1451
-
hát én komolyan nemértem miért kell erre a Rosberg gyerekre épiteni már most, még gyakorolnia kéne, Totti ötlete nem is rossz. maradna Webber vagyha Ö túl drága akkor lehetne egy Villeneuve-Wurz páros. nos mindegy, de hihetetlen mélyrepülésbe kezdett a csapat -
Papírforma eredmény.A Cosworth se olyan jó már,mint év elején,Rosberg meg egy versenyt sem bír befejezni már... -
Sajnos én se. :( -
már a rajtkor látszott ogy gáz van, valahogy nem tudok meglepődni hogy kiestek mind ketten :( -
Nico Rosberg, kiesett
„A mai napon nagyon nehéz volt az általunk választott gumikkal esős körülmények között vezetni. Az autóm hátsó része meglehetősen idegesen reagált az egyes manőverek alkalmával. Igyekeztem, hogy egyetlen egyszer se hibázzak. Sajnálatos módon az egyes kanyarból kijövet alkalmával az elektronikai rendszerben valamiféle meghibásodás következett be, ami végül kihatott a motorom vezérlésére is."
Mark Webber, kiesett
„A mai nap körülményei meglehetősen megnehezítették a dolgunkat. Az első körben volt néhány igen izgalmas momentum, de az autóm hátsó kerekeinek szinte semmi tapadása sem volt. Mindezek ellenére igyekeztem a legjobb formámat nyújtani. A pálya hátsó részén történt technikai probléma miatt végül a fűre kényszerültem, és nem tudtam tovább folytatni a versenyt. Jó rajtpozícióból indulhattam, és éppen ezért a kiesésem miatt most nagyon csalódott vagyok. A következő állomás Törökország lesz, és bízom benne, hogy ott jobban alakulnak majd a dolgaim." -
Szokásos verseny végeredmény, már lehet mondani... Leszálló ágban levő csapat, Rosberg nemjó, 1 évre beültetni tesztpilótánk! , Webber pedig megy egy jobb csapathoz. -
Webber idén jó formában van, szinte minden versenyen hozta a formáját. Sajnos Rosberg csak az év elején versenyzett jól.
Én is bízom Webberben, de sajnos nem csak a motorral lehet baj. -
Rosberg nemtudom mitcsinált tegnap, de nagyon hátulról indul, igy gyakorlatilag teljesen esélytelen ma. Webberben bizom, mert hideg van és elölröl indulhat, ilyen idöben csaknem mondja fel a motor a szolgálatot... -
Érdekes hir: Williams már jövö hónapban kipróbálná a Toyota motorjait
mindenesetre nem sok vesziteni valójuk lenne, mert ez a Cosworth övön alul teljesit. -
majdnem vetekedne egy Raikkonen M.Schumacher párossal :) azok durvák lennének akkor tényleg... -
emiatt én se félek, egész biztosan lesz helye az f1 mezönyben,egyre inkább lehet hallani hogy Kimi megy a Ferrihoz, igy egyre reálisabbnak tünik a Renault, és ha valóban távozik Kimi érdekes lesz ki jön a helyére. Hát egy Alonso-Webber páros semmiképpen sem lenne gyenge:) -
Webber jövője rendezett
Mark Webber az év végén távozik ugyan a Williams-től, de a Magyar Nagydíj hivatalos csütörtöki sajtótájékoztatóján megnyugtatta a közvéleményt, hogy létezik számára menekülő-útvonal - még ha nem is tűnt igazán magabiztosnak. Bár nem volt teljesen világos, hogy a válás vajon Webber vagy a Williams döntése volt, kiderült, hogy ez is, az is. "A Williams-nek lehetősége volt kihasználni egy újabb két évre szóló opciót, de nem voltak abban a helyzetben, hogy ezt megtehessék, ezért közösen úgy döntöttünk, kitalálunk valami más megoldást, és egy új megállapodás révén akkor is együtt maradunk, ha az eredeti feltételek nem teljesülnek" - mondta Webber az A5.hu kérdésére. - "Végül azonban mégsem sikerült megegyeznünk, és végül úgy határoztunk... Szóval Flavio (Briatore) azt mondta, térjünk vissza a versenyzőpiacra, aztán meglátjuk, mi lesz." Mivel Briatore egyben a Fernando Alonso utódját kereső Renault csapatfőnöke is, nem kizárt, hogy Webbernek a címvédő alakulat dob majd mentőövet. Bár ő ezt nem erősítette meg, azt burkoltan elismerte, hogy nincs bizonytalan helyzetben. "Nos, butaság lenne úgy eljönni a Williams-től, hogy nincsenek más alternatíváim, nemde?" - kérdezte. - "Őszintén szólva azt hittem, már Hockenheimben bejelentik Alex (Wurz) szerződtetését, mert a Williams-szel nem sikerült megállapodnom."
-
Nem tették ki:), elment, nagy eséllyel a Rönóhoz, számára ez nagy előrelépés hisz a Williamshez ugy ment oda hogy majd ott lesz az első 3ban, de pont akkor ment az istállo egy nagy hanyatlásba... Most elmegy egy élcsapathoz és ott végre megmutathatja mit is tud. -
igazad volt-Rosberggel hosszutávon számolnak -
hát én is, de nagyon. nem rossz tesztpilóta, söt. de hát Webbert nemtudom érdemes volt-e kitenni??? -
ez hihetetlen, mostmár hivatalosan is kitették Webbert... -
Wurz-ra kíváncsi leszek -
Egyelőre én is így látom,kedves Tigristank -
Ha a Renaulthoz megy, akkor szerintem Fisichella-nál mindenképp jobban fog teljesíteni, legalábbis Webber idei teljesítményét tekintve. -
Alexander Wurz a Williams színeiben indul jövőre!
Az Autosport értesülései szerint az elkövetkezendő esztendőben Alexander Wurz versenyzési lehetőséghez jut a Williams istállónál. A csapatvezető, Frank Williams a napokban kijelentette, hogy Nico Rosbergre épít, így szinte biztos, hogy Mark Webber távozik a brit istállótól.
Az ausztrál pilóta nagy valószínűséggel a Renaulthoz csatlakozik, ahol Fernando Alonso helyét foglalja el.
Egyenlőre NEM HIVATALOS, kiváncsi vagyok mikor jelentik be, ha van mit bejelenteni... -
hát igen Ausztráliában első helyről esett ki... de nem lényeg mert ez már minimum a 6.eset volt csak neki! Rosbergnek nem tudom.
Williams nem is tudom hogy gondolja hogy a maradni fog náluk kevesebb pénzért... Ha a versenyeket be tudná fejezni akkor lehet maradna. -
egyik jobb mint a másik.szegény Webber.már megint elfüstölt.ez már minimum a második ilyen bosszantó eset.Ráadásul Monacoban dobogós lehetett volna.
Rosberg meg majd lehiggad,ügyes srác,csak kicsit még óvatosabbnak kellene lennie -
Nagyon akar, hiába ez a kocsi nem annyira jó, Webber ezt tudja és okosan kitapossa a belét majd elfüstöl alatta, Rosberg meg megindul azt kicsuszik mer neki a darálóba kell hősködnie. -
Hát kétség kívül,az utóbbi időben gyorsan befejezte a futamokat(pl.:Kanada) -
Mikor ment végig utoljára ?:D biztos hideg volt a gumi :DDDD, amilyen jól megy webber ( ez nem meglepő, mer mindig jó ^^ ) anyira mamlasz ez a gyerek, én 1 évre beraknám tesztpilótának had tanuljon még... -
Rosberg kicsit gyorsan dobja el a kocsikat!:D -
Hát nem. Pedig simán összejöhetett volna 1 pár dobogós helyezés, ha nincsenek ezek a műszaki hibák. -
Hát ez nem túl biztató -
-
pontosan igazad volt:) ezt már nemhiszem el...
ez a Cosworth nemsemmi, egyre jobb 5letnek tünik a váltás:) -
Webbernek már megint 1 műszaki hiba miatt kellett föladnia a versenyt, pedig milyen jól ment. -
Ugye-ugye... majd jövőre a Toyota motorral, mer ez a cosworth egyenlő a 0ával. -
Hát igen, de ezt elég nehéz teljesíteni.
Sajnos az időmérőn még az első 10-be se sikerült bekerülnie egyik Williamsnek se, Webber a 11., míg Rosberg csak a 15. helyről rajtolhat.
Már tényleg kéne nekik pontot szerezni, mert nagyon hátul vannak. -
aloha -
Webber szerint jó az esély a pontszerzésre -
Csak fejezzék be a versenyt, ne essenek ki az első kanyarba, ne robbanjon fel a motor, ne lökje ki őket senki.... -
és akkor a futam elött egy kis tech.
-
Immáron hivatalosan is a Toyota lesz a Williams csapat eröforrása
ha valóban megvalósul a cikkben leirtak, akkor télleg gyümölcsözö lehet a kapcsolat. a Toyota dolgozik a legnagyobb költségvetéssel és motorjaik nem oly rosszak, ha ugyanazt megkapják mint a gyári csapat akkor az duplán jó.
kiváncsian várom a következö év alakulásait:) -
Rosberg szintén maradna a csapatnál -
akkor ezekszerint eldölt a hosszas huzavona hogy esetleg menne a Renóhoz.
én véleményem az hogy jól döntött, ha valóban életbe lépnek azok a szabályok amelyek a költségeket csökkentenék, ill a motorfejlesztések korlátoznák, akkor még az élmezönybe is kerülhet Mark, hisz a mai mezönyben 80%ig az dönt hogy milyenek a gumijaid és milyen a technikád, a maradék 20%ból 10 a mázlifaktor és szintén 10 a pilóta képessége.