BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen tudom sajna most hátulról jönnek fel...
ez a 100.hozzászólás
GO WILLIAMS
The only speedometer is in your head.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Williams úr sztem mindenképp jó hogy rajta van. pont ez a hibája a Ferrari topicnak. ott nincs rajta Enzo.
az a lényeg, hogy a World Champions mellett van 9évszám, ami az F1ben a 2.legtöbb! Természetesen csapat vb-rõl beszélünk
Jó!
Én is szeretnék a BTCC-hez de nem tudom hogy hogy csináljam!
Downhill!!
Ok, értem és elfogadom, hogy MSnek drukkolsz. télleg nagy versenyzõ. nélküle valószínûleg a Ferka a süllyesztõben lenne most is ahol 19évig volt. :S
Nekem a mai mezõnyben most is Jacques a kedvencem. kár hogy hamar távozott a Williamstõl. szép lett volna mondjuk 2002ben amikor aránylag jók voltak a Williamsek egy MS Villeneuve harc😊
sztem sokkal jobb pilóta mint Monty.
Sajnálom hogy igy leépült õ is. Most Schummacher-nek drukolok..Szerintem nagyon komoly versenyzõ.Ja nem azért, mert 7x-bajnok, mert már kb 99 óta neki drukolok.( ezt nem miatadd irtam hanem állondóan ez atámadás ér: Persze azért mert mindig õ nyer.Ennek megelõzésére írtam)
Downhill!!
Ezzel a 2 3as rátapintottál a kedvenc versenyzõimre: Earnhardt Sr, Hakkinen, és Jeff Gordon. Hát igen õket nagyon nagyra tartom. Egyébként F1berkekben szerintem Jacques Villeneuve és Damon Hill kimagaslóan jó versenyzõk voltak. (utóbbinál gondolj a 97es magyar nagydíjra!)
Earnhardt-nál ott volt a Hans.Amit Õ hóhér kötélnek nevezett pedig ha rajta lett volna ma látnánk egy Earnhardt Jr Earnhardt, Gordon csatát azért megnézném.
Senná-nál pedig az amit írtál Aktív kerék felfüggesztés. Ha bevezetik még ma is él. Azért megnéztem volna azt is hogy Schummacher, Senna, Hakkinen.
Hát kár ez!! Nagyon jó az autó sport, de ez nem kéne bele.
Downhill!!
A baleset okáról azonnal találgatások keltek szárnyra. Fõként, amikor kiderült, hogy a Williams csapat változtatásokat végzett a kormányrúdon, mivel a brazil pilóta arra panaszkodott, hogy a keze kormányzás közben állandóan nekiütõdik a cockpit oldalának. Azért, hogy a kormányrudat lejjebb engedjék egy 20 centiméteres szakaszon az egyébként 22 milliméter átmérõjû csövet egy 18 milliméteressel egészítették ki. Az egyik feltételezés szerint a kormányrúd a Tamburello kanyarban eltört és Senna emiatt nem tudott bekanyarodni. Ennek a feltételezésnek látszanak ellentmondani a Williams csapat által nyilvánosságra hozott telemetrikus adatok, amelyek tanúsága szerint az ütközés pillanatáig mérhetõ volt a Senna által a kormánykerékre kifejtett forgatónyomaték.
A Tamburello kanyar akkoriban nem volt túl bonyolult ív, ennek ellenére korábban Nelson Piquet (1987) és Gerhad Berger (1989) is nagyot esett itt. Az osztrák versenyzõ majdnem az életét is vesztette, amikor máglyává vált a Ferrarija. Senna esetében az okozhatta a problémát, hogy a rajtbaleset után öt körön keresztül versenybíróság Opel Vectrája mögött vánszorgott a mezõny. A lassú tempó miatt a gumik lehûltek, az abroncsok nyomása lecsökkent. A szakértõk szerint ez utóbbi okozhatta Senna balesetét. A csökkenõ nyomás miatt lejjebb került Williams alvázmagassága is és a Tamburello hepehupás aszfaltján megdobódva hirtelen megszûnt a leszorító erõ. (Egy évvel korábban az aktív kerékfelfüggesztés kiküszöbölte volna a problémát, mert a kocsitest állandóan 6 centiméteres magasságban feküdt az úton és a kocsi test alatt nagy sebességgel áramló levegõ az aszfaltra szívta a kocsit. 94-tõl viszont nem volt aktív felfüggesztés és az alvázmagasság megváltozása a leszorító erõ hirtelen megszûnését okozta, ilyenkor pedig a pilóta már nem volt képes megfelelõen reagálni. Az év elején ezt történt Jean Alesi és JJ Lehto baleseténél is. Mindkét esetben a csodával határos módon nem történt komolyabb baj.) Itt már Senna sem volt képes semmit csinálni, a baleset elkerülhetetlenné vált. Ayrton rálépett még a fékre, kicsit lassult az autó, de már késõ volt, a kavicságyra évre nem fogott tovább a fék. Ez utóbbi teóriát erõsíti meg Michael Schumacher beszámolója is, aki Senna mögött haladt. A német pilóta elmondása szerint a Williams rendkívül nyugtalanul feküdt az úton, az autó alja többször hozzáért az aszfalthoz, amely aprókat dobott rajta
Hogy pontosan mi történt máig nem tisztázódott és valószínûleg soha nem is fog. Az egyetlen, aki tudhatta, már elment az élõ sorából. Legendává vált csakúgy, mint Alberto Ascari, Jochen Rindt vagy Jim Clark. Halála viszont gyökeresen megváltoztatta Forma-1-et. Az imolai balesetek után a Forma-1 jövõje került veszélybe, amit csak radikális szabálymódosításokkal, a biztonsági intézkedések elõtérbe helyezésével sikerült Max Mosley-nak és az FIA-nak megakadályozni.
Fotó: WilliamsF1
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Webber az 1.számú
Rosberg a 2.számú
és végül Wurz a 3.számú (ill. tesztpilóta)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
az idei autó nekem is nagyon tetszik!<#worship>#worship><#smile>#smile>
négyszázgát
ezenkívül Nigel Mansellt én is nagyon bírom... mostanában a GP Mastersben nyeri a futamokat..<#smile>#smile>
1, Nelson Piquet
2, Alain Prost
3, Nigel Mansell
4, Alan Jones
5, Jacques Villeneuve
6, Keke Rosberg
7, Damon Hill
A legjobb páros:
Nelson Piquet és Nigel Mansell
négyszázgát
„Nem tudtam, mire számíthatok az idõmérõ edzésen, mert a délelõtti tréning nem ment valami fényesen számomra” – magyarázta Rosberg, aki a második etap végén búcsúzott a küzdelembõl. „A reggeli edzés végén összetörtem autómat, ám ettõl eltekintve nem éreztem olyan jónak a beállításokat. Köszönetet szeretnék mondani az egész csapatnak, hogy fel tudták készíteni a tartalék autót, melyet az én kívánságaim szerint állítottak be.”
„Az idõmérõ második felvonása már sokkal keményebb volt számomra, ugyanis az autó egyensúlya sokat romlott, továbbá két hibát is elkövettem, ami súlyos tizedekbe került. Az viszont pozitív, hogy az idõm nem volt olyan rossz, így jelenlegi csomagunkkal igenis van keresnivalónk a holnapi versenyen.”
hát én is remélem hogy jók lesznek... mindenesetre Webber szerintem jó lehet a dobogóra is.Szerintem neki van a legtöbbb benya a kocsijában. Meglátjuk. Holnap
Go Williams
+Rosberg az elsõ kanyarban kiesett... 😞😞