1451
-
#211 csak csatlakozni tudok Petya! nem is értem miért kellett ilyen büntetés kiszabni! ezzel gyakorlatilag Alonsonak adták a polet, és a futamgyőzelmet. Nagyon nagy hülyeséget csinált az FIA. de tudod mi a legborzasztóbb? az amit a futam elején elmondtak, hogy a többi csapat (kivétel nélkül) egyetértett az FIAval! És Sumit csalónak titulálták. na már most ezzel csak annyi gond van hogy Sumi már 66x indult az élről és nemhiszem hogy ilyen manöverre lett volna szüksége a 67.hez. egyébként is Ő is ember, hibázhat. dehát a hispán köcsög akkor nem nyert volna itt... -
#210 ez pontosan így van, de idén valami elképesztő fölényben megy a hispán köcsög, gondolj csak bele, minden versenyen célba ért. legrosszabb helyezés: 2.(3x) ja hát persze és emelett nyert négyszer. -
#209 Ezt a pechet, nem hiszem el.
Ha meg egyszer egy Renaultot látsz a pálya szélén füstölni, akkor az valószínűleg nem Alonso lesz, mert nála nem jellemző műszaki probléma. -
#208 Hát ez van. Tavaly is azért lett olyan könnyen világbajnok Alonso, mert Kimi alatt szinte minden 2. versenyen megállt a kocsi. A csapat világbajnokságról meg ne is beszéljünk.
Azért szerintem még nézhető a Forma 1, csak hát az elég zavaró, hogy mindig azokkal történik valami baj, akiket szeretnél a célban ill. a dobogón látni. -
#207 Kipufogóhiba végzett a két Williamsszel
Katasztrofális véget ért a Williams remekül induló monacói versenye: Mark Webber a harmadik helyen haladt Fernando Alonso és Kimi Räikkönen mögött, amikor a 48. körben elfüstölt a motorja, Nico Rosberg pedig az 54. körben a falnak ütközött. Kiderült: mindkét kiesés hátterében ugyanazon probléma állt. "Igazán kár, hogy mindkét versenyzőnknek ki kellett állnia egy kipufogóhiba miatt, amely lehetővé tette, hogy a forró kipufogógáz átégesse a kábelkötegeket" - nyilatkozta a leintés után Sam Michael, a gárda technikai igazgatója. Mark Webber elmondta: "Természetesen roppant csalódott vagyok, úgy éreztem, ma megérdemeltünk volna valamit, a megbízhatóságunk azonban cserbenhagyott. Az időt ugyanakkor nem lehet visszapörgetni, és mindaz a munka, amit az elmúlt napokban elvégeztünk, immár láthatatlan. Gyorsak voltunk itt, a második etapba sokkal tovább tudtam volna a pályán maradni, mint Fernando, és mivel Juan-Pablo (Montoya) nem jelentett fenyegetést, a dobogó elérhető volt." Nico Rosberg kijelentette: "Nagyon sajnálom a csapatot, mivel miénk volt az egyik leggyorsabb autó, amit Mark teljesítménye fényesen bizonyított. Ma mindenképp a dobogón kellett volna végeznünk, ezért nagyon sajnálatos, hogy végül pont nélkül távozunk. Miután kiment a Safety Car, éreztem, hogy baj van, mivel a gáz nyitva marad, és mikor megpróbáltam lelassítani, a gumifalba lökött." -
#206 Jó lenne!! De hát látod mi van, tavaly az Alonso ezen a versenyen pozicioért folytatott harcban kb 4 szer vágta le az alagut utáni sikánt, a versenybiróság semmit nem szolt. Schumi elfékezi magát, visszasorolják az utolsó helyre.
Annyira kilóg a lóláb hogy az már botrányos, Schumi idén sem lehet világbajnok.
Csak aszt nem értem akkor minek megrendezni ezt az egész sorozatot. Az elején eldöntjuk ki lesz a világbajnok átadjuk neki a dijjat aztán ennyi. Nem kéne ennyi pénzt energiát fektetni ebbe.Szoval szerintem az f1 megérett a pusztulásra, szar, nézhetetlen, unalmas, igazságtalan. Remélem jönnek szebb idők erre a sportra mert ha nem akkor nem sok embert fog érdekelni. -
#205 Azért jó lenne ha már idén nem Alonso lenne a világbajnok. Csak hát ezzel az a baj, hogy eddig úgy tűnik, hogy csak Schuminak van esélye megszorongatni és hogy Alonso kocsijával soha sincs semmi probléma. -
#204 Az igaz!! Akkor remélem szop.. fog!!!! -
#203 np jövőre merciben szenved -
#202 Ez a baj! És ez hétről hétre igy megy. -
#201 ma sokan képesek lettek volna rá, csak hát voltak más tényezők is... -
#200 Sajna nem birták a gépek!! Schumi is csak 5.dik lett hogy fogjuk ezt a kis pöcst letaszítani a tronról? -
#199 ráadásul Webbert még be is tartották...
pedig nagyon feljött az első 2re! -
#198 megvan az új kedvenc...
hát nagy kár ezért a versenyért, mert igy hiába volt ott Kimi és Webber nemtudtak érdemben hozzászolni a versenyhez. -
#197 igen sajnos. én rendkivül sajnálom a dolgot, mert igazán kijárna már egy jószereplés a csapatnak... és végig jól ment az egész hétvégén Webber és tessék a futamon megfött a motor. Nagyon hiányzik az a BMW eröforrás... -
#196 Szegény Webber, pedig simán összejött volna neki a dobogó. Utána meg Raikönnen is kiesett Alonso mögül. Hát Alonsonak nagyon megkönnyítették a dolgát. Először azzal, hogy M. Schumit visszasorolták, most meg ez a 2 kiesés. -
#195 "Ha nemjön közbe semm, az autó kibirja => főleg a motor <="
Valahogy éreztem előre... :( -
#194 szóval nem tom pontosan mind1 -
#193 Rosberget már csak halgattam mert mióta kiesett Webber azóta nem nézem... -
#192 Rosbergre gondolok. vagy neki is motor volt? én nem láttam, de attól lehetséges...
Webbernél valóban motorprobléma volt! -
#191 vezetői???? technikai azon belül motor nem? -
#190 hát ez viszont vezetői hibának tünik...
4-5körön belül mindketten kiestek:( -
#189 Rosberg is... -
#188 ez már vicc, ha pozícióban vannak akkor mindíg tönkrement -
#187 ennyi volt a Cosworth féle motor. 49kört bírt...
hát igen, hiányzik nagyon az a jófajta BMW motor.
nagy kár Webber-ért -
#186 Webber jön fel. el se hiszem, akár még a gyözelem is meglehet...
gyerünk Webber:) -
#185 Kimi már a második, de Montoya nemtud közel jönni Webberhez. Ha minden OK lesz akkor 3.hely simán meglehet! -
#184 2.hely megvan a rajtnál! -
#183 Hajrá Webber!!!! -
#182 Ha nemjön közbe semm, az autó kibirja főleg a motor... és nem lesz lassú simán lehet dobogós... Én reménykedem benne megérdemli. -
#181 :) jó volna de nincs rá reális esély, de remény hal meg utoljára mindensetre rajtolt Ő már másodikként még jaguárral szóval nem lesz neki új a helyzet:)
bárhogy is lesz ezen a pályán innen indulni óriási előny, az érdekelne még h benyával hogy áll a Williams -
#180 abszolút egyetértek, jó lenne valóban. viszont renókat lerajtolni? hát nem a legkönnyebb feladat az biztos... hát jó lenne ha Webbernek sikerülne, de arra is kell gondolni mivan ha öt rajtolja le Kimi?
viszont ha Alonso eljön elsöként és Webber 2.ként és esetleg nemtudná tartani a lépést Alonosval és Raikönnen meg beragadna mögé az is rossz mert akkor meg Alonso nyer megint. Reméljük a legjobbakat, vagyishogy Webber lerajtolja Alonsot! :) -
#179 Na ja, de így meg Alonso dolgát nagyon megkönnyítették. Nem hiszem, hogy Webber tudná tartani vele a lépést, talán Raikönnen, de ő meg Webber mögött lesz. Az lenne a legjobb, ha Alonsot le tudná rajtolni Webber. -
#178 igen én is olvastam. döntés röhejes de legalább igy Webbernek ez mégjobb. meghát Rosbergnek is aki igy a 8.ról indul, mert Fisico is visszasorolták a 10.helyre. -
#177 Most olvasom hogy M. Schumit visszasorolták az utolsó helyre, de kár. Így legalább Webber a 2. helyről indulhat. -
#176 hát nagyon nagyon remélem -
#175 akkor kezdem is.
itt van két kép Markról, az edzés után, remélem azért nincs gond....
-
#174 oooh ezt nemtudtam. akkor majd igyekszem minél több képet betenni róla :)
egyébként most technika nagyon jó lehet. Ezt Wurz is mondta, bár Sumi és Alonso nagyon messzinek tünik, azért remélem a dobogó meglesz, mint tavaly. -
#173 Webber fan vok mióta itt van az F1-ben szóval, üdv a klubban emberek! :)
Na ugye ha a technika is akarja akkor rögtön ott vannak a legelején!! Go Mark!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
az idei autó nem annyira vészes, ha megnézed akkor a BMW is szenved rendesen. egyébként nemértem miért váltak szét, igazán jó kapcsolat volt. most is jó lenne ha ott lenne egy Williams-BMW az élmezőnyben.
Webber: valóigaz nagyszerű versenyző, és rendkivül gyors, nemhiába hívja a renó csapat. még az is lehet hogy valóban elmegy a csapattól... egyébként a tavalyi helyzet még nemvolt vészes, addig amig nem vállt biztossá a BMW kiszállása a csapatból. Gondolj csak Monacora vagy Montrealra, ahol nagyon szépen mentek a Williams autók :)