BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
hát ez volt az év legrosszabb versenye. ez egész biztos. hogy ezután mi lesz nemtom.
hát ezvan, azért edzésen legalább az egyik Williamsnek jó lenne stabilan az elsö tizben végezni... kéne egy jobb motor, és jobb szponzorok. a HP.t is elvesztettük... pedig hát sokat áldoztak a csapatra.

The only speedometer is in your head.

Tigristank
Sajnos a Spanyol Nagydíjon se sikerült a Williamsnek a pontszerzés. Webber a 9. lett, míg Rosberg a 11. helyen végzett.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

JGTC
nem biztos hogy íígy rosszabbúl jártak mint hogy nem nyúlhatnak az autóhoz, mert így is ott vannak a 2csoport élén
ha végigbírja az autó akkor minden jó lesz

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jeff Gordon
hát megint sehol sincsenek sajna a Williamsek. de így legalább megtankolt állapotban indulhatnak... holnap kiderül! de azért jó lett volna egy Williams a 10között

Jeff Gordon
most nagyon népszerû lett a Renó az alap ill. kezdõ szurkolóknál ill. nézõknél. aki régebbóta nézi a futamokat, azok közül szerintem senki nem szurkol nekik... kiváncsi leszek a köv. évben kik irányítják majd az autójukat!

Jeff Gordon
pontosan. Fisichella most bosszut állt Villeneuvén hát csak gratulálni tudok neki. szerencsétlen balek...

Tigristank
Én is csak azért gondoltam, mert sok a divatszurkoló akik csak azért szurkolnak 1 csapatnak vagy versenyzõnek, mert megnyerte a vb-t.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

gordon 24
Ekkora gyökér brigáddal? Hát én abszolút nem csodálkozom rajta.

Downhill!!

Tigristank
Hmm... Nem rossz felmérés. 9-10 éve valószínûleg a Williams az élen volt. Érdekes, hogy a Renault népszerûsége elég alacsony.

Jeff Gordon
What's your favorite F1 team?

Renault 10%
McLaren 30%
Ferrari 28%
Toyota 2%
Williams 9%
Honda 7%
Red Bull 4%
BMW Sauber 6%
MF1 1%
Toro Rosso and/or Super Aguri 3%

Votes: 2,564

a népszerûségben 4. a Williams csapat. A Renault is csak azért elõz meg minket, mert most jól megy nekik. kb 300an voksoltak a teamre!

Jeff Gordon
Webber 2007-ben is a Williams-nél maradna

Mark Webber bízik benne, hogy a jövõ évben is a Williams istállót szolgálhatja majd. Az ausztrál versenyzõ jelenlegi szerzõdése ugyan az év végén lejár a grove-i bázisú csapattal, reméli, hogy a vezetõség hamarosan megkezdi vele a tárgyalásokat.

"Még rengeteg befejezetlen munka vár ránk" - mondta Webber a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában. "Boldog lennék, ha továbbra is csapatomnál maradhatnék, ugyanis ez lenne számomra a legmegfelelõbb választás."

"Sokszor elgondolkoztam azon, hogy más csapatban jobb lenne versenyezni, de úgy tûnik, a Williams gyors lesz a jövõ évben, így nagyon szomorú lennék, ha nem élvezhetném a sikereket, különösen azután, hogy két kemény évet töltöttem el a csapatnál" - magyarázta Webber, akinek karrierjét a Renault ügyvezetõje, Flavio Briatore egyengeti.

A Williams istállónak opciója van a 29 éves versenyzõre, akinek jelenlegi szerzõdése a 2006-os idény végén jár le. A vezetõségnek azonban hónapokon belül lépnie kell az ügyben, mert utána már késõ lesz.

Webber, akit korábban a Toyotával is szóba hoztak, a 2004-es idény végén szerzõdött a Williams-hez az azóta már a Forma-1-bõl kivonult Jaguar istállótól. Az ausztrál pilóta az eddigi öt verseny során hat pontot szerzett, ám újdonsült csapattársa, Nico Rosberg igen komoly nyomást gyakorol rá.

Rosberg - a 82’-es bajnok, Keke fia - eddig két alkalommal végzett pontszerzõ helyen, beleérve debütáló futamot is, ahol a két pontot érõ hetedik pozícióba tornázta fel Cosworth erõforrással hajtott versenygépét.

"Úgy gondolom, hogy jobb munkát végzek az idei évben, mint tavaly. Sokkal jobban érzem magam, hogy gumiszállítót váltottunk" - mondta Webber. "Azonban minden Frank Williams úrtól függ. Bízom benne, hogy tetszik, amit eddig látott, és még mindig úgy gondolom, hogy van esélyem a szerzõdésem meghosszabbítására. Továbbra is keményen dolgozom."

A hétvégén Spanyolországba érkezik a Forma-1-es mezõny, ahol a tavalyi évben Webber a hatodik helyen futott célba, míg csapattársa Nico Rosberg egy tesztprogram keretein belül itt mutatkozott be elsõ alkalommal a királykategóriában még 2002-ben 17 éves korában.

A Williams új mechanikai elemekkel készül Barcelonára, melyektõl az idõmérõn nyújtott teljesítményük javulását várják, míg a hidraulikus rendszerükön is módosítottak, hogy elkerüljék az olyan meghibásodásokat, melyek Mark Webbert sújtották az Európa Nagydíjon.

JGTC
az a gond hogy már Ausztráliában is ez volt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
emlékezz rá amikor az autón meglátod a TATA emblémát

Jeff Gordon
Webber! így legyen!

Jeff Gordon
kösszi szépen<#eljen>

Jeff Gordon
Karth.ról nem sok szó esik, itt egy kép róla😊
kicsit fura rajta a Williams polo😊

Tigristank
Nyilatkozatok az Európa Nagydíj után

Nico Rosberg (7.)

"Végül is elégedett lehetek a mai nappal. Az utolsó helyrõl indulva két pontot szereztem úgy, hogy egészen hátulról rajtoltam, hisz nagyon gyorsaknak bizonyultunk a versenyen. A stratégiánk tökéletes volt. A verseny elsõ részében nem éreztem túl kényelmesen magam az autóban, de az elsõ boxkiállás alatt végzett kisebb változtatások után váratlanul minden tökéletesen mûködni kezdett! Támadni és harcolni tudtam a Renault-kal és a McLarennekkel. Azon voltam, hogy az utolsó körökben megelõzzem Fisichellát, de nem akartam kockáztatni a pozíciómat. Összességében boldog vagyok, de a jövõben természetesen jobb lenne, ha kicsit elõrébbrõl tudnánk rajtolni!"

Mark Webber (kiesett)

"Fantasztikusan alakultak a dolgok egészen addig, amíg - úgy véljük - egy hidraulikus probléma közbe nem jött. Hét helyet jöttem elõre és még rengeteg üzemanyag volt a kocsiban, így még meglehetõsen sokáig pályán maradhattam volna. Biztos vagyok benne, hogy ma könnyen szerezhettem volna pár pontot. Amennyiben sikerül megoldani a problémát, meggyõzõdésem, hogy közel kerülünk az élmezõnyhöz."

Jeff Gordon
bocs, elõzõ üzim Tigristank #119es üzijére vonatkozik😊

Jeff Gordon
hátha most is ez a taktikája akkor csúnyán kifog kapni, mert Schumi egypárszor még elkeni a száját.
Sepangban Webber is elkenhette volna, de hát... a motor ördöge😞

Jeff Gordon
sajnos errõl a futamról csak ennyi offtrack kép van, de ha van rá igény akkor visszamenõlegi futamokról is teszek fel!

Jeff Gordon

Jeff Gordon

Jeff Gordon

Jeff Gordon
íme az 1.

Jeff Gordon
elhatároztam hogy nyitok a topicon belül egy offtrack kép sorozatot, a williams csapatot érintõen! majd véleményt kérek!

Jeff Gordon
nemtudom. de utolsó helyrõl szép eredmény ez is...

Tigristank
Szerintem egy 1 kiállásos taktika jobb lett volna Rosbergnek. Amúgy grat M. Schuminak, ez szép verseny volt.<#worship><#worship><#taps>

Jeff Gordon
Rosberg jó volt, elismerésem<#worship>
Villeneuve is jól ment!!! kár Webberért...

JGTC
simán!! a helyében örjöngnék, bár az sem oldana meg semmit

Rosbergnek jó volt a taktikája

Jeff Gordon
a fenébe... Webbernek annyi! ezt nemhiszem el, pedig olyan 6.ra jó lehetett volna!

Jeff Gordon
Webber eddig nemrossz. 12. akár még több pont is lehet,ha bejön a benzinspekuláció...

Jeff Gordon
kezdõdik mindjárt a futam. Nézzétek!!!

Tigristank
Jaja. Arról nem is beszélve, hogy Alonso nem mindig a gyõzelemre utazik. Év elején megnyer 3-4 futamot, aztán utána már megelégszik a 2.,3. vagy 4. hellyel. Tavaly hányszor nyert úgy, hogy kiesett elõtte Raikonnen? Ráadásul Raikonnen általában már jócskán vezetett elõtte.

Tigristank
Remélem én is hogy M. Schumacher vagy Raikonnen fog nyerni, de Alonso tényleg jól megy. Idén sajnos még nem bizonyított semmit a McLaren, de biztos fel fognak zárkózni az élvonalba. Nem vagyok éppenséggel McLaren fan, de õket sokkal jobban kedvelem mint a Renaultot. A Williamsnek szerintem ezen a versenyen még a dobogó is nagyon távolinak látszik, persze ez sok mindentõl függ.

JGTC
tetszik de az autóból több is látszódhatna

Jeff Gordon
szerinted milyen lett a banner?
kössz a nyilatkozatokat, remélem igazad lesz!

JGTC
Szombati nyilatkozatok.... feljönnek simán úgy érzem

Williams

Mark Webber: (10/19) "A motorcsere miatt kapott büntetés miatt természetesen jó taktikát kell kidolgoznunk a versenyre, és azt gondolom, hogy a mérnökeink ebben a helyzetben is nagyszerû munkát végeztek. Nagyon fogunk igyekezni a versenyen, de ezen az idõmérõn nem lehettek nagyobb elvárásaink. Az utolsó körömben talán túl keményen hajtottam, és egy kis hibát is elkövettem a hármas kanyarban, ami miatt valamennyi idõt vesztettem. De nem volt vesztenivalóm. Csak mentem a tizedik helyen, hiszen nyilvánvalóan mindenkinek sokkal kevesebb üzemanyaga volt nálam."

Nico Rosberg: (12/22) "Megint lassabb voltam két tizedmásodperccel, ami ahhoz kellett volna, hogy a harmadik etapba jussak. Ahogy nõtt a tapadás, csak egy köröm volt, amit teljesen ki tudtam használni, és ilyenkor sok hasznát lehet venni a tapasztalatnak. Legalább most már megtanultam jól megválasztani, hogy mennyi üzemanyaggal célszerû indulni a versenyen. A rajtrács végérõl indulok majd, de nagyon keményen fogok hajtani. Azért dolgoztunk, hogy jó taktikánk legyen a versenyre és azt hiszem, hogy még így is jó teljesítményt nyújthatunk."

Jeff Gordon
marhára nem szeretem ha a kedvenc f1es versenyzõmet egy ilyen mitugrász leugatja!!! Ha Jeffet is így leugatá valaki azon is kiakadnék. de gondolom te is😊

gordon 24
Remélem idén megmutatja nekik.Sajnos egyenlõre másnak nem igazán van esélye egy bajnoki címre. Talán Raikkonen bele szólhat de szerintem Schumi és Alonso között fog idén eldõlni a dolog és remélem hogy nem az Alonso lesz a gyõztes.

Downhill!!

Jeff Gordon
a szivembõl szoltál! Pontosan egyetértek veled. nemtom kik ezek és mit pattognak ennyire. de ez a Fisichella.... hát nemhittem a szememnek! én nagyon utállom ezt a csapatot. télleg tisztaszívbõl!!! Fisichella meg menjen a francba.
az nem volt semmi. Alonso vághat nyugodtan kanyarokat... de rápacsált mert mind2en elmentek mellette. hehe. de monaco2004 se volt semmi, alagutban elõz nekimegy MSnek és még neki áll fejjeb és mutatja a középsõ ujját. Hát õszintén utállom ezeket, nagyon beképzeltek!!! Remélem ha más nem, akkor MS megmutatja nekik hogy hogyan kell normálisan versenyezni!

gordon 24
A Fisichella nem nagyon értem mit képzel magáról. Ha valakinek nem elég 20-perc arra hogy bekerûljön az elsõ 10-be, akkor nem értem miért más a hibás. Jó hogy nem azt szeretné hogy mindenki menjen le a pályáról mert õ jön. Ez egy pöcs!!! Engem is felbosszantott nagyon. Egyébként ez az egész Renault csapat ez borzalmas, nagyon a elegem van belõlük.
Ezek a megmozdulások!!! Tavaly Monaco?? Láttad?? Kb hatszor levágja a sikánt az Alonso és nem kap büntetést. Ezek a nyilatkozatok KI AZ A SCHUMACHER POLÓ,
Nem mész el elõlem leugatlak. Mit képzelnek magukról?? Nem nagyon értem.

Downhill!!

Jeff Gordon
Ez a mai Fisichella féle malõr, a kirohanása kellõképpen felbosszantott. és be is bizonyított nekem valamit. te mit gondolsz errõl?

Jeff Gordon
pontosan. én bizok a pontszerzésben. ha Rosberg nem akkor Webber.

gordon 24
Sajna megint erõs nagyon a Renault,de bízom a ferrarik-ban. Remélem az MS-es ferrari,de ha nem ferrari akkor Raikkonen,vagy Rosberg. De az utóbinak naon néhéz lesz onnan hátulról.

Downhill!!

Jeff Gordon
ok. szerinted ki nyer holnap?

gordon 24
Nem kell jó ez!

Downhill!!

gordon 24
Nálam 1024x768-as! De nem baj ám. Jól néz ki.

Downhill!!

Jeff Gordon
sorry leközelebb igyekszem kisebbet betenni😊

Jeff Gordon
nálam nem. 1280*1024 a felbontásom...😊

gordon 24
Úristen!!!<#guluszem1> Lelóg a térképrõl!!!<#wow1>

Downhill!!