Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
az meg az adott felület tükrözõdése miatt lehet, horror képes egéralátét ftw 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
ha áramtalanítasz attól még funkcionál a kormány... annak a force feedback miatt kell külön áramforrás, húzd ki usb, ha nem úgy értetted áramtalanítást akkor no prob lesz 😊

egyetértek amúgy, nekem is herótom volt a "videóktól"
ha ilyesmit akarok, megnézem a Band Of Brotherst
😊

fotográfik kolomp edisön :D

poppe
amennyiben ez nekem szólt, csak annyit reagálnék, h nem érdekel h a bazookásnak hány gyereke van, vagy h csalt-e az esti kártyázásnál, esetleg miatta halt-e meg két bajtársam, csak az érdekel h vigye oda a bazookát ahova mondom, és lõje azt amit mondok 😊
rambot nem csípem nem is értem h jön ez most ide

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

davidka003
Optikai/lézeres egerek sokkal jobbak, mint a szar golyós egerek. 5 ezer Ft fölötti egerekkel semmi gond nincs. Pontos és nem pörög összevissza.
Nekem a 2k-es régi optikai egerem kurva szar volt, de mióta vettem egy 8k-s Logitech-et azóta semmi gond.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Minden más játéknál jól mûködik.

The Protector
Szar optikai egerek is nekiállnak pörögni.Tudom mert havernál is egy csomó játékban elõfordult.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kösz,de ez sem jó. Kormány,pedál áramtalanítva,semmi.

reaper4
beragadt gomb, kontroller, kormány. húzd ki ha van. volt ahol segített.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kontrollered vagy joystickod húzd ki a gépbõl
😊

Üdv,megint én.😊

Jó játék,de van egy idegesítõ hibája. Valamiért rájön néha az,hogy elkezd a kamera jobbra forogni. A menüben,meg másgol nem mozog a kurzor összevissza, csak játék közben. Van megoldás,vagy szerezzem meg xboxra?😞

kösz télleg ez volt a probléma😄

wapolok

Gunner
>> #1648

PhantomAss
akkor mér nem nyomod el ha zavar? nem kell megnézni

GOOBY, pls

nekem is fail pedig már kb a felénél járok és nem szaggat a game 😄

francois
hali, akinek nem HD karija van annál is gázos a BF pálya? Mert akkor visszateszem a régit.

szia! milyen igaz!!! már csak 3 nap 😊

Elolvashattad volna legalább egyszer mielõtt elküldöd <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sziaztok nemsoká jön szinkronosan
lac coo
Épp' az a lényeg, hogy a videokból ismered meg a bajtársakat, ki honnan jött, miként él otthon, család gyerek stb , és utána döntesz , hogy kit hová küldesz a harctéren !

De persze akinek tetszik a Rambo film, mit lehet tenni vele ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

poppe
nem lenne gáz, ha lehetne skipelni 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

grebber
Gondolom azért zavarja mert õ játszani akar nem videózni!

Next PC upgrade: 2022

akkor nem igazán értem miért zavarnak 😊
szerintem roppant hangulatosak, és viszik elõre a történetet is

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

poppe
15 éve van nyelvvizsgám 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ha egy játék lelke a video, akkor ott gond van...
😊))

lac coo
A video a lelke a játéknak !
Várj pár napot és megveheted szinkronosan is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gondolom nem tudsz angolul és azért zavar
vagy tévedek?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

poppe
csak engem zavarnak ezek a baromi hosszú videók? még csak most kezdtem a játékot, de már tiszta ideg vagyok 😄

Tonyo9, ha még nem oldódott meg.

Ez nálam is elõjött tegnap délután, de csak miután barmoltam a CCC-t. A végén vannak a plusz kapcsolók, például OpenGL hez, na ha azokat fõelg nem piszkálod, vagy még jobb esetben gyári beállitásokra visszateszed - a túlhúzástól függetlenül - akkor ezt a sötétedést nem szabad produkálnia. Én úgy emlékszem az ott pipáltak közül vlaamelyik csinálta ezt, de visszaállitva rendbejött. Nálam most az a kunszt, hogy miután KVÁZI CHEATEL, mert máshogy nem lehet <#szomoru1> továbbmentem, a Right Man video után ahelyett hogy a Hells Highway t töltené egyszerüen kivág vindózba. Szóval.. mégegy pálya minusz, midnen chapterével probáltam, maradt kb egy egész fejezet, meg egy rakás videó <#ticking>
grebber
"az esõs pályán a villany alatt megcsillanó víz effekt"

Sajnos nagyon nincs közük milyen az ha valami vízes.
Crysisban és egyik modjában is ugyanez volt folyik minden.Attól még hogy valami vízes az nem úgy kéne megoldani hogy rátesznek egy folyó rétegek ami szó szerint folyik.

Next PC upgrade: 2022

The Protector
NAh.Végigvittem a játékot.
Nálam az Év játéka a Devil my Cry 4-el együtt.Hihetetlen élményt ad.Nem a mai tucat fps-ek közé való.A hihetetlen hangulat és atmoszféra mindenkit magával ragad.Az emberek nem csak poligonok és pixelek hanem kedvelhetõ és nem kedvelhetõ karakterek.Értékelném a játékot.

Grafika:UE3.0-ás Engine.A legjobb választás.Jól optimalizálható.Nem annyira erõforrásigényes.HIhetetlen élénk színvilág jellemzi egy darabig.A Shader mind a textúrák rettentõ jók.A víz,sár efekt zseniális.Külön szó ai az esõs pályán a villanyalatt megcsillanó víz effekt+ a Hell Highway fejezet fényeffektjei.Kegyetlen dúrva.

Játékmenet:Vérprofi GOW szintû fedezékrendszer.Okos csapatársak,és ellenfelek.Bár az ellenfelekhez a közelrõl támadunk nem reagálnak egy darabig vagy nagyon bután.Sok kerülõút is pozitívum.Rombolható terep(már ami).

Hangok.A fõmenü zenéje utánozhatatlan.A robbanások és puska hangok tökéletesek.

Sztori:Nagyon jó.És jó a képzelõdés +bekattanások a játékban.

Irányítás:Nagyon jó,kezelhetõ,1szerû.A Tank irányítása is kellemes volt.

Játékélmény:Hihetetlen.Epikus.
Egyéni tehnikai dolgok.8600Gt-mmel tökéletesen megy fullon.A min 17Fps volt a max kb 50ig terjed.De átlagban 30nál mozgott.Puggal stb nem találkoztam.Képeket majd hamarosan teszek.Annyira jó a game h most rendeltem meg az eredetit.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sherlock1
Csak nálam 2D-s a tûz? Mindenhova követ 😄

http://youtu.be/4v8qae11_-M

10.1 😛

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

melyik a legfrissebb verzióju directx? ez?

wapolok

repvez
nekem az van fen ,és nincs vele semmi probléma kivéve azt a pálya bugot,de azt az emlitett code parancsal átlépve ujra minden jol megy.
Danecay
A 8.10-el probálta már valaki?

davidka003
Esetleg még a 8.6-ost próbáld meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

felraktam a 8.8 ast de ugyanaz van..nem tom mi lehet a gond

wapolok

macleody
Nálam annyi gond volt, hogy 2x lefagyott a BF pályánál betöltés közben. Feladatkezelõben kilõttem, újraindítottam és akkor már ment.
2600XT, 8.8-as catalyst.
ez vicces volt
legujabb van fent

wapolok

cserélj vga drivert vagy vegyél NV-t
😊

nálam ez a probléma :@
tud erre valaki megoldást?

wapolok

Gunner
"...The only thing I can offer at the moment is to go into the "Options" menu in the game, select "Enter Code" and type in "gimmechapters" which will unlock all chapters of the game, then skip the Black Friday chapter and pick up with "The Right Man" chapter to continue the game. I know that sucks, but that's the only work around that I know of for the ATI driver problem right now..."

Shep
Az azért jópofa, hogy authentic fokozaton a fedezék mögüli kinézésnél, (mikor hátulról mutatja a kamera az emberünket) nincsen célkereszt, akkor egyáltalán minek kihajolni, ha úgysem tudom hova lövök?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BiG G
kizárt dolognak tartom!

😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

véletlenül sem az ati szarházi driverheggesztõi
😊))))))

repvez
Esetleg akinek nvidiás vga-ja van az tudna küldeni mentést a black fryday utánról,vagy náluk is behal a játék ezen a ponton?
BiG G
nem ennyi, mert továbbra is a fejlesztõk voltak a balfaszok

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Gunner
keress walkthrough videót youtube-on
a fürdõszobában meg ha jól emlékszem egy fiókosszekrény van az ajtóba döntve, csak space-val átbillensz rajta és mehetsz tovább

😊 de csak tûz van mindenhol, megõrülök <#wow2>