Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
ha ilyesmit akarok, megnézem a Band Of Brotherst
😊
fotográfik kolomp edisön :D
rambot nem csípem nem is értem h jön ez most ide
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem a 2k-es régi optikai egerem kurva szar volt, de mióta vettem egy 8k-s Logitech-et azóta semmi gond.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
😊
Jó játék,de van egy idegesítõ hibája. Valamiért rájön néha az,hogy elkezd a kamera jobbra forogni. A menüben,meg másgol nem mozog a kurzor összevissza, csak játék közben. Van megoldás,vagy szerezzem meg xboxra?😞
wapolok
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
De persze akinek tetszik a Rambo film, mit lehet tenni vele ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
szerintem roppant hangulatosak, és viszik elõre a történetet is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
😊))
Várj pár napot és megveheted szinkronosan is ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
vagy tévedek?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez nálam is elõjött tegnap délután, de csak miután barmoltam a CCC-t. A végén vannak a plusz kapcsolók, például OpenGL hez, na ha azokat fõelg nem piszkálod, vagy még jobb esetben gyári beállitásokra visszateszed - a túlhúzástól függetlenül - akkor ezt a sötétedést nem szabad produkálnia. Én úgy emlékszem az ott pipáltak közül vlaamelyik csinálta ezt, de visszaállitva rendbejött. Nálam most az a kunszt, hogy miután KVÁZI CHEATEL, mert máshogy nem lehet <#szomoru1>#szomoru1> továbbmentem, a Right Man video után ahelyett hogy a Hells Highway t töltené egyszerüen kivág vindózba. Szóval.. mégegy pálya minusz, midnen chapterével probáltam, maradt kb egy egész fejezet, meg egy rakás videó <#ticking>#ticking>
Sajnos nagyon nincs közük milyen az ha valami vízes.
Crysisban és egyik modjában is ugyanez volt folyik minden.Attól még hogy valami vízes az nem úgy kéne megoldani hogy rátesznek egy folyó rétegek ami szó szerint folyik.
Next PC upgrade: 2022
Nálam az Év játéka a Devil my Cry 4-el együtt.Hihetetlen élményt ad.Nem a mai tucat fps-ek közé való.A hihetetlen hangulat és atmoszféra mindenkit magával ragad.Az emberek nem csak poligonok és pixelek hanem kedvelhetõ és nem kedvelhetõ karakterek.Értékelném a játékot.
Grafika:UE3.0-ás Engine.A legjobb választás.Jól optimalizálható.Nem annyira erõforrásigényes.HIhetetlen élénk színvilág jellemzi egy darabig.A Shader mind a textúrák rettentõ jók.A víz,sár efekt zseniális.Külön szó ai az esõs pályán a villanyalatt megcsillanó víz effekt+ a Hell Highway fejezet fényeffektjei.Kegyetlen dúrva.
Játékmenet:Vérprofi GOW szintû fedezékrendszer.Okos csapatársak,és ellenfelek.Bár az ellenfelekhez a közelrõl támadunk nem reagálnak egy darabig vagy nagyon bután.Sok kerülõút is pozitívum.Rombolható terep(már ami).
Hangok.A fõmenü zenéje utánozhatatlan.A robbanások és puska hangok tökéletesek.
Sztori:Nagyon jó.És jó a képzelõdés +bekattanások a játékban.
Irányítás:Nagyon jó,kezelhetõ,1szerû.A Tank irányítása is kellemes volt.
Játékélmény:Hihetetlen.Epikus.
Egyéni tehnikai dolgok.8600Gt-mmel tökéletesen megy fullon.A min 17Fps volt a max kb 50ig terjed.De átlagban 30nál mozgott.Puggal stb nem találkoztam.Képeket majd hamarosan teszek.Annyira jó a game h most rendeltem meg az eredetit.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
wapolok
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
wapolok
2600XT, 8.8-as catalyst.
legujabb van fent
wapolok
😊
nálam ez a probléma :@
tud erre valaki megoldást?
wapolok
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
😊))))))
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
a fürdõszobában meg ha jól emlékszem egy fiókosszekrény van az ajtóba döntve, csak space-val átbillensz rajta és mehetsz tovább