BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ezvan, azért edzésen legalább az egyik Williamsnek jó lenne stabilan az elsö tizben végezni... kéne egy jobb motor, és jobb szponzorok. a HP.t is elvesztettük... pedig hát sokat áldoztak a csapatra.
The only speedometer is in your head.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ha végigbírja az autó akkor minden jó lesz
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Renault 10%
McLaren 30%
Ferrari 28%
Toyota 2%
Williams 9%
Honda 7%
Red Bull 4%
BMW Sauber 6%
MF1 1%
Toro Rosso and/or Super Aguri 3%
Votes: 2,564
a népszerûségben 4. a Williams csapat. A Renault is csak azért elõz meg minket, mert most jól megy nekik. kb 300an voksoltak a teamre!
Mark Webber bízik benne, hogy a jövõ évben is a Williams istállót szolgálhatja majd. Az ausztrál versenyzõ jelenlegi szerzõdése ugyan az év végén lejár a grove-i bázisú csapattal, reméli, hogy a vezetõség hamarosan megkezdi vele a tárgyalásokat.
"Még rengeteg befejezetlen munka vár ránk" - mondta Webber a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában. "Boldog lennék, ha továbbra is csapatomnál maradhatnék, ugyanis ez lenne számomra a legmegfelelõbb választás."
"Sokszor elgondolkoztam azon, hogy más csapatban jobb lenne versenyezni, de úgy tûnik, a Williams gyors lesz a jövõ évben, így nagyon szomorú lennék, ha nem élvezhetném a sikereket, különösen azután, hogy két kemény évet töltöttem el a csapatnál" - magyarázta Webber, akinek karrierjét a Renault ügyvezetõje, Flavio Briatore egyengeti.
A Williams istállónak opciója van a 29 éves versenyzõre, akinek jelenlegi szerzõdése a 2006-os idény végén jár le. A vezetõségnek azonban hónapokon belül lépnie kell az ügyben, mert utána már késõ lesz.
Webber, akit korábban a Toyotával is szóba hoztak, a 2004-es idény végén szerzõdött a Williams-hez az azóta már a Forma-1-bõl kivonult Jaguar istállótól. Az ausztrál pilóta az eddigi öt verseny során hat pontot szerzett, ám újdonsült csapattársa, Nico Rosberg igen komoly nyomást gyakorol rá.
Rosberg - a 82’-es bajnok, Keke fia - eddig két alkalommal végzett pontszerzõ helyen, beleérve debütáló futamot is, ahol a két pontot érõ hetedik pozícióba tornázta fel Cosworth erõforrással hajtott versenygépét.
"Úgy gondolom, hogy jobb munkát végzek az idei évben, mint tavaly. Sokkal jobban érzem magam, hogy gumiszállítót váltottunk" - mondta Webber. "Azonban minden Frank Williams úrtól függ. Bízom benne, hogy tetszik, amit eddig látott, és még mindig úgy gondolom, hogy van esélyem a szerzõdésem meghosszabbítására. Továbbra is keményen dolgozom."
A hétvégén Spanyolországba érkezik a Forma-1-es mezõny, ahol a tavalyi évben Webber a hatodik helyen futott célba, míg csapattársa Nico Rosberg egy tesztprogram keretein belül itt mutatkozott be elsõ alkalommal a királykategóriában még 2002-ben 17 éves korában.
A Williams új mechanikai elemekkel készül Barcelonára, melyektõl az idõmérõn nyújtott teljesítményük javulását várják, míg a hidraulikus rendszerükön is módosítottak, hogy elkerüljék az olyan meghibásodásokat, melyek Mark Webbert sújtották az Európa Nagydíjon.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
kicsit fura rajta a Williams polo😊

Nico Rosberg (7.)
"Végül is elégedett lehetek a mai nappal. Az utolsó helyrõl indulva két pontot szereztem úgy, hogy egészen hátulról rajtoltam, hisz nagyon gyorsaknak bizonyultunk a versenyen. A stratégiánk tökéletes volt. A verseny elsõ részében nem éreztem túl kényelmesen magam az autóban, de az elsõ boxkiállás alatt végzett kisebb változtatások után váratlanul minden tökéletesen mûködni kezdett! Támadni és harcolni tudtam a Renault-kal és a McLarennekkel. Azon voltam, hogy az utolsó körökben megelõzzem Fisichellát, de nem akartam kockáztatni a pozíciómat. Összességében boldog vagyok, de a jövõben természetesen jobb lenne, ha kicsit elõrébbrõl tudnánk rajtolni!"
Mark Webber (kiesett)
"Fantasztikusan alakultak a dolgok egészen addig, amíg - úgy véljük - egy hidraulikus probléma közbe nem jött. Hét helyet jöttem elõre és még rengeteg üzemanyag volt a kocsiban, így még meglehetõsen sokáig pályán maradhattam volna. Biztos vagyok benne, hogy ma könnyen szerezhettem volna pár pontot. Amennyiben sikerül megoldani a problémát, meggyõzõdésem, hogy közel kerülünk az élmezõnyhöz."
Sepangban Webber is elkenhette volna, de hát... a motor ördöge😞
Villeneuve is jól ment!!! kár Webberért...
Rosbergnek jó volt a taktikája
kössz a nyilatkozatokat, remélem igazad lesz!
Williams
Mark Webber: (10/19) "A motorcsere miatt kapott büntetés miatt természetesen jó taktikát kell kidolgoznunk a versenyre, és azt gondolom, hogy a mérnökeink ebben a helyzetben is nagyszerû munkát végeztek. Nagyon fogunk igyekezni a versenyen, de ezen az idõmérõn nem lehettek nagyobb elvárásaink. Az utolsó körömben talán túl keményen hajtottam, és egy kis hibát is elkövettem a hármas kanyarban, ami miatt valamennyi idõt vesztettem. De nem volt vesztenivalóm. Csak mentem a tizedik helyen, hiszen nyilvánvalóan mindenkinek sokkal kevesebb üzemanyaga volt nálam."
Nico Rosberg: (12/22) "Megint lassabb voltam két tizedmásodperccel, ami ahhoz kellett volna, hogy a harmadik etapba jussak. Ahogy nõtt a tapadás, csak egy köröm volt, amit teljesen ki tudtam használni, és ilyenkor sok hasznát lehet venni a tapasztalatnak. Legalább most már megtanultam jól megválasztani, hogy mennyi üzemanyaggal célszerû indulni a versenyen. A rajtrács végérõl indulok majd, de nagyon keményen fogok hajtani. Azért dolgoztunk, hogy jó taktikánk legyen a versenyre és azt hiszem, hogy még így is jó teljesítményt nyújthatunk."
Downhill!!
az nem volt semmi. Alonso vághat nyugodtan kanyarokat... de rápacsált mert mind2en elmentek mellette. hehe. de monaco2004 se volt semmi, alagutban elõz nekimegy MSnek és még neki áll fejjeb és mutatja a középsõ ujját. Hát õszintén utállom ezeket, nagyon beképzeltek!!! Remélem ha más nem, akkor MS megmutatja nekik hogy hogyan kell normálisan versenyezni!
Ezek a megmozdulások!!! Tavaly Monaco?? Láttad?? Kb hatszor levágja a sikánt az Alonso és nem kap büntetést. Ezek a nyilatkozatok KI AZ A SCHUMACHER POLÓ,
Nem mész el elõlem leugatlak. Mit képzelnek magukról?? Nem nagyon értem.
Downhill!!
Downhill!!