BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
kössz az infót. remélem már San Marinoban kijön nekik a lépés... hát igazából már nagyon megérdemelnének egy gyõzelmet...
az utolsó gyõzelem: (eleddig) 2004. Brazil GP Juan Pablo Montoya

The only speedometer is in your head.

JGTC
Jeff Gordon
sorry. 2kép vmiért nem jött be. nemtom, amikor feltettem, akkor még okés volt, aztán nem sokkal késõbb már nem jött be. nemértem miért...

Jeff Gordon
hát azért a McLaren harcba szállhatna velük a mezõny legszebb autója címért. egyébként az idei szériából ez a 2kocsi a legszebb

JGTC
Williamsek ált nem a mezõny legszebb autói de az ide sztem visz mindent <#vigyor2><#eljen><#worship>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
de rég láttam már <#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jeff Gordon

Jeff Gordon
ettõl már csak egy kocsi tetszett/tetszik jobban. egyébként a 99es williams a 3. nálam<#smile>

Jeff Gordon
Winfield az ok. 99es is nagyon szép de nekem e 98as láttán dobban meg a szivem, nagyon szép volt...

Jeff Gordon
sorry nagyobbakat nem találtam:S

Jeff Gordon
ök azok

gordon 24
Igen igen!!!!!<#worship>

Downhill!!

Snecie Smicie
99-es Winfield-féle

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Jeff Gordon
williams már annyi féle színben pompázott. szerintetek melyik volt a legszebb? én ismerem õket, de ha gondoljátok képpel is illusztráljátok<#smile>

Jeff Gordon
ez egy jó kérdés. az f1ben marad biztos, dehogy a renónál-e az szerintem nem biztos, gondolom nagyban függ az idei teljesítményétõl a jövõbeli szerzõdése.

Snecie Smicie
Jogos a kérdésed, mindenesetre Fisichella biztosan marad..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

JGTC
a renaultnál teljesen új páros lesz? <#fejvakaras><#kerdes>

Jeff Gordon
igen ez igaz. ha webber megy akkot kiváncsi leszek ki jön a helyére. egyébként 2005ben hakkinen majdnem visszatért az f1be a williamshez.de button ügy miatt nem jött létre a megállapodás, hát... nagy kár...

Snecie Smicie
Rosberg hosszútávon szerzõdött, viszont Webbert lehet elviszi a Renault.

gordon 24
Szerbusz, vissza tértél?

Downhill!!

Jeff Gordon
Mikeal szerintem mindenképp jól járnánk... és szerintem maradni kéne ennek a felállásnak. Webber és Rosberg jó páros, pont olyanok mint Starsky és Hutch.

Jeff Gordon
kössz szépen<#eljen><#smile>. nagyon szép.

Snecie Smicie

JGTC

gordon 24
Jó lenne az biztos, csak az a baj hogy abból a régi nagy hármasból már csak a Schumi-van. A Haki DTM-ezik a Villnouve pedig hát???
Na mindegy, talán a Raikonnen,Schumi,Rosberg hármas még összejön.

Downhill!!

Jeff Gordon
Igen, valóban nem ártana. Bár én már szeretném a Williamst is az élmezõnybe látni... én az élen egy Williams, McLaren, Ferrari háramst látnék szivesen, mint anno a régi szép idõkben...

gordon 24
Mindenesetre valamit kéne már lassan kezdeniük, mert igy csak a pénz fogy, eredmény meg?
Ráadásul több fogy mint a ferrarinál,vagy a renaultnál, vagy a meclarennél, és õk azért topp-on vannak.

Downhill!!

Jeff Gordon
nagyon szépre sikerült a tavalyi kocsi... lesz majd az ideirõl is kép<#smile>

Jeff Gordon
az igaz. de tavaly elkapták a fonalat néhány versenyen, bár most elkövettek egy hibát, kirúgták a F1 berkekben elismert tervezõjüket Mike Gascoynet.

gordon 24
Az azért nem biztos hogy jó lesz!!

Nem valami fényes edig a Toyota karierje.

Downhill!!

Jeff Gordon

Jeff Gordon
Nico Rosberg valóban kivételes pilóta, már most sokan szeretik(köztük millió nõ nemû szurkoló<#smile>) és már állítólag(hogy a pletykák szintjén maradjunk) a McLaren csapat ki is szemelte a 2007-es esztendõre Alonso mellé...
csak aprócska probléma,hogy Rosberget hosszútávú szerzõdés köti a Williamshez...

Jeff Gordon
Ohh ha már itt tartok, egyesek szóba hozták, hogy a Williams 2007-tõl Toyota erõforrásokra cserélné a Cosworthot... mindenestre ezt korai lenne még elhamarkodni...

Jeff Gordon
Igen idén valóban jól mennek, gyakorlatilag az élmezõnyhöz tartoznak, amit sokan a Cosworth V8asok terén lévõ nagyobb tapasztalatának tudnak be. Egyébként ezt Jaques Villeneuve is megjegyezte, hogy a szezon eleján kéne a csapatnak (Williams) valami jó eredményt produkálni, mert késõbb a gyáriak lefogják körözni õket. hát nemtudom, meglátjuk... mindenestre egyik kezdet sem könnyû, márpedig a Williams és a Cosworth még csak most kezdték együttmûködésüket.

Jeff Gordon
igen igazad one. egyébként szivesen látunk itt. cikket képet érdekességet egy szóval bármit nyugodtan betehetsz, amirõl lehet jót beszélgetni. majd lesz banner is csak meg kell csinálnom.
ez a pangás csak átmeneti (nem szeretném és nem is fogom hagyni hogy ez a topic a Red Bull Racing sorsára jusson), valószínûleg futamokkor nagyobb lesz a nyüzsgés... én mindenestre itt leszek<#smile>

JGTC
Yeaahh Jó autó jó sofõr... <#eljen><#eljen><#eljen>

gordon 24
Hát elég komoly versenyzõ, szerintem is van esélye, hogy nagy csapathoz kerüljön.

Downhill!!

Tigristank
Az sem utolsó szempont, hogy ebben a csapatban versenyzik Nico Rosberg, aki a jövõben biztos hogy híresebb versenyzõ lesz. Az is megtörténhet, hogy már jövõre leszerzõdteti valamelyik nagy csapat. Ti mit gondoltok errõl?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Az idén idáig viszonylag jól szerepeltek, csak kár, hogy a kocsi gyakran meghibásodott pl. tönkrement a motor stb...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
igen én is így gondolom, de szerintem a "nagycsapatoknak" lehet(ne) külön álló topicja is. pl. Ferrarinak van. McLarennek van. Renaultnak van.
csak remélem többen leszünk és akkor beindul itt is az élet. egyébként futamok alatt biztos nagyobb lesz itt is a nyüzsgés.

Fyrex
sztem fölöslegesek az ilyen topikok mert van f1es topik nah de sebaj, sok sikert azér a topikhoz, jó ez a csapat 😉

Avanti Crociati!

Jeff Gordon

Jeff Gordon

Jeff Gordon
Mert ezt a csapatot is szeretem az f1ben. Egyébként ha NASCAR akkor Hendrick Motorsport. egyértelmû<#smile><#smile>

gordon 24
Ja bocs a a Jeff gordontól kérdeztem nyit-e!!

De jó ötlet:<#worship>

Downhill!!

Snecie Smicie
hát, nekem mindegy.

gordon 24
tényleg!!!! nyitsz, vagy nyisak?

Downhill!!

Snecie Smicie
Miért nem a Hendrick Motorsportnak nyitsz inkább topikot

Jeff Gordon
KÖSSZ szépen a kívánságot, remélem nem zárják be. meghát csak akad néhány williams fan az országban... Montoyát én se bírom túlságosan, állítólag a mekitõl is kifogják tenni...

gordon 24
Akkor én nem szídom, igaz nem a kedvencem. Mondjuk amióta nem ott van a Montoya már sokat nõtt a szemembe!!! (fú azt a gyereket de nem birom)

Sok sikert a totyikhoz!!!!!!!!!

Downhill!!