hogy olvasgatva a fórumokat, mire valami kijön, már tudom, hogy érdekel-e vagy sem.

nem nagyon érzem át, hogy ha valaki kényszert érez ara, hogy szinte minden egyes játékkal játszani akarjon, ami a kedvenc műfajában kijön. ez szerintem "érzéketlenné", kiégetté teszi a játékosokat...igenis tessék válogatni! de azt meg is venni...
  • Danecay
    Örülök, hogy az AI témát legalább nem hoztad fel ismét és beláttad, hogy azzal kapcsolatban nincs igazad Első alkalom, hogy a sok éves SG-s pályafutásom során ilyen emoticon-t szúrok be. Ha Te nem tetted volna, minden bizonnyal én is elkerülöm. A WAREZ-el kapcsolatban pedig, sokkal többen mártirkodnak és warezellenesnek mutatják magukat, mint amennyien valójában, és tesznek is valamit a dolog ellen. Elképzelhető, hogy sok ember kiáll egy-egy kedvenc játéka, programja mellett amit esetleg meg is vett, és lehord mindenkit aki azt lewarezolja, nem veszi meg, de mellette a többi progija, játéka, ugyan úgy warez, mint sok mindenki másnak.
  • pinterto
    Sziasztok!
    Nem tudjátok hogy lehet átugrani a második pálya végén a homokzsákokat?
  • DarkSector
    Grafika is más.
    Helszín, és idő is más.
    Tény hogy ez jobb a hangulata miatt.
    Meg szerintem irányíthatóbb.
  • Fritz Von...
    Tök más játék, tök más grafika. Nekem ez jobban tetszik, mert ezt a hangulatot maximálisan visszaadja.
  • DarkSector
    Én úgy, hogy ....nem szebb...!