1451
-
#51 kössz az infót. remélem már San Marinoban kijön nekik a lépés... hát igazából már nagyon megérdemelnének egy győzelmet...
az utolsó győzelem: (eleddig) 2004. Brazil GP Juan Pablo Montoya -
#50 A múlt heti tesztek után a Williams és a Bridgestone egyaránt jelentős fejlődésről ad számot, a Williams éppen ezért a rossz emlékű Melbourne-i futam után is úgy érzi, hogy alapos felkészülésüknek köszönhetően semmi bajuk sem történhet a hétvégi San Marinó-i Nagydíjon. -
#49 sorry. 2kép vmiért nem jött be. nemtom, amikor feltettem, akkor még okés volt, aztán nem sokkal később már nem jött be. nemértem miért... -
#48 hát azért a McLaren harcba szállhatna velük a mezőny legszebb autója címért. egyébként az idei szériából ez a 2kocsi a legszebb -
#47 Williamsek ált nem a mezőny legszebb autói de az ide sztem visz mindent -
#46 de rég láttam már -
#45 -
#44 ettől már csak egy kocsi tetszett/tetszik jobban. egyébként a 99es williams a 3. nálam -
#43 Winfield az ok. 99es is nagyon szép de nekem e 98as láttán dobban meg a szivem, nagyon szép volt...
-
#42 sorry nagyobbakat nem találtam:S -
#41 ök azok
-
#40 Igen igen!!!!! -
#39 99-es Winfield-féle -
#38 williams már annyi féle színben pompázott. szerintetek melyik volt a legszebb? én ismerem őket, de ha gondoljátok képpel is illusztráljátok -
#37 ez egy jó kérdés. az f1ben marad biztos, dehogy a renónál-e az szerintem nem biztos, gondolom nagyban függ az idei teljesítményétől a jövőbeli szerződése.
-
#36 Jogos a kérdésed, mindenesetre Fisichella biztosan marad.. -
#35 a renaultnál teljesen új páros lesz? -
#34 igen ez igaz. ha webber megy akkot kiváncsi leszek ki jön a helyére. egyébként 2005ben hakkinen majdnem visszatért az f1be a williamshez.de button ügy miatt nem jött létre a megállapodás, hát... nagy kár... -
#33 Rosberg hosszútávon szerződött, viszont Webbert lehet elviszi a Renault. -
#32 Szerbusz, vissza tértél? -
#31 Mikeal szerintem mindenképp jól járnánk... és szerintem maradni kéne ennek a felállásnak. Webber és Rosberg jó páros, pont olyanok mint Starsky és Hutch. -
#30 kössz szépen. nagyon szép. -
#29 -
#28 Gascoyne a Williams-nél?
Webber kapta a Bandini-díjat -
#27 Jó lenne az biztos, csak az a baj hogy abból a régi nagy hármasból már csak a Schumi-van. A Haki DTM-ezik a Villnouve pedig hát???
Na mindegy, talán a Raikonnen,Schumi,Rosberg hármas még összejön. -
#26 Igen, valóban nem ártana. Bár én már szeretném a Williamst is az élmezőnybe látni... én az élen egy Williams, McLaren, Ferrari háramst látnék szivesen, mint anno a régi szép időkben... -
#25 Mindenesetre valamit kéne már lassan kezdeniük, mert igy csak a pénz fogy, eredmény meg?
Ráadásul több fogy mint a ferrarinál,vagy a renaultnál, vagy a meclarennél, és ők azért topp-on vannak.
-
#24 nagyon szépre sikerült a tavalyi kocsi... lesz majd az ideiről is kép -
#23 az igaz. de tavaly elkapták a fonalat néhány versenyen, bár most elkövettek egy hibát, kirúgták a F1 berkekben elismert tervezőjüket Mike Gascoynet. -
#22 Az azért nem biztos hogy jó lesz!!
Nem valami fényes edig a Toyota karierje. -
#21 -
#20 Nico Rosberg valóban kivételes pilóta, már most sokan szeretik(köztük millió nő nemű szurkoló) és már állítólag(hogy a pletykák szintjén maradjunk) a McLaren csapat ki is szemelte a 2007-es esztendőre Alonso mellé...
csak aprócska probléma,hogy Rosberget hosszútávú szerződés köti a Williamshez... -
#19 Ohh ha már itt tartok, egyesek szóba hozták, hogy a Williams 2007-től Toyota erőforrásokra cserélné a Cosworthot... mindenestre ezt korai lenne még elhamarkodni... -
#18 Igen idén valóban jól mennek, gyakorlatilag az élmezőnyhöz tartoznak, amit sokan a Cosworth V8asok terén lévő nagyobb tapasztalatának tudnak be. Egyébként ezt Jaques Villeneuve is megjegyezte, hogy a szezon eleján kéne a csapatnak (Williams) valami jó eredményt produkálni, mert később a gyáriak lefogják körözni őket. hát nemtudom, meglátjuk... mindenestre egyik kezdet sem könnyű, márpedig a Williams és a Cosworth még csak most kezdték együttműködésüket. -
#17 igen igazad one. egyébként szivesen látunk itt. cikket képet érdekességet egy szóval bármit nyugodtan betehetsz, amiről lehet jót beszélgetni. majd lesz banner is csak meg kell csinálnom.
ez a pangás csak átmeneti (nem szeretném és nem is fogom hagyni hogy ez a topic a Red Bull Racing sorsára jusson), valószínűleg futamokkor nagyobb lesz a nyüzsgés... én mindenestre itt leszek -
#16 Yeaahh Jó autó jó sofőr...
[Hatalmas Webber fan] -
#15 Hát elég komoly versenyző, szerintem is van esélye, hogy nagy csapathoz kerüljön. -
#14 Az sem utolsó szempont, hogy ebben a csapatban versenyzik Nico Rosberg, aki a jövőben biztos hogy híresebb versenyző lesz. Az is megtörténhet, hogy már jövőre leszerződteti valamelyik nagy csapat. Ti mit gondoltok erről? -
#13 Az idén idáig viszonylag jól szerepeltek, csak kár, hogy a kocsi gyakran meghibásodott pl. tönkrement a motor stb... -
#12 igen én is így gondolom, de szerintem a "nagycsapatoknak" lehet(ne) külön álló topicja is. pl. Ferrarinak van. McLarennek van. Renaultnak van.
csak remélem többen leszünk és akkor beindul itt is az élet. egyébként futamok alatt biztos nagyobb lesz itt is a nyüzsgés.